- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
Sziasztok,
Gondolkoztam 10-es vételén, de a kamera képek a tesztekben nem annyira meggyőzőek.
Változott valamit a készített képek minősége az elmúlt évben a frissítéseknek köszönhetően?
Találhatók valahol olyan fotók amik a mostani szoftver verzióval készültek?
Előre is köszi -
Tiger.
nagyúr
Mertem testet 3g, normális hogy 20Mbit 40ping és 3Mbit feltoltes.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
FGyula30
aktív tag
Vki megnézné nekem h google drive feltöltés működik-e rendesen? Csak akkor tölti fel a fájlt, ha az előtérben van. Ha háttérben, leáll. Ez az egy problémám van csak a nougattal. De lehet csak nálam van gond.
-
Locuste
tag
Sennheiser HD 555-tel a Samsung S7 -hez képest éreznék valami audió különbséget a HTC 10-nél?
Mindenhol azt olvasom, mennyire jó az audió képessége.
Valakinek van tapasztalata mindkettővel?
Köszönöm!
-
Tyer
őstag
válasz karldergroße #3709 üzenetére
Nem, nem azt jelenti...szélsőségest jelent
[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
aktív tag
-
h4h01
senior tag
Jó maradjunk annyiban, hogy hülye szót használtam..Epic fail D! A HTC sokkal jobban szól.. Biztos hogy észreveszed a különbséget..Sőt még egy iPhone 6S-hez képest is sokkal jobban szól..Az is van a családban, azzal is összevetettem, de ott az apple saját earpods fülesét dugtam a HTC-be, és sokkal jobban szólt, habár az egy bóvli vacak füles, de ez már egy másik történet..
-
leslien
nagyúr
válasz Dr.Anonymus #3704 üzenetére
ez engem is érdekelne,de úgy tűnik nincs változás...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Tiger.
nagyúr
válasz MrPetya19 #3716 üzenetére
Arra van megoldás. Néha az veszem észre atalitja magától angolra a billentyűzetet nagyon idegesítő.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
Ha 15 napon belül vagyok van esély rá hogy a partneronal kicserelik a készüléket?
-
Tiger.
nagyúr
válasz kekkola #3720 üzenetére
Akkor ez bukta.
Én viszont ezt olvastam erről ezek szerint ha használtam ha nem vissza kell fizetni az árát.
14 nap elállási és visszaküldési idő a nem üzletben vásárolt (interneten, telefonon vagy csomagküldő szolgálattól rendelt) termékek esetébenAz Európai Unióban a vásárlóknak joguk van ahhoz, hogy 14 napon belül visszaküldjék a nem üzletben megrendelt árucikkeket, és visszakapják a teljes vételárat. A visszaküldés oka bármi lehet – akár az is, hogy a vásárló egyszerűen meggondolta magát.
A 14 napos gondolkodási idő nem vonatkozik többek között a következő árucikkekre:
repülő- és vonatjegyekre, koncertjegyekre, szállodafoglalásra, autóbérlésre és konkrét időpontokra megrendelt étkeztetési szolgáltatásokra;
rendszeresen házhoz szállított árucikkekre és italokra – például a tejesember által hozott tejre;
egyedi megrendelésre készült, egyértelműen a vevő egyedi igényeinek megfelelően előállított termékekre – pl. méretre szabott öltönyre;
az olyan hang- és képfelvételekre, illetve számítógépes szoftverekre, például DVD-kre, amelyek lezárt csomagolását Ön átvételkor felbontotta;
az olyan online digitális tartalmakra, amelyeket Ön már elkezdett letölteni vagy streaming révén megnézni vagy meghallgatni;
a nem cégtől, hanem magánszemélytől vásárolt termékekre;
a sürgős javítási és karbantartási munkákra kötött szerződésekre – ha például csőtörés elhárításával bízott meg egy vízvezeték-szerelőt, és megállapodott vele a vállalási árban, már nem mondhatja vissza a munkát.[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz Janaboy #3722 üzenetére
Holnap fel hivom a partneró és megmondom nekik hogy február 2-án vettem a készüléket és engem nagyon zavar amit nem régiben felfedeztem hogy alul sárgás az árnyalata főleg fehérnél látszik de a szürkénél is észrevehető, ha nem működnek együtt akkor megyek a békéltetőhöz akkor kénytelen lesz majd valakinek lejönni Szegedre.
I5sel készült.
Bár szabad szemmel ennyire nem lehetett észre venni.[ Szerkesztve ]
-
-
Tiger.
nagyúr
Nekem nem kell más csak a 10-es de engem zavar nagyon hogy lent másabb a szine mint középen annyira észre veszem már, hogy szinte idegesít.
-
Tiger.
nagyúr
a facebooknál látszik a legjobban nekem legalábbis. Azt sem tudom hogy ez mennyire normális amikor átlép éjszakai módba akkor viszem le a képet akkor a betűknél ilyen piros árnyalat van nem épp jó a szemnek.
-
viera
őstag
-
Tiger.
nagyúr
Beszéltem velük szerdán küldenek egy futárt, én mondtam hogy csak cserébe lennék benne mondta hogy megoldjuk valahogy jeleztem hogy javitást nem szeretnék remélem akkor meglesz a csere.
-
Tiger.
nagyúr
Azt írják elég ha csak a telefont küldöm el a tartozékok nem kellenek ez elég fura.
-
kekkola
senior tag
A Telekomnál lazábbak, van ahol nem.
Én az utóbbival értek egyet: egy nem online bolt esetén ezt mikor tudnád megcsinálni? Elviszed, használod aztán nem tetszik és visszaviszed kiröhögnek. A 3 nap csere is csak műszaki hiba esetén vagy nem tetszik, de bontatlan az állapota. Online shop esetén azért van a 14 nap, mert a terméket nem veszed kézbe, nem nézed meg személyesen. Ez így jogos is.
#3735 Tiger: kapsz egy másik készüléket, pl. egy olyat amit más vitt vissza valamilyen oknál fogva... vagy visszakapod ugyanezt, mintha másik lenne
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
i400
senior tag
Az a csodálatos Messenger másnál se akarja menteni a kimenő képeket hiába van bekapcsolva? Próbáltam ki-bekapcsolni a funkciót újrarakni a programot de semmi. Vagy lehet hogy rossz helyen keresem a mappát?!
-
viera
őstag
válasz kekkola #3736 üzenetére
Én ezért is vásárolok telót a Telekom-tól.
Nekem nincs velük rossz tapasztalatom.
HTC 10-et is szerettem volna venni tőlük,de lemondtam róla mert csak fehérben van.Pedig függetlenként árulják.Amúgy akkor a Sony-nál is lazábbak mert oda is visszaküldtem kb.2 éve egy tabletet.
Monjuk én 2 hétig semmi tartozékot nem bontok ki,meg vigyázok rá mint a hímestojásra.[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Tiger.
nagyúr
válasz kekkola #3736 üzenetére
Remélem nem lesz igazad, azért sztem kibogozta hogy elég jól észre veszek dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
Azért ne lepődj meg, ha mégsem fog ilyen egyszerűen menni.
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy csak úgy felbontanak egy másikat és nem szükséges a visszaküldéshez a többi tartozék és a doboza, amin rajta van többek között az IMEI is.
Már csak azért sem, mert mégis hogyan adnak el egy olyan készüléket, aminek egy másik azonosítójú doboza lesz ezáltal.
Ha tippelnem kéne, ezt csak úgy vállalják be, ha valamilyen külföldi szolgáltatós vagy más régiós készüléket küldenek neked cserébe, amit amúgy sem tudnának eladni az eredeti dobozában.Ha már mindenképp visszaküldés, minimum úgy kellett volna, hogy akkor teljesen elállsz a vásárlástól és a további kavarodást vagy az üzlet részéről történő trükközést elkerülendő, érdemes inkább egy családtag nevére újat rendelni, netán teljesen máshol megvenni.
Azt az álláspontot továbbra is tartom, hogy olyan helyről nem érdemes készüléket vásárolni, ahol nem csak szolgáltatótól független európai régiós készülékeket forgalmaznak, még akkor sem, ha valakinek már volt a környezetében olyan, akinek egy adott bolttal kapcsolatban pozitív tapasztalata volt, mivel a kétes beszerzési forrás pontosan az üzletet minősíti.
Próbáljon mindenki nagyobb üzletekből rendelni, ne pedig mezei GSM boltokból, és soha ne az ár legyen az elsődleges szempont, mert később visszaüthet. -
Tiger.
nagyúr
Még is úgy döntöttem hogy elállok a vásárlástól kitöltöttem a nyomtatványt és elküldtem nekik.
Fogyasztó védelemmel egyeztettem.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
válasz CptAdamica #3744 üzenetére
Biztosra mentem.
-
h4h01
senior tag
Nah, feltettem én is a 7.0-át! FR volt utána Recovery-ből..Szoftverszám: 2.41.401.4
Az új értesítési sáv nagyon tetszik..Végre lehet rendezni az ikonokat..Sebesség nem változott..Az új funkciók összességében jól működnek..Az utolsó két alkalmazás közötti gyors váltás, az nagyon hasznos tud lenni! Végre be lehet kapcsolni az energiatakarékos módot az értesítési sávról..
Ujjlenyomat-olvasó szerintem ugyanolyan sebességű, viszont mikor úgy akarom feloldani, hogy rárakom az ujjam, akkor az animáció néha jelen van, néha pedig nem..mm az alulról felugró ikonok..Valamikor csak bedob a főképernyőre..Ez pici negatívum..
Valamint nem tudom állítani az osztott képernyős módnál az ablakok méretét..Hiába húzom ide-oda a középső sávot, mindig visszaugrik középre :S Erre még nem jöttem rá.. -
Tiger.
nagyúr
A leolvaso engem is bosszantott. Sztem sem gyorsabb csak elvették az animaciot kéretik vissza.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
Tiger.
nagyúr
válasz Litván Zongora #3748 üzenetére
Sztem nem.
-
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest