- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno79
őstag
válasz mark1998 #8348 üzenetére
Mi a gond az r22-vel? Nálam remekül működik. Nem mérem órával meg mit tudom én mivel a töltöttséget, de szerintem nem rossz. Úgysincs két egyforma nap, ugyanolyan használat, térerő, akármi. Nem érzem hogy "elfolyna" mint R19 előtt.
Én nem vettem észre semmi különöset r22-nél sem, lehet azért mert nem játszok a telón, csak telefonálok, zenét hallgatok, email, böngésző, fényképezés, ilyesmi.
Meg hát 2 napja van csak kint az r22, ez nem valami sok egy alapos véleményre.
Ma vagy 30 fényképet és videót csináltam a margitszigeti biciklizésem/sétám közben, ki-be kapcsolgattam a fényképezőt, vagy épp sokáig nem, és alig fogyasztott. Direkt nem jegyeztem pontosan hány %-on állt mielőtt elindultam, de 2-3 óra múlva is még kellően sok volt, alig csökkent. Elégedett vagyok vele. Gyorsan lehet fotózni, egész jó képeket csináltam, maradt BŐVEN akku, a gép pontosan azt csinálta amit akartam. Kell ennél több?[ Szerkesztve ]
-
kszthly
senior tag
Tökéletesen egyetértek!
Az "akku kalibrálás" pedig csak töröl egy napló fájlt (/data/system/batterystats.bin) Akkor van értelme, ha egyértelműen hibás adatokat ír ki és nincs türelmünk kivárni amíg beáll magától. Ettől nem lesz jobb az akkumulátor sem kisebb a fogyasztás.[ Szerkesztve ]
A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
mark1998
tag
válasz balika011 #8354 üzenetére
Egyetlen (T-s) simet használok(sim1), még azon sincs net, nem telik rá. Szóval duplán nem okoz gondot ez nekem
Az r22 csak nekem tűnik sokkal gyorsabbnak? Az r21-nél 998mhz-en volt 1-2 nagyon apró lag, de most már egyáltalán nincs. 7 oldal meg van nyitva (betöltve) a CM browserben és amellett még carX-ezek is. YAY!
[ Szerkesztve ]
-
johniee
senior tag
Nekem az aksi merülése közben (15%) már elkezd nagyon laggolni a zenehallgatás
Egyébként szinte ugyanaz az R22 mint a többi - üzemidőben"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
Aethelstone
addikt
válasz mark1998 #8353 üzenetére
Nekem merült. Ennyi Valszeg user error volt
Mindenesetre befejeztem a CM-ek próbálgatását. Tény, hogy gyors meg akksit is kíméli, ez is járt minden nap a fejemben, amikor a hányingert leküzdve használni próbáltam, de annak idején a MIUI miatt döntöttem a Xiaomi mellett, így visszatértem a MIUI6-hoz. Egészen egyszerűen hiányzott.....a teljes napot ez is hozza, aztán meg tök mind1, hogy este 40%-on vagy 10%-on rakom fel a töltőre
Szóval, jó ez a CM, de a MIUI-tól lesz ez a telefon az, ami Ez kb. olyan, mint amikor az ember a Mac-jára Windowst vagy Linuxot hekkel...megy, meg minden, de az egész már nem olyan
Arsenal FC - Go Gunners!
-
tachikoma
aktív tag
válasz Aethelstone #8357 üzenetére
Lol, nem kellene sem mac, sem iphone, ha ingyen adnák akkor sem...
Ha mégis ilyet kellene használnom, első adandó alkalommal pattintanék rá valami linuxot... -
kszthly
senior tag
Csúnya a CM? Persze. Egy sallangmentes android. Ezért létezik több ezer launcher meg dialer stb.., hogy olyan legyen amilyennek én szeretném.
-
kszthly
senior tag
válasz Aethelstone #8361 üzenetére
Így igaz.
Sőt, ha még azt is elárulom, hogy nálam a MIUI-ra is alap volt a Next launcher és az exDialer...[ Szerkesztve ]
-
balika011
senior tag
válasz Aethelstone #8357 üzenetére
Nekem az lenne az első, hogy eladom és veszek valamit ami nem ennyire túlárazott.
Ha melóban kéne ezt használnom, akkor menne rá a linux (arra a gyenge intelre...) + vinnék magamnak normális perifériát.A hackelés nem károkozás másnak, hanem valamit úgy használunk, ahogy arra készítésekor nem gondoltak.
-
kszthly
senior tag
válasz Aethelstone #8363 üzenetére
Lehet, de nekem a MIUI home nagyon nem jön be. Nem szeretem, hogy minden az asztalon van, meg az ikonok sem tetszenek. Persze ízlések...
Ja, és a (szerintem) túlzott biztonság. Egy root joghoz 8x megkérdezni, hogy biztosan akarom? Ment is fel a SuperSU! A takarító meg kitörölt vagy 30 apk-t és egész Európát a naviból. Ezután az egész biztonsági központ ment a jégre.
Itt már jól meg kellett nézni, hogy észrevehető legyen, hogy ez egy MIUI.[ Szerkesztve ]
-
kszthly
senior tag
válasz Aethelstone #8368 üzenetére
Rendben, ehhez tartom magam!
-
balika011
senior tag
válasz Aethelstone #8368 üzenetére
Én is kiheréltem. Ha megnézed a Biztonság helyett SuperSU van. + Sok más amit nem látsz.
[ Szerkesztve ]
A hackelés nem károkozás másnak, hanem valamit úgy használunk, ahogy arra készítésekor nem gondoltak.
-
Aethelstone
addikt
válasz balika011 #8370 üzenetére
Egyelőre semmit nem látok a Tiédből Pedig megnézném már szívesen Tesztelőnek jelentkezem jómagam is
És azért vegyük figyelembe, hogy a felhasználók 99.9 %-a nem poweruser(miket írnak a miui.com-ra, agyam eldobom), hanem max. választani tud, hogy melyik miui vagy CM.
Ha innen nézzük, kicsit más a kép.
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
balika011
senior tag
válasz Jonssson #8373 üzenetére
Amire még mindig nem vettem a fáradtságot az a kamera. 2+ hónap alatt egyszer volt rá szükségem, így érthető. hogy miért nem zavar a dolog...
(Bár az is lehet, hogy csak a libeket kéne betennem...)[ Szerkesztve ]
A hackelés nem károkozás másnak, hanem valamit úgy használunk, ahogy arra készítésekor nem gondoltak.
-
dhrtlockero9
csendes tag
[ROM][UNOFFICIAL] MIUI 6v5.3.6 Deodex {Updated 9/3/2015}
MultiLang ROM:
https://drive.google.com/file/d/0B6DbLHjFSgL4WkZkM18tVEJEcm8/view?pli=1MIUIPRO FINAL VERSION:
https://drive.google.com/file/d/0B6DbLHjFSgL4Zlh6Q0U0dzhkQ3M/view?pli=1MIUI 6v5.3.6 Final:
https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934538584https://drive.google.com/file/d/0B6DbLHjFSgL4MFlVcjFCVlNNTFk/view?pli=1
Center clock & Mod:
https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934539026https://drive.google.com/file/d/0B6DbLHjFSgL4dVNJNi1ZU2RuNVk/view?pli=1
Changelog:
http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=91022&extra=page%3D1&mobile=2Test Build Download Link:
https://drive.google.com/file/d/0B6DbLHjFSgL4UmU1ZkxSZElmNlE/view?pli=1https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934538177
HUGE Thanks to syhost for base ROM & Kernel. Mr. the1024 sir for correction on syhost build and Uatel sir for updating ROM.
[ Szerkesztve ]
dhrtlockeroo9
-
atuci
őstag
válasz dhrtlockero9 #8376 üzenetére
Thanks a lot for the links!
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''
-
ttt1
őstag
válasz dhrtlockero9 #8376 üzenetére
De ez Redmi 1S 4G TD-re való a sima 1S-re is rámegy?
-
kszthly
senior tag
válasz balika011 #8380 üzenetére
Az rendben van, csak azt nem tudom hogy ezek miért lennének 4G TD romok? Én nem láttam semmit ami arra utalt volna. Persze lehet hogy nem figyeltem eléggé.
Mindenesetre az első kettő biztosan működik és a build.prop szerint is HM 1S, armani.[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Felraktam ezt a verziót:
[ROM][UNOFFICIAL] MIUI 6v5.3.6 Deodex {Updated 9/3/2015}DE a Google play szolgáltatás elég sűrűn leáll.
Ez normális?Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
őstag
MA cikk van róla hogy kijött az android 5.1, de a telefonunkra még cm12 sincs, hatalmasat csalódtam az 1s körüli fejlesztő közösségben, hiába a kernel forrás nem jutnak 1ről a 2re. Körbe nézve a piacon csak nagy tepsik léteznek nyitott bootloaderrel amin lehet rendesen romolgatni, pl az 1+1 meg a nexus 5 és 6. Ami meg kicsi pl z1c meg majdnem teljesen zárt, vagy garivesztéssel nyitható. Reméltem hogy az 1s a kernelforrással majd eléri kb a nexus romválasztékát, dehát szerencsétlenségünkre nincsenek tapasztalt nagytudású fejlesztőink, mint pl a többi többségében zárt bootloaderes nagy nemzetközi márkák modelljei mögött.
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
balika011
senior tag
-
zeno79
őstag
válasz attilav2 #8387 üzenetére
Nem értem miért vesz valaki "occó kínai telefont", ha neki a legfrissebb szoftver kell? Ráadásul pont Xiaomit, ami a leginkább átalakította az androidot és saját egyedi felületét tolja... Akkor vegyen Nexus-t meg mit tudom én mit. (ahogy tudom a többi gyártó sem sieti el a dolgot 5.0, 5.01 tekintetében, sőt, a Sonyról meg most olvashattuk hogy nem is fogja egyet kivéve, nah szép)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
gyurici
csendes tag
Sziasztok!
Nekem kb 1 hónapja van meg az 1S. Xperia X8-at váltottam le. Hát mit ne mondjak, egy kész csoda
masina ez az X8-hoz képest. A méretét viszont nehéz volt megszokni a kis törpike után.
Pandawill-es rendelés volt, root-olva érkezett multilang rom-al.
A verziószáma az alábbi: MIUI-JHCCNBF97.0
Legelső dolgom az volt hogy feltoltam rá egy Titanium Backup-ot és lepusztítottam róla sok számomra
felesleges és gyanúsnak tűnő alkalmazást.Fagyás még nem volt, egyszer indult újra magától még az elején amikor lehúztam a töltőről.
Itthon az X8 töltőjével és a Xiaomi kábelével töltöm, melóhelyen a gyári töltőt használom egy 2méteres ebay-es kábellel, vagy a céges régi samsung xcover gyári töltőjével. Mindegyikkel hibátlan.
A szokásos problémák nálam is jelentkeztek már. Néhány app bezárása után launcher betöltés, 100-200Mb közötti szabad memória, zene kilövése ha elkezdem használni a böngészőt.
A zenéről jut eszembe. Az Xperia fülesét akartam használni hozzá. Működik, találtam is hozzá egy nekem tetsző
beállítást, de sajnos használni nem tudom, mert melóban a zajos környezetben nem tudom úgy felhangosítani
hogy elnyomja a gépek zaját. Az X8 lazán tudta a megfelelő hangerőt. Erre valami ötlet valakinek?
Igaz megrendeltem egy 20$-os Piston fülest, de félek ez is halk lesz.Másik kérdésem hogy a fent említett MIUI verzió hová tehető be időben? Amiket olvastam itt hogy a
legutolsó a V50, az enyém 97-es. Hogy is van ez?Egyenlőre nem cseréltem le a romot mert nem tudtam hogy jobbat, újabbat teszek fel mint az enyém vagy sem.
De a V6 érdekelni fog. CM semmiképp, mert a MIUI miatt vettem meg én is ezt a kütyüt.Még valami, az akkuidő teljesen használat függő. Általában 1-1,5 nap, de volt hogy elment 2 napig is már.
Minimum 4 óra kijelző idő szokott benne lenni, de volt már 5 óra fölött is. Itthon wifin, máshol mobil neten
szokott lenni, de ez utóbbi csak akkor van bekapcsolva ha használom, ha a zsebemben van a teló rendszerint
ki van kapcsolva a mobil net.Még egy kérdés a végére. Ha megjelenik a V6, a frissités app látni fogja? Vagy nekem kell letölteni manuálisan?
-
wocsok17
tag
válasz gyurici #8394 üzenetére
A 97-es rom valami webshopos, ahhoz nem lesz frissítés tudtommal, meg az ékezetes karakterek is furcsák benn. Nekem is azzal jött a telefon ha jól emlékszem kicsit több mint fél éve.
A frissítés nem minden romnál működik. ha jól tudom a xiaomi.eu-n megoldották, ott működik, miuiandroid.hu-n még nem, de így sem nehéz frissíteni.
Ha a Piston 2 füles max hangerőn nem nyomja el a gépek hangját, akkor keress másik munkahelyet, mert az már veszélyes. -
gyurici
csendes tag
válasz wocsok17 #8395 üzenetére
Köszönöm a választ.
Ezek szerint érdemes lenne lecserélni a ROM-ot valami frissebbre.
A Pistonban bíztam én is, remélem bejön. A cég vezetése szerint egészségügyi határérték alatt vagyunk
zajszintben.Letöltöttem a vagyula féle V50-est. Kérésem hogy át kell nevezni vagy hagyjam úgy
ahogy van? Ez a neve most: miuihu_armani_JHCCNBL50.0.zipOTA frissítésként érdemesebb frissíteni vagy CWM-ből?
-
mark1998
tag
válasz gyurici #8394 üzenetére
Üdv itt! V6 nem hivatalos, de van én is csak az igen jó multitasking és sebesség miatt használom a cm11-et, néha hiányzik a MIUI, én is amiatt vettem meg (nomeg snapdragon 400-asok 60 körül mennek, ez 45-be kerülz csak) de kell a sebesség, ez van.... Ha érdekel a v6 akkor a miui-s tagok szerintem szívesen segítenek ha jól tudom valamivel gyorsabb mint a v5
[ Szerkesztve ]
-
Roxkex
senior tag
Nem értek én a telefonokhoz annyira mint néhány kolléga itt a topikban/forumon de én is ezt tudom mondani amit te.. Ami a saját véleményem örüljünk annsk h legalább kilátásban van az Android L, ha nem tévedek nem sok telóra adták még ki.. Inkább csücsüljenek előtte tovább de tutkó legyen az L+V6 kombó :3 Bár szépségben biztos nem lesz hiány a romnál! (Samunál sz iszonyat ronda unalmas UI-t utáltam.. nekem nagyon nem volt szimpi próbált szép lenni de nem sikerült neki SZERINTEM)
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest