-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
alkatraz3000
senior tag
válasz s3nsitivity #398 üzenetére
Jaaaaa... Na de azért telefonon filmet nezni nem olyan általános.
#394 akik zsamo zsazset nyomatnak, es iPhone van náluk, az nem az O telefonjuk eredetileg, es éppen viszik eladni az araboknak a keletibe
[ Szerkesztve ]
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
Mr.Silkó
veterán
válasz alkatraz3000 #384 üzenetére
Neked vajon fizetnek a minden nap beböfögött ingyen reklámokért?
-
alkatraz3000
senior tag
válasz Mr.Silkó #405 üzenetére
Nem tudom milyen ingyen reklámról beszélsz, csak a kolléga felsorolta, hogy miért nem akarja jóformán az összes elérhető androidot, az iPhone ellen meg nem irt semmit. Inkább te voltal az, aki totál feleslegesen bebofogott ide. Menjel aludni.
-
s3nsitivity
addikt
válasz alkatraz3000 #404 üzenetére
Akár egy youtube videó vagy akár csak ha unalmamban leülök játszani.. Vissza sírom anno a Oneom hangszóróit. Pedig most a OnePlus Oneon se gyenge van.. De nem az igazi.
Természetesen én is fülessel hallgatok zenét az utcán. De otthon tökéletes minőséget nyújt.. Jobb mint a laptopom, a PCt meg nem mindig röffentem be egy videó miatt" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
válasz alkatraz3000 #406 üzenetére
„ Apple terméket nem akarok”
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
addikt
válasz alkatraz3000 #404 üzenetére
En szoktam, ezért vettem 6+-t amin nem szól a zsamo zsé
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
A HTC később adta meg magát, de akkor teljesen.
Olyan hírek is felmerültek, hogy a HTC is kivonul itthonról. Lehet nem lesz egyik szolgáltatónál sem.
(#411) belan: pedig hamarabb megadta magát a kijelző mint a másik kettőnél.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
belan
addikt
válasz alkatraz3000 #403 üzenetére
az lehet de a ház nehezebben hajlott el mint másik 2 telonál bocs rosszul fogalmaztam akkor Blyan nem jobb persze de azért csodálkoztam ilyen nehezen hajlik el i6 az könnyebben meg hajlot
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
zsolt0017
tag
válasz Sebestyen01 #389 üzenetére
Igen, a Nexus 6 még mindig játszik nálam, azt ki is felejtettem.
-
alkatraz3000
senior tag
válasz s3nsitivity #408 üzenetére
De az indokot nem tudtuk.
Előzőnek: azt sem tudod bővíteni!
-
zsolt0017
tag
válasz alkatraz3000 #413 üzenetére
Igen, ebben igazad van, viszont az iphone-t sem, szóval ilyen téren ugyanott játszanak. A frissítésekért valamivel jobb kedvel viselném el a kártya hiányát. Igaz, ebben az iphone megint jó, szóval ugyanott vagyok Igazából csak azért nem akarok iphone-t, mert eléggé apple ellenes vagyok. De ha az ész érvek ahhoz fognak vezetni, lehet adok egy esélyt neki.
Viszont még mindig az androidot preferálom.. Szeretem, hogyha szabad vagyok.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Jeanne d'Arc #393 üzenetére
Szerencsére egyik telefonunkkal sem hasonló gond.
Így számomra ez ismeretlen.
Amig aktivan látogattam az M7 topicot addig nem volt ilyen probléma.Látom egyesek ezt a topicot használják a milyen telefont vegyek topic helyett.
Itt senkit nem érdekel az ájfon,a samu és az eldzsí sem.
Megy a rizsa a semmiről.ne ettől pörögjön a topic,hogy telesz@rjátok.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
zsolt0017
tag
válasz akoska07 #417 üzenetére
Elnézést kérek, nem erre akartam a kérdésem használni, csupán azt akartam elmondani, hogy nekem nincs sok bajom az M9-cel, sőt elég esélyes arra, hogy a következő telefonom legyen.
Témához: Mindenki, aki annyira ellene van most ennek a telefonnak (vagyis inkább a benn lévő soc-nak) azoknak csak úgy megemlíteném, hogy minimum az év első felében a nagyágyúk ezzel jönnek, szóval nem hinném, hogy sokkal jobb lesz majd bármelyik. Szóval ebből a szemszögből nem értem a sok szidalmat.
[ Szerkesztve ]
-
cyber86
őstag
Amúgy tényleg nem kéne szétoffolni a topikot...
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Nem.
Nagyon szívesen olvasok értelmes a topichoz tartozó dolgokat.
Az,hogy szét van offolva teljesen a topic,az bezzeg mindenkinek tetszik.
És azok a hsz-ek amik érdemben hozzá is tudnak szólni a telefonhoz,azok elvesznek a sok rizsa meg az off miatt.
Semmi baj,nem ez lesz az első topic amit fel kell hogy adjak,mert nincs értelme ide járnom.
Még jó hogy nekem van ilyen telefonom.#424 doooo :
Köszönjük,hogy benéztél... ja hogy egy kávéra sem maradsz ? Jó akkor menj.
