- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz balika011 #7052 üzenetére
Olvastam, csináltál a kiadott gyári kernel forrásából egy működő kernelt, a másik fejlesztő kínlódik vele hogy működésre bírja. Nos szerintem az lenne a tisztességes ha kiadnád a működő kerneled forrását hogy más fejlesztők is tudjanak haladni. Felraktam a preview romod, működik szép is gyors is. Egy hiba: a gps ikonja állandóan kinn van a statusbaron, ez azt jelenti hogy feszt keresi a műholdakat ha kell ha nem.
Update: Most eltűnt a gps ikon, úgy látszik csak a boot után marad kinn egy darabig.Egész jónak tűnik a CM-ed preview létére, de jó lenne ha csinálnál magadnak githubot a forrással mint minden normális fejlesztő.
[ Szerkesztve ]
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
őstag
válasz balika011 #7054 üzenetére
Igen, az a baj hogy a forrásod nem nyilvános így a többi fejlesztőt nem tudod segíteni a már működő kerneleddel. Egyébként meg úgy tudom kra1o5 cm-jét használja majdnem mindenki aki cm-et használ, hát akkor miért ne támogatnád meg őket a forrásoddal, hogy lehessen custom kernelük. Fefifofum és kra1o5 kiadták a fejlesztésük forrását hogy más is használhassa, úgy gondolom elvárható lenne hogy te is kiadd hogy segíthesd őket.
[ Szerkesztve ]
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
balika011
senior tag
-
_csocso_
senior tag
Sziasztok! Hivatalosan is megjelent a Redmi2, 112$- áron Kínában.
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
-
-
őstag
válasz balika011 #7056 üzenetére
A preview-ed egész használhatónak tűnik, de ebben a hidegben nincs kedvem tesztelgetni(vissza nyomtam a miui-t), elsősorban gps trackek rögzítésére használom a telefont, első blikkre gyorsabb mint fefifofum-é, kb mikorra lesz belőle éles használatra alkalmas build, természetesen CM11-es? Mert ebből a jelenlegiből úgy látom nem vagy messze tőle. A hónap végére várható tőled CM12? Attól hogy fefifofum nem látja szivesen a segítséged, még lehetne nyilvános a github-od hiszen vannak más fejlesztők is akiken így segíthetsz.
-
Carline
őstag
válasz attilav2 #7061 üzenetére
Miért erőlteted a megosztását?
Ha nem akarja nem fogja.
Kibaszták a miui meg xda fórumról is. Én sem publikálnék oda, már csak azért sem.Szerk: Ide meg elég ha kitolja a linket. Nem fogod megnézni, hogy a RIL épp mit csinál forrásszinten...
MIUI-t is mindenki használja anélkül hogy bármi forrás ki lenne téve.[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
balika011
senior tag
válasz attilav2 #7061 üzenetére
CM12-nek olyan apró hibái vannak, mint hogy, bekapcsolom a wifi-t és összeomlik a kernel.
Bár igaz ez KK és nem LP kernel...
Annak a kernelnek a portolására még nem volt időm, majd jövőhéten...Szerk: Nagy respect Quarx-nak. Bármi bajom van, ő tudja mi a megoldás, de legalábbis, hogy hol keressem az okát.... Rögtön tudta miért vagy ki, már müxik.
[ Szerkesztve ]
A hackelés nem károkozás másnak, hanem valamit úgy használunk, ahogy arra készítésekor nem gondoltak.
-
őstag
válasz balika011 #7064 üzenetére
Eddig tetszik a cm11
release-d. Nagyon gyors, és a GPS is működik, épp most logolok locus-sal egy útvonalat. Telefon rész is megy, nemrég hívtak fel tudtam venni, beszélni is tudtam értettek. GPS szépen húzza a nyomvonalat. Eddig szuper! Gyorsabb mint fefifofuma-é. Majd remélem előbb utóbb lesz stabil Cm11 kiadásod, szivesebben használom a tied. Csak így tovább!!-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
őstag
-
LantosBerry8
senior tag
-
izmike
tag
Nekem az a bánatom, hogy az elején minden rom gyors, és pattogós. De ahogy elkezdem belakni mindegyik belassul. Mindegy hogy Miui vagy CM...
Audio PC-Core Audio Spdif transport-Core Audio Dac-Stax
-
balika011
senior tag
válasz LantosBerry8 #7072 üzenetére
Ez aztán
_____nagy update!A hackelés nem károkozás másnak, hanem valamit úgy használunk, ahogy arra készítésekor nem gondoltak.
-
őstag
Lehet hogy wpre kell váltani. Nyomkodtam egy belakott L820-at, gyors volt. Androidon a leggyorsabb az aosp rom, G300-on és
talk5h-n volt szerencsém kipròbálni. Ám sajnos ez is lassul belakás után valamennyire.-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
balika011
senior tag
válasz attilav2 #7077 üzenetére
Neked tényleg azt a szart kellet volna venned, akkor legalább nem csüngnél itt a nyakunkon...
Mondok jobbat! Vegyél ifost, és oszt az észt hogy milyen fasza meg biztonságos!(Múltkor megkaptam hogy az ifos SOKKAL biztonságosabb mint android. Erre annyi mondtam: apple goto fail)
A hackelés nem károkozás másnak, hanem valamit úgy használunk, ahogy arra készítésekor nem gondoltak.
-
őstag
-
Aethelstone
addikt
-
Aethelstone
addikt
válasz attilav2 #7080 üzenetére
Ha van egy belakott rendszered 100 mb szabad RAM-mal vagy 250 mb szabad RAM-mal...melyik a gyorsabb?
Spoiler következik...ugyanolyan. A RAM arra való, hogy használja a rendszer. Az az ideális, ha mindent ott tart, amit lehet, mert a RAM hozzáférési sebessége sokkal jobb, mint bármiféle háttértáré. Ergó, az ideális eset az, ha kevés RAM-od van szabadon, mivel minden ott tartózkodik. Hogy a MIUI alapból sok RAM-ot eszik? Hát igen...viszont sokkal több szolgáltatása van, mint egy kopasz CM11-nek...és nem utolsósorban sokkal szebb is.
Ha egy CM11-et
telekúrsztelepakolsz mindazon szoftverekkel, amiket a MIUI alapból kínál, ott sem lesz több RAM-od szabadon....hidd el...[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
gabe_
őstag
-
sicc33
aktív tag
Egyre inkább felkelti az érdeklődésemet ez a CM .
Nem látom értelmét a 47-re váltásnak így első nekifutásra.
-
bagkri01
őstag
válasz Aethelstone #7084 üzenetére
Én is leírtam már ezt itt a fórumon egy párszor, talán még cikket is linkeltem az android ram kezeléséről, de nem igazán foglalkoztak vele az emberek.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
balika011
senior tag
válasz Aethelstone #7084 üzenetére
Nem véletlen van a én kernelemben az max órajele 33MHz-vel megemelve.
(Ez +1000 pont antutuban.)A hackelés nem károkozás másnak, hanem valamit úgy használunk, ahogy arra készítésekor nem gondoltak.
-
Upo
addikt
válasz _csocso_ #7059 üzenetére
Redmi 2 (Hongmi 2) hivatalos oldal.
Január 9-én kezdik árulni, előre kellett foglalni belőle. Mintha úgy vettem volna ki, hogy 2 millió darab lesz az első körben. Most van kicsit több mint 8 millió foglalás. Mainland China only.
Szerintem mire ideér, ez is lesz vagy 160-180$ induló áron.
A leírásokban emlegetik hogy Dual 4G, Unicom 4G változatot is írnak (az ami nálunk is működő 3G wcdma, de a 4G frekikből nem tudom hogy az itthonit viszi-e, az én Unicomos ZTE-m nem tudja itthon a 4G-t).A kijelző mérete ugyanakkora mint a hongmiban, de a készülék kisebb mint az elődje.
Kíváncsi leszek rá, ha addig nem találok jó állapotú mi3-at jó áron akkor lehet hogy veszek majd egy ilyent a lányomnak az 1S helyett.Szerk:
Unicom frekvenciák:4G 网络 FDD-LTE(B1 / B3)、TDD-LTE(B41: 2555-2575MHz)
3G 网络 WCDMA(900 / 1900 / 2100MHz)
2G 网络 GSM(900 / 1800MHz)Úgyhogy a 4G itt nem megy, de hátha lesz international 4G verzió nyilván drágábban.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
balika011
senior tag
-
SH3H1
csendes tag
válasz balika011 #7091 üzenetére
Hey,Sorry i am writing english,i don't speak Hungarian,I'm one from XDA
balika011,may i know why you are not showing the kernel source to other devs?
We could be having other ROMs based on your kernel and it would have been very help for the community !You are not in XDA anymore,have you any plan to?
-
Upo
addikt
válasz balika011 #7091 üzenetére
Nekem is mindegy, a mostani vicces 4G csomagok mellett.. Mire itt is gyakorlatban használható 4G lesz emberi áron, addigra a mostani telefonom utódjának az utódját fogom kb. lecserélni, pedig egy jó telót évekig használok.
Közben mitu nyuszis plüss keresés közben rá is akadtam a presell-re, az árat egész jól lőttem be. Ennyit mondjuk szerintem nem ér, a túlárazott ZTE V5S (nem a grand memo hanem az új snapdragon 410-es) már most olcsóbb, de lesz még ez így se...
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
balika011
senior tag
Nekem a 2A jobban bejön mint a 2S, hiba a 64bit, nekem már nem jön be az a túl kerek design...
Na meg kernel forrás sincs kint hozzá...Bónusz, hogy a KK semmit sem kezd a 64bittel, mert nem tudja lekezelni....
-
balika011
senior tag
Csak, hogy egyszer kiraktam a módosított note 4g forrását (Egy 166MB-os asm fájl, amit bárki le tud generálni a kernelből...), és azt mondták, hogy az nem az és hogy egy kamugép vagyok... (Ezért kaptam a bant XDA-n.) Innen jött a döntés, hogy
bekaphatja mindenkinem osztom meg. Még zárójelben azt is megjegyeztem, hogy syhost sem osztja meg a forrásait.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden ami hőszivattyú
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest