- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno79
őstag
Hát én csak annyit vettem eddig észre, hogy tényleg hangosabb lett, már nem kell (másnak) mókolni a volume boost-tal, úgyhogy visszább kellett vennem a csengőhang-hangerőt.
A power-profil alatt nem tudom mit javítottak, vagy a helyzetmeghatározón, flashlight-on, audio-n... Ha valaki tudja megoszthatja ha ráér. Ezt a gyorstöltést is elmagyarázhatná aki ért hozzá, köszi. :-)
Eddig minden OK.
Gyors, pörgős a rendszer, nagyon jól bírja akksival. Lehet fényképezni is zenelejátszás közben is, hehe.
Nagyon örülök hogy ilyen jó, mindenféle mókolás nélkül!!![ Szerkesztve ]
-
Roxkex
senior tag
válasz mark1998 #8252 üzenetére
Nem rossz , bár nekem nem olyan rég (pontosabban tegnap) a CM11 r20 egy új egyéni rekordot döntött .. 2,5 órát volt képernyőn és 50%ot merült .. Ami nálam még egy romnál se fordult elő , szal nekem jól mükszik az r20 is .. A Aethelstone kolléga által említett térerő dobálást se tapasztaltam .. Bár a koliban amúgy is nagyon rossz a térerő ... (Amikor jobb térerős helyen tartózkodok több ideig , akkor is folyton zöld a csík , szal "jó" .. nem éreztem MÉG a dobálást ...)
Talán megnézem az r21-et még nem hiszem , mert ez most pöpececske :3
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
mark1998
tag
Nekem kb 3 óra 50% felett, vagy még több figyu de kajak vedd le 998mhz-re és nem fog belassulni, de megnő az akksiidő és nem melegszik. 998-on is megy még a carX drift részing is(max graf. AA nélkül) vígan az a tégi cm11-eken és a miui v5-ön 1600-on is szaggatott(max. Graphics-on).... Kicsit felfejlődtünk
[ Szerkesztve ]
-
mark1998
tag
Amúgy miért van az, hogy csak 30fps videjókat csinál, de vissza tud játszani lazán 60fps-es videjókat 60fps-sel? (netről leszedetteket)
-
Roxkex
senior tag
Nem szoktam CPU-t vissza venni csak is akkor ha nagyon szükséges az akksi! Pl egy átlagos napot röhögve kibír és este akármi van mindig feltöltöm ..
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
zeno79
őstag
Ha már itt tartunk, AZ miért van, hogy a kamera-appja 100%-os minőségben rosszabb képet csinál (kb ~75%-osnak felel meg)kb. 1.5 MB, mint a 95% 3-4-5MB???
Ez valami bug lehet. -
Oldbiggy
tag
Legyen szíves valaki nézze meg, hogy Voda MMS-t tud küldeni? Nem figyeltem mióta nem tudok küldeni, de most nem megy R21 van fenn. Köszi.
Zavard össze a világot, mosolyogjál hétfőn..
-
mark1998
tag
Amúgy balika vagy valaki légyszi válaszolna a #8255-re?
-
Stonerice
őstag
válasz mark1998 #8262 üzenetére
Akkor csak több lenne a képernyőidő!
Mivel nem telne bele csak tizen pár órába a cellakészenlét és a wifi!
6 órás kijelzőidőt eltudok képzelni simán. Talán 6,5 óra is reális lenne.Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
Roxkex
senior tag
válasz Stonerice #8261 üzenetére
Váó ! Ez tényleg szép de mondjuk én azért többet nyomkodok és se R19 se a többinél nem sikerült közel ennyit kihozni .. Pláne ,hogy azért én sok appot is tárolok a telón , mivel "kellenek" ..
No meg r19nél sajnos rossz a füles :\
-
Roxkex
senior tag
Most felraktam az r21-et .. Felraktam tölteni és a zárképernyőn a kiírás (töltés/merülés) folyton ugrált a kettő között .. hol töltés hol merülés volt írva ... hmmm mondom vissza a másik és tökéletes :\ gyanakszok nem sikerült olyan jól az a "fast charge" mode :\
-
johniee
senior tag
Az USB-kezelésre (MTP) is panaszkodnak az XDA-n
[link]"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
zeno79
őstag
válasz johniee #8273 üzenetére
Én csak annyit vettem észre röpke pár perc alatt még tegnap, hogy fájlmásolás idejére rádugtam a gépre, és a "statisztikát elrontotta" ez a pár perc, mintha teljesen feltöltött volna, pedig nem. kb. 80%-nál volt, akkuról ment már egy napja, de mire lehúztam a gépről, nullázódott az akkuval töltött idő.
-
Roxkex
senior tag
-
kszthly
senior tag
[ Szerkesztve ]
A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
Stonerice
őstag
Milyen kamera appot ajánlanátok Cm11-re? Jó lenne már végre egy amelyik helyesen képe fókuszálni!
Amit a legtöbben ajánlanak azt választom
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
-
dhrtlockero9
csendes tag
[PORT] SMART CALL HANDLING PORT FROM XPERIA Z1 [CM11]
***Smart Call Handling uses motion gestures to answer and reject calls or turns your ringer off.***FEATURES:
-AUTOMATIC CALL ANSWERING
(BRING THE DEVICE TO YOUR EAR)-REJECT
(SHAKE THE DEVICE)-RINGER OFF
(PLACE THE DEVICE FACE DOWN)INSTRUCTIONS:
1.FLASH THE DOWNLOADED ZIP USING TWRP/CWM
2.INSTALL THE DOWNLOADED "SHORTCUT APP"
3.REBOOT AND ENJOY!!!NOTE: THIS ISN'T MY WORK
Download Links:
FLASHABLE ZIP:
http://www3.zippyshare.com/v/zsow43S9/file.htmlSORTCUT:
http://www3.zippyshare.com/v/BoqglqTm/file.htmlSource:
http://www.droidfull.com/2015/03/smartcall.html?m=1http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2667184
Tested by me too
[ Szerkesztve ]
dhrtlockeroo9
-
johniee
senior tag
R22...hát...a zseblámpa rosszabb lett, mint volt...
A processzor beállítások meg hiába vannak, ha szinte mindig visszaállítja a min órajelet 300-ról 1200-ra"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
johniee
senior tag
Konkrétan a szemem előtt csinálja a szemét
Rábökök, hogy 300 legyen, mire megjeleníti a min/max sebességet, már 1200 a min. órajel
Biztos van az órajelre is app, de látom a merülés görbéje meredekebb, mint ezelőtt[ Szerkesztve ]
"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
zeno79
őstag
-
mark1998
tag
Nekem a snap a legjobb eddig, érdekes. A denoise tökéletesen kiszűri a zajt, hiába nagyítok a fotóra, semmi zaj. Az élességet 0-ra ez nagyban segít, a kontrasztot 6-ra kell venni. Úgy szebbek a színek(kontraszt) és nem lesz "foltos" vagy milyen(élesség).
A prcihoz meg: Trickster mod->interactive governor. Azzal gyors marad, és ha nem kell pörögni azonnal visszaveszi 300-ra.
[ Szerkesztve ]
-
zeno79
őstag
válasz mark1998 #8293 üzenetére
A miui camera-portot is próbáltam. Nem rossz-nem rossz, de valahogy nem győzött meg, vagy már nem is tudom miért, de nem használom. Azt tudom, hogy a dátumot meg ezt-azt nem írja be az exif-be.
A snap-pel akkor teszek még egypár próbát, érdekes, az élességet 0-ra levenni... ?
Méretre minden esetre jó nagy képeket tud csinálni , lehet hogy csak nem jól állítom be. -
Roxkex
senior tag
Szomorú (egyben jó is !) de igaz a dolog
Telefonomnak megvolt az első csókolózása a földel (Hála egy pesti bunkónak aki lögdösi az embereket... -.-").. Képernyővel lefelé érkezett le...
De a képernyő SŐT még a tempered glasson se látni egy árva repedést se és karcot se :3
Viszont a telefon széle egy kicsit megkopott és a "tank" (iPhone feelingű) hátlap szélén a fém feljött .. De hát ez legyen a legnagyobb gondom ! Még így is jobban megúszta mint ha az eredeti hátlap lett volna rajta Az le is pattant volna , ez tartotta mint az állat !Járhattam volna rosszabbul is !?
Isten áldja a temperedet :3
(Képet később tudok csak mellékelni :\ de szeretnék )Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
válasz mark1998 #8297 üzenetére
Hát iszonyat jó - Karma egy kicsit rám járt :\ De legalább megúszta ! Járhattam volna SOKKAL .....
iPhone hátlapot alieről vettem [link] Bár ahogy látom most nincs (sajna) leárazva , amikor én vettem kb 1300volt .. Nekem jött hozzá egy fólia is , ami azért ha nincs az embernek temperedje akkor jó És igen üveg (elvileg tempered a hátlap) az is
Szerintem én is hozatok majd egyet megint :3Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
válasz mark1998 #8299 üzenetére
Nem próbáltam ! De szerintem teljesen fölösleges erre már Személy szerint 100% biztos v agyok abban , hogy nem megy rá .. Hacsak nincs specifikusan erre a hátlapra egy xD - De ezesetben ez már nem csak egy sima páncélos lenne a telefon xD
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest