Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lomha lepke

    tag

    válasz shtml #1815 üzenetére

    Miből gondolod, hogy nem vagyok őszinte? Nem tudják a főnökeim, de ha tudnák se érdekelne. Nézz körül bárhol, ha korlátlan internetet hirdetnek, az mindenhol az adatforgalmat jelenti, és a kábelnetszolgáltatók ugyanilyen sunyi módon járnak el. A UPC Chello 1M-s szolgáltatásommal a max. letöltési sebességem 170k volt, de leggyakrabban 20-50k között ingadozott, és túl sokszor maradt 10k alatt. Ilyen az élet, a kisember mindig szív. Hogy az én személyes véleményem micsoda a Vodának erről a húzásáról, az meg semmit nem számít, többet értek vele, ha a hivatalos álláspontot mondom, akkor legalább tudjátok, mire készüljetek.

    A vita szerintem itt arról folyhat, hogy bonthassanak kötbér nélkül azok, akik még más feltételekkel kötötték meg a szerződést. Akik már a megváltozott részvételi feltételeket írták alá, azok úgy gondolom tudták mit vállalnak (illetve tudniuk kellett volna, csak kevesen olvasnak aláírás előtt).

    "Az okos ember elvégzi a sors által reá rótt feladatot. A bölcs ember másokkal végezteti el maga helyett." Rahim el-Haszra

Új hozzászólás Aktív témák