-
Mobilarena
HTC 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbbb
senior tag
válasz CptAdamica #2452 üzenetére
Korrektnek korrektek, de 0% áfás számlát adnak.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Nem kicsit bosszantó, hogy Magyarországon nem forgalmazzák a Neo Hybrid tokot.
[ Szerkesztve ]
-
Dwayne Hicks
tag
Esetleg van valaki aki használja a 10-est fim nézésre? Milyen a hangja?
-
Gabbbb
senior tag
válasz Dwayne Hicks #2455 üzenetére
Szerintem relatíve jó, mondjuk egy S6-hoz képest. Gondolom itt a hangszóróra gondolsz.
[ Szerkesztve ]
-
kekkola
senior tag
válasz CptAdamica #2454 üzenetére
Nekem is egyszer 0 áfás számlát küldtek. Írtam nekik, hogy áfás kell. Visszaküldtem a 0-sat, levélben kaptam egy 27osat meg egy tokot az előtte rendelt telefonhoz magánszemélyként rendeltem, bepróbálták, nem jött be. Azt mondom próbálnak trükközni, de nem minden áron
O+8T
-
sipy888
aktív tag
Miért baj hogy 0% áfa van a számlán magánszemélyként? Úgysem tudod az áfát visszaigenyelni nem?
Meg tudja valaki mondani hol tudom megnyomkodni a telefont? T westendbe nem volt, se media marktban.
-
marcarc
senior tag
Rezgo motor: tapasztalta valaki h zorog a rezgo motor ha a hatan van a telefon es nem zorog ha arccal lefele?
-
amanoba
őstag
válasz sipy888 #2460 üzenetére
nem tudom biztosan, hogy ennél a készüléknél (vagy a HTC-nél) számít-e, de mintha lennének olyan gyártók (talán az LG vagy Microsoft-Nokia), akiknél a garanciális ügyintézéshez kell 27% áfás számla.
Javítsatok ki ha tévedek.[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
_Flood_
aktív tag
Hogy tudom megnézni , hogy mikor gyártották a készüléket?
-
Loboda
senior tag
válasz _Flood_ #2467 üzenetére
Honnan tudom meg, hogy mikor gyártott készüléket tartok a kezemben?: A készülék sorozatszáma pontos információt ad a gyártás helyéről, illetve idejéről. Ezt a doboz oldalára ragasztott matricán megtaláljuk S/N-ként feltüntetve.
XXYMDABBBBBB (pl.: HT353W123456)
XX: A gyártás helye
SZ = Shenzhen, China
SH = Shanghai, China
HT = Hsinchu, Taiwan
CH = Wuhan, China
Y: a gyártás éve(3=2013)
M: gyártási hónap: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C (január-december)
D: a gyártás napja: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C,D,E,F,G,H,J,K,L,M,N,P,R,S,T,V,W,X,Y,Z(Z=31.)
A: a szoftver régiójára utaló kód
BBBBBB: a gyári azonosítóPélda: HT353.....= Hsinchu, Taiwan, 2013, Május. 3
https://prohardver.hu/tema/re_htc_one_one_uj_a_nap_alatt/index.html -
mc.g
aktív tag
közkívánatra megosztom
EU, Gray (tianma) 99HAJH018-00 ean:4718487688203
- Hsinchu, Taiwan
- 2016.07.16.
- software régió: "B"(nincs említendő hiba a készülékkel, a kijelző nem lilul, a wifi stabíl, a gyári kábel kihúzásakor a csati zizereg kicsit, de egy másik csatlakozó nem, azaz nem készülékhiba, és nem is szikra (egyszerüen zörög a gyári kábel csatija)... )
[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
válasz _Flood_ #2471 üzenetére
Nem lehet ugyanaz, mivel teljesen egyéni a legyártott darab alapján, ami a régebbi leírásokban pontosításra is szorult, de most már hibátlanul tartalmazzák a legnépszerűbb HTC téma összefoglalók.
FS YMD ID XXXXX (pl.: HT678BN00666)
FS – Gyártási hely
HT & TY: Taiwan Taoyuan A factory
FA & 5A: Taiwan Taoyuan B factory
SZ & SC: China SuZhou
SH & KC: China ShangHai KQ factory
HC & KD: China ShangHai KD factory
LC: LongCheer (főként ODM/MTK készülékek)
CC: CEI (főként ODM/MTK készülékek)YMD – Év/Hónap/Nap
Y (Év): A gyártási év utolsó számjegye
M (Hónap): 1-9=Január-Szeptember; A-C=Október-December
D (Nap): 1-9=1-9; A-Z=10-31 (kivéve az I, O, Q, U betűket)ID – Készülék azonosító
Például az M7 a W9, az M8 a WM, az M9 a YJ, míg a 10 a BN stb.
XXXXX – a készülék sorszáma az aznap gyártottak közül
Tehát az előbbi HT678BN00666 példa alapján:
HT - Taiwan Taoyuan A factory
678 - 2016. július 8.
BN - HTC 10
00666 - ez a 666. legyártott készülék aznap[ Szerkesztve ]
-
_Flood_
aktív tag
Csak azért kérdeztem mert kicserélték a készülékem.
A story röviden annyi, hogy írtam egy szívhez szóló levelet a HTC supportnak, hogy már harmadszor kellene szervizelnem a 4 hónapost telómat és ez szerintem nem jó. Beleírtam, hogy ez a 6. HTC telefonom, és amennyire lojális voltam velük annyira vagyok csalódott. A levél megírása után felhívott "Ivan" aki elmondta, hogy mennyire sajnálja és nagyon rajta lesz, hogy továbbra is elégedett ügyfelük maradjak.
Ez történt csütörtökön.
Pénteken ismét hívtak, hogy adjam le a Telemax-ba, hátha most jól megcsinálják.
Szombaton ismét hívott, hogy beszélt a főnökével és kicserélik a készüléket.
Juhéééé!
Tegnap szólt a szerviz, hogy visszaérkezett a teló, gondoltam fóliázott szép dobozban érkezik, de nem. A fólia stimmelt, de egy zacskóban volt. Az IMEI szám változott, a MAC address cím is, de a sorozatszám maradt...
Ez hogy lehet?Ezt a képet mellékeltem a supportnak, hát csoda hogy ellágyultak?
-
-
_Flood_
aktív tag
válasz Klaus Duran #2474 üzenetére
Aha, a feleségemé.
-
ferob
őstag
válasz _Flood_ #2473 üzenetére
A sorozatszámhoz tartozik a garanciális készülék előélete, így azt minden esetben megörökli, valamint a telefon azért csak egy légpárnás zacskóban volt, mert a szerviz által cserélt készülékek nem teljesen újak, hanem felújított készülékek, így nekik nincs módjuk dobozos kiszerelésben adni.
Hogy értsd, a te készüléked is felújításra kerül és hasonló esetben valaki megörökli.
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
Sziasztok!
Tud valaki tippet adni, hogy jelenleg hol és mennyiért lehet legjobb áron EU -s, szürke modellt beszerezni?
Köszönöm! -
Lall
veterán
Sziasztok. Beléptem én is a táborba egy 6s mellé, elé. Lehet lesz egy pár kérdésem. Mindjárt az első. Ez a baromi idegesítő pöttyöt, ami minden érintésnél megjelenik, el lehet valahogy tüntetni?
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Balzak83
senior tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a HTC szervize csak garijeggyel együtt vagy anélküli számlásan is elfogadja javításra a készüléket? Lg-m volt, ott elég volt a számla is, ha rajta volt az imei szám. Nem akarok melléfogni, akkor inkább ráfizetek egy drágább üzletben, csak megkapjam a hivatalos 2 évet!
Tisztelettel köszönöm a segítségeteket!
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! HTC-t vennék. Régen volt itthon szerviz, aztán úgy tudom, most kivonultak. Mi a helyzet a gariztatással, és pl azzal, ha szürkeimportos készüléket kell gariztatni?
1 év gari esetén lehet egyből hozzájuk vinni, küldeni a telót, vagy mindenképp az adott GSM bolton keresztül megy, HTC-ék hogyan állnak ehhez?
A másik kérdésem, hogy lehet már úgy rootolni a telót, hogy a gari ne vesszen le, hogy a root visszacsinálható legyen?
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz kalapacsolok #2483 üzenetére
Ha európai régiós akkor él a gyártói 2 év. Benne is van az összefoglalóban.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Lall
veterán
Nem, alapból így volt. Hozzáérsz a kijelzőhöz és követi a fehér pötty a kezed. Szebben nem tudom. Kétujjas zoomnál, mind a két ujjadnál ott van. Ha már zoom... Ez csak nekem nem annyira smooth, mint az iPhonon vagy itt is be van kapcsolva valmi "lassítás"?
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
h4h01
senior tag
Huh, nah látod ez nagyon érdekes..Ezt nem tudom miért lehet alapból..Amúgy arról beszélsz amire én is gondoltam..Nem tudom mennyire vagy képben a droidos fronton..
Beállítások=>Névjegy(legalul)=>Szoftver információk=>egyéb=>Build számot addig kell tapicskolni, amíg ki nem írja, h fejlesztő vagy..Ezzel tudod bekapcsolni a fejlesztői beállításokat, ABBAN AZ ESETBEN, Ha még nem lenne bekapcsolva..
HA MÁR ENGEDÉLYEZVE VAN:
Beállítások=>Fejlesztői beállítások(névjegy fölött fog megjelenni)=>legalulra görgetsz=>Érintések megjelenítésénél kiveszed a pipát!Fuh kb. így ennyi! Remélem tudtam segíteni..Rohadt bonyolultnak tűnik, de fél perces manőver..Aztán hogy neked hogyafrancba van az bekapcsolva alapból arról gőzöm sincs..lehet, h nem is erről van s, mert elég irreálisnak tűnik..
(De remélem, hogy tényleg erre gondoltál, mert ez is egy (vagy adott esetben több) fehér pötty, ami az érintéseket jelzi :S )
-
Balzak83
senior tag
válasz BenHans #2484 üzenetére
Ha jól értem, akkor elég ha magyar számlát adnak, eu régiós telefonhoz, automatán kapom a 2 év gyári garanciát, még akkor is ha a garijegy "elvesztődött?"
Egyébként hol találom meg a régió kódot? Ilyet kell keressek, hogy EU, vagy országkódonként van rajta, pl GBR (nekem ilyen volt a G4-en)
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Szerintem egyre gondolunk. Megnéztem a MA! videót is ott sem látok ilyet. A fejlesztői menübe én is eljutottam, viszont ki van kapcsolva ez az opció. Sőt, kapcsolgathatom is nem történik semmi, újraindítás így, újraindítás amúgy, semmi. Ez a geci követi az ujjam. Még alig laktam be, így megpróbálok egy hr-t, ha az sem segít megy vissza.
Rosszul kezdődik a sztori, mert a 6s-t küldeném javíttatni és míg az készül, akartam eldönteni, hogy melyik maradjon. Idegesít ez a összevissza zoom is, nekem nem tűnik túl smooth-nak. Na hátha megbékélünk...
[ Szerkesztve ]
-
kalapacsolok
senior tag
válasz Balzak83 #2487 üzenetére
Ezek nem világosak számomra: "1 év gari esetén lehet egyből hozzájuk vinni, küldeni a telót, vagy mindenképp az adott GSM bolton keresztül megy, HTC-ék hogyan állnak ehhez?
A másik kérdésem, hogy lehet már úgy rootolni a telót, hogy a gari ne vesszen le, hogy a root visszacsinálható legyen?"
Vki?
Gari esetén nem mindegy, hogy direkten küldhetem a szervizbe (van egyáltalán ilyen Magyarországon, HTC szerviz, vagy külföldre kell postázni?), vagy a gsm bolton keresztül megy a szarakodás...
-
BenHans
addikt
válasz kalapacsolok #2490 üzenetére
A telemaxhoz kell eljuttatni, onnan tovább ők intézik. A szerviz maga Romániában van.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
ferob
őstag
válasz kalapacsolok #2490 üzenetére
Lehet, de S-OFF kell hozzá, hogy vissza lehessen állítani, ha írsz privát üzenetet, akkor tudok benne segíteni.
-
Gabbbb
senior tag
Ha valakit érdekel, Spigen Neo Hybrid tok innen a legolcsőbb jelenleg:
https://www.amazon.com/Spigen-Hybrid-Flexible-Protection-Reinforced/dp/B01DAN1T9E?th=1
7000Ft szállítással együtt. -
mc.g
aktív tag
-
joefasalasso
aktív tag
Sziasztok,
Ha cégnévre kérek számlát, akkor is él a 2 év garancia? És a 14 napos elállás? (mobilcorner) köszönöm
-
-
karldergroße
senior tag
Ez az akksi-mizéria elég kiakasztó. Továbbra is ragadnak be programok, amikor is a töltöttség percek alatt akár 5%-kal csökken. Utána normalizálódik, majd fél nap múlva kezdi elölről. A gsambattery szerint ilyenkor nagyon felugrik a cpu-frekvencia és néha a hőmérséklet is. Az M8 ilyet két év alatt soha sem csinált. (egyébként az androidnak egy elég szörnyű tulajdonsága, hogy nincs egy normális diagnosztikai program, amely kimutatná a hibás működést. Nem értem, miért nem lehet mutatni hogy melyik program okozza a bajt. És ehhez még hozzájön, hogy a sense 7 a sense 6-hez képest le lett butítva. Ott legalább lehetett látni az éppen futó programokat, és a ki/be (micsoda hülye elnevezés) beállításoknál is be lehetett állítani, az utolsó hány órát akarja az ember látni. Ezt is kivették.
-
Gabbbb
senior tag
válasz karldergroße #2499 üzenetére
Facebook és facebook messenger. ^^
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest