Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szili17

    aktív tag

    válasz S e t h #11208 üzenetére

    De ha megadod te az útvonalat akkor milyen forgalmi helyzetet szeretnél? Csak tudni, hogy a nem leggyorsabb úton amin te mész, mennyi idő lenne odaérni?
    Szóval értitek, ez a probléma ezzel, hogy a Waze arra való, hogy a lehető leggyorsabban a legtarthatóbb érkezési időt produkálja. Ezzel szembemegy minden ilyen "érintsük Kiskunhalast" meg stb dolgok. Hogy kis utcákon vigyen-e vagy sem. Megint előjött amit írtam néhány hsz-szel ezelőtt.
    "Egyszerre visz bele a dugóba meg kerültet kis utcákon." Szóval nem a navival van gond, hanem mi panaszkodunk sokat, semmi sem jó.
    Az meg hogy elég gyenge az útvonaltervező része. Nos nézd, mire akarod használni? Ha nem arra amire való, hogy "én majd megadok neki 80 köztes pontot és pont arra vigyen" arra tényleg nem. Csak ez olyan számomra, mintha te egy kis ütvefúróval szeretnéd felbontani az udvart és közlöd, hogy "ez szar, a Bosch bontókalapács sokkal jobb mint a kis Makita fúró". Igen! De ez miért meglepő? Nem erre való, nem ebben jó!

    "Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Új hozzászólás Aktív témák