- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicamuso
tag
Az akkumlátor töltöttségi százalékot hol tudom beállítani...
ICS-nél egyszerűbb volt itt nehezebb...Bocsánat ha valaki már kérdezte, google-ban nem találtam sehol semmit.
Köszönöm!
-
Integra
titán
miért van az, hogy hívok valakit és egy pillanatra, mintha kicsörögne, de azonnal bontja a vonalat? 5x hívtam egymás után, ugyanez, kikapcsoltam a telefont és ugyanez tovább..
aztán lehet, hogy az van, hogy a másik oldalt valami olyan profilra van a telefon kapcsolva, hogy letiltja a beérkező hívásokat és csak bizonyosakat engedélyez éppen??...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
MODERÁTOR
válasz Integra #27505 üzenetére
Nem valami jónak mondott headsettel próbálkozol? Mert ha OMTP kiosztású, akkor folyamatosan lenyomottnak érzékeli a gombot, és ha hívást indítasz egyből lerakja.
Ha simán próbálkozol, akkor lehet, hogy az van amit mondasz. Próbálj meg felhívni valaki mást is. Ha nem akarsz ilyenkor zargatni valakit, akkor mondjuk a szolgáltatót hívd fel, hogy kicsöng-e. -
ßrainiac
addikt
válasz vicamuso #27504 üzenetére
Azert, mert a stock Android ilyen. Mindig is ilyen volt, az Android-ot az appok tettek erosse es nagyban testreszabhatova - ld. launcherek, temak, dialer appok es meg sorolhatnam. En mindig is hasznaltam ra kulon appot (batteryminder) - kiveve amikor valamelyik telom tudta magatol -, de most hala az egyik fentebbi hsz-nek egyszerre egy appban van notification toggle-om es szazalek kijelzom
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz rankesz #27510 üzenetére
én vodaról vodát éppen, de nem kizárt a szolgáltatónál van a hiba.
most jöttem rá, hogy elképzelhető, hogy abban térségben többször előfordult már ez, legalábbis nekem arrafelé akadnak el a hívásaim büdöspestről. nagykanizsán rendszeresen bont, most éppen dombóvárra próbáltam telefonálni.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Integra
titán
tuti, hogy nem telefonált
és ha hívok valakit, aki beszél, akkor ugye vagy foglaltat jelez és bont utána, vagy bevan kapcsolva a hívásvárakoztatás és kicsörög és kiírja, hogy in a callmod:
akkor ez csak bug lehet, mert amúgy kicsörög bekapcsolt hívásvárakoztatásnál is.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
na, most komolyan.
ha nincsen bekapcsolva a hívásvárakoztatás, akkor foglaltat jelez, ha hívod, sárga telefonkagylót mutat áthúzva feketével és bontja a vonalat kb 2 mp után.
ha bevan kapcsolva, akkor meg kicsörög, de ki is írja, hogy waiting, in a call - vagy ilyesmit. ilyenkor pittyeg a hívott félnek a telefonba. nekem is bevan kapcsolva, pity-pity, pity-pity.
amikor meg most telefonáltam, akkor kattant, egy tized mp-re kicsörgött és bontotta a vonalat. illetve az van még, hogy csak azt hallom, hogy bontotta a vonalat és kész, ki sem csörög.
tehát vagy bug, vagy tiltó listás a telefonszám az adott profilbeállításban. bár ha tiltott, akkor meg ugye úgy kellene lennie, hogy vagy bekapcsol a hangposta, vagy ha az kivan kapcsolva, akkor azt mondja, hogy a hívott fél átmenetileg nem kapcsolható....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
twine
veterán
válasz Integra #27516 üzenetére
Akkor komolyan..... én is elég régóta használok mobil telefont,,,ugy nagyjából 17 éve...Amit elmondtál,,tudom
Ezért mondtam hogy szoptam vele,,,Ellenben mikor elkezdtem rájönni, tudatosan vártam pár percet,,majd ujra hivtam az illetőt, és 10ből 10szer a kérdésemre az volt a válasz hogy telefonált...
Nem akarom én rád erőltetni a dolgot,,, Én csak elmondtam amit tapasztaltam és "kiderítettem"...
Hogy mitől van én bevallom lesz@rom,,sokkal nagyobb gondjaim is vannak az életben Ugyhogy ilyen apróságok nem akasztanak el...én igy használom,,,ha nem csöng ki,,foglalt,,egy perc mulva tuti hogy felveszik Ettől te persze gyakorlatozhatsz rajta köröket,,érdeklődve olvasom mit sikerül kiderítened[ Szerkesztve ]
-
balhmm
tag
Melyik a legjobb dlna program nexusra? Leginkább a youtube kliens képét akarom a tévére küldeni...
-
Atish19
őstag
Olyat tapasztalt már valaki, hogy hívás fogadásnál a kijelző egyszerűen nem érzékel semmit? Lezárás/feloldás után meg tökéletesen funkcionál. Illetve ugyanez a probléma fellépett ezelött már egyszer, de akkor meg a feloldóképernyőnél. Ötlet valaki? (Az első eset óta már volt vagy 4 factory reset)
-
petipetya
nagyúr
Ha jól látom, akkor ez egy nem üveg (hanem műanyag) hátlap a Nexus 4-re, amely ráadásul eredeti és hitelesített arányokkal bír? Magyarul, ha valakinek megrepedt az üveg hátlap és nem csak egy matricával akarja elintézni, akkor ezzel megoldható - feltéve, ha van, aki kicseréli neki: [link]
"nincs rá lezsóidő"
-
orrlyuk
aktív tag
Sajnos mostanában én is. És igen, nekem is ismerős a jelenség más telefonokról. Jelenleg psx ROMot használok.
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
DuDieHUN
aktív tag
hogy tudom a google naptárammal szinkronizálni a facebook eseményeket? régen volt ilyen opció, de most nem találom
-
Scooter74
őstag
válasz Atish19 #27520 üzenetére
Nekem volt nem is egyszer. Csak úgy tudtam felvenni a telefont ha lezártam és újra feloldottam a kijelzőt. De nem foglalkozom vele mert csak néha néha produkálja a telefon.
A 15.ét meg a kitekatot én is várom már.[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
MODERÁTOR
válasz C.Brigante #27540 üzenetére
Az már a Samsung műve volt. Jelenleg is van 4.0+
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
C.Brigante
veterán
igen, ezért is írtam erre az üzenetre: (#27506) dombila
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
MODERÁTOR
válasz C.Brigante #27542 üzenetére
Ja téll. Ez elkerülte a figyelmemet!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
petipetya
nagyúr
válasz C.Brigante #27540 üzenetére
Negatív. Samsungon soha sem volt stock Android (kivéve az S4 egyik változata).
"nincs rá lezsóidő"
-
C.Brigante
veterán
válasz petipetya #27544 üzenetére
A stock alatt a samsung stock-ot értettem. Mondjuk a gyári kifejezés alatt a nem custom van értve és nem a official google OS. Ezért is írtam így: "G S2 stock ICS" értem én, h szálka vagyok itt, de azért nem kellene ennyire erőltetni a hibakeresést!
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
petipetya
nagyúr
válasz C.Brigante #27546 üzenetére
Az én szememben nem vagy szálka, mivel jókat nevetek azon, amikor valakit szopatsz. Nem teszek különbséget közted és a többiek között, így nem az általad vélt ok miatt szóltam. Mindenhol és mindenkinek elmondom, ha valami nem úgy van.
"nincs rá lezsóidő"
-
ßrainiac
addikt
válasz C.Brigante #27546 üzenetére
Az enyemben sem, bar nem ismerlek
De KECIJO az avatarod!
-
dombila
senior tag
válasz C.Brigante #27542 üzenetére
A példáknál HTC-t és Sony-t írtam, a Samsungot nem véletlenül hagytam ki. Ott tudtam, hogy van.
"de azért nem kellene ennyire erőltetni a hibakeresést!" - ahogy írtad is.
Aztán kiderült, hogy a Sony-val tévedtem. (bár ott sincs mindegyiken.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest