Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dave0825

    őstag

    válasz anonymus89 #20270 üzenetére

    és (#20272) nrg_52: köszi, megnyitottam az alkalmazást most, és a kártyáimnál már írja, hogy Érintéses fizetés aktív. :) Ezek szerint csak el kellett fogadniuk, vagy ilyesmi, tegnap este még nem ment, hiába adtam hozzá újra. Na megyek is a teszkóba, kipróbálom. :DDD :))

    (#20289) Quqesz: Hát ezzel nem nyugtattál meg. :) Amúgy kint szabadban tökéletesen működik, pillanatok alatt talál jelet, és tartja is, csak a repülőn nem sikerült egyáltalán. Mindegy, valamivel többet vezetek autót, mint repülőt. :D

    (#20293) norberto9: Igen, a kártya hozzáadásánál mutatja logókkal, hogy Mastercard, Maestro, Visa, Amex kártyákat fogad el. Nekem nem az van, úgyhogy nem tudom, hogy használható-e, de hozzáadni hozzá lehet.

    "Bármely bank által kibocsátott MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, vagy American Express bankkártyával fizethetsz az alkalmazásban található szolgáltatásokért.
    Mobilfizetés: érintéses fizetésre alkalmas OTP MasterCard vagy Maestrobankkártyádat könnyedén digitalizálhatod az alkalmazásban, amihez csak egy NFC funkcióval rendelkező készülékre és Android 4.4 vagy annál nagyobb verziószámú operációs rendszerre van szükség."

    Itt nem írják, hogy Visával is lehetne fizetni érintéssel, úgyhogy csak másra tudod használni.

    [ Szerkesztve ]

    Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99

Új hozzászólás Aktív témák