- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
C.Brigante
veterán
válasz NTonee #26794 üzenetére
húúha, a kernel cserét mélyvízbe kell írni... egyre keményebbek vagytok!
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Atish19
őstag
Kellene egy kis segítség. Néha eldobja a telefonom a hálózatot és mikor oldom fel kéri a pin kódot. Ez másnak is előfordult? Napi 2-3x fordul elő. Esetleg lehet a sim kártya a hibás? (Itthon vágtam maszekban )
-
mcsabi84
senior tag
válasz C.Brigante #26852 üzenetére
Hiányoztak már a hozzászólásaid...Te nem kérsz külön topicot?
-
kiki89
aktív tag
Nah, visszálltam stockra, várva a KitKat-et...
"Amit birtokolsz, az birtokba vesz!"
-
veterán
Na megjött az Exogear Exomount 2.
csak betettem a műszerfalra szépen rátapadt.
majd kíváncsi vagyok hogy bírja a megpróbáltatásokat.ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Criton
veterán
másnál is zizeg egy kicsit a felső hangszóró? ezt főleg akkor hallom mikor várok arra, hogy a hívott fél felvegye... de mikor beszélek vele, akkor semmit sem hallani a zizegésből.
-
mcsabi84
senior tag
Mostanában bringázás közben egy csomószor telefonálok véletlenül a zsebemből. Eddig nem volt ilyen problémám, most viszont elég ciki, amikor tekerek, hallgatom a zenét, aztán egyszer csak hallom a csörgést, gyors fék, de mire megtalálom természetesen már fel is veszi az illető és hülyének néz... Van valami módszer arra, hogy figyelmen kívül hagyja a fülesem által generált hívásindítást? Legalábbis csak arra tudok gondolni, mástól hogy a fenébe történne ilyen.
-
TayRol
nagyúr
A Cruzerlitenál már kijottek a Nexus 5-re való tokok, szóval lassan itt az idő.
-
gulb
senior tag
Tudom kicsit off de chromecast es nexus 4 olyan szepen mukodik egyutt ma a netflix elerst is beizzitottam. Asszem lemondom a tv elofizetesemet
-
Tüske0614
aktív tag
mmmm kicsit félve kérdezem ha 4.3 van a tel akkor a stabil 10.1. xx fel tudom rakni ?
-
heidrich
senior tag
válasz Scooter74 #26868 üzenetére
szerintem Nexus 7 specifikus a 4.3.1 frissités mivel egy új, nem olyan rég megjelent eszköz és valami bugot javit.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
TomPack
őstag
Manapsàg mi a legfrissebb infó az új Nexusról? Paramétereket tekintve?
-
heidrich
senior tag
válasz rankesz #26878 üzenetére
Gondolkozok rajta, hogy beszerzek egyet
cukrosleves: Kb. ez mindent összefoglal a Nexus 5-ről amit tudni lehet, elég friss cikk: http://www.androidauthority.com/nexus-5-rumor-roundup-specs-release-date-278610/
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
zsoltiz
aktív tag
-
Criton
veterán
Repülőmódban, tegnap este óta 5% esett az akksi, ez nem sok egy kicsit?
-
tariattila
veterán
-
z123456789
addikt
válasz z123456789 #25148 üzenetére
Khm.. khm...Attanszion'!
Ígértem valamit, ami már elérhető.
Ha valaki nem tudja miről beszélek, akkor 3 lehetőség van hogy megvilágosodjon.
-amire válaszoltam
-nevem alatt
-és a legeygszerűbbHad mondjam el hogy az első, szóval nagyon örülök neki.Remélem szórakoztató lesz.
Ha valakinek bővebb infóra van szüksége akkor bátran írjon![ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz z123456789 #26884 üzenetére
Csak a lényeget hiányolom belőle, hogy tölt, mennyi időt kell rajta hagyni, ha éjjelre ráteszed a telót akkor teljesen feltölti-e stb.
"nincs rá lezsóidő"
-
Bilux
veterán
válasz tariattila #26883 üzenetére
Chrome energia fogyasztásilag igen szar simán feleannyit bír mint más böngetővel
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
z123456789
addikt
válasz petipetya #26885 üzenetére
Amikor rájöttem hogy ez hiányzik, akkor már megjelenés alatt volt, nem akartam beleírni., továbbá elég sok idő ment el azzal hogy beszereztem, megírtam, majd korrekció alá került.Nem akartam már tovább húzni az időt.
A másik ok pedig az hogy egyszerűen nem volt időm arra hogy lemerítsem a telefont, feltöltsem teljesen, mert szükségem van mindig a telóra.
De röviden:
-remekül tölt
-kb 40%-ról kb 1,5-2 órát kell rajtahagyni hogy fullon legyen
-ha éjjelre ráteszed teljesen feltölti, és utána kikapcsol a töltő magátólLegközelebb majd figyelek erre is kösz a kritikát!
-
petipetya
nagyúr
válasz z123456789 #26887 üzenetére
Nem kritikának szántam, csak korábban én is vettem hasonlót, ami nem töltötte fel a telefont. Ezért érdekel ez, hátha egyszer újra rászánom magam egy ilyenre.
"nincs rá lezsóidő"
-
z123456789
addikt
válasz petipetya #26889 üzenetére
Eddig nem volt rossz tapasztalatom vele.Teljesen feltöltve kaptam (mármint a power bank rész volt feltöltve teljesen)
Azóta egyszer töltöttem fel a belső akku-t, viszont a telefonomat, már többször is töltöttem vele.
Szóval eddig nagyon jól bírja a belső akksi is, de én mindig fenntartással kezelem a távolról jött dolgokat.Igazi tapasztalatról csak fél év után lehet beszélni.Addigra meg elavul, tehát nincs értelme cikk írásnak.
Írtam hogy első írásom, szóval nem tudom pontosan, de valahogyan ki tudom egészíteni nem?Mert akkor csinálok egy lemerítést, feltöltést.
De ha gondolod, olyat is lehet hogy töltök vele x %-ot, és arányosan kiszámolom, hogy mennyi kell neki a 100 %-hoz.
Ezt akár ma is meg tudom csinálni.Persze kérdés hogy ez mennyire mérvadó? -
NTonee
veterán
-
MODERÁTOR
-
rankesz
veterán
Na fent van a dbrand skin, köszönet orrlyuk fórumtársnak a közreműködést!
Elsőre tetszik, bár azon agyalok hogy a Titanium jobban bejött voln...
-
Integra
titán
hol kell kikapcsolni lightflow-ban, hogy ha jön üzenet/értesítés, akkor felül a statusz bar-ban ne jelenjen meg mindig a lightflow ikonja???
illetve, amit észrevettem, meglehetősen kicsi/gyenge a notification led fényereje, feljebb lehet ezt húzni valahol erőteljesebbre?
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
boken
senior tag
Nekem jó ideje gyári rom van fent,egy bizonyos launchernél(Next)150 üzemóra után nem lép ki a menüből a főképernyőre.Addig full jó és ha újra indítom akkor megint jó.Tudom használjak másikat,de ez érdekes...
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
válasz Integra #26896 üzenetére
Az Android (4.2-től vagy 4.3-tól) ilyen sajna, hogy minden kritikus alkalmazás ikonját kipakolja oda felülre, és nem lehet eltüntetni. Az, hogy milyen szempontból kritikus nem tudom, csak sejtem, mert pl. a custom launchernek is kiteszi az ikonját, ami hozzáfér az SMS-ekhez meg hívásinfókhoz is.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Integra
titán
érdekes, mert a galaxy nexus-on ilyen sosem volt, soha nem látszódott a lightflow ikonja értesítéskor. most 2 van ilyenkor, mondjuk jön egy whatsapp üzenet, plusz mellé a hülye ligthflow is, hogy a whatsapp üzenetet kapott.. teljesen értelmetlen
ok, asszem megvan, kikell venni a pipát a run in forgeground mellől.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest