- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkiky01
senior tag
válasz csiszargabor #1848 üzenetére
Sokszor ki lett tárgyalva, de legalább nézz rá az összefoglalóra..
-
3 gombossal 370-et nem tudok feltenni. Kicsomagolva a dload mappába update.app is van.. 2 fajta micro SD-vel is próbálkoztam. Mindig faild-et dob.. Ötlet valakinek?
Most is 370-van, csak ujra akarom húzni, mert ota-n csináltam eddig.
[ Szerkesztve ]
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
-
Pickit3
aktív tag
válasz royalka #1861 üzenetére
dload mappa kicsi legyen
update.app automatikusan kicsi
Ami lehetséges az hogy az dload mappán belül még egy mappába benne van a update.app. PL.:dload>"új mappa">update.app. Na azt kellene kitörölni, mert ez is hiba! A másik meg hogy rossz romot töltöttél le. Vagy letöltöd máshonnan vagy újra ugyanonnan, mert lehet hogy rosszul töltötted le. Gyakran előfordul.@Nagyfejű
Nem fog elveszni a garancia emiatt. -
-
paolinho
őstag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy még mindig játszik a Chigonnál ez a Fedex szállítású adómentes vásárlás? Megbízható ez az út így? -
-
Pickit3
aktív tag
válasz royalka #1869 üzenetére
Biztos fel lehet tenni, én is úgyanúgy csináltam mint te csak nekem sikerült
Nem tudom mi a hiba. Talán még meg lehet próbálni hogy kiveszed az sd kártyát és a belső tároló helyre másolod. De lehet azt is hogy lementesz mindent az sd-ről, leformázod(telefonnal) és úgy másolod rá a dload mappát. Ha ezek után se működik akkor nem tudom. Becsülöm a kitartásod. -
Lawos
csendes tag
Viber üzenet érkezésekor miért nem villog az értesítő led ?
-
-
Pickit3
aktív tag
-
npeter
csendes tag
Sziasztok!
Csináltam egy gyári visszaállítást a telefonon, előtte az adatokat lementettem. Ezeket most hogyan tudom vissza állítani pl. az üzeneteket? -
-
bogabi
senior tag
Nem tudom így látatlanban, de ha belső tárolóra mentettél, akkor előfordulhat, hogy egy gyári recovery után az ugrott (olyasmi, mintha a Windows-t a C-re lemented, majd gyalu, újratelepítés,és persze, hogy hiányzik a mentés...). A legjobb, ha az SD-re mentesz és a kártyát kiveszed utána/vagy kimásolod valahová.
[ Szerkesztve ]
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
Skynet258
veterán
Na megjött a Xiaomi Piston füles, ahogy a múltkor írtam is, berendeltem kettőt eltérő árkategóriában, csak hogy kipróbáljam melyik fake, vagy mindkettő az-e.
Ami most jött, az Ebay-ről van, 1500 Ft-ba került - emiatt gondoltam is, hogy fake. Viszont nem tudom... Szóval a füles szerintem az lehet, a doboz viszont nem. Ez alapján ellenőriztem, minden kép stimmel, ami szerint eredeti. A doboz, a betűk, a logó kerekített nem szögletes... Szóval minden stimmel. Nagy reményekkel vettem kézbe a fülest magát. Ezen sem látszik, hogy kamu lenne, bordázott felület, a gumi részek hossza is stimmel, egy valami nem, ez pedig az L/R jelölés, ez hiányzik. Viszont a dobozban belül lévő infó szerint nem is kell ott lennie, az R (tehát a jobb) oldalon egy kis plusz gyűrű van kialakítva, az jelöli - ez meg is van.
Aztán a Xiaomi oldalán a füles maga teljesen zárt, ellentétben az Edigital oldalán lévő képpel, ahol nyitott - nekem is az.Ami miatt szerintem mégis fake, az az, hogy túl sok a mély. Hallanom kellene egy eredetinek a hangzásképét, de szerintem nem kéne ebbe ennyi mély - a középtartomány konkrétan hiányzik. EQ basztatással lehet javítani, úgy már egész jó, de nem tudom...
Még egy jön majd, az valami 4k körül volt ha jól emlékszem - az Ali-ról jön majd.
De szerintem ez fake. A doboz viszont frankó lehet, vagy már jobban odafigyelnek...
[ Szerkesztve ]
-
zaskar
senior tag
válasz Skynet258 #1884 üzenetére
Én vagy 2 hónapja rendeltem az olcsóbb verziót, de az legalább eredeti...Akkor még egyrészt 20-24 USD körül adták a "rendes" Pistont, másrészt nagyon keveset hallgatok vezetékes fülest, csak tartalékba kellett az MW600-as BT fülesem mellé. Minden vezérlő funkció működik a Honor-al. A mélyet én is kicsit sokallom benne, de 2700 Ft-ért így is jobb hangja van, mint sok itthon kapható hasonló áru fülesnek, a funkciógombokról nem is beszélve.
Apropó, a tiednél mennek a funkciók, annak ellenére, hogy fake-nek találod? -
RAVEN59
tag
Sziasztok,olyan kérdésem lenne hogy kell-e cserélgetni a két sim kártyát vagy mindkét sim tudja a netet?
-
RAVEN59
tag
Jaj nagyon köszönöm már azt hittem senki nem válaszol.
-
Bazsa74
tag
Üdv!
Tegnap lettem tulaja eme telefonnak. Tökéletes, szép és nagyon tetszik. Viszont ma hajnalban szembesültem azzal, hogy pár másodperc után nem hallanak belőlem szinte semmit. Egy darabig jól hallanak (kb:2-3 mp), utána azt mondják olyan, mintha két méterre lennék a telefontól. Kihangosítva jól működik. Vigyem vissza, vagy van valami beállítás ami elkerülte a figyelmemet? Köszönöm előre isOff
-
klz80
tag
Sziasztok, aki Aliexpress-ről rendelt, segítene nekem kicsit? Rákerestem az oldalon a telefonra, és van egy eladó, aki magát a telefont 100 USD körül adja, FedEx-szel jönne ki 145 USD-re. Gondolom erre még jönne vám meg áfa (kb 30%), de így is megállna kb 52.000 ft-ban. Viszont a másik eladó (chigon shenzen) akit itt a forumon ajánlott valaki, hogy szintén Fedex küldéssel áfa és vámmentesen küldi, kb. 110.000 ft-ra jönne ki. Csak nekem túl nagy a különbség, vagy ez teljesen elfogadott az aliexpressen, hogy eladók másképp árazzák a terméket? E-bayes vásáró vagyok, Ali-n nem vettem még semmit. Köszi.
-
klz80
tag
Ez az egyik (link), ami 52.000 Ft volt. Közben rájöttem, hogy amikor néztem még élt rá -28% akció, jelenleg DHL-lel 185 USD (kb 51.000 FT áfa nélkül)
Ez a másik link, ahol jelenleg 150 USD (kb 41.000 ft áfa nélkül)
Mindkettő esetben a basic csomag (tehát TF nélkül), és fekete készüléket választottam ki, DHL postán. Ha nem kérek DHL, akkor pl a második linken ÁFA nélkül 105 USD (29.000 HUF). Még ha megadóztatják is kb 30%-al (adó meg vám), akkor is kb 38.000 FT-ra jönne ki. Ennyiért ajándék lenne nekem
Csak félek a sima postától. Nem az azavr, hogy 1 hónap mire ideér, inkább az, hogy hogy bánnának vele...
Vagy van valami amit én nem vettem észre?
-
klz80
tag
válasz Black&White #1896 üzenetére
Ööööö... kicsit nem értem Most akkor rendeljem is már azonnal most izibe, vagy inkább várjak?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borderlands 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Óra topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest