Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
leslien
nagyúr
rosszul van beárazva amit korábban linkeltem [link] ... aki akar venni jobban teszi ha üzletben veszi át.
tehát 199k a S20 FE 780G kék a Sestore ban !![ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
dionaea
őstag
Na írtam én is a Samsungnak. Nem tudom linkelni, de kb ezt irtam a melegedest a fenyerőt meg a fekete kijelzot
Illetve hogy mit ajánlanak.
Szívesen leadom. Szervizbe ha normális csere készüléket adnak(200e Ft OS telefonnal ez normális kellene hogy legyen) de úgysem fognak találni rendellenességet, nem tokban tartom
Hat kb ezeket. Nem várok sokat sajnos és nem is tudom mi lehet a megoldás de érezzék a törődést. Na ennyi mert már megint izzad a kezem. -
Badboys
őstag
válasz dionaea #4714 üzenetére
Totál felesleges egy hulladék társaság. Amennyiben akarod privátban elküldöm a tegnapi irományukat. Szar telefon. Szar az egész cég ahogy van. Ezekután sohasem fogom megérteni a samu fanokat akik más telefonokat fikáztak. Bagatel 380000 ezret fektettem ebbe a projektbe.
-
félisten
-
zoltan77
aktív tag
-
manokaki
addikt
Azért ,hogy ne legyen annyira mindenki elájulva a SnapDragon-tol pl. a SD 780 ( 5G , 5nm ) -es procijuk ( xiaomi mi 11 5G-ben ) 4200mA-os aksival ,hasonloan szar lett mint az Exynos 990, szerintem , a legjobb SOT azzal kb 6 óra volt nekem , ami most az S21-gyel Exynos 2100-zal 8 óraett , 4000mA-es aksival ! Természetesen ugyanazokkal a külső belső tényezőkkel ! De ott az uj Zenfone 8 , ott se mennek 6-7 óránál feljebb a SOT-ban az SD 888-cal !!!
Attila
-
Badboys
őstag
válasz Plazmacucci #4716 üzenetére
Ez konkrétan nem az. Ez tesze - fosza cég ami samu képviselet néven semmit sem produkál. Gyakorlatilag halovány sejtelmük sincs, hogy tulajdonképpen milyen készülékeket forgalmaznak. Felesleges fényezni a szarból nem lesz lekvár. Nálunk ezt 10 perc alatt lerendezték volna. Itt meg 1 hónap levelezés 0 eredményt produkált. Gyakorlatilag a sott nem érdekel. Ami viszont érdekel , hogy korlátozni kell a telefont. Fél óra skype és azt lesed, hogy mikor kapcsol ki a melegedés miatt. Vissza kell venni 3G re, hogy valamelyest stabilabb legyen a térerő. Az a csodás újlenyomat olvasó Ugye és még sorolhatnám mit miért. Senkisem ringassa magát abban, hogy a 5 féle S20FE 3 évig támogatott lesz. Ja és gyakorlatilag egy halom pénzt buktunk. Ugyanis, ha eladható akkor hatalmas buktával. Viszont az igazság, hogy a lőtéri kutyának sem kell ez az ipari hulladék.
leslien: Sajnos igen.
-
leslien
nagyúr
válasz manokaki #4723 üzenetére
Snapdragon 780 abból valószínűleg jön ki majd egy újabb mert valóban nem sikerült annyira jól, és azzal is tisztában vagyunk ,h SD 888 is tud melegedni...
itt a SD 865 ,865+ és a SD 870 ami nyerő.. de látom te nem érted ,h miről van itt szó..na szóval jelenleg S20 FE 4G 780G ami elsöprő győzelmet fog idén aratni..
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
samu74
addikt
válasz manokaki #4723 üzenetére
Itt az a kisebbik probléma hogy kevés a SOT. A nagyobb az,hogy napfényben ha felmelegszik,konkrétan lószart se lehet látni a képernyőből plusz vannak itt páran akinek le is kapcsol a telefon. Ez nálam ha előfordul akkor kettétöröm. Az hogy éhes a proci és melegszik terhelés alatt egy jó hűtéssel lehetett volna kompenzálni, de sajna spóroltak azon is.
-----------
-
s4hu|SyD^
addikt
Rá is várok inkább arra az S21FE bejelentésre. Kérdés, hogy mennyi lesz.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Badboys
őstag
válasz Plazmacucci #4726 üzenetére
Nem, de elképzelhető, hogy felesleges. Tipikus széllel szemben nem lehet. Talán egy próbát megér. A Fogy. védelemhez írtam a válasz borítékolható volt. Azt kellene tudni meddig fogják javítani őket na utána lenne esély. Lehet addig megoldódik az egyéb problémám és akkor aktualitását veszíti. Gondolkodom, hogy elajándékozom egy szegény családnak, mivel eladhatatlan, de mi legyen helyette? Tiszta 21 es csapdája. A snapival szerelt változathoz is megingott a bizalmam.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Badboys #4732 üzenetére
Nagyon sok mindent lehet venni helyette.
Ha erőszakos vagy és panaszt teszel minden fronton, akkor előbb vagy utóbb kártalanítani fognak. Ha írsz két emailt akkor hiába várod a csodát, ez már csak így megy. Szerintem leslien tud tanácsokat adni, hogy kell akaratot érvényesíteni.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
sangean
csendes tag
válasz Namelesske #4661 üzenetére
'Én a gyárit javaslom olcsó és jó, ha beállítod éjszaka a ledet is dimmeli [link]'
Hogy kell beállítani, hogy éjszaka dimmelje a led-et? -
sangean
csendes tag
-
justmemory
senior tag
-
mantequilla
aktív tag
Úgy látom elég sok a negatív kritika a telefonról itt viszont a külföldi oldalakon meg szinte csak dicséretet olvasok a kamerával kapcsolatban főleg.
Úgy látom SEStore-ban árulnak snapdragon verziót is.
https://sestore.hu/termek/galaxy-s20-fe-snapdragon/
Ez vajon megéri az árát?
-
kutga
nagyúr
válasz mantequilla #4740 üzenetére
A külföldi oldalakon a snapdragon verziót dicsérik. Egyébként megérheti, szerintem jó telefon, de inkább sd mint az exynos.
Let the Zone take me if I am.
-
Badboys
őstag
Ez egy beteg világ [link] Elnézést nem neked ment.
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
abszolút ... pl . S21 is jó ,de a laza 100k különbség amit figyelembe kell venni..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest