- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Gearbest Hungary - 3ó
Aliexpress ChoiceDay - augusztus 1. - 6.
Kuponok
AECD03 - $3 / $29
AECD8 - $8 / $69
AECD20 - $20 / $169
AECD30 - $30 / $239
AECD50 - $50 / $369
roti3 - $3 / $29
roti8 - $8 / $69
roti20 - $20 / $169
roti30 - $30 / $239
roti50 - $50 / $369
Weben is elérhető a 3+ items from US $1.99 akció!Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Digitalpimp
senior tag
válasz qqcqqc #187402 üzenetére
Nekem Quoovi van 20000-res, eddig jó. Van PD, type-c, USB-A, kis USB. A6000-res pb-t 3X feltölti, szóval valid a 20k.
[ Szerkesztve ]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
w.miki
veterán
válasz Digitalpimp #187403 üzenetére
Nekem is QOOVI Power Bank -om van, 1 éver, eddig bevált, de most nem találok ugyanolyat Ali-n, csak 0%-os store-ból. Egyedül itt 92%.
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
bolic
őstag
válasz Janaboy #187400 üzenetére
Volt szerencsém egyet ebayezni, kimondottan nagyon szuper, ajánlott az ebay applikáció, mert van benne magyar nyelvű ebay használat, sőt Google felhő is ajánlottan használni, pl. lakcím és G Pay.
Vám adóztatást sokat segítették, vagyis ki van egészítve az eladási árba, nekem pl. Kínából, Németország van az elosztó központ, majd Hollandiába szállították át, és végül ide érkezett meg ma kb. délelőtt 11-kor a levélhordó magyar postás, ott helyben megijedtem hogy nem kaptam vámoltatni való papírt a postástól, csak adott nekem a csomagot. Kimondottan nagyon kényelmes az előre adóztatási forma!
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
BB9000
senior tag
válasz w.miki #187404 üzenetére
Powerbankból a Baseus Adaman-t ajánlom. Nekem több is van belőle. 10 K-s és 20 K-s is. Jól bírja a strapát mindegyik. Van összehasonlítási alapom, mert elhasználtam már többféle powerbankot is, Xiaomi-t, Asus-t és noname gyártók termékeit is. Az Adaman magasan veri a többit. A 65W-os változatot még nem próbáltam ki, mert nekem kicsit drága és elegendő a 22.5W-os töltés minden eszközömhöz.
-
Zola007
veterán
Ablaktörlő gumit (csak a csík) érdemes Aliról venni akár méterre tekecsben?
Elegem van belőle hogy pont akkor hiánycikk az a méret ami az autón van amikor kellene, illetve leültem minap a Bosch Aero árán (fele ennyi volt legutóbb a szett)
Gyakrabban is cserélném ha lenne a fiókban tartalék, illetve bosszantó hogy a szűk rokonság 6db autóján nincs két egyforma méret semmiből 🥲[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
st6969
őstag
Sziasztok,
18650-es akksik ponthegesztéséhez vett már valaki ponthegesztő gépet? Jó áron keresnék valami egyszerűt.
Plusz, minőségi akksikat is keresnék, egy ilyet kellene összerakni: link
Megvenném én Aliról is, de sokára jön meg, és nem tudom, hogy márkás cellák vannak-e benne (úgy sejtem, hogy nagyon nem...).
Otthon van valaki akksi építésben? -
fjudors
aktív tag
válasz st6969 #187408 üzenetére
nem tudom, hova kell
én kerékpár lámpához erre cseréltem, miután elrohadt -
w.miki
veterán
Legyek ellen, ilyen SóPuskát vett már valaki?
Mi a véleménye? Érdemes használni?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
domerator
veterán
válasz Ciccuka #187411 üzenetére
Bocsi, de ehhez még kell egy akku, így nem tud vele ponthegeszteni. Ez csak az elektronika.
Inkább valami [ilyesmit] javasolnék, ha elég a 0,15mm-es nikkelszalag.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
radio11
tag
Tegnap a rendeljkinait.hu-n láttam egy tablet és egy telefontartót, hosszú, karos, mint egy olvasólámpa és rögzíteni lehet bútorhoz. Azt írta, hogy a nagyobb 3400 a kisebb pedig 5400 Ft. Mondom ezek hülyék, biztos fordítva van. Ráklikkeltem a linkre és a drágább bejött 340 forintért.Ingyen szálítással. Ment is a kosárba azonnal
-
kulup
tag
Mondjuk aki ilyen töltőcsatlakozóval rendelte az okosórát azt is megkergetném egy péklapáttal. Miért nem lehetett sima USB-C ? Persze közbeszerzés, nyilván többet tudtak nyúlni.
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Vásárolt már valaki innen kintről (Ali vagy eBay) pingpong ütőre gumit, ragasztót? Melyik lehet jó/korrekt minőségű?
Jelenleg van egy kb 20 éves Champion 3*-os ütőm, de a felület már megadta magát sajnos.
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
batagy
őstag
válasz chatran #187365 üzenetére
Sziasztok!
Most kaptam meg ezt a Kingseven fotokromatikus napszemüveget , a "3 From 2.99 USD" keretén belül (5.39 USD-ért).
De én úgy látom, hogy ez nem sötétedik a fényre. Ha sötétedne, az látványos lenne?
Amúgy nincs a szemüvegen semmilyen felirat a szárán és sehol máshol. Szóval nem pont ugyanolyan mint a képeken.
Ettől eltekintve jó minőségűnek és tűnik, és szépen megmunkált, alu kerettel és szárral.
Lehet, hogyha nem a "3 From 2.99 USD" keretén belül veszem, akkor a rendes eredetit küldik, így meg csak egy butított változatot?
[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
válasz batagy #187445 üzenetére
A szobában teljesen átlátszónak kellene lennie, ha már ott is sötétebb, akkor gyanús, hogy sima napszemüveget
küldtek. [link] A videóban lévő Rockbros is AliExpress-es márka. Annyira sokat azért ez sem sötétedik, de azért látható.Ha van uv módos zseblámpád, akkor azzal is tudod tesztelni.
-
batagy
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest