Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peanar

    senior tag

    Sziasztok.
    A családban van két h8, egy fehér és egy kék. Mindkettőnek jó a kamerája, ami a 16:9 képeket illeti.
    Tokot nillkin frosted Shield-et használunk mindkettőn, az enyémhez van egy nillkin szilikon tok is.
    A fóliával még mi is bajban vagyunk, keressük az igazit.
    A honorshop.hu, azaz a mobilasz.hu (Mobil Ász) csapatot nem ajánlom senkinek! Sajnos rossz tapasztalataim vannak, nemigazán korrekt társaság és a termékeik sem mindig az igaziak! Elmentem hozzájuk üveg fóliát és tokot venni a két telefonra. Mindkettőn volt noname üveg fólia, (azóta is visszasírjuk) amit a mobilásznál leszedtek és nillkin üveg fóliát tettek fel (2 fólia+2felrakás 13pénz). Az üveg fóliához tartozott hatlap(síma) fólia is. Mindkét hátlap fóliát úgy tették fel, hogy egy csomó szösz van alatta, az üveg fóliákat meg úgy, hogy igénybevétel nélkül kb.30 másodperc elteltével elkezdett feljönni (mindkét telefonon). A kollégának/ott dolgozónak ezt szóvá tévé elővette zsebéből a telefonját és mutogatta, hogy neki már fél eve olyan, hogy jön fel. Mondtam, hogy engem ez nem érdekel, nem fogok kiadni érte ennyi pénzt, hogy egy hét alatt lejöjjön az üveg f. a zsebembe.
    Itthon derült ki, hogy a honor 6+-omra is náluk vettem az üveg fóliát és a tokot (az utobbi elvileg nillkin...de nem az volt). Akkor nem kevés pénzt hagytam ott náluk, a fólia egy hét alatt levált a telefonról, a szilikon tokból a kamera résznél ki kellett vágni, mert nagyon közel volt a lencséhez és vakuzáskor megvezette a fenyt, aminek eredményeképpen a fényképeknek a fele szürke árnyalatot kapott....
    Vissza térve a h8-ra, minden nagyon drága náluk. A nillkin tokot a speedshop-nál 2999Ft-ért vettem, ez náluk 4999Ft.
    A edigital-nál is megszívtam, árulnak gyári kijelző védő fóliát (fényképen üveg fólia van), aminek a minőségében nem kételkedem, csak az a bökkenő, hogy nem kijelző védő, hanem hátlap védő fólia (ez is ment vissza, pénz vissza a zsebbe).
    Megfordultam a telefonnal pár helyen, de a speedshop az, akihez azt mondom, hogy barmikor nyugodt szívvel vissza mennék (ezeket csak azért írtam le, mert fentebb többször is felmerült a kérdés, hogy honnan érdemes rendelni. A fentebb említett 3eFt-os tok mellé jár egy nillkin kijelző védő fólia is (ezt még nem raktam fel, mert jobb híján vettem a h8-re egy P9-hez való fóliát és amíg az le nem jön, addig nem is rakom fel), így nem rossz az ár;)
    Amit fel véltem fedezni mint szoftver hiba, az az, hogy Qwerty vagy Qwertz billentyűzetnél a "g" betű feletti "("-jelet (g-betűt hosszan nyomva) előhívva a betűre ugrik és nem a (-jelre. Olvastam, hogy 6.0 és 6.1 szoftver verziókkal jöttek ki, (a miénk 6.0 eu verzió) ugya ezen verziójú P9-eseknél is megvan ez a hiba, akárhányszor voltam olyan helyen, ahol p9 ki volt állítva, mindig megnéztem és egy telefon kivételével mindegyik p9-ben is felfedezem ezt a hibát.
    Ezt eltekintve nagyon jó kis telefon, huawei honor minőség! Én (ahogy fentebb szó volt róla) honor 6+-ról váltottam, azzal a telefonnal is teljes mértékben meg voltam elégedve:)
    Más, ha valakinek sikerült a huawei oldaláról regisztrálás után megkaparintani a bootloader nyitáshoz szükséges kódot, az írja le légyszi, hogy hogy csinálta ugyan is én bármilyen böngészővel (windows 10) próbálkozva nem láttam, nem jelenítette meg a captcha "kódot" és az az utolsó lépes a feloldó kód kéréséhez. Telefonról is probaltam, de ott sem jelent meg.
    Ha valaki tudja a megoldást, köszi a választ.
    Mindenkinek további szép napot, jó pihenést.
    Üdv
    peanar

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák