Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz baluka #5864 üzenetére

    Azért a reverb egy hisztis cucc, nekem annyira nem nőtt a szívemhez, jobban bejönnek bowdenes megoldások, egyszerűbb, nincs agyon bonyolítva, de működik. Az mondjuk tény, hogy a reverb szebb.

    A Bulls sem a szívem csücske, persze nem rossz bringák, de a geometriák nekem nem jönnek be.

    sebgutkopf:
    Tudtommal csak a csúcs LTD modell jön Race motorral, a többiben a sima gen4 CX Smart System van. Abban valószínűleg igazad van, hogy ez nem a kezdők játékszere, de én mondjuk szívesen láttam volna opcióként a Race motort az olcsóbb verziókba is, én azzal venném. Ezt a bringát elvileg a EWS-E versenyekre készítették.
    Sok mozgásterük nincs a gyártóknak a súly kapcsán. A motor, akku súlya adott (hacsak nem terveznek valami extra könnyű saját rendszert), a komponenseké is, csak a vázzal tudnak valamit kezdeni, ott meg nehéz már spórolni. Ettől függetlenül parádés adat ez a 20,8 kg egy full power enduro ebike esetén.
    Tulajdonképpen pont erre vártam, hogy jöjjön már valami rendes, modern Enduro váz Bosch motorral. Erre tessék itt is van. Már csak meg kéne venni. :D

    Komolyan elgondolkodtam itt az elmúlt hetekben, hogy veszek egy csúcs gépet, de akármennyire is kéne, próbálom ezeket az árakat megemészteni, de nem megy. :) Én sokáig meg tudtam indokolni a magas árakat, főleg szakmabeliként, racionális érvekkel, de ma már nem nagyon tudom. Pár éve még pont a fele volt minden. Akkor sem volt olcsó mulatság ha a felső házból válogattál, de manapság ezek az 5-6 milliók repkednek, ezt már nem tudom hova tenni. Mindig is utáltam az autós motoros példákat, de a mellett nem tudok elmenni szó nélkül, hogy most már egy csúcs bringa közel annyiba kerül mint egy BMW S 1000 XR.
    Jó persze lehet még feljebb extrázni, de az induló ára ennyi. Ez azért egy igen rossz vicc. Nem lehet a mérnöki munkát, felhasznált anyagok mennyiségét egy lapon említeni. Szóval most nem tudom mi lesz még, mert úgy döntöttem 2,5-3 millió fölé nem igazán szeretnék menni, az is baromi sok pénz egy bringáért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák