- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
csak nem lesz majd rá szükség , egyébként már csak amiatt is váltani fogok; usb otg,A Google referenciamobilja lehet a világ első, MEMS kamerával szerelt telefonja(kíváncsi leszek) 32GB
na meg ár ami mindent visz[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
FearTomi
őstag
válasz Scooter74 #26949 üzenetére
Azért az S és a Gnex között nagyobb volt a különbség, mint a Nexus 4 és az 5 között Ez nekem ilyen "Apple update"-nek tűnik 32 GB tárhely király, de ezen kívül semmi sem hatott meg. A proci update meg fölösleges, max. a benchmark betyárok ránthatnak majd rá
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
Benex
senior tag
válasz FearTomi #26955 üzenetére
Ez szerintem is igaz! És amúgy 32GB.. Nem tudom ti miket tesztek a telefonra, de nekem eddig a legkisebb elérhető méret az 4GB volt, az alá sose ment, pedig van backup, film, zene is a telefonon... Engem a 4.4 sokkal jobban izgat mint hogy mekkora akksi és milyen kamera lesz az n5-ben! Ez nexus 4 topic, s nem leendő nexus 5....(szvsz)
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
Scooter74
őstag
válasz ßrainiac #26954 üzenetére
A szifon a szóda gyártásra való. Nem telefonálásra. Nem az üveg miatt vettem a Nexus 4-s telefont hanem pont a folyamatos frissítések miat.
És miért 8Gb-s nexus-t vettél? Az ár miatt?
Ez volt márt amúgy?:
http://m.pocketnow.com/2013/10/03/android-4-4-features[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Benex
senior tag
válasz ßrainiac #26958 üzenetére
Nekem 16 gigás van , és sosem fordult még elő iylen h kiirja h kevés helye legyen ,
Videózásra meg ht én nem szoktam fullhdban videózni, mert ott 1 perc vagy 200MB , kamerázás megmarad a kamerának De nem akarok kötekedni , ha neked 32GB kell , te dolgod ( mellesleg dropbox,gdrive,box,skydrive pár giga rögtön , oké hogy kell hozzá net , de pl képeket egyből ideteszem , mert van amelyikben offline is meglehet nézni és nem a telefonon foglalja a helyet )[ Szerkesztve ]
S23 Ultra | Sony A7 IV
-
ßrainiac
addikt
Aha, hat mindenki ugy hasznalja, ahogy neki jol esik
Nekem azert van olyan telefonom amivel 1080p-ben lehet videozni, mert en ezt kihasznalom. Sajnos nem tudok tobb GB-ot felhositeni ezekbol a videokbol on the go, mert havi 1GB-os adatforgalmam lehet max, utana jon a sebesseg limit - Igy marad a minden videozas utani mentes a pc-re ^^
Egyebkent nekem sem tetszik annyira a n5, de upgrade szempontjabol erdekel, es talan nem en leszek az egyetlen "hulye", aki 2013-ban letjogosultnak tart 32GB tarhelyet egy olyan keszulekbe, ami szinte helyettesiti a pc-t
Nem azert fizetek ki 100e forintokat a telefonert, hogy utana kalkulalgassak es felhozzek (ettol eltekintve en is aktivan hasznalom a picasat regota).
Scooter74: azert 8GB, mert gyorsan kellett es ez volt realis aron
[ Szerkesztve ]
-
FearTomi
őstag
válasz leslien #26962 üzenetére
Egy hónap múlva is pontosan ugyan ezt fogom mondani Minek cseréljem le a telefont, ha hibátlanul működik és szebb is mint a Nexus 5? Csak azért meg nem fogom lecserélni, hogy azt mondhassam, hogy nekem Nexus 5-öm van, nem vagyok iPhone user
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
petipetya
nagyúr
válasz ßrainiac #26964 üzenetére
A Google+ esetén be lehet állítani azt, hogy a fotókat és videókat automatikusan töltse fel a tárhelyedre. És itt jön a lényeg, amellyel kímélheted a mobilnetes adatmennyíségedet: beállítod azt, hogy csak wifin töltse fel a fotókat/videókat, azon belül még azt is megadhatod, hogy csak töltés közben.
Illetve wifin keresztül feltöltheted a YouTube-ra is a videókat, csak azt nem lehet automatizálni.
Vagy ha otthon van wifi routered, akkor ftp-n keresztül is átteheted ezeket a gépre.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Scooter74
őstag
válasz ßrainiac #26964 üzenetére
Mondjuk így márt érthető a 8Gb változat vásárlása. Mondjuk nekem 16Gb-s van 12Gb szabad helyel én amiket csinálok k3peket azokat a lehető leghamarab wifivel tolom a G+-ra és így tudom tartani a szabad helyet a telefonon, ha ezt nem csinálnám akkor nekem is kevés lenne a 16Gb. De így nem. Anno a Nexus S nél megtanultam és azóta így használom. Úgye én könnyen vagyok mert ha nyaralok akkor is olyan helyre megyek ahol van wifi meg a laptopot is viszem magammal biztos ami biztos alapon. Amúgy telefont én sem évente cserélek hanem 2 évente. Azért is mondtam, hogy én a Nexus 6-ra gyúrok ezerrel arra gyüjtöm a pénzem addig pedig vigyázok a Nexus 4-re mint szemem világára.
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
petipetya
nagyúr
Nexus 4 International Giveaway!
Nem tudom, hogy tőlünk elérhető-e, és nem akarok felesleges reményeket kelteni, de hátha...
"nincs rá lezsóidő"
-
válasz petipetya #26972 üzenetére
Engem csak az érdekel leginkább, hogy honnan tudta magától az email címemet a site, amikor sehova nem írtam be. Ugyanis amikor rákattintottam ,hogy feliratkozok a hírlevélre, rögtön kaptam egy emailt tőlük. ÉS nem vagyok regisztrálva az oldalukon sem.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Criton
veterán
zedge-n kívül van még oldal ahonnan jó háttérképeket lehet letölteni?
-
Criton
veterán
valamint még egy olyan kérdésem lenne, hogy a fejlesztői beállítások alatt érdemes-e valamit ki illetve bekapcsolni? ha igen akkor pontosan mit és hogyan tudom előhozni azt az opciót (google-n kerestem, de nem találtam semmit sem, lehet rosszul kerestem rá)?
-
válasz Criton #26987 üzenetére
USB debuggingot esetleg, főleg, ha root vagy egyéb huncutságokat akarsz elkövetni. Amúgy nem érdemes piszkálni. Bár a 4x AA még lehet, hogy érdekes lenne neked, de akkor jobban is merülne a teló játékok alatt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
ßrainiac
addikt
Igy van, bar sztem jateka valogatja, hogy elbir-e elsimitast. Egy ujabb jateknal mar sok lehet a telo hardveret tekintve (ami nem rossz, dehat van mar jobb azert ^^).
Nem hinnem, hogy mezei usernek van ott barmilyen fontos opcio. Max az animaciok sebessege, bar az is legjobb alapon szvsz.
1-et 0,5-re: nem, hanem az animacio sebessegere. Allitsd at, meglatod h rosszabb lesz.
Msaa: elsimitas (szorzoval allitod, a reces eleket fogja szebbe tenni 3D-nel)
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz Criton #26996 üzenetére
A legfelso savban - ahol a visszalepes is van - jobb oldalt ki lehet kapcsolni minden dev. beallitast egyszerre.
Kompletten kikapcsol minden beallitast elvileg.
Allits at minden animacio sebesseget es meglatod amint maszkalsz a telo feluletei kozott. Sztem csunyabb, mert vagy lassabb lesz, vagy gyorsabb, nem az ahogyan megterveztek.
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
üdv, 32gigás független One X-emet cserélném Nexus 4-re, ha esetleg vkit hajtana a kiváncsiság , bár erre kevés az esély sztem, de próba cseresznye.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Criton
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest