- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
Lassan kezdhetitek nyomkodni a frissítés gombot.
-
ferob
őstag
válasz CptAdamica #3305 üzenetére
Nézd meg a privát üzeneteid és akkor semennyit nem kell várnod.
-
Kronk
őstag
Ha felteszem ezt akkor tényleg semmit nem töröl, mintha ota lenne?
És hogyan kell feltenni?[ Szerkesztve ]
http://totesz.myminicity.com/
-
ferob
őstag
Ha már így kikerült a link más fórumra is, akkor itt a közvetlen link az OTA frissítéshez, hogy ne több oldalon keresztül menjen, ahogyan linkelted.
Mivel ez OTA frissítés, ezért a gyári recoveryből felrakható, neked kell kiválasztani a menüben, de csak ennyi eltérés van ahhoz képest, amikor a frissítés letöltése miatt automatikusan újraindul a rendszer és elkezdi ugyanezt a folyamatot.
-
ferob
őstag
Elindítod bootloader módban, majd kiválasztod a gyári recoveryt, ezt követően a piros felkiáltójeles képernyő megjelenésekor lenyomod a bekapcsoló gombot és egyszer megnyomod a hangerő felfele gombot, utána elengedheted a másikat is, ahogy megjelenik a menü.
Itt kiválasztod, hogyApply update from SD card
, majd ahogy végzett a folyamat, újraindítod a készüléket, ekkor magától ismét újraindul a firmware frissítése miatt, majd egy ideig a HTC képernyőn fog állni, de a frissítés után ez normális, így ezt követően elindul a rendszer és készen is van a frissítés. -
cyber86
őstag
Ki rakta már fel?
-
Kronk
őstag
válasz CptAdamica #3316 üzenetére
Csak sd-ről lehet.
(#3317) cyber86: én már felraktam, de a wifi sz@rabb lett mint volt, mobilnettel nincsen semmi gond, amúgy pedig pörög szépen.
-
karldergroße
senior tag
Öt kérdés:
016-os CID-re fel lehet rakni? (Dél-Afrika)
Ha sikerül, megmaradnak a korábbi beállítások?
Milyen veszélyek vannak?
Hogyan kell bootloader-módban indítani?
Kell-e bármikor a folyamat során gyári visszaállítás?[ Szerkesztve ]
-
pg1966
aktív tag
válasz karldergroße #3320 üzenetére
Nekem megmaradt minden, nem volt semmi probléma.
-
Kronk
őstag
Arra ezt a verziót nem lehet feltenni
-
ferob
őstag
Csak a RUU törli az adatokat, az OTA frisítés nem, de nincs semmilyen veszélye, ha nem csinálsz olyasmit, amivel saját magad törlöd az adatokat.
Fel tudod rakni a HTC__016 CID-re is, valamint a HTC__001, HTC__J15, HTC__A07, HTC__M27, HTC__034 is ehhez a régióhoz tartozik.
Kikapcsolt állapotban a bekapcsoló gomb és a hangerő lefelé gomb nyomva tartásával lehet elindítani a készüléket download módban, majd ott ki kell választani a reboot to bootloader lehetőséget.
Gyári visszaállítás akkor célszerű, ha valami nem működik utána megfelelően.
(#3322) Kronk: Fel lehet tenni arra is, ha nem vagy vele tisztában, akkor csak megtévesztesz másokat vele.
[ Szerkesztve ]
-
Kronk
őstag
Erre van ötlete valakinek, korábban is szakadozott a wifi, de most a frissítés után szinte használhatatlan lett:
telefon újraindítva, wifi újraindítva, böngészésnél is jelentkezik...
-
Kronk
őstag
válasz Janaboy #3327 üzenetére
Igen, ezt elfelejtettem írni, dettó ugyan ez, internettel nincsen gond, stabilan 120/10
Frissítés előtt sem volt rózsás a helyzet, de ehhez képest sokkal jobb volt, úgy látom, kénytelen leszek egy HR-t nyomni.
Sajnos a munkahelyen és otthon is asus router (AC68U-AC87u) van, tehát máson ki sem tudom most hirtelen próbálni... az otthonin meg csak 3 óra múlva tudom tesztelni mi a helyzet. De eddig ott volt a rosszabb.http://totesz.myminicity.com/
-
karldergroße
senior tag
Tudja valaki, hogy lehet a kétablakos megjelenítést beindítani?
-
CptAdamica
veterán
Felraktam, simán ment, eddig minden oké, köszönöm Ferob.
Megyen!
-
Kronk
őstag
válasz karldergroße #3330 üzenetére
nyomva kell tartani az alkalmazás váltó gombot
-
_Flood_
aktív tag
Az "adatmentő" csak a mobilnetes adatokat kontrollálja?
-
cyber86
őstag
Fent van már nekem is. Hearthstone végre jól fut és így gondolom már más játék is végre.. De csinálok egy fr-t az a tuti.
-
Bounty
tag
Sziasztok!
2 hete váltottam 10-re és van egy dolog amit nem értek. A képernyő háttérvilágítása elég érdekesen működik. Automata módban szeretném használni, az is van bekapcsolva, de olyan mintha nem szabályozná a fényerőt a minimum és a maximum között. Azt sem értem, hogy miért lehet a csúszkát állítani, ha automata módban van. Tisztán látszik, hogy ha húzgálom a csúszkát akkor erősödik illetve gyengül a háttérvilágítás. Pl szabadban, ha nem húzom fel a fényerőt a csúszkával, akkor nem megy fel magától maxra. Ha viszont felhúzom akkor meg sötétben nem megy le magától minimumra. Jó ez így? M7-ről váltottam és ott teljesen másként működik (jól).
-
Tyer
őstag
No, és... most akkor az van, hogy nem is lesz automatikus OTA, hanem mindenképp másolni kell?
Vagy nemsokára a telo is jelez majd?Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
karldergroße
senior tag
Egy kis összegzés a Nougatról:
Pozitívumok:
1. Nagyon jó, hogy ismét lehet szerkeszteni a lehúzható kapcsolókat.Jó az is, hogy az első lehúzásnál már megjelenik az első hat kapcsoló és oldalra húzással pedig nem az eddigi 11, hanem az összes kapcsoló megjeleníthető.
2. A beállításoknál kiváló az, hogy bal oldalon van főmenü. Tehát ha például az akksi beállításában vagyok, egy húzással átléphetek bármelyik másikba, nem kell visszalépni és úgy keresgélni.
3. Nagyon tetszik, hogy a képernyő méretének "kicsire" állításával Sense alatt is lehet 5x5 ikont elhelyezni a kezdőképernyőn (+ az alsó sor).
4. Jó, hogy az adatforgalmat programonként korlátozni lehet.Negatívum:
1.Az értesítések új rendszere nem tetszik.Zavarosnak találom és feleslegesnek azt a szolgáltatást, hogy direkt az értesítésekből is lehet reagálni. Ez eddig is egyetlen gombnyomás volt és a megszokott helyről válaszolhattunk.
2. Mintha jobban merülne a telefon, persze ez lehet, hogy csak szubjektív benyomás, hiszen ma többet is nyomkodtam az átlagnál. -
karldergroße
senior tag
válasz karldergroße #3341 üzenetére
Még annyi jutott eszembe: összességében nagyon kevés a változás. Tehát aki úgy várja, mint a messiást, igazából csalódni fog.
-
Tyer
őstag
válasz karldergroße #3342 üzenetére
Eldőlt, akkor megvárom, míg szol Tenner, hogy frissülni akar
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Tyer
őstag
válasz karldergroße #3344 üzenetére
Akkor egyre jobban optimalizálják a frissitések méretét??? Ez nem inkább Play feature, mi köze ennek a Nougat-hoz? Vagy maga a sw kezeli jobban?
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
cyber86
őstag
válasz karldergroße #3341 üzenetére
Merülés nálam is gyorsabb de mivel én csináltam frt így szerintem kell neki 2-3 töltés. Viszont a gyorsulás nekem látványos. Gyorsabban telepít meg idáig egy játékon teszteltem és végre úgy fut ahogy kell.
-
cyber86
őstag
Érdekes jelenség. Levettem a töltőről szokásos dolgokat megnéztem kb 1 óra múlva hozzá nyúlok és meleg a telefon tokon keresztűl mondom wtf. Megnézem aida64be pörög a cpu ezerrel. Restart és most ahogy látom jó csak tudnám mi akadt be amikor már csináltam restartot este a sok alkalmazás telepítés után.
-
Beiglee
csendes tag
Szia!
Én is M7-ről váltottam 10-re. Nekem is furcsa volt az elején a háttérvilágítás automata módja, mert kvázi nem automata. Én is mindig kézzel állítom be a szükséges fényerőt...
Nem tudom, hogy ez miért van így, de ha valaki tudja és megválaszolja, akkor köszönjük.[ Szerkesztve ]
-
kekkola
senior tag
válasz Beiglee #3349 üzenetére
Automata. Nekem semmi gond nincs vele. A beállításokban a kijelző beállításainál van egy pipa az automatikus fényerőnél. A csúszkával az alap fényerőt lehet állítani, amihez képest változtatja az automatika a külső fényerősség függvényében. Nekem kb középen van és szépen szabályozza. Szenzort le lehetne ellenőrizni hogy működik-e nálatok.
O+8T
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs