-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrPetya19
addikt
Én is láttam sajnos, de nem tudom melyik volt az utolsó jó.
Bár mostmár benne vagyok az újrarakásban, mivel a billentyűzetemet teljesen kinyírták, szóval eggyel kevesebb dolog amivel foglalkoznom kell visszaköltözéskor.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
thesound
addikt
Az új google billentyűzeten megy nektek a glide typing (gesture typing leánykori nevén), ha 2 aktív nyelv van kiválasztva? Pl. magyar és angol.
Nem vagyok biztos benne hogy mennie kell, de nem lenne rossz.[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
( V )
veterán
válasz radicspeter1 #54212 üzenetére
változó, meg most lefagyasztottam az FB + messenger appokat és webes felületről használom uh még így is kevesebb mintha mindhárom app egyszerre lenne.
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
mihione
őstag
Az utobbi idokben inkabb read only modeban toltam,de most bucsuzok toletek,multhet penteken meglett az axon 7,nexus azota a dobozaban pihen varja az uj gazdajat.Akinek szuksege lenne egy olcso n5-re vagy alkatreszkent kene neki nezzen ra hardveraprora,van egy limitalt kiadasu pledany fent...
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
mihione
őstag
válasz MrPetya19 #54216 üzenetére
Hat igen,gazdasagtalan lassan a javitasa szerintem sokan ezert is valtanak mint pl en is,meg azert mar eszre lehet venni a korosadast.Nyugodtan,nekem eddig nagyon bejott akkuido meg eszmeletlen jo foleg nexus utan,most tartok 5h sotnal es meg van 35% hatra
[ Szerkesztve ]
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
nagyúr
Hja, talan az akku zavar engem is, de egyebkent en nem keveslem se a ramot se a soc erejet, total smooth a rendszerem stock 6.0.1-el jatszani nem nagyon szoktam, a hetkoznapi feladatokra meg eleg. Amig nem megy tonkre en el nem adom
[ Szerkesztve ]
-
zolka95
őstag
Fagyalllo-nál a komplett előlap csere konkrétan mit jelent? Miket cserél ki?
És az alkatrészeket nekem kell külön megvenni vagy azok benne vannak az árban?
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
kárátékutyá
őstag
Srácok emlékszik valaki melyik Stock volt az ami jól bánt az aksival/rommal?
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
-
kárátékutyá
őstag
-
SteveJobs
őstag
válasz kárátékutyá #54226 üzenetére
Nem értem mért vissza fele építkeztek
-
zolka95
őstag
Le kell tiltani a play szolgáltatások értesítéseit és akkor nem fog zargatni a frissítéssel.
Viszont azt nem tudom, hogy lehet-e más, fontos értesítése, amit nem fogsz látni.[ Szerkesztve ]
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
HREH
senior tag
Én úgy emlékszem, hogy a júniusi/júliusi közül volt még jó valamelyik, de hogy melyik, azt most hirtelen nem tudom. Az még nem ette a memóriát és az akksit, mint az októberi frissítés. (Decemberiről nem tudok nyilatkozni, azt nem raktam fel.)
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
Dottore
addikt
Nem lehet, hogy egy régi rendszert azért gondoltok jobbnak üzemidő tekintetében mert akkor az akksi élettartama is jobb volt a jelenlegi állapothoz képest?
-
( V )
veterán
Csak december 31-ig lesz támogatás...
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
dkovizoli
addikt
Boldog Karácsonyt!
-
csipuka
senior tag
Feltettem a pure nexus-t a full dynamic GAPPS-al (20161215) es nem tudok bejelentkezni a google account-omba, mert azt mondja, hogy "there was a problem communicating with Google servers". Megprobaltam masik acc-al bejelentkezni, de ugyanaz az eredmeny. Most rossz GAPPS-ot tettem fel? A masik telom gond nelkul aktiv es kommunikal. Esetleg mas a bibi?
-
kárátékutyá
őstag
Srácok ezt a ROM-ot próbálta már valaki? Ha igen, elmesélhetné hogyan tette fel, mert nekem nem nagyon tiszta Brutális üzemidőket ígér.
-
SteveJobs
őstag
válasz kárátékutyá #54244 üzenetére
Viszont lassabb lesz!
Régen próbáltam. -
Buster17
addikt
Melyik android verziószámmal jött ki a telefon?
Megvan. 4.4Honnan tudom leszedni a gyári 4.4-et?
[ Szerkesztve ]
-
marton.m
tag
Srácok, ha valakinek van megunt Spigen Ultra Fit tokja a fiók mélyén, keressen meg pü-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest