Hirdetés
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
kmóricka
üzenetére
Mert az okos kis kínaiak odaírják mindenhova, hogy a hülye vásárlók elhiggyék és megvegyék.
Ebay-en minden genuine.
A lentebbi linkelt tok egyébként már képről látszik, hogy műbőr... Ettől még lehet jó, de a bőrhöz sok köze nincs.Bár genuine.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Óvatosan a pár dolláros Qi töltőkkel mert hazavághatják a telefon töltőáramkör részét. USB-ről működni fog, de a Qi rész hamar megadja magát, legalábbis olvastam pár ilyen esetet.
Én is inkább vettem egy ilyet, bízom a márkában, bár kicsit drágább. -
Skynet258
veterán
válasz
Pickit3
üzenetére
A hátlappal kezdhetnének valamit, mert a nemrég nálam lévő Honor 6+-ról én húztam le a fóliát, tehát zsír új volt. Na ehhez képest 4 nap után látható karcokat szedett össze úgy, hogy vigyáztam rá mintha a sajátom lenne... Ez szerintem elég nagy baki. Rá is dobtam a hátlapi fóliát, legalább a következő tesztelő ne amortizálja jobban.

-
Skynet258
veterán
Van nálam egy Honor 6 plus tesztelni, érdekel valakit valami infó?

-
Skynet258
veterán
-
Skynet258
veterán
válasz
phanfantom
üzenetére
Gyári alapállapotra való visszaállítást próbáltál? Van hogy megold ilyen anomáliákat...
-
Skynet258
veterán
válasz
mbwrestling
üzenetére
Én is üveget használok, valóban van rajta oleofóbikus bevonat, viszont idővel a Nillkin is jobban szedi a lenyomatot mint az elején. Egész egyszerűen a bevonat "lekopik" ez pár hónap nagyjából. Illetve valamelyiknél írták is, hogy vízzel ne tisztítsd mert az is szedi lefele ezt a bevonatot.
De egy üveg még mindig ezerszer jobb mint egy fólia, a matt fólia meg... én sosem tudtam megszokni. Ujjlenyomat nincs rajta az tény, de szétcseszi az addig tűéles képet.

-
Skynet258
veterán
válasz
Burgburger
üzenetére
Az szerintem nem (bár megmondom őszintén nem is néztem), de én pl. ezt használom, megbízhatóan működik.
-
Skynet258
veterán
válasz
theooracy
üzenetére
Például így. És nem állítólag, hanem valóban.

-
Skynet258
veterán
válasz
Farkas82
üzenetére
Ezt a "saját" szót írd már le helyesen, mert szörnyű, hogy ennyiszer hibásan írtad...

Egyébként én a helyedben írnék nekik, hogy oldják fel a kódodnál a korlátozást, vagy adjanak új kódot, vagy valami. Fizettél érte, oldják meg másképp ha már iulyen hülyén találták ki.
Vagy pedig root, Titanium Backup apk és adat mentése, és ennyi. Más verzió szerintem nem lesz.
-
Skynet258
veterán
válasz
F22Reventon
üzenetére
"Ja, és FX file explorer nem engedi sd kártyára írni a belső tárhelyről, hát mi a tököm ez?"
Ez a 4.4.2... az 5.0-ban a Google már feloldotta ezt a hülye korlátozást, hogy külső programok nem írhatnak az SD kártyára.
Vagy root, és maradhat az FX is (csak a root kiegészítőt is töltsd le hozzá).
-
Skynet258
veterán
válasz
Emilchen
üzenetére
Újat nem szeretnek sehol bekapcsolni (mert sok helyen lenullázni hülyék, ha meg valaki megveszi, akkor látja a kezdésnél, hogy az már be volt kapcsolva, akkor az már nem is új, háború atombomba sejhajj).
Én a helyedben elmennék pár használt telefonos gsm-be, tuti van pár használt példány náluk. Ők meg bekapcsolják, odaadják megnézni, úgysem új már egyik sem.
-
Skynet258
veterán
Na megjött a Xiaomi Piston füles, ahogy a múltkor írtam is, berendeltem kettőt eltérő árkategóriában, csak hogy kipróbáljam melyik fake, vagy mindkettő az-e.

Ami most jött, az Ebay-ről van, 1500 Ft-ba került - emiatt gondoltam is, hogy fake. Viszont nem tudom... Szóval a füles szerintem az lehet, a doboz viszont nem. Ez alapján ellenőriztem, minden kép stimmel, ami szerint eredeti. A doboz, a betűk, a logó kerekített nem szögletes... Szóval minden stimmel. Nagy reményekkel vettem kézbe a fülest magát. Ezen sem látszik, hogy kamu lenne, bordázott felület, a gumi részek hossza is stimmel, egy valami nem, ez pedig az L/R jelölés, ez hiányzik. Viszont a dobozban belül lévő infó szerint nem is kell ott lennie, az R (tehát a jobb) oldalon egy kis plusz gyűrű van kialakítva, az jelöli - ez meg is van.
Aztán a Xiaomi oldalán a füles maga teljesen zárt, ellentétben az Edigital oldalán lévő képpel, ahol nyitott - nekem is az.
Ami miatt szerintem mégis fake, az az, hogy túl sok a mély. Hallanom kellene egy eredetinek a hangzásképét, de szerintem nem kéne ebbe ennyi mély - a középtartomány konkrétan hiányzik. EQ basztatással lehet javítani, úgy már egész jó, de nem tudom...
Még egy jön majd, az valami 4k körül volt ha jól emlékszem - az Ali-ról jön majd.
De szerintem ez fake. A doboz viszont frankó lehet, vagy már jobban odafigyelnek...

-
Skynet258
veterán
válasz
gygalilei
üzenetére
Írtam az útvonalat, de keress rá magára a file-ra valami értelmes file kezelőben (ajánlom ezt pl.) és meglesz.
Root kell a módosításhoz (a file megtalálásához nem), és igen, az elvileg gari vesztéssel jár (mármint a bootloader nyitása, de a root-hoz az az első lépés). 
-
Skynet258
veterán
válasz
HoaryFox
üzenetére
Viszont így romlik a minőség, elvész a DTS kodek is... inkább ez:
local.prop (/cust/szolgáltató/prop) file-ban megkeresni ezt a sort: "ro.config.hw.security_volume=11", és érvényteleníteni (egy # jelet tenni a sor elé, így nem kell törölni sem).
Újraindítás, és kész. Viszont maradnak a file-ok, csak a max hangerőt toltuk ki.
*Mondjuk nálam az útvonal így néz ki: cust/hw/eu/prop/local.prop és az ominózus sor így: ro.config.hw.security_volume=7
-
Skynet258
veterán
válasz
kazsolt
üzenetére
Kínai oldalakon nézelődj, itt van pl. ez 16 dolcsiért, de van még egy pár... Persze utána kell nézni a neten melyik mennyire gagyi vagy épp jó, mert lesz szórás köztük. De pár napos nézelődéssel biztos le lehet szűrni egyet kettőt.

-
Skynet258
veterán
válasz
MoVieFaN
üzenetére
Jogi okok miatt nem szoktak szeretni ilyen dolgokat a gyártók, de van megoldás. Legalábbis nálam ez a progi bevált, szépen rögzít, lerakás után pár másodperccel pedig már fent is van Dropboxban a beszélgetés...
-
Skynet258
veterán
válasz
royalka
üzenetére
L04 de az NFC-nek ehhez semmi köze... Mágnessel működik a dolog pont ugyanúgy, mint a többi készülék esetében a sleep/wake, vagy az ablakos megoldás... Ha fogsz egy mágnes és elhúzod a készülék szélén, akkor bejön az ablak mód tok nélkül is - csak meg kell találni hol a mágnes. Múltkor ki is próbáltam, csak most hirtelen nem tudom hol volt.
Megnéztem: jobb oldalon van a mágnes, csináltam egy képet is.

-
Skynet258
veterán
Na megjöttek az ablakos flip-es tokok (noname fekte/fehér, meg egy Nillkin). Jópofa ez az ablakos megoldás, meglátom mennyire tudom megszokni...

-
Skynet258
veterán
-
Skynet258
veterán
válasz
JoeCockBill
üzenetére
Erről van valami linked? Mert én erről nem tudtam... A csomó telefonból párat mondasz még?
-
Skynet258
veterán
válasz
Lagabor11
üzenetére
Valami gagyi tesztben olvastam ezt a baromságot, hogy tudja, de "persze" nem. Ez LG kiváltság (gondolom licenc is), illetve vannak készülékek amikhez persze meghekkelték a dolgot, de kernel csere minimum szükséges hozzá.
Én nem várnám ezt a feature-t a későbbiekben sem a Honor 6 esetében...

-
Skynet258
veterán
válasz
Yodaaa1
üzenetére
Pár S szériám nekem is volt (Note mondjuk nem, azt csak teszteltem) de nekem szerencsére nem voltak nagyobb gondjaim. A hype az megvan, nekem a műanyag anyaghasználatból és a TouchWiz-ből lett elegem igazából. A merészséget inkább arra értettem, hogy ugye ott az S-Pen, amit azért ha aktívan használ az ember, akkor bizony megszokja, és hiányzik - de akkor nálad ez nem állt fenn.
A Honor 6 egyébként jó készülék, nem nyúltál mellé. Max a kamera amivel elégedetlen vagyok, de ez inkább a modul hibája - ugyanez van a Nexus 6-ban, és ott is hasonló gyengeségekkel küzd (bár ott a videózás funkció jobb).
-
Skynet258
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Valóban ennyi. Megváltozott szinte minden, mit szeretnél még?

-
Skynet258
veterán
Nekem a 3.0 már béta állapotban is nagyon bejött, a végleges is kiváló. Kinézetre nekem jobban bejön (de úgyis témázható ezerféleképpen), stabil, nálam nem merül jobban.
Csak hogy legyen ellenvélemény is, hogy nem kell tőle megijedni.
2.3-ra L60-04 esetében nem lehet visszatérni amennyire utoljára láttam, gyári visszaállítás meg biztos nem állítja vissza, mert az csak a meglévő rendszert nullázza, azokból a file-okból dolgozik (ergó a 2.3 file-ok ott sincsenek, hogy bármit kezdjen velük). -
Skynet258
veterán
válasz
royalka
üzenetére
Én lementettem mindent, gyárira visszatoltam... és most sincs.
Szóval emiatt ne csináld meg szerintem. De a mentésből visszarakás működik szépen. 
Na most akkor tisztázzuk ezt a kamera zörgés dolgot.

A lencsetagok közt van ami mozgó, az, ha például megkocogtatjuk a készülék hátlapját, ad egyfajta hangot. Kipróbálhatja bárki, bekapcsolt kameránál amíg nem talál fókuszt, meg kell ütögetni picit ujjal a hátlapot, és lehet is hallani. Aztán ha kilépünk a kamera alkalmazásból, vagy megvan a fókusz (fixálódnak a lencsetagok), akkor sokkal kevésbé lehet hallani. Ez normális.
Viszont az, hogy valaki leteszi az asztalra, és akkor elkezd valami zörögni... na az nem normális. Sem ennél a készüléknél, sem másiknál. 50 fajta készülék minimum járt már a kezeim között, és asztalra letevésnél egyik sem zörgött.
-
Skynet258
veterán
válasz
Pickit3
üzenetére
Nah, ahogy priviben is válaszoltam, nekem nincs jogosultságom az első hsz-t átírni, csak modi tudja ezt megtenni. Lényeg a lényeg, össze kell szedni mi legyen az első hsz-ben, ide be lehet szúrni a különféle verziókat, módosításokat, nem szoktak szólni érte. Aztán ha összeállt a végleges, kell keresni egy modit, ő pedig beteszi az első hsz-be.
Benne lehetnek olyan dolgok, hogy mittomén
- hányféle Honor 6 szerezhető be, mik a különbségek hardveresen
- ROM-okat honnan lehet lekapni
- ajánlott kiegészítők
- milyen ismert hibákkal találkoztunk már, esetleges megoldások ha vannakilyesmik. Meg kell nézni egy pár másik jól pörgő készülék topikját, aztán onnan ihletet lopni.
Mehet be kép is, meg lehet ezt csinálni egész igényesen. 
És akkor viszont egy topikra kéne átszokni, el fogunk itt férni a különféle verziókkal (ezt is be lehet írni az első hsz-be, hogy "ha felteszel egy olyan kérdést ami típus specifikus lehet, akkor ne felejtsd el odaírni, hogy neked milyen készüléked van!)".
-
-
Skynet258
veterán
Szereztem Ebay-ről alu bumper-t, csináltam kedvcsináló képet. Kellemes a fogása, jól néz ki (azzal együtt hogy féltem ez az arany milyen lesz, mert amúgy kerülöm...). Ajánlom.

-
Skynet258
veterán
válasz
elroysk
üzenetére
Akkor gondolom neked sem az edigitalból van...

Közben sikeresen felraktam a 109-es ROM-ot, majd az EMUI 3-at. Hát megérte, kinézetben is és funkcionálisan is fejlettebb, nem is értem a neten miért olvasgatok olyanokat, hogy hogyan lehet visszatérni a 2.3-asra...

Hiba eddig nincs benne, kinézete jó, de ezt úgyis mindenki át tudja szabni a saját szája íze szerint - én most egy sötétebb témát használok, az alap fekete/fehér, és ezt emelik ki a színes ikonok.
Pár kép, hogy kedvet kapjanak azok is, akik esetleg eddig csak gondolkoztak a frissítésen. Bár hamarosan elvileg jön a végleges is...

-
Skynet258
veterán
válasz
poolzee
üzenetére
Na akkor pár kérdés: feltetted a 109-est, tiszta sor, de látom ez elég nagy dög, gondolom gyalulta a rendszert? Akármilyen kínai, orosz cuccok vannak benne/EMUI 3-ban? Programokra gondolok elsősorban, de a tárcsázóban megjelenő kínai karakterek sem vonzanak túlzottan...

-
Skynet258
veterán
válasz
poolzee
üzenetére
Na erre viszont akkor már fel kell mennie... Ezek szerint az edigitalos verzió nem frissül (még) 109-re csak azt nem értem miért. Akkor H04-ből megint csak két féle van, és a mi edigitalos h04-ünk nem ugyanaz, mint az oroszok H04-e? Meg akkor a partneroGSM cucca lényegében az orosz variáns lehet, nem az edigitalos verzió.

-
Skynet258
veterán
válasz
Pickit3
üzenetére
"64bit-re átáll a cpu benne"
Hát ez így valóban furán hangzik, mondjuk úgy hogy kevésbé szakmai.
Ezzel együtt igazság van benne - ez a processzor, meg az újabb fejlesztések tudják a 64 bites kiterjesztéseket is, és az Android 5.0-ban debütáló, az eddigi Dalvik-ot váltó ART futtatókörnyezet szintén képes 64 bites utasításkészleteket kiadni a processzornak, ha az képes ezeket kezelni.Szóval igen, 64 biten fut majd a rendszer.

Frissítéssel kapcsoilatban: nekem ez nem akarja. Sem update.zip, sem kicsomagolva (látni látja úgy is), sem belsőről, sem SD-ről. Rohadjon meg.

-
Skynet258
veterán
válasz
Diesel22
üzenetére
Én anno a fehéret kaptam tesztelni (itt találod a képeket róla), és a feketét vettem meg, bár dilemmáztam, melyik legyen... végül nem voltam bátor, maradtam a feketénél. De úgyis neked kéne élőben látni mindkettőt szerintem...

-
Skynet258
veterán
Nekem nincs rootolva, egyébként az, hogy már nem találod a dload mappát az lehet normális, mert nálam is törli - igaz azután, hogy failed lett, de szerintem ez a sztenderd, hogy a frissítési folyamat után törli. Akár sikeres volt akár nem. Na nekifutok megint...

-
Skynet258
veterán
válasz
monyo12
üzenetére
Linket tudsz adni? A minap próbálkoztam én is, dload mappába bele a zip, elindítom a frissítőt, látja is, restart, elkezdi telepíteni... és fél perc után install failed, nem teszi fel. Nem tudom mi lehet a baja, de megnézném a te telepítő pakkoddal is, hátha amit én szedtem az nem volt jó. Pedig L04-re volt...

-
Skynet258
veterán
-
Skynet258
veterán
válasz
juventusfan
üzenetére
Nem, a Knock On az LG készülékeken található meg. MHL van, üzemidő nekem 1 nap, pont mind mindegyik másik telefonomnál eddig.

-
Skynet258
veterán
válasz
Smithy87
üzenetére
Jobb oldalt fent: Kereső ---> "fülhallgató", 1. találat. Remélem erre gondoltál.

-
Skynet258
veterán
válasz
royalka
üzenetére
Pedig az IPS panel egyik jellemzője a sárgásodás, viszonylag sok LG készülékben is jelen van - sok IPS-t használnak. Amit tesztelésre kaptam zsír új (én húztam le a fóliát) Honor 6-oson is láttam 3 nap után a kijelző alsó részén. A sajátomon is van, de minimális mennyiségben, igazából nem zavaró, nem is akarok vele még foglalkozni. Ha romlik akkor majd mehet gariba.

-
Skynet258
veterán
válasz
monti0222w
üzenetére
A grafikus rész azért nem hozza a Snapdragon 800-ét... Nem mintha jelenleg nem lenne elég bármire, de később akár ki is jöhet ez a "hátrány".
-
Skynet258
veterán
Hogy egyszerűsített választ adjak (telefonról írok): én most jöttem rá, hogy a jövőben valszeg nem veszek már ismert és mainstream gyártótól telefont, mert a kínaiak is már bőven megütik a mércét, ár érték arányban pedig bajnokok. Ezzel sokat elmondtam szerintem.
Nem hibátlan a Honor 6, nekem a kamera kicsit csípi is a szemem néha, de katt képekre elég ez is, minden másra ott a Nikon.
Valahol nyomogassátok meg mert úgyis nektek kell, hogy tetsszen, de nagyon nem lehet ezzel mellényúlni. 
-
Skynet258
veterán
válasz
VincentV
üzenetére
Én a nagyobb és jobb felbontású kijelző miatt váltottam. Előtte nekem sem volt HUAWEI telefonom, mondjuk én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy tesztelgethetek időről időre telefonokat meg tableteket, így tetszett meg a Honor is, nem vettem zsákbamacskát. Nem bántam meg, bármikor újra venném. Jó a Sony, kamerában tuti jobb mint ez, de minden más tekintetben teljesen jó ez is.
-
Skynet258
veterán
Nem, nincs benne ilyen opció. Nem rossz, de lehet nélküle élni (z1c-ről jöttem).

-
Skynet258
veterán
Ebben a H60-L02_EMUI3.0_Android4.4_4.12.16 ROM-ban vannak kínai írásjelek, vagy angol (esetlegesen magyar) az egész? Valaki nyúzza, bug-ok?
Izgat ez az EMUI 3...

-
Skynet258
veterán
Az jobban pörög, meg jó lenne egy topikba gyűlni, hogy ne 3 helyet kelljen nézegetni a tulajoknak...

-
Skynet258
veterán
Ha nem kell a kijelző, akkor olcsóbban meg tudod venni ezt. Rezgőmotor van benne, alvást figyeli, lépések számát, stb. Ha csak ezekre kell, akkor jó lehet ez is.

-
Skynet258
veterán
válasz
danielgalaxy
üzenetére
Ha elég sok kijelzőt láttál már, akkor ránézésre látszik, hogy IPS...

-
Skynet258
veterán
Ezt most nem mondod, hogy a Z3C képei ilyen sz*rok? Nekem a Z1C képek bejönnek, bár igazából csak a "katt azt jóvan" jellegű témákra használom, minden másra ott a Nikon dslr.

De mondjuk azt nem gondoltam volna, hogy visszafele fejlődtek... hozzáteszem a Z1C is job bképeket készít 13MP-en, mint 20-ra téve...

Viszont a videófelvételi képességekben egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a Honor a jobb.

-
Skynet258
veterán
-
Skynet258
veterán
A Honor 6 kamerája nem egy nagy kaland. A képek még ok, de a videója eléggé gyatra.
A Samu Alpha képes 4k-ban is rögzíteni ha arra van szükség, a képek pedig az S4 óta jók a Galaxy szériánál is. Z3 Compact szintén 4k videó, és 20.7MP-es szenzor. Erre pedig már csak azért is merem mondani hogy jobb, mert a Z1C kamerája is jobb összességében a Honorénál, tehát a Z3C-é sem lesz ennél rosszabb...A kijelző az most másik történet, ott a Honor jobb a felbontás miatt. De én most kamera oldalról néztem a dolgot, mert a fórumtárs azt írta, hogy neki az fontos. Na ha az fontos, akkor olyan sokat azért ne várjon már a Honortól, mert csalódni fog.

De ha továbbmegyünk proci és GPU irányba, akkor sem a Honor fog kijönni jobban... Jó ez a készülék, de azért ismerjük már el, hogy van jobb a piacon. Igaz drágább, de attól még erősebb ebben-abban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ebay-en minden genuine.
A lentebbi linkelt tok egyébként már képről látszik, hogy műbőr... Ettől még lehet jó, de a bőrhöz sok köze nincs.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De jelenleg nincs belehekkelve a Honor 6-ba, és aki ezt kérdezi hogy tudja-e, az szerintem az alap, dobozból kivett készülékre érti a kérdést. Máskülönben goto Xda, és megnézi maga.