Képzeld jártam a samu topicban is,képzeld ott a samuról beszélgettem nem a htc-ről.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
belan
addikt
szerintem mindenki nyugodjon meg ez fanboy duma szerintem olaj a tűzre miért kell fikázni más telot sok jó telo van és nem mondta senki htc rossz csak nem nagy dobás m9 amit várt a ember most azért mert samu tényleg oda tette magát eladásoknál is sokkal több samu talál gazdára mint htc vagy ott iphone ami jó lett htc is jó csak nem durrant nagyot a lufi
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Mivel az elmúlt 2évben már egyébként sem volt hazai szerviz, hanem mindent külföldön javítottak így annyira nincs gáz. Ha az expansys-tól veszi az ember a telefont akkor a külföldi márkaszervizben meg is fogják csinálni garanciában csak a postát/futárt kell fizetni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
belan
addikt
válasz akoska07 #428 üzenetére
értem én mit mondasz csak nem kéne egymás torkának esni sokat kell olvasni meg kérdezni aki jobban tudják hogy milyen telo mibe jobb a másiknál és nincs gond de az hogy mindenki el elküld mindenkit a fa....sz,,,,,az nem jó dolog
-
batai15
félisten
valóban erről a telefonról kell szóljon a fáma.
Nekem a az s810-el járó kellemetlenségek nem tetszenek, de tény hogy ígyis elég jó telefon. -
addikt
-
s3nsitivity
addikt
válasz Jeanne d'Arc #432 üzenetére
Hát azért amikor én aktívan ott voltam, egy jó éve, már akkor is csak hébe hóba volt egy egy lila kamera. Az első széria küszködött csak ezzel, aki később került bele az lehet nem is hallott róla.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
doooo
veterán
válasz akoska07 #426 üzenetére
Eleget beszéltem már a htc-ről is ebben a topicban, és igen, lehet, h más is meg lett említve, de annak is valamilyen szinten volt kapcsolata az M9-cel vagy bármi más HTC cuccal. És nem tudom miért képzeled magad kiskirálynak, meg vagdalózol itt mindenféle beképzelt, ócska dumával.. Van egy M9 nálad, és ahelyett, hogy szépen elmondanád a szubjektív véleményedet, eddigi élményedet, tapasztalatodat róla, (és kölcsönösen szép, nyugodt hangnemű dolgokat kapnál válaszként) itt ontod a megváltó dumát, meg siránkozol a sz@r topic miatt, holott már egy jó ideje csak miattad sz@r. És azzal az indokkal vered a melled, hogy "csak nekem van ilyen". Jó, gratulálok. Akkor várj egy keveset, mert amíg te vagy az egyetlen, addig a te felhasználói élményed is az egyetlen, és senkivel nem tudsz érdemben vitatkozni.. Tehát egy darabig nyugodtan "add fel" ezt a topicot, és egy idő után nézz be újra, mert addigra normális hsz-k is lesznek olyanoktól, akik addigra szert tesznek erre a telefonra.
-
petymeg
addikt
A Samsung Galaxis S6 jobb telefon, mint ez.
A gsmarena tesztje szerint, legalábbis. [link]
Mondjuk nekem ez a HTC kellene inkább.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
Penguin95
senior tag
válasz s3nsitivity #436 üzenetére
Pedig van benne igazság, még ha nem is 100%-ban az.
-
Bar1
aktív tag
Ha választhatnék, én a Boomsoundot alapesetben kihagynám és levennék a kávából, de lehetne kapni Boomsoundos verziót is, aki igényli.
Viszont élőben egyáltalán nem annyira zavaró az M8-nál az alsó káva és az M9 kompaktabb lett. Ráadásul a kijelző/képernyő arány az iPhone 6-nál 65,8%, míg az M9-nél 68,4%.Megnéztem az új S6 Edge-t, a gyönyörű tesztképek után az előlap hatalmas csalódás élőben. Az elől-hátul üveg ellenére műanyag kinézete van, fogáskor nagyon nyomja, szinte szúrja a kezet, a kijelző pedig épphogy behajlik csak a két szélen.
-
doooo
veterán
Engem csak az ilyen "összesz@rjátok a topicot" duma húz fel. Meg mellesleg ő, aki "igazodik" a topic témájához, már legalább 3 hsz-ban teljesen másról (főleg a véleményéről a Samsung-gal kapcsolatban, ami ezzel az erővel ugyanígy off téma itt) beszél.. semmivel sem jobb mint azok akiket lehurrog..
-
vicze
félisten
Teardown. Remélem még nem volt.
Amennyire látom sokkal jobb lett a szétszedhetőség(10/2 ellenére), nem ragasztva van a hátlap, hanem csavarozva.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Én eddig leírtam mindent amit eddig tapasztaltam.
Az,hogy mindenki csak szelektív olvas azzal nem tudok mit kezdeni.
Pont ezt írtam , hogy eltűnik a sok off között.Ezzel a nyócker.-es dumával max egy mónika show-ba mehetsz el.
Nekem itt hiába adod a menő csávót.
Egyébként ezután a stílus után pont l..rom a véleményedet!A tényen nem változtat,hogy tele van nyomva a topic minden sz@rral.
Majd én is csak szelektív olvasok.Ha olvasnál topicokat akkor azt is tudhatnád,hogy már legalább 3-an vagyunk akinek van M9.
Én azon voltam,hogy infót osztok meg,de az ilyenek miatt mint te is,értelmét veszti.Innentől kezdve nekem nem kell,hogy írj,mert nem érdekel!
[ Szerkesztve ]
-
Nightfall75
tag
akoska07
Milyen a vibramotor erőssége az M7-hez képest?
-
nagyúr
válasz Nightfall75 #449 üzenetére
A másik dolog ami pont tetszik benne.
Nem olyan erős a vibra,mint az M7-ben.
Kellemesen morgós és mégis érezni.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs