- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz DeathAdder #15153 üzenetére
-
slice14
veterán
válasz DeathAdder #15153 üzenetére
Jól meg vettem ezt a **art. Le kellett volna előtte fórumozzam, hogy megéri e megvenni.
PH! addikt lettem.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
siofok
őstag
nézegettem xda-n a kerneleket,és eggy fórumtárs nagy megelégedéssel írt erről a multkor.
[link]
és feltűnt benn ez a sorast Charge toggle
elvileg kéne lenni 1 kapcsolónek a kernel telepítés után,és gyorsabban töltene?OnePlus nord 2t
-
mmarta
senior tag
válasz siofok #15157 üzenetére
Én a SlimKat romot használom és töltés közben világít a led. Most a saját kernelével megy, de a francot is fel szoktam tenni.
Kernel tuner vagy egyéb kernelt bizgeráló appal lehet a fast charge-t beállítani, de ilyenkor az usb-s csatlakozással bibi van (csak mtp modddal tud csatlakozni a pc-hez, vagy valami hasonló). -
siofok
őstag
válasz mmarta #15158 üzenetére
és mi alapján szokod a francot feltenni? úgy értem,hogy mi indokolja?neked amugy megvan a slimkat legujabb romjának a kernele?hogy ha kell,vissza tudjam tenni. mert én is a slimkatet rakta fel tegnap.eddig kopp-kopp,ezzel nem dobta el a térerőt eddig.
[ Szerkesztve ]
OnePlus nord 2t
-
mmarta
senior tag
válasz siofok #15159 üzenetére
Picit gyorsabb, ennek is jó az aksi ideje. A szín beállítás is jobb francoval alapból. Van app hozzá a fejlesztőtől, van free és fizetős változat, amiben finomhangolhatod a kernel nyújtotta lehetőségeket. FKU néven keresd a Playen. De Kernel tunerrel is hangolhatod. Én nem szoktam birizgálni.
SlimKat kernele a zipben benne van, ha nem vagy megelégedve a franco kernellel csak simán újrarakod a romot, vagy adb-n keresztül a slim kernelt.
[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
Sziasztok!
Nexus 5 glass lens csere megoldható "egyszerűen" felmelegítve a kijelzőt, majd szétválasztva a digitizertől és végül egy új glass lens-t rátéve? Köszi a segítséget.
-
_q
addikt
Samsungnál elég egyszerűen melegítés után rátehető az új üveg. Ilyenre gondoltam itt is, mert végül is csak 1 lap az egész. HTC-nél tuti gányolás lenne ott már jártam így. De ez az üveg dolog hasonlónak tűnik a nexus esetén mint ahogy a samsung oldotta meg. De hát ha van itt olyan aki jobban tudja, netán csinált ilyet már.
-
HREH
senior tag
Fotózásnál HDR+ módban nálatok is gondolkodik egy kicsit exponálásnál?
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
MODERÁTOR
-
HREH
senior tag
válasz Viktor0610 #15169 üzenetére
Akkor oké, köszi a megerősítést
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
siofok
őstag
nemhagyodtt nyugodni ez a térerő eldobálós dolog.Találtam eggy cikket,igaz google fordítóval,de a lényeg sztem 1 próbát megér.
"Még az oka nem világos, de úgy tűnik, hogy a hiba leginkább akkor keletkezik, ha LTE és WiFi vannak, és a Nexus 5 már alvó üzemmódban. (Ami valószínűleg egy nagyon gyakori eset.) Számomra hívja ki a Nexus 5 volt elég ahhoz, hogy a bejövő hívásokat és szövegek újra működik, (legalábbis egyelőre), de mások számolnak be, hogy letiltja LTE teljesen vagy WiFi alvás közben az egyetlen surefire módja, hogy megakadályozzák a hiba a visszatérő"
A legszebb az enyémbe,h nálam is ujra csinálta a slim rommal is,de csak este itthon,ahol wifi is megy+mobilnet.Napözbe semmi gond,és tegnap is csak itthon csinálta.
viszont nemtudom alvó módba rakni a wifit,hiába állítom be,hogy alvó állapotba kapcsoljon le.van erre vmi egyszerű app,hogy tesztelhessem?hátha.[ Szerkesztve ]
OnePlus nord 2t
-
mmarta
senior tag
válasz siofok #15172 üzenetére
Slim romnál a wifi speciálisban nekem be van pipálva az értesítés a nyitott hálóról, wifi optimalizálása. Többiben nincs pipa. Wifi freki automata, régió kód Európa. Tartsa bekapcsolva - mindig.
Mobilnet bekapcsolva, 4G preferálva (csak 3G-s előfizum van).
Soha nem dobta el még pedig mind a kettő megy, szépen váltogat attól függően mit ér el: wifit vagy mobilnetet.
Valami beállítás gond lesz talán. -
magicbox
senior tag
Sziasztok. Hetek óta elégedett n5 tulaj vagyok én is. Igaz eddig read only módban követtem a fórumot. A Gnow voice része nekem se nagyon jött össze, hibátlanul olvasok angolul, de a kiejtésem kihívásokkal küszködik Alternatív megoldásnak kipróbáltam nagyon sok programot. Ami legjobban bejött az a Smart Voice Assistant. Szépen magyarul feldiktálod neki az utasításokat, társítod amihez szeretnéd (hívás, navigáció, keresés stb.) utána gyönyörűen, magyarul tudod vezérelni a telefont. Így semmit nem kell állítani a telefonban, minden maradhat magyar. Nekem leginkább a navigációhoz volt fontos, mert Maps-ot használok, és gyorsan szerettem volna útvonalat megadni kattingatás nélkül.
iPhone 15 Pro Max, Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
tothak
tag
Sziasztok!
Azokhoz fordulnék most, akik kicsit jobban értenek a Wakelock Detector-hoz.. Valaki elmagyarázná pár szóban, hogy mit is kell pontosan nézni ennél a csodánál, és ha valami esemény van, akkor azt hogyan lehet megoldani? (tudom, hogy az említett esemény igen sokrétű lehet, hogy szorítkozzunk azokra az esetekre, amik a leggyakrabban előfordulnak )
Köszi!
-
slice14
veterán
Hackerek lopták el az eBay-felhasználók adatait és jelszavait
Aaazem ajánlott a jelszó csere...
-
ujjonc
csendes tag
Sziasztok! Tegnap sikerült beszereznem egy nexus 5-öt.
Defy után hatalmas különbség. A kamerája szuper
A méretet még szoknom kell.[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Mivel úgy érzem nemsokára(majd valamikor) jön a 4.4.3 ..elkezdtem kipróbálni olyan dolgokat (ismét) amikhez rég nem nyúltam(talán nem véletlen ,ahogy a gyakorlat mutatja):
Touch controll (a saját módosított "stock" kernelével) Merült a telefon tőle mint a titanic..úgyhogy delete,,és kernel csere
Gondoltam akkor a következő a franco kernel legyen +az update-ere...(színprofil, governor stb miatt)
ötletek ,hogy melyik kernelt lenne érdemes, ami aksi kímélő,de legalább olyan rugalmas,és stabil mint a stock...
Nem kellenek az "extrák" valójában nekem...én csodásan elvoltam stockon is,,és valszeg 4.4.3 után maradok is...Csak mivel akkor úgyis factory image-ből "nyersre" húzom a rendszert majd, gondoltam addig most pont van egy kis időm adni pár dolognak egy egy esélyt.,,,ROM-ok nem igazén érdekelnek,,inkább a Kernelek...
Ötlet, hozzászólás, javaslat?
Köszönettel -
siofok
őstag
Ma reggel engem is meglepetés ért,slimkat+ code blue kernel,éjjel fél12től,reggel fél6ig 100%-ról 99%-ra merült :-) sosem tapasztaltam eggyik androidos telómon sem ilyet. :-)
Még ha azt a fast charge toggle lehetőséget tudnám hogy műxik,amit a kernel ír,az lenne a szupi[ Szerkesztve ]
OnePlus nord 2t
-
ElGatto
aktív tag
Engem reggelre pont az ellenkezője fogadott töltöttségben. 1 órától reggel hatig 100%-ról 61%...
-
twine
veterán
válasz siofok #15180 üzenetére
Stock nekem nagyon beállt...
A napokban raktam be képet, a több mint 4 órás kijelzőidőről 32 óra (folyamatos online)üzemidő mellett,,akkor azt hittem ez egy véletlen volt,,de tegnapra 46 órás üzemidő mellett csinált 3:41 perces kijelzőidőt... ebben volt két éjszaka repülő mód is,,,(gondoltam kipróbálom így is,,de azért nálam az éjszaka a gyerek+munka miatt kb 5 órát jelent csak )
Szóval végtelen elégedett vagyok a stockal,,,de most épp a legjobbkor tudok próbálkozni,,,nem akarom kihagyni.. (bár "félek" előre, hogy nem lesz olyan kernel ami olyat nyújtana, hogy nekem érdemes legyen váltanom stockról) de a puding próbája az evés[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz DeathAdder #15187 üzenetére
Ha megjön, megírom.
-
jaszy91
aktív tag
válasz DeathAdder #15187 üzenetére
A Qi töltő elkezdte kinyírni az aksit
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
twine
veterán
válasz jaszy91 #15192 üzenetére
A qi töltők általában engedik 2-5%-ot esni az aksit,mikor elkezdik ismét tölteni,,
A hálózati töltő pedig nem,,,(itt már nem tudom pontosan mi történik, csepptöltés,,vagy bármi más)
Amiért DeathAdder azt érezheti, hogy hamarabb esik 100-99re szerintem ezért van,,mert esetleg nem abban a pillanatban veszi le a töltőről amikor 100-ra töltött hanem picivel később, amikor az aksi már veszett 0,x %-ot a töltöttségéből[ Szerkesztve ]
-
jaszy91
aktív tag
Ez szarkazmus volt, de mind1...
szerk.: Akkor semmi gond, örömmel fogadom, ha valaki többet tud az adott témáról
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
siofok
őstag
válasz horvathkrisz #15196 üzenetére
Igen,először azon használtam.most nem tudok linkelni meló van,de googleba írd be hogy" nexus 5 code blue kernel 136" és xda-t kidobja.ha nem találod,este. Belinkelem!
OnePlus nord 2t
-
slice14
veterán
válasz radicspeter1 #15198 üzenetére
Jól van Luck...
-
siofok
őstag
válasz radicspeter1 #15198 üzenetére
Bízom benn. amugy köszi a tippet,tényleg jó! :-) gondolom tesem tudod hogy lehet aktiválni benn a fast charge opciót?
OnePlus nord 2t
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest