-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tiger.
nagyúr
Nagyon király, már várja a 32gb Samsung Evo plusos kártya is, ide is lenne egy kérdésem úgy néz ki a kártya eredeti ezen a testen átment viszont csak 8mb illetve 12 tudott ez lehet azért mert egy Nokia n8-ban volt ami ugye nem mostani telefon. Gondolom az nem tudja a kártya sebességét, ez egy Class 10 Uhs-1
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz Klaus Duran #3414 üzenetére
Azért durva hogy az Apple az i7 -et megtudta sztereoba csinálni es gyakorlatilag ugyan olyan módszerrel csak nem jöttek a süket szöveggel hogy lent van mely bla bla
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
Z14
csendes újonc
Milyen oldalt ajánlotok ahol gyártói garanciával, garancia jeggyel (amit küldenek is, és nem csak ígérgetik) megbízható boltól meg lehet venni?
-
TODI1111
veterán
Igaz, hogy a frissítés leállt de aki előtte még feltette a 7.0 verziót azoknak mi a tapasztalata? Jobb lett a rendszer? Több ablakos mód jól működik? Akku jobban bírja?..... Nekem egyetlen problémám van ezzel a készülékkel, mégpedig, hogy a hívás közbeni hangerő elég "gyenge". Az általam utoljára használt 5-6 készülékhez képest az utolsó helyen szerepel.
-
TODI1111
veterán
Félreértés ne essék ettől a készülék még nem rossz csak nekem ez a problémám vele. A hang az tiszta és érthető csak teljesen maximumra rakva is jóval halkabb mint más készüléken. Gyakran dolgozom zajos környezetben és ott elég rossz, hogy nem mindig hallom jól a beszélgető partnerem (egyébként ezt a tesztben is megemlitik, hogy kicsit halk a beszéd közbeni hangerő). Az utóbbi időben használtam galaxy S7, S7 edge, LG G5, Honor 8,Huawei Mate 9 készülékeket és ezeknek mind jóval nagyobb hangerejük volt.
-
_Flood_
aktív tag
Karácsonyra kaptam egy Daydream szemüveget, de sajnos a 10-esem (még?) nem kompatibilis vele. Van valami infótok, hogy idővel változik-e valami?
[ Szerkesztve ]
-
HTC aufkm? Most mi ez a copatás a frissítéssel?
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
Schanyee
senior tag
-
cyber86
őstag
A gmail szinkronizálással csak én sz... vagy másnál is csinálja, hogy nem szinkronizál hanem nekem kell manuálisan és be van pedíg kapcsolva.
-
barmar
aktív tag
Sziasztok
Hó lehet beállítani, hogy lezárt képernyőn milyen ikonokat jelenitsen meg alul? Csak háttér módosítást találtam. Android 7.0
Köszi -
CloakedWayne
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy a firmware vagy maga az app frissitese miatt, de megszunt normalisan mukodni a Google Photos. Eddig, ha PRO modban hasznaltam a kamerat, akkor ugye a .jpeg mellett egy .dng is mentesre kerult, amit a Google Photos szepen jelzett is egy pici RAW felirattal a felso sarokban. Szepen be volt allitva, hogy eredeti minosegben mentsen a cloudba, felnyomta a jpeg-eket a RAW meg maradt a telon arra az esetre ha Photoshoppal hozza szerettem volna nyulni.
Most meg ha igy csinalok kepet mind a kettot kulon(!) mutatja egymas mellett a galeriaban es fel is tolti mind a kettot egymas utan. Persze semmilyen erre vonatkozo beallitas nincs, mondjuk masra nem is szamitottam a Google-tol...
Na szoval, hiaba vagtam foldhoz ketszer is a keszuleket, se megjavulni, se osszetorni nem akar. Valaki esetleg tud megoldast a problemara? Elore is koszi!
PS: rakas sz.r az akkuido a frissites ota.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Na holnap rendelem meg en is.
-
karldergroße
senior tag
válasz CloakedWayne #3443 üzenetére
Az akkuidő tényleg romlott. A telefon viszont nagyon gyors, különösen az appok telepítése. Az osztott képernyőt jól tudom használni, bár a működése kissé megszokást igénylő.
-
_Flood_
aktív tag
válasz karldergroße #3445 üzenetére
Én is ezt tapasztaltam, de azért nem értem mert sokkal többet kerül Doze módba.
-
Tiger.
nagyúr
válasz CptAdamica #3449 üzenetére
Imei de nem soká kuldi az ean es a cn számot
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest