- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonique
őstag
bejelentéssel egyidöben ugysem lessz kaphato
egy olyan oldal volt már ahol meg is lehet rendelni
szallitás pedig nov14a 4.4 pedig szerintem november elött nem lesz elérhetö
de most 2-4 hét már tök mind1@ollie
ahogy a 14 és késöbb a 15 is pletykán alapszik
ha kedden bejelentenének valamit akkor annak lenne már hivatalos elöszele is szerintem[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
dombila
senior tag
Attól tartok a Google semmit nem fog ez ellen szólni.
A Sensation óta a HTC is zárja a bootloader-eit (a Sensation még nyitható volt tool-al). Azóta csak a HTC saját tool-jával nyitható (webes eszköz, szépen működik is), de garivesztéssel jár. (A tool elküldi az IMEI-t a HTC-nek így pontosan tudják melyik veszti el a garit...)Lehet, hogy a Samsung is nyitható lesz, ha lemondasz a gariról...
Szerintem a bootloader felnyitásának korlátozása nem a Google hatásköre, hanem a gyártóé, így simán tilthatja.
Mit gondoltok a felhasználók hány százaléka "mókolja" a telefonját (root, custom ROM,...) ? (nem Nexus felhasználók, mert ugye ez kicsit más jellegű készülék)
Szerintem 10% alatti. Az emberek többsége megveszi a telefont és használja úgy, ahogy van. Így egy ilyen korlátozás is csak a felhasználók kis részét érinti. -
w333
félisten
válasz sonique #27658 üzenetére
Ez nem így van a legújabb Nexus 7 tablet -t mikor bejelentettek a 4.3 rendszerrel már aznap elérhető volt a frissítés, úgy hogy még a készülékeket nem lehetett kapni !
Tehát bejelentik az új Nexus -t és egy időben elindítják a frissítést, így meghozzák a kedvüket a régi Nexus tulajoknak hogy ideje lenne már leváltani az új Nexus -ra a régit !
Persze javítsatok ki ha tévedek ...
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
pcnet
addikt
válasz dombila #27657 üzenetére
Nem a nyilt botloaderre gondoltam, hanem custom romok kizárását. Azért ha bele gondolsz a több 10 millió példányban eladott csúcsmodeljeinek 10%a is szép szám már. És ennyi juzer néz más alternatíva után. Mondjuk Googlet ez nem zavarja, valóban, hisz nagy valószínűséggel ugyan úgy android platformon marad a júzer, csak más gyártóhoz pártol. No, de ez itt már elég off.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
w333
félisten
válasz janosibaja #27664 üzenetére
Igen lehet !
De főverzió váltásnál mindenképp ajánlott lesz egy Teljes gyári visszaállítás ha nem szeretnéd hogy a későbbiekben legyenek hibák, vagy esetlege anomáliák !iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
fatal`
titán
A gyári romot egyébként vissza lehet valahogy állítani úgy, hogy ne vesszen el minden a telóról? Mert ha jól látom a factory image flashelése adatvesztéssel jár. Viszont a CWM-ből lévő telepítés (úgyis csinál valaki zipet) meg flasheli pl. a basebandet.
-
janosibaja
őstag
válasz beast27 #27668 üzenetére
A TB sokat segít, de nem mindent:
Rootolni kell.
CWM.
Az összes rendszeralkalmazást beállítani.
A ne adj isten nem Play Áruházból beszerzett programokat megint felrakni, beállítani (például a nemlétező hárombetűst és másokat.)Jó hosszú cirkusz... Tudom, tudom, nem kötelező.
-
janosibaja
őstag
válasz z123456789 #27669 üzenetére
Jó fej vagy!
Céges névre áfás számlával is tudsz hozni? Nem nekem, én jól elvagyok az N4-el. -
beast27
senior tag
válasz janosibaja #27670 üzenetére
Frama root aztán mindent szépen vissza lehet állítani TB-vel, aztán ha végeztél csak uninstall frama root és kész az unroot is hunfatal
Ebben sajnos nem tudok segíteni[ Szerkesztve ]
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
beast27
senior tag
válasz janosibaja #27674 üzenetére
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
z123456789
addikt
válasz janosibaja #27671 üzenetére
Szerintem igen.
-
janosibaja
őstag
válasz fatal` #27678 üzenetére
@hunfatal: Ha az én kérdésemre utalsz, én nem custom ROM-ot akarok frissíteni, hanem 4.3-as gyári, rootolt ROM-ot szeretnék, amint lehet 4.4re frissíteni.
@beast27: köszi! Te magad próbáltad ezt a Frama root-ot? Miben különbözik ettől, vagy ettől, vagy ettől, netán ettől? Mind-mind állítólag egyszerűen rootolják a Nexus 4-et.
Biztos én vagyok a béna, állandóan azt olvasom itt a fórumon, hogy milyen k. egyszerű rootolni a Nexust, nahát, nekem mindig hosszú kínlódás volt, hol ez volt rossz, hol az volt rossz, ilyen hibaüzi, olyan... Hajam téptem órákig. Ez a Frama root esetleg végre tényleg one click lenne, s utána csak felrakom a CWM-et és viszlát? Vagy ez is csak linux guruknak egyszerű? Bocs a sok dumáért.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz janosibaja #27681 üzenetére
Nem, én a saját kérdésemre utalok.
-
dombila
senior tag
válasz janosibaja #27681 üzenetére
A frama root nem nyitja ki a bootloadert, csak biztonsági réseket kihasználva a gyári ROM-ot képes root-olni. Emiatt nem törli az adatokat sem. CWM-et nem fogsz tudni felrakni utána a zárt bootloader miatt.
A toolkit-ek, a bootloader nyitásával kezdenek - ez teljes adatvesztéssel is jár. Ezután tudsz custom recovery-t feltenni, ill. root-olni a gyári ROM-ot.
-
janosibaja
őstag
-
heidrich
senior tag
Az miért van, hogy AOKP mr2 nightly és CM 10.2 nightly alatt sem működik a tethering (wifi hotshop)? Mikor bekapcsolom akkor kiirja, hogy hiba, addig a wifi se áll helyre amíg újra nem indítom a telefont.
Ja és, hogy lehet a verzioszám 4.3.1 legfrisebb nightly AOKP és CM alatt ha az csak nexus 7-re jött ki?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
David3
őstag
Na, produkált a kicsike ma egy majdnem 3 napos üzemidőt. : )
-
FearTomi
őstag
[link] Jól néz ki
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
ßrainiac
addikt
-
Djandreas
csendes tag
Van olyan hely Magyarországon ahol lehet venni hátsó GG üveg lapot, a hozzá tartozó ragasztó sablonnal? Tud valaki segíteni? :-(
-
kiki89
aktív tag
A hivatalos meghívókat kiküldte már a google? Mert ha nem, akkor lehet nem holnap lesz KitKat bemutató.
"Amit birtokolsz, az birtokba vesz!"
-
M3oH
addikt
Sziasztok!
Gondolom playből beszerezni már nem lehet a telót? Kérdés, érdemes várni az N5re? Mikor érkezhet? Igazából, nekem tudásban elég lenne az N4 is és árban is tetszetősebb. Pár héten belül kellene telót venném ezért a kérdés, hogy várjak-e? -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs