Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Namelesske
addikt
válasz alexandrosz #4334 üzenetére
Természetesen kell neki a gyári töltő NFC azonosítja mert ellenkező esetben nem fogja felvenni a telefon a gyorstöltést... [link]
A linkelt IKEA cucc elég jó ha szűkös a budget és csak éjszaka lesz használva.
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Zalcsika80
kezdő
válasz alexandrosz #4349 üzenetére
Amit linkeltem 15won tölti.
-
Zalcsika80
kezdő
válasz Namelesske #4331 üzenetére
Közben megtaláltam én is.
Ezzel az a baj, hogy így az a rutin nem működik ami pl YouTube esetén atkapcsolja 60Hzre. Bár igy lehet hogy nincs is értelme. -
K82
őstag
válasz alexandrosz #4349 üzenetére
Ez a gyártó saját hülyesége a mi szempontunkból; pont és egyedül a 3-as az a Pixelek közül, ami (majdnem) csak a sajátjával tölt "gyorsan" - kb. egy kattintás lenne nekik feloldani ezt az értelmetlen korlátozást. Nekünk nyilván a gyorsabb töltés lenne az izgalmas, a Google-nak meg a Pixel Stand feature promotálása volt. A 2XL is hiába tudta a 18W-os töltést, ha hűvösebb volt (20°C alatt) 10.8W volt a maximum. De ez meg csak a 2XL-re volt jellemző, a sima P2-nél ilyen nem volt.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Richie86
senior tag
A mai nappal én kiléptem az S20 FE tulajok táborából. (Exynosos verzió volt nekem). Sajnos csak 2 hétig birtokoltam, sajnálom, mert piszok jó telefon lenne, és nagyon szerettem volna, de ez a túlmelegedéses sztori, és akkumizéria miatt inkább túladtam rajta. Maradok azért read only módban, mert kíváncsi vagyok a modell sorsára. Remélem végül jóra fordul majd
-
Richie86
senior tag
válasz leslien #4357 üzenetére
iPhone 8. Egy ideje a Samu előtt is iPhone-os voltam, csak nagyon megtetszett az S20 FE. (Jó ideje vagy iPhone vagy Samsung vagy Huawei telefonjaim voltak, a Huawei a GMS hiánya miatt kiesett, maradt a Samu és az Alma)
Most egy időre elment a kedvem. Tudom, emiatt nem kell az összes Samsungot leírni, de visszajöttem így a számomra biztonságosabb terepre. Majd talán később lesz még Samsung, de bármelyik modell lesz az, soha többé Exynos. -
fdani0807
tag
válasz hyperkocka #4350 üzenetére
2x nekem is csinált már ilyet, de még a májusi frissítés előtt.
Nem hiszem el, hogy mindig történik valami a telefonnal -
Zalcsika80
kezdő
[link]
Itt is van már. Olcsóbb is.
Na és erre miért 12 hónap a gari? A samsung honlapján is fent van mint hivatalos partner.Szerk:
Közben javították. Már 24 hónapot ir.Ahogy néztem narancs is van snapis. És érdekes hogy ugyanannyiba kerül mint az exysek.
[ Szerkesztve ]
-
Alfred88
tag
Lehet valamelyik alkalmazás csinálja
Más : nálam is elkezdte a morbid tulmelegedest, edigitalnal annyi volt a válasz hogy tudunk róla
mivel sd még nincs náluk így szőr szőr alapon lett egy iPhone 11.. muszáj leszek ezt megszokni[ Szerkesztve ]
-
Alfred88
tag
válasz Zalcsika80 #4362 üzenetére
igazából gpu z képeket mutattam hogy egyik pillanatban 26 fok a telefon elkezdtem mondjuk zenét hallgatni és rá 10 percre 38.. Ennyi elég volt, ezek szerint ők is tudnak a hibáról, plusz ott a Samsung members app ahol szintén tele van ilyenekkel
-
Namelesske
addikt
Semmi érdemleges válasz nem jött rá. Redditen folyamatosan felbukkan a téma, csirkét áldoznak felette meg rítus táncot járnak sikertelenül.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Zalcsika80
kezdő
válasz Alfred88 #4363 üzenetére
Na ez azért jó hír. Reméljük a samsung megprobalja a csendes cserét és kivezeteset ennek a szarnak.
Bár most a te esetedben pont racsesztek, a konkurencia készülékét kaptad az övék helyett. Ha nem lenne ez egy elcseszett proci, akkor most is samsungod lenne az iphone helyett. -
Alfred88
tag
válasz Zalcsika80 #4365 üzenetére
Pontosan.. Igazából max ha nem tetszik elcserelem, vagy tovább adom :)
-
hyperkocka
újonc
Köszönöm a válaszokat.
Nem kizárt hogy valamelyik
progi csinálja. -
samu74
addikt
Mondjuk ez a bénázás elég gyakori úgy általában a samsungokra . Romániában vettem észre hogy nagy csiga a mobilnetem(roumingban) aztán mikor fix 3G-re tettem, hasított...Pl. ráállt az Orange hálózatra ahol csak 2G volt ott elérhető, de ha fix 3G-re tettem akkor ráállt a román Telekomra és ott ment a net normálisan. Szóval a samsung mérnökei nagy gondolatokat ebbe nem vittek bele.
A MIMO-hoz annyit,hogy párom S10 telója meg az egyik ismerősöm S10+ telója is bénázik a TP-Link routerem tempójával, de ez bármilyen routeren hozza a max sebességet.[ Szerkesztve ]
-----------
-
Falconer
aktív tag
Sziasztok! Van egy fájdalmas gondom ezzel a telóval...
Wake up notification-t hogy lehet beállíatani? Mindenfélét bekapcsoltam, de semmit nem csinál ha pl facebook chat üzenetet kapok. Azt akarom, hogy rezegjen és villantsa fel a képernyőt! Bármi tipp? Külföldi fórumok szerint külön appal tudja csak (bezzeg a Xiaomi-n meg almán alapból megy...)
Köszi! -
félisten
-
Falconer
aktív tag
köszi sràcok, a glimps frankó!
-
samu74
addikt
Felesleges is kapcsolgatni, bár ha mobilneten használja az ember a 2G az már 2021-ben elég röhej(vodafone rulez) .Láttam hogy van ilyen jelerősítő(GSM)amit pl. az ablakra lehet biggyeszteni, bár nem próbáltam ilyet soha.
Anno az S7-et akartam a földhöz vágni az elérhetetlenség miatt,bár jelezte hogy van térerő de hívni nem tudtak...Mintha a szoftver nem tudta volna hogy a hardver lemaradt egy lépéssel.[ Szerkesztve ]
-----------
-
kutga
nagyúr
-
Sensation
tag
Sziasztok!
Még mindig nem tudok dönteni, segítsetek légyszi S20 FE 5G SD865 185 ezerért, vagy Xiaomi Mi 10 5G 256GB 173ezerért?
Köszi!
Samsung Galaxy S20 FE (Snapdragon 865)
-
Sensation
tag
[link] itt, de a gari nekem is kérdéses hogy hogy van, mennyi pontosan..
Ezt írják:
"A 151 / 2003 (IX.22) Kormányrendelet alapján a cégünk által forgalmazott termékekre az itt leírt feltételek mellett 12-36 hónap jótállást vállalunk. A garancia időtartalma 1 év (Cégünk javítja), 1+1 év forgalmazói (1 év teljes körű és 1 év szoftver), 1+2 év forgalmazói (1 év teljes körű és 2 év szoftver), Gyártói garancia esetén 1 illetve 2 év, telefon modelltől függően. Ettől bizonyos esetekben eltérhetünk, de ezt minden esetben külön feltüntetjük."
"e) A javítás helyéről:
Az 1 év garanciás termékeknél a jótállási (és szavatossági) igényt Cégünk vállalja. Az 1+1 év és 1+2 év forgalmazói garanciával vásárolt termék javítását szakszerviz végzi. A Gyártói garanciát, a mobil telefont meghibásodása esetén a mobil gyártó országos hálózatában lehet érvényesíteni. A futárszolgálattal illetve postával érkezett készülékeket abban az esetben vesszük át, ha a csomagolás sérülésmentes. A termék oda- visszaszállításáról a vásárlónak kell gondoskodni. A futárszolgálat illetve postai költségek minden esetben a vásárlót terhelik utánvétes csomagot, nem veszünk át!"
De hogy a konkrétan erre a készülékre mennyi van, azt nem látom sehol..[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 FE (Snapdragon 865)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest