- Milyen okostelefont vegyek?
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A pontos idővel sem marad adós a Xiaomi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Antutu benchmark v3.4 ben csak 13867 pontot értem el :/. Többi nexus 4 es emberkék 20-25 ezer közötti pontot értek el. Miért?
Akksi időtartamát mivel lehetne növelni ?
Mikre figyeljek oda miket kapcsoljak ki ? Miket àllítsak be ?Köszi
-
pcnet
addikt
válasz AsusBoy #21302 üzenetére
Az teljesen jó pontszám ha gyári ROMon vagy. Nekem 14-15 ezret hozott 4.3 alatt. CM 10.2vel volt 20.500, CM 10.1-el valami 18-19.000 körüli. Mobilaréna tesztben is írják, hogy bár benchmark eredményekbenelmarad a konkurenciátó, sebességben nincs szégyenkezni valója. Sőt, itt fórumon olyat is olvastam, hogy S4hez képest is simább a működés.
Akksi üzemidő növelésre: ha nem használod wifit, mobil netet, GPS-t, kapcsold ki. Mikor nem netezel, 2G-n használd és fényerőre figyelj. Szerintem kb. ennyi.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
pcnet
addikt
Aki használja GSam battery monitort, megbízhatónak találja? Ma reggel megint ez fogadott. Tegnap úgy tűnt CM 10.1.2-vel minden rendben. Lehet hagyom a fenébe a monitorozást, csak 1 hónapos a telefon és gondoltam nem kéne a hibán ülni, de úgy látom ez GSam battery monitor szivatós játéka lesz.
-
csordas11
aktív tag
Sziasztok! CM 10.1.2 és Franco kernel van a telefonomon. Ha ota-n a cm beépített frissítőjével frissítem a telcsit cm 10.2 nightly-ra, akkor kell e előtte vagy utána wipe, illetve elveszítem a franco kernelt és újra rá kell rakni frissítés után? A pie control nem működik ezzel a kombóval? Eddig nem működött hiába próbáltam beállítani.
-
Scooter74
őstag
Nem tudom de én most a Stock rommal is nagyon elégedett vagyok hál istennek semmi gond nincs vele pedig még FR-t sem csináltam 4.3 frissítés után.
Amúgy folyamatos szinkron meg 3G van nálam mindig és ezt produkálta tegnapi nap:És amióta 4.3 van a telefonomon azóta tudja folyamatos üzemidőben minden gond és bug nélkül hozni a több mint 200 órákat.
Igaz azért újra is szoktam indítani.És azt elfelejtettem, hogy a Stock 4.3 nekem antutuban 16088-s pontot hozott. Nem sokkal marad el a Stock 4.2.2-től!
[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
petipetya
nagyúr
válasz Scooter74 #21308 üzenetére
Nálam is szépen beállt az aksi a stock 4.3 alatt. Folyamatosan megy a helymeghatározás, LinkedIn és Facebook címtár sync, illetve ezek a Google azinkronizálások: alkalmazásadatok, címtár, Chrome, Gmail, Google+, Keep, Naptár, Személyi adatok. Emellett napi szinten többször is használom a Google Now, Google+, Chrome és Facebook, YouTube alkalmazásokat.
HSDPA-n 3,5óra, míg wifin 4,5óra képernyő időt kapok addig, amíg a teló 20 százalékra merül.
"nincs rá lezsóidő"
-
KillBorn
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki mapmyride+-ot? Aki igen annak nem jegyzi meg "record" előtt, hogy "nincs bekapcsolva a helymeghatározás (GPS), kívánja most bekapcsolni?"
Nekem igen, pedig be van kapcsolva. Ha rámegyek, hogy igen, akkor kapcsoljuk be, beugrik a helymeghatározás menübe, ha pedig visszlépek a mapmyride-ba, nem keres tovább gps jelet, csak ha újraindítom a progit.
Ja és ha "launch anyway"-ra megyek miután már nem villog a GPS jel, hanem ott marad a célkereszt közepén, akkor rendesen rögzíti az útvonalat, meg a többi adatot, úgy is hogy nincs bekapcsolva a képernyő. Ha viszont még villog, és úgy kikapcsol a képernyő, visszakapcsolása esetén szintén nem keres tovább jelet, csak a progi újraindítása után."I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
törölt tag
válasz csordas11 #21311 üzenetére
Franco Kernel:
CM 10.1.x - franco.Kernel-nightly-r165.zip
CM 10.2 - franco.Kernel-nightly-r176-JSS.zipMás: vagy túl korán van, vagy én vagyok vak, vagy a CRT animációt nem lehet kikapcsolni 10.1.2 alatt. Ez így dög lassú.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
CM 10.2 latest nightly + Franco 176 JSS fürgébb, mint a CM 10.1.2 stable + Franco 165. Viszont eddig minden egyes nightly-nál volt egy FC az AdAway aktiválás után és telefon újraindítása előtt. De csak itt, most itt sincs. Meg elvileg ebben nincs CRT animation OFF. Túlélem, de hiánycikk.
-
chester573
csendes tag
válasz Viper26 #21291 üzenetére
Ahogy tanácsoltad, akkuhíd megbontása és akksinak "reset".
Azért nemvolt semmi idáig sem megbontani a telefont, de egyből megoldotta a problémát.
Azért kíváncsi leszek hogy a jövőben fog-e ilyen hibába esni a telefon, remélem nem.
Jah és köszönöm a segítségetTapasztalat:
Meglepődtem az oldalsó gombok kialakításán!Elégé tartok/tartottam attól hogy mi lesz ha a kikapcsló gomb tönkremegy vagy esetleg a hengerő gomb mert olyan érdekesnek tűnnek....
(valljuk be annyira nem tűnnek minőséginek nyomásra)
Aztán tegnap este jobban szemügyre vettem hogy elvileg csak egy műanyag cserélhető gombokról van szó mert az alaplapon gyakorlatilag csak réz tüskék vannak amelyek nem hiszem hogy tönkre fognak menni.
(Azt hittem hogy ez is olyan lesz mint a Desire-m hogy ha tönkremegy az oldalsó gomb cserélhető szalagkábellel együtt ami nem olyan pénztárcakímélő.....)
Jah és persze remélem hogy a jövőben ez a "műanyag gomb" nem lesz aranyárban ha esetleg feladja a harcot[ Szerkesztve ]
-
Benex
senior tag
Sziasztok,
Kiszeretnék próbálni valami 4.3-as alapú romot. Melyiket ajánljátok milyen kernellel??
(slukkica romjára fáj már a szívem , de nem siettetem , biztos dolgozik rajta )S23 Ultra | Sony A7 IV
-
Peddy789
őstag
Ti hogyan tisztitjatok a felso hangszorot?
-
Scooter74
őstag
válasz Peddy789 #21322 üzenetére
A számmal szoktam fújni, a többit pedig LCD TV tisztítóval szoktam törölni, eddig bevált semmi gondot nem okozott.
Krisztián;Twine;Petipetya:
Úgy látszik akkor mi a stabil 4.3-s hibátlan stock romosok közé tartozunk![ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
FearTomi
őstag
válasz Scooter74 #21308 üzenetére
+1
Ez a sok reboot meg baromság, amit olvasunk, ez mind szimplán hatalmas user error. Nem próbálom meg játszani a mérnököt azzal, pedig az vagyok, hogy szétállítom az órajelet, meg a feszültséget, és voilá, hibátlanul működik 1000+ uptimemal és 0 FC-vel.
[ Szerkesztve ]
Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.
-
nLali
őstag
válasz Scooter74 #21323 üzenetére
Énis visszateszem a stock 4.3 romot. Minden tekintetben az volt a legjobb eddig. Hiba semmi nem volt. Reggel hétkor levettem töltőről. Délután 5 órán keresztül naviztam wazeval és este 10kor tettem töltőre mert szólt, hogy 14%. Majd CM romot szeretnék használni, ha eléri ezt a szintet.
Bérelhető reklámfelület
-
bruxelles
tag
Nekem is tökéletes a 4.3.
-
NTonee
veterán
válasz FearTomi #21324 üzenetére
te szándékosan kötekedsz, már látom. Aki custom romot rak fel, az vállalja, hogy a piszkálása esetlegesen hibákat okozhat. Emiatt visítozni értelmetlen, de ha leírja, hogy custom rom alatt mit tapasztalt (normálisan), akkor nem kell rögtön nekimenni, meg user error-ozni. Főleg, mivel hasznos lehet az infó a többi custom rom használónak.
Egyébként épp ezért írtam korábban, hogy külön topikba kellene szétszedni a romolókat és a stock hívőket, mert ebből így csak kötekedés és egymásnak beszólogatás lesz a vége.
Érdekes, hogy az előző telefonom topikjában nem volt ilyen, sokkal kevesebben voltunk ugyan, de ott egymás problémáinak megoldása volt a lényeg és nem a leugatása, akár stock, akár custom romos volt. -
Scooter74
őstag
válasz NTonee #21329 üzenetére
Engem nem érdekel ha leugatnak nem foglalkozom vele. Amúgy én is a romolosok társaságába tartozom csak én nem fogom elkapkodni a dolgot mert szépen nyugodtan kivárom slukkica romját és azt fogom feltenni a telefonomra . Nem fogok addig kísérletezni semmi cm-l meg ilyen kezdeti stádiumban lévő romokkal. Nincs semmi értelme amíg nincs stabil végleges verzió.
-
w333
félisten
válasz Scooter74 #21331 üzenetére
Én az évek során nagyon sokat "Romoltam" csak azért hogy a telefonom gyorsabb + felhasználóbarát és gördülékenyebb legyen, de persze minden romban van valami hiba vagy olyan dolog ami nem szimpatikus, és őszitén nagyon beleuntam az egész főzött "rom" -ok világába, Nexus 4 -el nem érzem azt hogy nekem "főzött romra" lenne szükségem, szupergyors + felhasználóbarát és olyan gördülékeny az egész rendszer mint amire mindig is vágytam, így maradok a "stock" rendszeren mert egyszerűen tökéletes !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Worlon83
aktív tag
N4 alatt a Custom ROM nem is azért használatos, mert gyorsabb lenne vele a telefon, lagmentes, hanem a plusz szolgáltatások, beállítási lehetőségek miatt. CM-ben is sok olyan dolog van alapból benne, amihez STOCK ROM alatt plusz program, ROOT, Kernel stb. kell, vagy nem is igen elérhető.
Azzal sincs semmi baj, ha valaki kísérletezik, csak úgy tegye, hogy ért is hozzá. Mert különben jönnek az: "ez a rom egy fos" és hasonló "értelmes" és "hozzáértő" hozzászólások.
Amik meg egyedi hibák, ott tényleg érdemes elgondolkodni a user error-on, kár tagadni is, hogy van ilyen. Értelmesen pedig meg lehet beszélni az ilyen dolgokat is.
-
rasky
senior tag
Sose voltam nagy ROM-olgató, de a PIE miatt kipróbáltam, mert pont kézre esik és az egész kijelző rendelkezésemre áll, a crDroiddal eddig nincs semmi gondom, teszi a dolgát
-
w333
félisten
válasz Worlon83 #21333 üzenetére
Így van akinek szüksége van a + szolgáltatásokra, azoknak érdemes !
Én megvagyok elégedve a "stock rom" -al, és nem érzem semminek a hiányát !Aki meg nemért a főzött romok -hoz az szerintem bele se kezdjen mert könnyen hazavághatja a telefonját, ezért is ajánlom hogy előbb gondolkodjon el rajta hogy tényleg szüksége van a fözött rom -ra ? és ha igen akkor először is olvasson át figyelmesen pl. egy leírást szóról -szóra ! majd próbálja ki !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
NTonee
veterán
válasz Worlon83 #21333 üzenetére
,,a plusz szolgáltatások, beállítási lehetőségek miatt. "
+1
A CM-tól egy halom lehetőséget kapok a testreszabáshoz. A 10.2 nightly + franco kernel nálam tökéletesen működik. Egyetlen apróságot vettem csak észre, néha elfelejti, hogy mit raktam a tálcára. De ez is a legutolsó saját kezű módosításom óta van, így nagyon valószínű, hogy én okoztam ezt.
Arra is rájöttem (korábbi hsz-om), hogy miért nem tudom alapból adb alatt a /system könyvtár tartalmát módosítani root joggal. Csak utána kellett olvasni picit.[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
+1! Nekem is tökéletesen teszi a dolgát a "főzött ROM"-om. A stock-ról a böngésző miatt vàltottam. Az én szememnek szaggat a Chrome gyors oldalgörgetésnél, és ez engem borzasztóan zavart. A Play-en is végigpróbálgattam az összes böngetőt, de egyik sem jött be úgy mint a gyári android böngésző.
A millió plussz testreszabhatósági lehetőség meg csak hab a tortàn. Kijelzőidőben is jobban teljesít a cucc. -
pcnet
addikt
válasz TomPack #21337 üzenetére
Next Browsert próbáltad? Én is Chrome akadozás és proci pörgetés miatt váltottam. Nekem is gyári android böngésző a nyerő. Át lehetne vinni gyári androidra, nekem stock is megfelelne. Kár, hogy Chromeot erőlteti Google. Értem én, hogy saját termék, de jó lenne ha letetne választani, hogy Chrome vagy gyári android legyen a default browser.
Worlon83: Hálás köszönet!
[ Szerkesztve ]
-
stargazer
senior tag
heló,
e-mailt miért nem jelez LED-del? be lehet ezt valahogy kapcsolni?
köszi,
üdv,
sFegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
-
C.Brigante
veterán
nincs vkinek eladó ringke slim-je? írjon privit aki árul esetleg. (nem akarok megint 1-1/2 hetet várni rá ha esetleg van itt valakinek)
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Viper26
nagyúr
-
dnelb
veterán
válasz #59070464 #21347 üzenetére
Dönteni nem tudnék de pl tetszik hogy dolphinban balról húzok egyet a képernyőszélén és bejönnek a könyvjelzők Meg nekem a dolphin már x8 alatt is bevált, ebben voltak a legjobban megjelenítve a weboldalak a legkevesebb erőforrással. Opera mini is jó volt, de az meg csomó javascriptes oldalon meghal, ez nem.
-
törölt tag
Igen, emlékeim szerint a Dophin elég erős gesture oldalról. Én maradok az AOSP-nál, iszonyat gyors, smooth és kényelmes. Full screen is van és PIE-al az utolsó pixelt is böngészésre használhatom a teljes 4.7 inch-en. Szóval engem böngésző oldalról nem hajt a kíváncsiság, annyira tökéletes számomra. Ez persze addig él, amíg meg nem látok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 25
- Milyen autót vegyek?
- Spórolós topik
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest