- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickit3
aktív tag
válasz doongoo #2501 üzenetére
Javarészt a 2.3 preferálják, mint a 3.0. Nekem is jobban tetszett a 2.3, de már túl beéltem hogy visszategyem. Majd egy hónap múlva a lollipop... A lényeg az hogy jobban futott a telefon a 2.3-mal, mint a 3.0-val (szerintem). Pörgősebb volt a régi rendszer.(b114 tenném fel ha feltenném.)
-
csapee
őstag
Használ vki Kaspersky-t? Most futott le egy teljes ellenorzes es a Hwellet.apk-t fenyegetésnek érzékelte. Ha lehetséges, megnézné akinek van ilyen. Thx
Csapee
-
csapee
őstag
Elfelejtettem az elérési utat: system/delapp/HwWellet.apk
Csapee
-
opa100
csendes tag
Sziasztok, ez a telefon képes ébreszteni kikapcsolt állapotban?
-
opa100
csendes tag
válasz monti0222w #2508 üzenetére
cool!!
-
válasz monti0222w #2508 üzenetére
Nekem 2.3-al nem ébresztett.
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
Pickit3
aktív tag
válasz monti0222w #2506 üzenetére
Szerintem a xiaomi lovagol most jó szoftverben, ott van nekik a miui.
Zsigerből írhattál volna LaG-t a híres szoftvereiről vagy samut a fagyosságáról... A lényeg, hogy más rendszer. Az tény hogy nem sikerült jól a huawei-nek a 4.4, de bízzunk benne hogy a következő jobban sikerül. Szerintem a 4.2 sikerült eddig a legjobban nekik, hasonló sikert várok el a 5.0-tól is. +20% teljesítmény, +20 akku, +20% funkció...stb. Mind jó dolog, de ha fele igaz már akkor jó. Mondjuk a kamera szoftverre jobban rátámaszkodhatnának elvégre sanyi kamera azaz 720p-ben 60fps kéne tudnia kisujjból.(de azt sem zárom ki hogy 120fps is tud, mind mind a szoftveren múlik.) -
Kovaratis
senior tag
Nekem ébresztett 2.3-nál, és ébreszt most is, 3.0-nál. Egyszer küldött erről egy üzenetet is, csak nem tudom milyen alkalomból..
-
Moon70
tag
Szombattól én is e csodás készülék boldog tulajdonosa lettem, köszönöm itt mindenkinek a pozitív hozzászólását, melyek nagyban hozzájárultak a döntésem meghozatalában.
A telefon e-digis, frissítettem 109S-re és egyelőre, az EMUI 3.0-upgrade-n gondolkozom még.. -
csapee
őstag
Volt már vkinek olyan hibajelensége, hogy bejövő hívásnál a képernyő kisebb felbontásban ébred. Így természetesen fel sem lehet venni, csak az sms elutasítás felé lehet húzni.
Csapee
-
Pystyke
tag
Ezt nézzétek meg...
Ezek se normálisak...
http://www.dualsimsmartphones.hu/honor-6-toresteszt/Honor6, Talkband B3, Glock 26c ;)
-
Pystyke
tag
Ez is érdekes...
http://www.dualsimsmartphones.hu/honor-6-unboxing-video/Honor6, Talkband B3, Glock 26c ;)
-
vieri2000
tag
Szeretném megkérdezni a Honor 6-ban is fix fokuszú (f2) kamera található?
-
Zoli1222
addikt
Vki próbálta már 128GB-os sd kártyával? Megbirkózik vele?Visszakerestem.Komálja!
doongoo te milyet használsz?
[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
válasz Pickit3 #2512 üzenetére
Szia, ott se minden franko nekem elhiheted, a páromnak Redmi 1s van, port már vagy 1 hónapja nem volt és az 1GB rammal való optimalizáció se tökéletes a topicja se szól másról mint romolásról! CM, vagy miui v6 újabb változatai, és még a hivatalos 4.4, vagy 5.0, miui v6-al se biztos! Pedig nagyon jó kis mobil lett volna, meg a miuit is megszerettem.
trkalatom: Mi történt, hogy?
[ Szerkesztve ]
-
danielgalaxy
aktív tag
Üdv! Egy 800 Megás fájlt szeretnék átküldeni a Honor 6-ról egy Nexus 7-re. Wifi direct-re azt írja, hogy csak egy másik Huawei eszközzel lehetséges. Van valami egyéb módja azon kívül hogy kábel és laptop, vagy Drive és Dropbox (az kicsit sokáig tartana)?
[ Szerkesztve ]
-
Karpanti
csendes tag
Sziasztok!
Extreme Digitalnál most meg lehet kapni 10 havi kamatmentes részletre a telót, havi 10.990 Ft-ért. Szerintetek ennyiért megéri? Valamint olvasgattam a topicot, és akinek különböző problémák felmerültek edigis készülék esetében, mint pl. random újraindulás, recsegés, ezek a három gombos frissítéssel elmúltak?
Előre is köszi!
-
HoaryFox
őstag
válasz danielgalaxy #2525 üzenetére
Szerzel egy USB-OTG kábelt, bele egy pendrive, rámásolod, majd Nexus 7-nél ugyanez csak fordítva. Egyszerűbb megoldást nem tudok így hirtelen
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
mati12
senior tag
válasz danielgalaxy #2525 üzenetére
Pl.ezzel: [link] a pro verzióval bármekkora file átküldhető.
-
theooracy
aktív tag
(2521)- re valaki?
-
-
trkalatom
újonc
válasz monti0222w #2524 üzenetére
Marha csúszós a hátlapja és beesett a WC-be
Sajnos valami elszállt a nyákon, nem érzékeli az érintést.
Jött hozzá másik kijelző alibabáról 12 rugóért, de azzal is ugyanazt csinálja, így lemondtam róla. -
MunezXBK
nagyúr
ZaZa remote + Samu tv párost használja valaki?
-
Nittamanó
csendes tag
Sziasztok.
Múlt héttől én is Honor tulajdonos lettem.Nagyon tetszik de van egy pár apró bosszantó dolog.Remélem tudtok segíteni.
-szeretnék a névjegyekhez képet hozzáadni.Na itt leáll az alkalmazás.Csengőhangot azt tudtam hozzá tenni.Mit tegyek? Milyen alkalmazás kell hozzá vagy ki mit használ.
-a másik az értesítések.Hiába engedélyezek mindent,néha csak akkor kapom meg az értesítéseket ha egy alkalmazásba.Akkor hirtelen jelzi,hogy az összes értesítést.Köszönöm előre a segítségeket.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz danielgalaxy #2540 üzenetére
Hogy sikerült belőni? F6500, de semmi...
Onkyo erősítővel elsőre.
-
Janije24
csendes tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy lassított felvétel készítésére van-e mód?
Nem nagyon találtam rá semmi konkrétat, valahol azt írják tudja valahol meg azt, hogy nem.Köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
Eladó új Zuk Z2 pro tok: http://hardverapro.hu/apro/zuk_z2_pro_armor_hibryd_tok
-
MunezXBK
nagyúr
válasz danielgalaxy #2543 üzenetére
63 lehetőség van, mindet kipróbáltam és semmi. Emui 3.0.
-
gygalilei
tag
Sziasztok !
Lehet banális a kérdés, de hogy tudom megjeleníteni a hívások hosszát a híváslistában ?
Illetve, hogy lehet beállítani, hogy a tárcsázóban, ha rábökök a névre, akkor ne hívja automatikusan a számot ?
Nagyon idegesítő nekem.
Köszönöm. -
Moon70
tag
Eltűnt, vagy csak én nem találom az EMUI 3.0 -asban a tárcsázónál kedvencek menüt???U.I. megvan..(/S)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest