- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miti83
tag
Warcraft az, tudom én
"Menj és terjeszd a Rendet, én pedig terjesztem a KÁOSZT. Ki-ki végezze a maga dolgát" Privit írj vagy csörögj meg. :) köszi és szép napot
-
Real_Gabe
tag
Mi ez a csönd?
Mindenkinek meghalt a VodaNet-je?
sáríála
-
bociusz
aktív tag
Tapasztalatok a tószegi 900 Mhz HSDPA tesztről: cikk
-
SLYM
veterán
vezeték nélküli internetet szeretnék venni. melyiket érdemes? tudom, hogy vodafone-os a topic, de más szolgáltatónak nincs jobb ajánlata? olyan kell ami százhalombatta területén is használható. mennyibe kerül a vodafonnál ez? illetve korlátlan-e az adatmozgás, ilyenek érdekelnének
-
MODERÁTOR
Amennyiben az volna a fontos, hogy nálatok elérhető-e, ez esetben inkább kérdezd meg mindhárom szolgáltatót, melyik szolgáltat nálatok HSDPA-lefedettség alatt. Azért fontos ez, mert lehetnek itt-ott foltok még akkor is, ha papíron az egész település 3G-lefedett...
A Vodafone netelérése esetén korlátlan a használat, de természetesen csak akkor, ha nem vagy extrém felhasználó. Erről bővebben visszaolvasva és a Vodafone oldalán találsz infót.Xiaomi 13T
-
grafikus17
senior tag
3 hónapos nyári kedvezmény a Vodafone Internet 1G és 5G csomagokra
* Ha már Vodafone-os vagy, az első 3 hónap havidíja 0 Ft
* Ha leendő Vodafone-os vagy, az első 3 hónap havidíja 900 FtAz első 3 hónap után a havidíj csak 3 000 Ft a Vodafone Internet 1G csomagban, illetve csak 5 000 Ft a Vodafone Internet 5G csomagban.
Jól emlékszem, nem volt eddig 1G-ás csomag??
[link]Xiaomi Redmi note 7
-
SLYM
veterán
válasz Viktor0610 #1210 üzenetére
tehát a vodafonnál olyan net is van ami korlátlan. mennyi kerülnek a csomagjaik és azok milyen segességűek?
-
MODERÁTOR
-
chab7
addikt
válasz Viktor0610 #1213 üzenetére
ezek a különböző G meg S... akármi mobilos netek még most sem az igaziak, bár már jobb mint anno a gprs 200megásom volt havi 3000ért. az utóbbi években nem néztem ugyan a mobilos ágazat fejlődését és meglepve látom hogy már mennyit fejlődött (annak ellenére hogy még mindig vannak korlátozások) gondolom nemsokára be is érik a "madzagos" neteket korlátozások terén is. elkezdett engem is érdekelni a dolog mert most vettem egy HTC kütyüt és ezen már netezni is lehet(ne) munkábajárás közben is. talán ha árban és korlátlanságban is beéri az adsl-t vagy kábelest, akkor lehet le is cserélem, mert azzal nem lennék már házhoz kötve sem főleg hogy laptophoz is kapcsolható. de igy korlátozásokkal még nem. (na nem egy letöltőgyáros vagyok, de azért az 5 giga havonta az kevés lenne)
na ennyit a röpke gondolatmenetemről
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
vohanyi
senior tag
Hát,ha elolvasnád a társfórumot...én a vodánál 4.5Mbit/s.-al töltök havi 120-160Gb-ot ftp-n és webes felületről,betartva a "játékszabályokat"-korlátlan!Tavaly óta van meg az E220-as modem,elméleti let. seb:7.2Mbit/s./Most éppen karbantartás van...Társfórum:ITT
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
válasz Viktor0610 #1213 üzenetére
más nem. köszi a válsszt
-
nuri
aktív tag
Vodafone, mobilnetnél minek tekinti mirc-es fileküldözgetést ügyfélszolgálat nem bírt értelmes választ adni?
(nehogy megvágjanak, emiatt ha 5G felé megyek) -
liquidmoon
aktív tag
Csak gondoltam írok. Velencét ma kapcsolták be , majd a tó környékét is lecsekkolom, amint lesz időm.
Speedtest: Nokia N95 8Gb + BT + Notebook: -
Fiman28
csendes tag
Szép és jó a vodafone mobil net, és én eddig meg is voltam elégedve eddig.
Csak hát lekorlátoztak. Legalább is a sebességem. Az eddigi 4-500 ról 12 kbyte-ra. Nincs semmi gond a modemmel, ma cseréltem sim kártyát, és ugyanaz az alacsony sebesség.
De az ügyfélszolgálat nem iseri azt a szót lekorlátozás. És nem én vagyok az egyedüli aki így járt. -
Devid_81
félisten
Sziasztok!
Sajna a múlt héten sikerült kicsit torrentezzenek a Voda mobil netemről...
Most lestem egy NET infót és ezt küldték sms be :Tisztelt Ügyfelünk!GPRS Internet forgalma 180.12 MB,melyet 2008.07.20-tòl mérünk.Szàmlafizetö:22489361.Tàjékoztatò adat.Az utolsò frissìtés dàtuma:2008.07.23.
Net csomit Júni 8-án kötöttem, szóval én ugy gondoltam 8.-ától köv hó 7.-éig megy a számlázás, mivel még benne vok a bűvös 3 hónapba így nem tudom mi a stájsz, de ezzel az sms el se lettem előrébb, most ebből hogyan tudom meg , hogy extrém csávó vagyok-e?
Soha nem torrentezek nem is akartam csak épp 5 gépre van leosztva a net és sajna volt aki nem bírt magával......
-
den80
tag
nálam már 1 hónapja a 13. ker ben nagyon szépen produkál a vodanet plusz e220
volt, van, lesz
-
voorhees
csendes tag
Sziasztok!
Én ma néztem be a Vodához, és a srác mondta is, hogy nem tudják mitől lehet ez az irtózatos belassulás, de nagyon segítőkész volt, ő is hallotta már, hogy eddig az egyetlen megoldás a számcsere. El is intézte nekem, és most már ismét hasít a net.
Úgyhogy akinek még fennáll a problémája...
-
vohanyi
senior tag
válasz voorhees #1224 üzenetére
Erre hajtok én is,de nem vagyok hajlandó érte 5ezret fizetni!Mindennap átlag 20 perc ÜSZ-al,
teljesen igazam van,mégsem történik semmi!Mivel kaptam egy hónap jóváírást,nem engedik a díjmentes számcserét!Kiszámoltam a kötbért,szombati állás szerint :
"Ha a hiba következtében a szolgáltatást a Szolgáltató által vállalt minőséghez képest az
Előfizető csak gyengébb minőségben tudja igénybe venni, a Szolgáltató a fentiekben leírt
kötbér felét köteles fizetni."Tehát ma 18. napja a korlátozás:5000:30=167.-.167*4=668.- egy nap.668*18=12024.-
Egyébként érdekes : voda honlapja : "* Az ajánlatok 2008. július 9-től szeptember 30-ig érvényesek, 2 éves hűségnyilatkozat, 1 év után más tarifa is választható "
Pont július 9-étől vagyunk korlátozva! NO COMMENT ! -
voorhees
csendes tag
válasz vohanyi #1225 üzenetére
Megértem. Tényleg őrület, hogy még a saját embereiket sem tájékoztatják. Sokáig akkor se tudják húzni, ha tudják mi okozza, ha nem. Valaki előbb-utóbb a sarkukra lép. Gondolom már mindent megtettél, de valahogy akkor is követeld ki a számcserét, akár személyesen, hátha...
-
1sTeX
csendes tag
Hello
Nekem áprilistól van vodanetem azt a modemet amit adtak feltelepíteni nem semmi. Nem is kellett volna de csak így lehet korlátlanra előfizetni már azóta eladtam. Mivel nekem akkor már volt egy független Novatel Merlin X950D hsupa modemem beépített kétsávos Diversity vevő a gyengébb jelerősségű helyekhez és Equalizer technológia a nagyobb teljesítmény és sebesség eléréséhez.
Na a lényeg az hogy engem is lekorlátoztak 384kbit/s-re eddig semmi bajom nem volt vele és 29-én este észrevettem hogy csak 45kb/s tölt olvastam a hozzászólásokat.
A számcsere segít a dolgon? Mit kell írni a hifnek és a ff-nek ezt nem úszhatják meg ezek a g*c*k. Ti hogy kaptátok vissza a sávszélességet? -
gábbor
tag
Mi érteme lenne a számcserének? 5000ft, és két hónap mulva megint lekorlátoznak... szerintem itt már nem csak pár emberről van szó, mert szinte mindenkinek levágták 384kbit/s-re... tenni nem igazán lehet ellene, ez van. Ügyfélszolgálat szart sem ér, te pedig kis juzértként nem fogsz feljebb jutni. Átvágtak mindenkit, pontosan mint 2002-ben. Szereztek sok sok ügyfelet, pár éve előre biztos zsét, és a kis bünti még simán belefér.
-
MODERÁTOR
Nem tiszta számomra, miért is korlátoznak le felhasználókat?
Gondolom, azért, mert extrém sok adatot forgalmaznak, nem? Akkor meg miről beszélünk?
Igen, megint ugyanaz van, mint 2002-ben. Meghirdet egy akciót a Vodafone, a sok "értelmes" felhasználó nyakra-főre tölti fel-le a családi képeket, meg Linux DVD-ket, és csodálkoznak, ha a Vodafone korlátoz ismét...
Én nem csodálokzom!
Xiaomi 13T
-
stichus
tag
válasz Viktor0610 #1231 üzenetére
lehet csodálkozni, nem csodálkozni, de ez a hozzáállás inkorrekt
-
1sTeX
csendes tag
Na de azért ez már durva alig akart bejönni az oldal 15kb/s ez a mostani sebességem én nem tartom magam extrém felhasználónak 100GB alatt vagyok a 4 hónap alatt miért szerinted mi számít extrémnek én soha nem használok torrentet miért g*c*znek velem akkor. Azért ezt nem nevezném normális netelérésnek videót már nem is próbálok nézni és én még azt hittem hogy még 7,2 Mbit is lesz ehelyett lett 120kbit f*sza mi. Még jó hogy csak 1 évet írtam alá már akkor sem bíztam bennük tudhattam volna hogy bűzlik az egész miért is mentem bele talán az albérlet miatt, de ez már mindegy jól átb*sz*tak. Aki teheti csak vezetékessel kezdjen ne ilyen sz*m*tládákkal mint ez.
-
pumi1980
tag
válasz Viktor0610 #1231 üzenetére
"extrém sok", bármekkora is legyen, belefér a korlátlan fogalmába, de lehet hogy nem vagyok elég "értelmes" hogy ezt megértsem
sávszélesség korlátozás nincs a szerződésben, "extrém felhasználókat" is csak úgy "büntetik" hogy 5GB feletti forgalmat is kiszámlázzák, és az extrém sokat letöltő felhasználó nem egyenlő az extrém felhasználóval, de egy korlátlan csomagnál nincs is értelme forgalmi mennyiségekről beszélni
a voda becsapta az embereket: tény.
sok illegális letöltő van: tény.
két tény közötti összefüggés: semmi. -
MODERÁTOR
-
vohanyi
senior tag
válasz pumi1980 #1234 üzenetére
Teljesen igazad van!Mégegyszer nem másolom be a Fogyasztófelügyelet lépését,röviden:az ügy súlyosságára való tekintettel,azonnal kivizsgálják a Vodafone álláspontját,és továbbították a panaszokat,bizonyítékokat a Nemzeti Hírközlési Felügyeletnek,és a Gazdasági Versenyhivatalnak!
-
gábbor
tag
válasz Viktor0610 #1235 üzenetére
Azért durva, hogy házigazda létedre ennyire ne legyél képben arról, amiről beszélsz!
Miért ne tölthetnék le Linux DVD-ket, és mondjuk HD mozielőzeteseket, filmeket amikor a vodafone oldalán is ki van írva, hogy megtehetem? Mennyi is ma egy giga? 5db HD mozielőzetes, 1.5 divx film, 3 óra ATV online közvetítés, 10 óra netrádió, stb... Ez a net elérés úgy volt rekálmozva, hogy korlátlan adatmennyiséget lehet fogalmazni.
Ha megkérhetnélek a jövöben a demagóg eszmefuttatásaidat ne íde írd!
-
pumi1980
tag
a héten én is megkaptam a voda válaszát a technikai panaszomra:
"technikai csoportunk munkatársa ellenőrizte kérésere a 70**** előfizetés csatlakozásait, azonban azok vizsgálatakor nem tapasztalta a jelzett jelenséget. ... így panaszát nem találtak jogosnak...."
ennek ellenére felajánlottak 1000 Ft jóváírást. (ha nem jogos akkor mért?).
sajnos a héten nem tudok foglalkozni a dologgal (szabadság, nincs HSDPA, stb), csak jövő héten, akkor egy számcserével indítok, persze lehet hogy addigra megjavul ...
de a megtévesztésre, hazugságokra az már kevés lesz. -
ottoyes
senior tag
válasz pumi1980 #1238 üzenetére
Nálam kisértetiesen ugyanaz a helyzet.Alapvetően hsdpa telóval netezek,de ment már modemmel is.A lényeg: a Voda valamit trükközik,mert bármely eszköz az én kártyámmal gyengébb adatforgalmat produkál,mint más karival!És nemérdekel a hálózati túlterheltség,meg a többi hülye duma....tisztán látszik:a szolgáltató korlátozza a hozzáférést!
Ottoyes
-
krisi047
aktív tag
sziasztok!
a hétfőn kötöttem énis egy korlátlan vodanetes előfizut. Mivel még nem érkezett meg a notebookom, ezért még csak olyan helyen tudtam használni, ahol csak GPRS lefedettség van. (megjegyezném, hogy ezzel sem voltam elégedett, mivel többször szakadt, azonban s55tel soha nem volt ilyen probléma, és még tán gyorsabb is volt egy valamivel)
Most próbálgatom először komolyabban a cuccot (E272), épp Debrecen főterén ülök, és kb. 1,3 MBittel jönnek a dolog lefelé. Viszont elkezdtem egy 90 megás fáljt letölteni és már 5. alkalommal szakad meg a letöltés, hibára hivatkozva, más fájloknál is hasonló a probléma. Kicsit azért dühítő a dolog, hogy ennyire nem képes a szerkezet. Én rontok el valamit, és egy firmware frissítés megoldja a dolog? Remélem a HSDPA nem szokott megszakadni, mert elég sokat tervezem használni a jövőben egyhuzamban. Kíváncsi lennék az általános tapasztalatra, mennyire használható, mivel sokat ingázok, az adslem helyett mostmár ezt tervezem használni. P2P hiánya megoldható, de azért szokott napokig menni a net nálam megszakítás nélkül, pl. messenger online stb. Erre mennyire megfelelő a cucc?ui: bocs hogy nem olvasom végig a topicot, súlyos időhiányban szenvedek és csak épp bekukkantani tudtam.
előre is köszi a segítséget.
Üdv: Kráj -
vohanyi
senior tag
Mielőtt félreértés lenne:a korlátlan csomag letöltési sebesség-korlátozása a voda részéről gusztustalan hazugságai mellett komoly büntetésnek néz elé,remélem a jövő héten már kirobban a felügyeleti szervektől!Hogy aztán utána mit lép a voda???...
Elvben a kétéves hűség időtartam alatt legfeljebb felfelé építhet,lefelé nem rombolhat! -
brien
tag
válasz vohanyi #1244 üzenetére
Ezt kaptam, no comment
Tisztelt ****** Úr!
Köszönjük szíves visszajelzését!
Hivatkozva a 2008. július 30-án érkezett elektronikus levelére az alábbiakban küldjük válaszunkat.
Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy a Vodafone Magyarország zrt. az Ön által megrendelt szolgáltatást az előfizetői szerződésben, az annak részét képező Általános Szerződési Feltételekben, illetve a 3. sz. mellékletben meghatározott technikai specifikációnak megfelelően biztosítja. Panaszát megvizsgáltuk, azzal kapcsolatosan megállapítottuk, hogy a szolgáltatást a vállaltak szerint nyújtottuk.
A Vodafone Magyarország zrt. a továbbiakban is a szerződésben meghatározottaknak megfelelően biztosítja minden ügyfele számára a szolgáltatását, természetesen a technikai fejlődés további lehetőségeinek folyamatos kihasználásával emelve a szolgáltatás színvonalát.
A díjmentes számcserét nem tartjuk a fentiek értelmében indokoltnak. Amennyiben szeretné jelenlegi internetes telefonszámát megváltoztatni, úgy egyszeri bruttó 4998 forint megfizetése mellett van erre lehetősége. A számcsere szolgáltatást kérheti telefonos ügyfélszolgálatunkon, a belföldről hálózaton belül díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon, vagy személyesen márkaképviseleteink egyikén.
Honlapunkon a http://prog.vodafone.hu/markauzlet_kereso/Default_hu.aspx linken megkeresheti az Önhöz legközelebbi márkaképviseletünket.
Szíves megértését kérjük!
Tisztelettel:
Vodafone Magyarország zrt.
levelezési csoportVéleménye fontos számunkra, kérjük, juttassa el hozzánk egy rövid kérdőív kitöltésével, amelyet az alábbi linken érhet el. A kérdőív eléréséhez kattintson ide: https://surveys.vodafone.com/ultimatesurvey/Surveys/TakeSurvey.aspx?surveyid=5071
--------------
Megjegyzés: Az Ön által küldött levél szövegének másolatát az elozmenyek.htm csatolt fájlban találja! -
copin
őstag
Nálam nincs semmi különös, sőt jobb a netem mint valaha (nincs az hogy nem tudom behozni a google-t percekig, csak püfölöm az F5-t és semmi, ellenben ma már azért ritkábban fordul elő). A sebesség nálam soha nem volt nagy durranás, de csak a dvd-k letöltésétől riadok vissza, más jöhet. Persze ettől függetlenül ha lejár a szerződés mindenképp váltok egy papíron 3x gyorsabb kapcsolatra.
-
pumi1980
tag
Üdv mindenkinek, én ma voltam a márkaképviseleten, számot akartam cseréltetni de nem cseréltek (nemhivatalosan közölték velem hogy kaptak egy emailt ami szerint a márkaképviseleten nem cserélhetnek számot, de saját magad megteheted azt más módokon, de amúgy sincs értelme mert már ismerik ezt a trükköt is ezért pénzkidobás számodra, nem lesz jobb azután sem...), de a panaszt hogy lassú a net újra felvehetjük.
Mondom jól van vegyük fel, meg persze írjuk le hogy a számcserét megtiltották, srác feláll elmegy a főnökéhez beszél vele, eredmény: cseréljünk számot a voda online ügyfélszolgálaton keresztül megpróbáltuk, azt mondta srác hogy valószínűleg olyan számot adtunk meg ami már foglalt/érvénytelen de majd 48 órán belűl kapok sms-t és ajánlanak a egy új számot...ennyi.
Továbbá közölte hogy mi a minimálisan elégséges szolgáltatást kapjuk, kérdem tőle mi alapján különböztetik meg a felhasználókat, válasz: nincs megkülönböztetés/korlátozás.
Utalt arra is hogy keressem meg a voda felettes szerveit a panasszal.
Próbált segíteni de ezt fenn eldöntötték aztán kész, ezt én is belátom.
fogyasztóvédelemnek/GVH-nak írt leveleket -mintának- szivesen fogadnék bárkitől.
Még jó hogy csak 1 évre kötöttem meg ezt a szart,mert egyébként ez a mai nap teljes kudarc számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest