-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz Klaus Duran #2049 üzenetére
Úúúú köszi ez nagyon jó hír !
Azért remélem hogy lesz Carbon színben is, ami a legszebb !
(#2050) kerxy
Boltokban már a múlt héten készleten volt a telefon ... mennyiből tartott volna bemenni és megnézni hogy a dobozon milyen színt írnak ?
Persze simán lehet hogy ebben a boltban nem volt és ezért nem tudott róla !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Diamond500
senior tag
Srácok a programok tudják kezelni a navi gombok világítását? Gondolok itt arra hogy pl az MxPlayer letudja kapcsolni a videózás közben? (most azt hagyjuk, hogy rendszer menüben ki-be kapcsolható)
[ Szerkesztve ]
-
_Flood_
aktív tag
válasz Diamond500 #2052 üzenetére
Alapból úgy van beállítva, hogy nem világít csak ha hozzáérsz.
-
kekkola
senior tag
Sziasztok! Bár nem 10es hanem egy A9ről lenne szó. Újra akartam indítani a készüléket, a htc one boot képernyő és az 'android indítása' képernyő váltogatja egymást. Azt hiszem ez bootloop. Hogyan tudok ebből kilépni? Nyomom a gombokat hosszan, röviden... semmire nem reagál csak. Tudnátok valami ötletet adni mihez kezdjek?
O+8T
-
Derrewyn
senior tag
válasz Klaus Duran #2049 üzenetére
Szombaton, amikor még ment a Telekom webshop, ott csak az ezüst volt választható egyelőre. Remélem lesz szürke.
Amúgy a boltokban is akkor tudják meg, hogy mit fognak forgalmazni, amikor megkapják azt az árlistát, amiből MA közzétette a változásokat.
[ Szerkesztve ]
-
Nightfall75
tag
válasz kekkola #2054 üzenetére
Ha belépsz a recovery-be, megpróbálhatod a wipe cache partition parancsot, ha az nem segít, akkor csak a wipe data/factory reset marad, ami adatvesztéssel jár ha nincs mentésed. Ebben a vidóban a 43. másodperctől kezdődően jól látható, hogyan kell belépni a recovery módba.
-
kekkola
senior tag
válasz Nightfall75 #2057 üzenetére
Az a legnagyobb baj, hogy nem tudom kikapcsolni. Hiába nyomom a power gombot, nem reagált semmire. Már kiment a vér az ujjamból most koppra lemerült feltöltöm és megpróbálok belépni a recoverybe. Factory reset megy majd, új a telefon, semmi nincs rajta. Félek, hogy alaplap cserés lesz... a videón is látszik hogy a fehér 'one' képernyő után jön az 'android is starting' képernyő, ezen lefutottak az alkalmazás optimalizálás és ahelyett hogy elindulna a készülék, jön újra a one képernyő és megint az android optimalizálás. És ez így ment addig míg le nem merült teljesen. Semmire nem reagált.
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
mc.g
aktív tag
-
Varoz
addikt
Unibody=egybeházas. Nincs ajtó stb. De reset sincs.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
-
kekkola
senior tag
Nincs titkos fedél, nincs reset gomb a 10 sec gombnyomás megvolt sokszor sok percig, egyszerűen nem reagált semmire... kikapcsolásig merült ebben a végtelen ciklusban. Sikerült belépnem a recoverybe, csináltam egy FR-t, újraindult és most üzemel halleluja. Szerintetek mennyire lesz jellemző hogy ez többször előfordul? Köszönöm a segítséget!
O+8T
-
TTTotya
senior tag
Azt azért sérelmezem, hogy nem jeleníti meg a csatlakoztatott bluetooth eszközeim töltöttségi szintjét. Az előző telóm tudta.
-
ako001
aktív tag
válasz kekkola #2054 üzenetére
Ezt nekem tegnap előtt játszotta el,ugyan igy
Csak én éppen lehúztam a töltőről,úgyhogy várhattam volna egy darabig,mire lemerül.
Nekem megállt az android indításánál vagy 5 percre,akkor már néztem bután,hogy most mit fogok csinálni,mert a bekapcs gomb nyomására nem történt semmi.
Nemsokára ugyan betöltött,de valamit elnézhetett,mert majd 50% merült reggelre
Félve ugyan de ismét újraindítottam,simán restartolt,és úgy tűnik minden rendben újra.
Gondolkodtam,lehet az nem tetszett neki,hogy extrém energiatakarékos módból indítottam újra?"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
kekkola
senior tag
Nekem 3 óra alatt lemerült. Addig tolta a boot próbálkozásokat. Sztem az lehetett a hiba, hogy a gmail fiók beállításnál véletlenül egy samsung mentés helyreállításra rányomtam... láttam hogy a playből elkezdi lehúzni a samsung appokat is. Kilőttem, de úgy látszik keményen beleragadt. Belassult ezért nyomtam egy restartot, azután ragadt a bootba bele. Remélem user error volt és ezzel még is oldódott, ezt is a telefonról írom, eddig rendben van.
O+8T
-
Kezdek aggódni. Újra működik a Telekom webshop és csak ezüst van.
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
leslien
nagyúr
válasz Klaus Duran #2068 üzenetére
kíváncsi vagyok h melyik szolgáltató nyögi be h lesz ott is... pláne feketében ... még hogy nem jön ide hozzánk hivatalosan...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Derrewyn
senior tag
válasz Klaus Duran #2068 üzenetére
Írtam nekik emiatt, amint kapok választ, megírom.
Jó lenne, ha szürkét is adnák. Az M7-em most már szeretném cserélni, nem mintha baj lenne vele.
[ Szerkesztve ]
-
kekkola
senior tag
Sziasztok!
A bootloadert vissza lehet zárni úgy hogy LOCKED-ot mutasson? Vagy csak RELOCKED-ra?O+8T
-
Loboda
senior tag
válasz kekkola #2071 üzenetére
Csak ha van S-OFF-od!
Itt egy leírás -
kekkola
senior tag
A google alkalmazás le van tiltva valakinél és úgy használja a telefont? Egyáltalán milyen gyári alkalmazásokat tiltotok le? Ha letiltom a google alkalmazást bootloopba megy a telefon újraindításnál.
O+8T
-
macskajancsi
aktív tag
Sziasztok!
Egy hete HTC 10 tulaj vagyok, előtte M8 volt, és hát összehasonlítva a kettőt nem érzem magam annyira elragadtatva. Amiket eddig észrevettem:
Pro:
- szebb, újabb, jobb ( ?!?)
- optikai stabis kamera hátul, (az első is, de az kitérdekel )
- plusz pár megapixel
- ujjlenyomat olvasóKontra:
- nagyon gyalázatos a külső hangszóró hangja, az előző 2 hangszórós M8 hihhetetlenül szólt egy telefonhoz képest
- notification area gombok testreszabhatatlansága (rootolni még nem szeretném)
- csúszós, kiesik a kezembőlIlletve azt vettem még észre, hogy töltéskor (minél tovább van töltőn, annál jobban észlelhető a jelenség) amikor kihúzom az új, csodálatos, világmegváltó USB-C 3.1 típusú kábelt, akkor olyan hangot hallok, mintha statikusan sercegne még egy kicsit a kábel vége. Ez olyan 0.5-1.5 másodpercig hallható kihúzás után.
Másnak is csinál ilyet?
Féljek tőle?
Fel fog robbanni?
Alhatok vele, vagy reggelre nem fogok felébredni?Összességében úgy érzem, hogy együtt fogok tudni vele élni, még mindig ezt a telefont találom a piacon az igényeimnek legmegfelelőbbnek, de kicsit úgy érzem az M8-hoz képest, mintha nem teljesen előrefelé táncoltak volna a HTC-nél: egyet előre, kettőt hátra (vagy legalábbis arrafelé).
Mindenesetre azt a húbasszusmekkorak*rv4jómárezacucc érzést biztosan nem hozza, amikor pl. a Samu S2-ről léptem a HTC One M8-ra.[ Szerkesztve ]
coito ergo sum...
-
Varoz
addikt
válasz macskajancsi #2075 üzenetére
Az M8 hangszóróban eddig a legjobb. Látatlanban is rosszabb a 10, hogy nem Boomsound.
A kábel sercegése eddig egyetlen egy embernél jelentkezett. Visszakeresel, megtalálod. Szervizben is járt, de nem tudom már mi lett a vége
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
h4h01
senior tag
Picit furán veted össze a kettőt, már ne is haragudj..Egyedül a hangszórót tekintve van igazad szerintem..de a gyalázatos az túlzás..nem kell ennyire flamet kelteni...Váltottál volna S7-re az M8ról..akkor arra mit mondanál?
"gombok testreszabhatatlansága" - Mivel ezen nincsenek onscreen gombok, és nem is egyforma az alakjuk, így ezt felesleges összehasonlítani..OP3-at leszámítva nem sok idei telefont ismerek, ami tudná ezt..És ugye ott azonos formája van a 2 gombnak..
Mind1 ennél kompaktabb a ház..cserébe ugyanakkora házba belefért 0.2 collal nagyobb kijelző..
A kamera javulás az szerintem nem csak annyi, hogy "plusz pár megapixel"..Elég jelentős a javulás az M8hoz képest..
A sercegés pedig szerviz lesz, de eddig úgy számoltam, h össz. 2 embernél fordult elő, de emiatt nem az USB C-t kell fikázni..sajna kifogtál egy hibás darabot..[ Szerkesztve ]
-
cyber86
őstag
Az enyém ad ki ilyen hangot és nem csinálták meg.
-
TTTotya
senior tag
Két kérdésem lenne mindenkihez.
1.) Nem találjátok kicsit halványnak a gombok háttèrvilágítását? Pláne magasabb fényerőszintnél...
2.) A Tianma kijelzők rózsaszínes árnyalatának mennyi idő után kellene eltűnnie?
Köszi
-
pet4321
csendes tag
Sziasztok!
Megérett az M7-esem cseréje, tegnap végre megrendeltem a 10-est
Remélem méltó utódja lesz az M7-nek.
Amennyire sok készülék van a piacon annyira nem győzött meg a többi eszköz, így maradok a HTC táborában :-)HTC 10
-
CptAdamica
veterán
válasz pet4321 #2082 üzenetére
Szabad megkérdezni, hogy honnan? Én egyenlőre az expansys-re várok, elvileg van raktáron, csak a HTC-vel nem tudnak megegyezni a felvásárlási áron...
Más kérdés: Majdan spigen neo hybrid tokot szeretnék. Aki ilyet vett, az hol vette? Ebay-en kívül beszerezhető közelebbi forrásból?
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
ferob
őstag
-
karldergroße
senior tag
válasz CptAdamica #2084 üzenetére
Az Ebayről rendeltem, Magyarországon nem találtam.
-
karldergroße
senior tag
Egy további negatívum: az M8 az akkuhasználatot 1-2-6 órára lebontva is tudta mutatni, ez csak összesen.
-
pet4321
csendes tag
válasz CptAdamica #2084 üzenetére
Persze. Vegigolvastam az utolsó 300 bejegyzést a fórumban, többen vásároltak a mobilcornertől,így tőlük rendeltem meg én is. 2 hete figyeltem napi szinten az árakat, érdekes módon ez idő alatt kb 15000 Ft-tal lett olcsóbb, többek közt az expansysnál is kb 10000-el,viszont ott még mindig 193000 Ft. Most 149000 rendeltem meg, remélem rendben lesz :-) Felhívtam őket, azt mondták hogy EU-s modell, majd kíváncsi leszek azért a CID számára.
HTC 10
-
ferob
őstag
válasz CptAdamica #2089 üzenetére
Sok helyen szeretik feltüntetni, hogy egy év jótállás vonatkozik a készülékre, így nem lőhetnek mellé, de valójában az európai készülékekre itthon is ugyanúgy érvényes a két év gyártói jótállás.
Kivételt képezhetnek ez alól olyan készülékek, melyek szolgáltatói CID-del vannak ellátva, mert egyes esetekben ezekhez a készülékekhez a szerviz kérheti az eredeti számlát a készülékről, mivel egyéni megállapodás alapján, egyéni feltételekkel javíthatják a szóban forgó készülékeket. -
pet4321
csendes tag
Erre is rákérdeztem, azt mondta a srác, hogy ő ezt nem tudta, viszont örül neki, ha így van, javítják majd a weboldalon 2 évre.
HTC 10
-
_Flood_
aktív tag
Én bolti egy éves garival vettem eu-s készüléket, de felhívtam a HTC-t és mondták hogy két év garancia van rá. Úgyhogy most a telemax-hoz vittem szervizelni, nem a boltba.
-
Derrewyn
senior tag
Telekom válaszolt. Sajnos azt, amire számítottam: nem tudják, hogy lesz-e az ezüstön kívül más színben.
Ha jól sejtem, a carbon grey némileg jobban fogy, mint a glacial silver, és utóbbitól szabadulna jobban Htc, ezért ad némi engedményt nagyobb készletre.
Persze lehet rosszul gondolom.[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Derrewyn #2095 üzenetére
Tegnap a telefonos ügyfélszolgálat is ugyan ezt mondta !
Szvsz. nem lesz másik színben, ha megnézed bármilyen telefon bekerül a kínálatukba a színek nem nagyon változnak
Csúnya fehér előlapos HTC 10 pedig nekem biztosan nem kell
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
mc.g
aktív tag
Én eltudnám képzelni, hogy egy időre megáll/lelassúl az árak csökkenése, mivel a robbanós-samsung ex-tulajok egy része új csúcs-mobil után néz, így biztos fellendül az eladás.
Az ebay-en figyeltem egy taiwan-i eladót (lévén, hogy ott gyártják), eddig 150000huf-ra jött ki az ár, de pár napja felugrott több mint 170000huf-ra.
Talán emiatt nem tudnak megegyezni a htc, és expansys...Énis gondolkodtam a garancia kérdésén, de lehet "kidobtam" 5000huf-ot a 2év miatt, ami eleve megjár (eu-s modell).
[ Szerkesztve ]
-
macskajancsi
aktív tag
Nem flamelni akartam, csak leírni a véleményem, nem erről szól egy fórum? (demagógia OFF)
Az M8-ból indultam ki, ahhoz mértem, nem egy S7-hez, vagy akármi máshoz. Egyébként gondolom arra is azt mondanám, hogy sz@r. Na és? Ez egy vélemény a sok közül."Mivel ezen nincsenek onscreen gombok" - Ha végigolvastad volna, akkor kiderülne, hogy a notification bar-béli (wifi ki-be, BT ki-be, mobilnet ki-be, stb.) gombokról beszélek. Ezeket márpedig nem lehet testre szabni, mint az M8-on, ami igenis visszalépés.
A sercegésről köszi a tippet neked, varoz-nak és cyber86-nak is: azért megpróbálkozom egy gariztatással.
karldergroße: azt annyira nem nézegettem, ezért a teljesen szubjektív összehasonlításomban sem szerepelt.
Vásárlás: én kemény 162 ropiért vettem, arukereso.hu a barátom. mobilkereskedes.hu, 2 év hivatalos EU gar, IMEI alapján csekkolva gyártónál. Mondjuk francia import, de kitérdekel. Bár most nézem, egy 10-est esett majdnem azóta...
[ Szerkesztve ]
coito ergo sum...
-
CptAdamica
veterán
válasz macskajancsi #2098 üzenetére
A francia import nem gáz, az expansys-nek is az az egyik forrása.
Megyen!
-
Mi a különbség az EU és az UK modell között? 10E a különbség és az EU nincs raktáron.
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest