- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buccer
tag
Sziasztok!
Újra lehet indítani a telót menüből?
Nem reagál semmit a bekapcsoló gombra. Ha lemerül vissza sem fogom tudni vajon kapcsolni?Pécs City
-
veterán
Nyomd hosszan (10-15 mp) a bekapcsolót, és ha egyáltalán nem reagál, akkor esetleg adb-vel is lehet. Ehhez a beállításokban be kell kapcsolni az USB hibakeresést (Beállítások -> Fejlesztői...)(Ha nincs fejlesztő menüpont akkor előbb a "névjegy"-ben nyomkodd sokszor a Build számot, amíg ki nem írja, hogy fejlesztő lettél).
Letöltöd és telepíted gépre az ADB-t. Lehet, hogy a HiSuite-ot is kell telepíteni a működéshez a driverek miatt, ez majd kiderül.
Ahova telepítetted, abban a mappában lesz egy "cmd.here.exe", azt nyisd meg, telefon legyen a gépre kötve, és írd be, hogy "adb devices" (idézőjelek nélkül), nyomj egy enter-t. Ha megjelenik, hogy "H(sokszám és betű keverék) device", akkor rendben vagyunk, majd ezt írd be: "adb reboot", ezzel a paranccsal újraindítod a telefont.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
Nagyszerű
Igen, ha nem vagy jártas ilyesmiben (pl. nem szoktál rootolni), akkor gépről "irányítani" a telefont bonyolultnak hangozhat de csak elsőre, ilettve leírva az, amúgy kb. 1 perc az egész, ha már minden kellék megvan[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
csajszi29
tag
Sziasztok! Hol találom azt a beállítást, hogy kijelezze a telefonszámomat hívásnál? Annyira eldugták az új verzióban, hogy egyszerűen nem találom...
Xiaomi Redmi Note 10
-
Bandus99
őstag
válasz csajszi29 #9557 üzenetére
Sose tudom megerteni, ha mar sikerul egy problémát megoldani, miert nem veszi a faradsagot aki segitseget kert es beirja a megoldast? Hatha jovo heten mas is belefut a problemaba es maris meglenne a megoldas.
Igy viszont hiaba keresgelt csak a kérdést talalta meg.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
ORCA58
addikt
Ezt mindegyik Huawei fórumban többször kérdezték, és többször adtak is rá választ.
Ha nem tévedek, be kel állítani egy mintát, majd belépéskor többször elrontani. Utána kéri a megadott kódot.
Egyébként, ha ujjlenyomat van beállítva mindig kell kód, ha a bekapcsoló gombbal kelted életre.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Fejlesztői beállításokban lehet még kikapcsolni a képernyőzárat.
Ha nincs fejlesztő menüpont akkor előbb a "névjegy"-ben nyomkodd sokszor a Build számot, amíg ki nem írja, hogy fejlesztő lettél[ Szerkesztve ]
-
veterán
Megcsináltad azt, hogy ne legyen kód a telefonon, csak a csúsztatás?
Mert ha igen, és úgy ilyen, akkor vagy megtalálod azt az appot (pl ebay-ről hallottam), ami ezt okozza vagy gyári visszaállítás, és minden más előtt ezt állítod be. (huawei backup-pal elmentheted a dolgokat és akkor nem tart olyan sokáig újra belakni)[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nekem nincs több ötletem, azon túl amit leírtam. Csak azt tudom javasolni, hogy ha nincs sokat az asztalon a telefon, hogy szokd meg a bekapcsoló gomb helyett az ujjlenyomat olvasót, ugyanaz a hatás vagyis nem látod a zárképernyőt.
Lehet, hogy P8 vagy más huawei topikban már megoldották amúgy, nézd meg azt is[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
Sziasztok!
Èrdeklődni szeretnèk hogy van - e valakinek levegősödve a kamera előtti lencse?? Most nèzegettem bnőmè levegős... Okoz ez valami problèmát vagy nem lènyeg...?
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
válasz korcsillio #9571 üzenetére
Akkor ùgy látom ez tìpus betegsèg... Nem tudom ez majd befolyásol - e valamit kèsőbb...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Anubris
őstag
Sziasztok,
a következő problémám akadt a telefonnal. Az egyik alapból telepített gameloft játék indításakor csak fekete képet kapok. Korábban működött rendesen most pár napja viszont már nem tudok belépni a játékba.
Van esetleg valakinek ötlete, hogyan lehetne helyrehozni?
-
soundman1
senior tag
válasz Anubris #9573 üzenetére
Több oka lehet.
Először indítsd újra a telót, ha nem működik, akkor a Beállítások/Alkalmazások kezelésében keresd meg a progit és a Gyorsítótár és Adatok törlését kérd. A progi beállításai elvesznek, de hátha elindul egy újra indítást követően. Ez után a Frissítések eltávolítása segíthet még. Lehet, hogy egy frissítés tett oda neki, legutóbb feleségem Messenger appja hülyéskedett, majd 3. nap múlva jött egy frissítés, amitől azonnal megszűnt a hiba.
Ha pár nap alatt nem érkezik a bugra egy update, akkor a wipe dalvik cache törlése, vagy még wipe cache törlése segíthet. Gondolom gyári visszaállítást nem akarsz ezért csinálni, más javaslatom nincs.[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
ma vásároltam egy honor 7est, nagyon tetszik a keszulek. Lumoa 735 utan szinte felfoghatatlan a sebessege. Lenne par dolog amiben azonban szeretnem a segítségeteket kerni.
1. Folyamatosan gps jelet keres az idojarasnak. Ha wazet hasznalol legtobbszor nincs gps jel olyan helyeken ahop a lumia siman talalt. Ilyen gyengen veszi a jelet vagy valamit nem allitottam be?
2. Az ertesitesi led nem villog. Utánaolvastam es toltottem le hozza appot is, de hiaba. Mit csinalol rosszul? Beallitasokban on, whatsappban messengerben szinten.
3. Olvastam hogy az appolat le lehet vedeni ujjlenyomattal. Hogyan?
Remelem tudtok segiteni.
Koszi
Szerk.: amint latjatok irni meg meg kell tanulnom vele sorry
[ Szerkesztve ]
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
veterán
válasz kovacsroli #9576 üzenetére
Először is, melyik build van rajta?
1. A gps-nek szinte azonnal kellene jelet találnia, nem feltétlen tudom mi a probléma, lehet szoftveres (gyári visszaállítás vagy frissítés megoldhatja) vagy hardveres (szervizbe küldés)
2. Az értesítési led működéséhez védetté kell tenni az alkalmazásokat, az akkumulátornál tudod ezeket megtenni a legkönnyebben. Azon túl a legfrissebb B380 végű build esetén "Ne zavarj mód"-ban nem villog. Kezelésére ezt vagy ezt ajánlom, ha véletlen másikat választottál. Ja és nem minden szín működik, valamelyikre egyáltalán nem jelez, ha az van beállítva.
3. Telefonkezelő alakalmazásban van egy app lock menü (lehet hogy lapozni kell egyet oldalra, mert nem fér ki)[ Szerkesztve ]
-
kovacsroli
senior tag
Szia.
B380 van rajta.
1. Meg par napig tesztelgetem, mindenesetre kicsit furcsa.
2. Vedettek az alkalmazasok es az altalad eloszor linkelt appot hasznaltam. Holnap kiprobalom a 2. Is es visszajelzek.Koszonom a gyors választ.
Ill. Van meg egy dolog amire nem kaptam erdemi valaszt a tobbi topikban, masolom:
Le vannak mentve az sms-eim, van egy outlook item fájl és egy HSH fájl.
Be tudom ezeket másolni valahova a készülékre (és ha igen, hova?) , hogy meglegyenek a régi üzeneteim?Koszi megegyszer, elegge el vagyok veszve
[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
válasz kovacsroli #9578 üzenetére
Nagy pontosságú Gps módban van beállitva a waze?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
veterán
válasz kovacsroli #9578 üzenetére
SMS bemásolásra csak egy ilyet találtam, de gondolom nem .msg fájl az az "item"... ha mégis akkor működhet talán, jobbat nem tudok
A led kezelő app használatához még annyi, hogy az adott appon belül (pl messenger) kapcsold ki a ledet, mert összekeveredik a kettő.
[ Szerkesztve ]
-
kovacsroli
senior tag
Köszi a válaszokat!
A Waze-nél nem találtam ilyen beállítást.
Azt vettem észre, hogy a google maps egyből tudja hol vagyok, illetve letöltöttem az időkép appot is, az is rendesen frissít, bárhol vagyok. Így számomra kiderült, hogy nem hardveres a hiba, remélem jó a következtetés.Annyi még, hogy azt be tudom állítani valahol, hogy amikor értesítést kapok, akkor kapcsoljon be magától a képernyő?
Köszi urak
-
veterán
válasz kovacsroli #9581 üzenetére
Akkor lehet csak a waze bugos éppen.
Hmm.. a képernyő bekapcsolást én sem találom, lehet kikerült belőle. A Light Flow viszont felébresztheti a képernyőt.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
elin
tag
válasz kovacsroli #9581 üzenetére
Telefonkezelő > Értesítéskezelő > alkalmazás > Zárképernyő
Honor 9 grey > Honor 7 silver
-
ZlochG
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy problémám. Nemrégiben töltöttem a telót nem a gyári töltőjével, és töltéskor hol érintkezett a töltő kábel hol nem. Utána töltöttem a gyári töltővel és melegedett a gyári töltő és a micro usb kábel is, és meg sérült a miro usb része.
Elküldtem garanciába javíttatni,de elutasították, mondva hozzányúltam a telefonhoz.
Máshol megjavíttattam, kicseréltem a töltőt (2A) és a kábelt is, nem gyárira.
1. Más kábelt miért nem ismer fel, sem az én telóm, sem a párom P8 lite-ja ?
2. Még mindig melegszik a töltőfej és a kábel? -
csonkadavid
tag
válasz kovacsroli #9585 üzenetére
Beállítások >képernyőzár és jelszavak >értesítések bekapcsolják a képernyőt.
-
kovacsroli
senior tag
válasz csonkadavid #9586 üzenetére
Megvan! Eddig is be volt kapcsolva, ez eleg erdekes. Most ki-be kapcsoltam ujra, de ugyanúgy sotet marad :/
-
szepi23
tag
Sziasztok!
Mostanában vettem észre, hogy másfél éves Honor 7-em nap végére nagyon lemerül, sokszor 10% alá. A szokásaim nem változtak, az akku statisztikában semmi kirívó. Eddig olyan 40-50% -ig merült igaz minden nap töltöttem. Szerintetek kezdi megadni magát az akku? Mivel lehetne megbizonyosodni? Van valakinek akkucserével tapasztalata?
-
Shingen
addikt
Hali!
Az miért lehet?
Foto beállításoknál az van beállítva fókuszáljon a gomb hosszanti nyomására, még is sorozat felvételt csinál.
Ha belemegyek rányomok fókuszra akkor normálisan csinálja, de amit bezárom a képernyőt és újra nyitom megint soroztaban fotoz, pedig a beállításban fokusz van beállítva.
Ez lehet droid verzio bugja?風林火山
-
veterán
válasz Shingen #9589 üzenetére
B380-nál most picit teszteltem, nekem úgy tűnik úgy maradt, fókuszon, bár kissé szerintem felesleges, mert folyamatosan fókuszál, tehát lényegében nem csinált semmit gomb nyomásra, mert már befókuszált mire rátapicskoltam...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Shingen #9593 üzenetére
Beállítások -> Alkalmazások -> Kamera -> Adatok törlése (vagy valami hasonló)
Amúgy a B180-at lehet frissíteni B190-re (lollipop marad), elvileg jobb az akku kezelése és egy kicsit frissebb a biztonsági szint is.
[ Szerkesztve ]
-
19Petya83
tag
Sziasztok!
Mostanában egyre többször csinálja a telefon azt, hogy eldobja mindkét sim kártyát egy pillanatra. Van úgy hogy beszéd közben, van úgy, hogy csak azt látom, hogy kéri a pin kódot. Tapasztalt már ilyet valaki? Esetleg valami ötlet, hogy mitől lehet? -
bferenc
tag
Sziasztok,
Valaki találkozott olyannal, hogy a telefon elfelejti a Bluetooth beállításokat. (Párosítások stb.) Mostanában elég sűrűn elő jönn ez a probléma.
Előre is köszönöm.|iPad| |iPhone 13| |MacBook Air M1| |iWatch 7|
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Windows 11
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest