-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz Frenky89 #54699 üzenetére
Ha 100% eredetit akarsz, akkor LG ügyfélszolgálat.
Vagy veszel a gigatel-nél, akik szintén eredetit árulnak.
(^)(>.<)(^)
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz gabro0 #54700 üzenetére
Előbbivel próbálkoztam, most ismét kibír egy napot a teló - mint új korában - bár állítólag maga az akku fake.
Az eredeti gyárival már naponta 2-3x is töltőre kellett dugni az utóbbi időben, mert rövid használat után 10% köré esett le a töltöttség szintje. Nem, nem játék, csak böngészés, wifi-n.
--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
Just486
senior tag
Mondjuk attól, hogy nem gyári, még lehet jó a kapacitása, ha nem silány minőségű.
That unconquered country we call the future.
-
StarKiller89
senior tag
sziasztok
túl vagyok egy flex kábel és egy kijelző cserén, minden szépen jól működött, amíg rá nem dugtam a telefont töltőre és elkezdett forrósodni, majd ezek után újraindult a telefon, töltőt kihúzva ismét jól működött a telefon, de a töltőt rádugva mindig ugyan ezt produkálta, szétszedtem újra, megnéztem a csatlakozókat, látszólag minden rendben, ismét próbáltam bekapcsolni, de a telefon már képet nem ad, de a lap minimálisan melegszik, úgy gondolom a telefon bekapcsol csak valamiért nem ad képet, elképzelhető, hogy a flex kábel selejt ezért produkálja ezt a hibád? adjatok valami tippet, köszi
[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S23 |
-
SteveJobs
őstag
válasz StarKiller89 #54708 üzenetére
Tedd vissza a régit ha még meg van.Úgy próbáld ki.
-
SteveJobs
őstag
válasz StarKiller89 #54710 üzenetére
Régi kijelző megvan?
-
StarKiller89
senior tag
hát nem nagyon reagál semmire, szerintem melegedés közben megsült az alaplap.... :\
valaki nem akar hozzámvágni egy működőt?| Samsung Galaxy S23 |
-
StarKiller89
senior tag
?
| Samsung Galaxy S23 |
-
vacs
veterán
-
( V )
veterán
válasz StarKiller89 #54716 üzenetére
szervízen nem gondolkodtál még?
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
SteveJobs
őstag
-
Watt25
veterán
Igazából csak most realizálódott bennem, hogy gond van a telefonom üvegével... Azért így fogalmaztam, mert valószínűleg már hetek óta megvan a probléma, lehet, hogy valamelyik leejtés óta, nem tudom. Arról van szó, hogy olyan, mintha az előlapi üveg elvált volna a kijelzőtől. Csak alul és felül tartja rendesen, középen mintha egy picit fel lenne púposodva, de legalább is a képernyő (üveg) megérintésére láthatóan beljebb hajlik az üveg. (A telefon oldal szélén egyértelműen látszik az üveg mozgása.) Egyszerűen elengedhetett a ragasztó, vagy hogy van rögzítve az üveg? (Galaxy S3 üveget cseréltem már, ott tudom, hogy milyen. Itt is hasonló? Bár, akkor lehetetlen ez, mert az S3-as üvege és a kijelző között is van ragasztó, az szerintem sosem csinálhat ilyet. Legalább is, ha gyári...) Az N5 üvege esetleg csak körben van ragasztva, a kijelzőhöz nem?
Tapasztalat valaki már hasonlót? (Egyébként refurbished telefon...)[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Just486
senior tag
válasz Watt25 #54719 üzenetére
Két év után ez nekem is előjött, a széleken "lóg" az üveg. Illetve a képernyő legszélein körben nagyon vékony sávban bizonyos helyeken fehér elszíneződés van az üveg alatt (eredetileg fekete kéne legyen). Nem hiszem hogy az ejtések miatt vált volna el, mert én soha nem ejtettem le, mégis elvált. Hogy fizikailag hogy van rögzítve a keret és a képernyő azt nem tudom, mert nem szedtem még szét. Mondjuk jóideje az egész keret bomlásnak indult nálam; először egy helyen repedt meg aztán szépen sorban még 3-4-5 másik ponton, most meg már konkrét darab is hiányzik belőle.
That unconquered country we call the future.
-
Watt25
veterán
-
vacs
veterán
Én is majdnem váltottam N5-ről ...
Havertól megvettem az egyhetes S7 Edge telefonját, mert neki nem tetszett!
Elárulom, hogy nekem se...
Szóval az S7 Edge egy nagyon jó telefon, de én Nexus után nem tudtam megszokni.
A fizikai home gomb az őrületbe kergetett (van egy app amitől érintés érzékeny lett a home gomb, de ez néha működött, néha nem)!
Nekem nagy is volt, párszor nem fért el a nadrágom zsebében, és egyszer mikor autóban ülve vettem ki a zsebemből túlságosan megfeszült és emiatt elpattant az előlapi temperált üveg. Szerencsére a telefonnak semmi baja!
Az edge szélek az őrületbe kergettek, nem tudtam hol fogjam meg, volt hogy youtube közben hozzáértem a széléhez, erre kilépett a videóból ... stbSzóval azóta is boldogan használom N5-öt.
Viszont a stock android nagyon puritán, buta!
Kell mellé az Xposed (bár nougat-ra már talán soha nem lesz).Egyik haver Honor 8-at vett és az ujjlenyomat olvasóval történő gesztusz vezérlés azért odabasz!
Pl a galériában tud lapozni a képek között, úgy hogy az ujját húzogatja oldalra az ujjlenyomat olvasón.
Vagy ha lefelé húzza, akkor lejön az értesítési sáv. Nova launcherben én is beállítottam, hogy kijelzőn lefelé húzásra jöjjön le, de hát na, ez akkor is ... királyság.Már lassan érik a csere (enyém jövő hónapban lesz 3 és fél éves), csak értelmes jelentkező nincs még!
(^)(>.<)(^)
-
HREH
senior tag
OP3T? (mondjuk az 5,5 se kicsi)
Nekem jelenleg az tűnik az egyetlen értelmes utódnak.
Ja, és én is használtam ismerős S7 Edge telefonját, hát egy borzalom (főleg a lapát méret és az edge szélek miatt)"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
goccer
aktív tag
Újabb Screw'd ROM mizéria Kikapcsoló gomb duplanyomásra elindítja a kamerát, ezt hol lehet kikapcsolni? Kezdi megadni magát a kikapcsoló gombom, úgyhogy egyre inkbb zavaró, hogy 2-ből 1-szer duplának veszi a nyomást és elindul a kamera...
-
vacs
veterán
mm89 & miroon:
A Honor 8 mennyire használja ki a 4 giga ramot?
Egyik cimbi Zenfone2-je remekül bánt a 4 gigával, viszont pl a P10 agresszíven kilövi a dolgokat (ergó felesleges bele a 4 giga)!StarKiller89: S8-on már okosabb a szoftver, a véletlen érintést jobban tolerálja.
Mint írtam nekem volt olyan S7 Edge-n, hogy youtube közben fekvő nézetben hozzáértem a szélén lévő edge panelhez, erre kilépett a youtube-ból!
Vagy pl ip kamerát szereltünk és a telefonon néztük az élő képet, hogy mit lát a kamera. Az edge szélek miatt billentgetnem kellett a telefont, hogy pontosan lássam a kamera látóterét. Ezt meguntam és inkább N5-ön néztük tovább a képet, mert sík képernyőm sokkal egyszerűbb volt!
Az Edge panel egy parasztvakítás.Én személy szerint a minél nagyobb előlapi kijelző arányt tartom most fontosnak (kevés káva legyen alul/felül) Emiatt tetszik az LG G6 + S8 is.
Méret összehasonlítás (Honor 8-at nem ismeri az oldal).
Illetve nagyon bejön az Essential Phone PH-1 is, [link].
Remélen a OnePlus 5 is csökkentett kávákkal jön![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
HREH
senior tag
válasz StarKiller89 #54732 üzenetére
nekem az volt, hogy nem tudtam rendesen fogni a telefont tőlük, illetve teljesen random módon érintést érzékelt, pedig nem nyúltam oda
[ Szerkesztve ]
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
mm89
őstag
Lehetne jobb a multitasking szerintem is, bár inkább az van hogy így van beállítva, hogy a képernyő kikapcsolása után zárjon be szinte mindent. Használat közben ritka hogy bezár appokat, de előfordul.
Az utolsó MM rom parádés volt minden téren (teljesítmény, akku), de nougaton sajnos rosszabb az akksi..ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
miroon
aktív tag
Hát igen, lehetne jobb a multitasking ahogy mm89 is írta, elég mókás a memória kezelése, de szerintem nincsenek vele problémák, meg kell szokni. Talán az N5 után, ez lesz a következő kedvenc telefonom.
Én már nougattal kezdtem el használni, szóval nem tudom milyen volt az akksi MM-en, de szerintem itt sincs vele gond.
Egyetlen problémám a telefonnal talán az,hogy OTA-n nagyon lassan jönnek a frissítések, vagy ki is maradnak, van amit kézzel kell felmókolni. Nyilván nem bonyolult felrakni, csak azért elvárná az ember hogy ota-n is legyen frissítés.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Midnight Black
-
vacs
veterán
Tudtátok, hogy van gyárilag egy alap fájlkezelő a stock androidban?
Itt kell keresni:
Beállítások > Tárolás (tárhely) > Felfedezés (utolsó/alsó)Én mit morogtam amiatt, hogy a google nem képes beletenni egy alap fájlkezelőt (mikor új romot teszek fel, akkor jól jön, ha rögtön tudok apk-t telepíteni pl)
Illetve azt tudtátok, hogy a tárcsázóban el van rejtve egy olyan opció, hogy mit csináljon a telefon bejövő híváskor, ha megfordítod N5-öt?
Itt kell keresni:
Gyári telefon alkalmazás (tárcsázó) > jobb felül 3 pötty > Beállítások > Hívások >Művelet megfordításkor(^)(>.<)(^)
-
Molylepkeee
csendes tag
válasz Watt25 #54721 üzenetére
Watt25 , Just486
Én '14 novemberében cseréltem ki a törött kijelzőmet, és a kétoldalú ragasztó korántsem volt tökéletes amit adtak hozzá, az elejétől fogva lógott az alsó saroknál. Mindig visszanyomogattam amikor a kezembe vettem, de inkább csak kedvtelésből, nem azért mert zavaró lett volna az a fél-egy mili lógás.
'16 szeptemberében adta meg magát a kábel, akkor kellett vennem egy donortelefont. Kiesni nem fog, de egy utángyártott ragasztás sem lesz olyan erős mint a gyári.Akos93
Lehet hogy abban tényleg fel volt puffadva az akksi, de a G3-nál közismert hibajelenség a kijelző lógása.[ Szerkesztve ]
-
goccer
aktív tag
A random kikapcsolások okát mennyiben lehet a bekapcsológomb probléma számlájára írni? Lehet inkább akksi? Eddig a gombnál csak azt vettem észre, hogy a szimpla nyomást néha duplának vette, más egyértelmű probléma nem volt. A hetekben viszont gyakran szó nélkül kikapcsol a telefonom és volt, hogy többszöri próbálkozás után bootolt csak be, mert a Google felirat után loopolt. Ez nem tudom mennyire származhat a gomb problémából
[ Szerkesztve ]
-
Togyo25
csendes tag
Sziasztok!
Nálam is előjött a bekapcsológomb hibája sajnos.
Esetleg Jászberényben vagy környékén valaki tudná javítani?
Vagy inkább vigyem szervízbe?Diablo 3 - Pitty80#2311
-
neil_mullen
aktív tag
Sziasztok!
Xposedet fel lehet valahogy rakni bootloader nyitás nélkül?
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
vikla007
aktív tag
válasz neil_mullen #54748 üzenetére
root-od van?
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest