-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Kikapcsolva a legszebb telefon, de bekapcsolva már nem. A kisméretű hasznos képernyő felület (fizikai gomb hiánya), a felesleges helyen elhelyezett HTC logo nagyot ront a szépségén.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
hóember74
csendes tag
Kedves akoska07! Nekem ez nagyon gyanús! Amióta megvan az M9-ed lázas vagy. Most már értem miért nem melegszik a telód.....át vezeti a hőt beléd.
A viccet félre téve jobbulást kívánok, és legyen örömödre a teló.
Amúgy meg mindenki vegyen olyan telefont amilyet szeretne, és találja meg benne a számítását. Szerintem ezt meg lehet tenni fröcsögés nélkül is.
Ha ma még nem nevettél, ma még nem éltél.
-
Blyan
félisten
Sokadjára olvasom ezt, miközben a Desire Eye semmivel sem rendelkezik kisebb alsó felső kávával, mint az M8/9... legfeljebb 1-2 mm lehet a különbség, mivel a készülék nagyobb és nagyobb kijelzőjű is, ez a megtévesztő ránézésre szerintem .
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Cyberpunk
félisten
Jól néz ki, nekem tetszik, igaz nekem nincs vékony káva mániám.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Adri87
csendes tag
Jó a cím. Nekem tetszik a teló.
[ Szerkesztve ]
-
Nem kisebb, de a felső részen egy teljes méretű 13Mp-es kamera kapott helyett, dual LED-el és alatta ott a hangszóró is. Erősen ment a hír a Bose-al való együttműködésről is... Valahogy visszaváltok M7-re az N5-ről...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
CptAdamica
veterán
Megyen!
-
válasz CptAdamica #609 üzenetére
Csak számomra nem meglepő. Apple és Saomi mellet labdába sem rúghat.
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
ctvagyok
őstag
válasz CptAdamica #609 üzenetére
Máris jobb lett ettől az m9
-
Kasya
nagyúr
válasz akoska07 #612 üzenetére
Ja, persze
Amugy ez bevalt strategia. Csak nagyon gaz mikor vilagra kerul :/ -
gancsos
csendes tag
Nemtudom,hogy volt e már ez a speedtest,nem vagyok fan se semmi,elismerem hogy az androidos csúcstelók között a htc volt mindig is a legyorsabb,de ez alapján felnőtt hozzá az S6 Edge is,sőt itt mindenben meg i veri![link]
-
Ricardo
titán
-
ferrari1
őstag
Ha már edge. Benneteket nem zavarna a kijelző két oldalán a hajlat miatt kialakuló fénytörés, csillogás? Mint a videókon, mint személyesen megtapogatva tapasztaltam. Nekem olyan érzést ad, mintha keskenyebb lenne a kijelző miatta. Nagyon zavar. Ha valamiért, akkor ez lenne az első ok ami miatt nem venném az edgét. Persze elismerem a teljesítményét, tudását.
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
Láttam élőben is, és jelen van a csillogás.
Nazara:Lezárt kijelzőnél az élén különböző értesítéseket lehet kiiratni vele. Itt láthatóak.
Weeman1: Elfogadom, elismerem, nem erről van szó. Van egy ok, ami nagyon zavar. Ami miatt nem választanám. Ha kellene akkor inkább a sima.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
-
dodicsaba
aktív tag
A Samsung kidob minden héten egy szappantartót. Olyan ez mint amikor vadászok. Sörétessel lövök apró vadra - pár száz sörétből egy csak célt talál.
BlackBerry Passport
-
Bar1
aktív tag
Élőben nekem nem tűnt fel annyira a csillogás, viszont nagyon szép látványelem a lekerekített kijelző, sokkal jobban néz ki elölről, mint az S6. Igaz, a használata már nem olyan jó a képtörés miatt.
Viszont a fényképekkel ellentétben élőben - akárcsak az S6 - az Edge is műanyag hatást kelt az üveg ellenére, nincs prémiumérzet és az oldala vágja a kezet.[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
pénteken meg néztem mindkettöt és szerintem edge elég jól néz ki de s6 se lett rossz prémium hatás azért érezhető szépen régi s szériához de az cirka 50 ezer forint különbség edge és sima s6 között durván nem ér annyit meg
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
no more
veterán
Inkább játékoknál jön elő az, hogy mennyire durva is az Exynos. App nyitogatásnál alig volt különbség, még a visszafogott S810-zel is. Ez is mit bizonyít? Sense jobb az összes felületnél.
(#619) Kasya: Jé, ez eddig fel sem tűnt, most, hogy mondtad tényleg durván látszik! Ez élőben, minden napos használatnál is ilyen ezek szerint?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
s3nsitivity
addikt
A csávó is elmondta a videóban, hogy összegzésben az M9 egy fokkal jobb mert a samu nem képes memóriában tartani a dolgokat.
Amúgy tényleg szignifikáns a különbség sokszor, mondjuk ez az exynos diadala a qualcomm fölött nem pedig a samué a HTC fölött.
Úgy érzem ebben az évben a Samu jól választott, hogy hagyja a Snapit, kár a többiekért.. még a G4-re kíváncsi leszek a 808-al." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
belan
addikt
válasz s3nsitivity #638 üzenetére
jó de akkor azt is nézzuk samu legalább tud procit gyártani és elég jót htc meg nem tud ,most mi melyikbe jobb nem mindegy mind 2 telonak meg van a előnye és hátránya is
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
no more
veterán
Abba gondolj bele, hogy a HTC egy butított SoC-val működik -szinte- ugyanolyan gyorsan, mint a Samsung. Tudom, hogy nehéz... de próbáld meg. A Multitasking győzelem pedig evidens az M9-nek. Nem véletlen nincs még hír a Z4-ről, a Sony ki sem meri adni, amíg fel nem találják a hűtő tokot.
Az viszont tény, hogy a játékok sokkal gyorsabban töltenek be az S6-on...
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
procit senki se gyárt, esetleg chipet, ez nem PC.
A GPU viszont még mindig gyenge.
Plusz a Qualcomm az nem HTC, a Qualcomm az Qualcomm.(#623) Weeman1
Az Exynos soc az jobb lett mint az S810, ezt szerintem mindenki aláírja.. de ,hogy az S6 jobb lett mint az M9..
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
belan
addikt
válasz s3nsitivity #642 üzenetére
akkor ha így jobb neked tudom mi van htcbe kinek mi kinek pap kinek máss
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz alkatraz3000 #643 üzenetére
Úgyis büszkék az IP szabványukra.. hírdethetnék merülő forralóként is.
(#644) belan
" htc meg nem tud "
Ez alapján lehet mégse, közük sincs a chiphez, ők csak felvásárolták.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
A HTC igazán alkalmazhatott volna ZPM-et ha a 810 ilyen pocsék.
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
no more
veterán
válasz alkatraz3000 #643 üzenetére
Haha! És, ha az tönkremegy, akkor már belülről is beázik? Lesz dolguk a szervizeseknek.
(#648) s3nsitivity: Mondjuk, attól nem kell félnie a Samunak.
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz Klaus Duran #646 üzenetére
Amúgy beszartok, hogy ha a Huawei sajátja idén elver mindenkit.
A HiSilicon gyártott SoC-ok mindig is arról voltak híresek, hogy alig melegszenek. Ki tudja mit dobtak össze azok a P8-ba.[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
válasz s3nsitivity #645 üzenetére
azt azért nem hinném ,de ha még is jól csinálták
-
s3nsitivity
addikt
Mármint mit?
Az Exynos-t a Samsung Electroncs gyártja ami a Samsung egyik alvállalata és idén a saját készülékeikbe csak a saját SoC-ukat rakták.
A Sanpdragon 810 -et a Qualcomm gyártja melybe senkinek sincs rajtuk kívül beleszólásuk. Tőlük veszik a már kész SoC-ot a cégek, lásd: HTC, LG, Sony etc.
Tehát nem ők gyártják. Ők megveszik és beszerelik majd az adott architektúrára optimalizálnak.Az, hogy az S810 szar lett az nem ezeknek a cégeknek a hibája.. illetve csak olyan szinten a hibája, hogy e mellett döntöttek hol ott elég szar lett. De akár az is lehet, hogy tesztkörülmények között nem jött elő, hogy ennyire szar lenne.
Vagy bizonyos darabszámot előre aláírtak és így a kötbér elkerülése érdekében mégis maradtak az adott SoC-nél.
Na meg ugye alternatíva nem is igazán van..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs