- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz tobias40 #186052 üzenetére
Attól függ mire szertnéd használni. 2GB RAM-mal talán elmegyeget az android, ha van rá KODI talán lehet filmet lejatszni. NONAME kínai boxokon viszont nem mennek a Stream csatornák HD-ben a widevine level1 hiánya miatt.
Egy amlogic noneme box azért jobb, mert mini Linuxon futó Kodival (CoreElec) használható otthoni hálózati lejátszó faragható belőle. (Még a 3-5 éves amlogic 905/905X/912 használható CoreEleccel a mai napig, persze az újabb amlogic SOC jobb választás, mint a régi)
Ha stream a fontos Strong leap s3 (pl pepita.hu) jó választás . (vagy BF-ben vett Amazon Fire stickek, de ott néhány dolgot pl HBO/Skyshowtime (Mo-n) mókolni kell, mivel az amerikeiek szertik a területi korlátozást, így is hazánk régiójánaknincs HBO/Showetime app, de apk-ból fel lehet tenni)[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz tobias40 #186054 üzenetére
Mennek, de csak szoftveres dekódolással. Egy régi amlogic boxon a HBO/Netflix elmegyeget 720p-ig. Előfordul, hogy picit belassul, de 90%-ban használható (bár friss infóm nekem sincs, mivel vagy okos TV-n vagy Fire stick segítségével nézem a Streameket már, régi amlogic boxok megmaredtak letöltött tartalmakra. Ha van Plex szervered Kodi+Plex puginnal elég kénylmes és szép felületen lehet filmet lejátszani)
-
GIJoe
addikt
BMAX Kids Tablet I9 Plus 65$
(nem egy top minőség...) -
janakbacsi
őstag
Tudna valaki linkelni 2-3 portos usb s fali töltőt? Valami megbízható, nem kigyulladós kellene. Vagy inkább itthon keressek? Köszönöm.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
senior tag
válasz janakbacsi #186057 üzenetére
Ha nem kell gyorstöltés meg egyéb extrák, akkor ez jó lehet.
-
zsiz
őstag
Újabb kacatbeszámoló (többnyire 11.11. rendelések, valamint MergeBoss kuponosak, ezért lehettek jóval olcsóbbak, mint most)
T95Max Plus Android tv box [link] 4/64GB változatot rendeltem, sima távirányítóval (tapipados-billentyűzetem van itthon). 16 300 Ft volt, nem biztos, hogy ér annyit. Mivel a 3 éves LG tv-m egyre kevesebb filmet játszott már le a külső HDD-ről, ezért vettem a boxot. Többé-kevésbé mondjuk ezt hozza is azért. Próbáltam egy autós játékot (Asphalt 9 vagy Real Racing 3, nem tudom már), de ilyenekkel nem kell játszani rajta. Netflix, stb.. engem nem érint, így nem is próbáltam. Netezni, online videót nézni lehet vele, bírja, de ehhez már nem árt egy normális távirányító/billentyűzet, mert az alap hagyományos távval elég körülményes kezelni a rendszert, nem beszélve a gépelésről. Maga a kütyü elég apró, felülete fényes, gyűjti a port és az ujjlenyomatokat. Bekapcsolva szolid kék színnel írja az időt az előlapon (sajnos nem találtam hol lehetne 24H formátumra állítani). 1 HDMI, 2 USB (talán mindkettő 3.0), Wifi 2,4 és 5GHz, Bluetooth, 3,5 jack aljzat, 100-as LAN port, SD kártya foglalat van rajta. Amire nekem kell, arra megteszi. De szerintem pár ezressel drágábban kapni ennél jóval erősebb hardvert is.
LED-es fényfüggöny [link] 3 darab 3x2 métereset vettem, USB csatlakozóval, a színesből. 3800 Ft volt összesen. Mostmár látom, hogy vehettem volna a 3 métereset is. Távirányítós, időzítős, 8 féle fényjáték, elvileg lefelé a hossza méretre vágható. Bár ha hosszú lenne se vágnám el. Jövő karácsonyra biztosan rendelek még pár darabot belőle, csak a 3x3 méteresből. A színei nem annyira erősek, de egyébként jól mutat. Habár a termékfotóhoz nem sok köze van, de részemről ajánlott a cucc. [kép] [kép]
Érvéghüvely fogó [link] ebből a 4 pofájút vettem, kuponnal és coin-nal 5.80$-ért hoztam el. Nem vagyok villanyász, itthonra meg nekem arra az évi pár darab préselésre tökéletes lesz, pláne ennyiért. Szintén ali-s érvéghüvellyel próbáltam ki, szépen rányomja, nem csúszik ki a vezeték belőle. Otthonra szerintem hibátlan, legalábbis az első pár próba alapján. [kép] [kép]
Univerzális váltószoknya [link] nagy reményeket nem fűztem hozzá, abban sem voltam biztos, hogy egyáltalán jó-e a kocsiba. De végül pozitív csalódás lett. Fiat Scudo MK1-be vettem, mert a gyári nagyon ramaty állapotban volt. Ez ugyan nem tökéletes, de mindenképp jobb az előzőnél. Kicsit vékony az anyag, viszont nincs az a tipikus kínai cucc szaga, igazából egyáltalán nem volt büdös. Mindenféle kedvezményekkel együtt 1.89$-et fizettem. Erre megint azt tudom mondani, hogy ennyit simán megért. [kép] [kép]
(Igen, váltógombot is fogok rendelni )USB Hub 3.0 [link] A fent említett tv box-hoz vettem, mivel 2 külső HDD-m van, a boxon meg 2 USB, de abból egyet lefoglal a billentyűzet receiver-je. Talán szerencsésebb lett volna egy külső tápos hub erre a célra, de ez volt olcsó 1.71$ volt kupon, spend&save meg coin kedvezménnyel. Egyelőre annyit próbáltam, hogy rádugtam mindkét HDD-t és mindkettőt látta is a box. [kép]
Kábelsaru 2.8mm [link] erről sokmindent nem lehet írni. A vízforralóra akartam hosszabb kábelt rakni, ilyen saru kellett volna hozzá, persze nekem csak nagyobb volt itthon. Úgyhogy rendeltem egy 50+50-es pakkot, hogy máskor ne járjak így. 0.88$-ba került kedvezményekkel. [kép]
Spéci bilincs fogó [link] autószereléshez vettem, mert a kedves németek szeretnek mindenféle hülye fajta bilincseket rakni az autójukba... Na mondjuk ezzel sem mentem sokra, a vége az lett, hogy vettem hagyományos csavaros bilincset, de jól fog ez még jönni szerintem. Így viszont kicsit sok volt érte még a kedvezményes 4.05$ is. [kép]
Tolatókamera [link] az egyik autóban kínai 1DIN 5" színes kijelzős rádió van. Adtak hozzá tolatókamerát, de a csak 4 LED-es, és sötétben nem sokat ért. Gondoltam veszek egy 12 LED-eset, ráadásul ez infrás, sötétben is lát. Világosban ugyan még nem próbáltam, mert az éjszakai módra voltam kíváncsi és már csak sötétben raktam fel, de 2.18$-at ez is megért. [kép]
Patent/kárpitbolha készlet [link] ezt igazából csak azért vettem, mert a kuponom úgyis lejárt volna, patent meg jó ha van itthon. Kuponnal ráadásul 0.18$-ért tulajdonképpen ingyen volt. Elvileg 100db, gyakorlatilag kaptam majdnem 120-at. Van benne csomó féle, több méretben és színben. Ha valahova kelleni fog, biztosan találok majd köztük megfelelőt. [kép]
MiBand6 szíj [link] Dragon Ball mintával A minta jó, a szíj minősége átlagos utángyártott. Ahova a kapszula megy, az a része lehetne vastagabb, mert a szíj és a kapszula pereme között hézag van. Kiesni nem fog belőle, de engem akkor is zavar. Kuponnal 0.20$-ért mondjuk elnézem neki. [kép]
TWS füles [link] eléggé alsópolcos, mondjuk az ára is. 2.21$-t fizettem érte. Mélyhangokat csak nyomokban tartalmaz. A tokon a LED alig látszik. Semmi visszajelzés, hogy hogy áll a tok vagy a füles akkuja. Tiszta műanyag, nincs szilikon párnája, így nem is áll olyan stabilan a fülben. Egy apró felületen lehet érintéssel vezérelni, de ha a fülemben van, akkor nem esik kézre. Ha meg még csak be akarom rakni a fülembe, akkor meg tuti ott fogom meg, és elnyomom a zenét, kikapcsolom a fülest, vagy már a google asszisztenst indítom vele a telefonon. Ami pozitív, hogy a tok mágnesesen záródik. Ha visszarakom a tokba, a füles kikapcsol és elkezd töltődni. Fűnyíráshoz remélem jó lesz. [kép]
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
pocokxx
Közösségépítő
Üdv. Kicsit off, de mégis kapcsolódik:
Egy Rolton rádióba kellene nekem 18650 -es akksi. Úgy emlékszem korábban a Panasonic NCR volt az ajánlott, de nem vagyok benne biztos. Egyáltalán érdemes külföldről rendelni ilyesmit, vagy ismertek valami megbízható hazai forrást is?"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
jjeahh
nagyúr
Én is
KEMALOCE Cycling Jersey - ennyiért is nagyon jó vétel, én egyet 8.60$-ért vettem, egyet 16$-ért, egyet 11$-ért. Szűk, testhezálló, jól szellőző cucc, normális zsebekkel.
Make Up Mirror Light - ez is jól műkszik eddig.
Kétoldalú ragasztószalag - nem kell csodát várni tőle, de könnyebb cuccokat megbír.
Sunglass Organizer Glasses Holder for Wall - nagyon jól néz ki, nagyon tetszik, az egyetlen hátránya, hogy nagyon vastag szárú napszemüvegek nem férnek bele.
8.5inch LCD Writing Tablet - már bevált termék, gyerekeknek ajándékba perfekt. Vagy akár a hűtőajtóra a fenti ragasztószalaggal felrakni bevásárlólistának
WEST BIKING Cycling Cap Winter Warm Running Scarf Balaclava - ez az első balaclavam, így nem tudtam mire figyeljek oda, mire számítsak és mint várható volt nem is tökéletes. Azért okés, de következő alkalommal olyant veszek, ami az orromnál magasabb, a szemeknél süllyesztett és a szájamnál van valamilyen szellőző hálós rész, hogy ha lihegek, ne párásodjon be a szemüveg.
TANKE Seat Post Clamp - perfekt
Hajbugyi - húgomnak vettem, a vékonyabb verziók jók, de ez hosszú hajhoz túl pici. A minősége frankó.
ORICO Mobile HDD Enclosure 2.5 Inch USB3.0 SATA Serial Desktop Notebook External HDD Box - teszi a dolgát
2 Pcs Cooling Skull Cap - vékony, de rendben van, igaz én sokkal olcsóbban vettem.
Powerball - kettőt vettem, imádjuk
Nose Hair Trimmer - jó cucc lenne, de viszonylag hamar lemerül.
Jordan&Judy Soundproof Earplugs - koncertfotózni vettem, mert a hangfalak közelében túl nagy a hangzavar, tökéletes.
Macskamosó - gagyi, folyik belőle a víz, szinte használhatatlan
2pcs Drain Soap Holder - egyszerű, nagyszerű, ezzel örökre el lehet felejteni az elázott szétmállott nyálkás szappanokat
5/10PCS Kitchen Bathroom Hanger Clips Storage Racks White Hanger Heated Towel Radiator Rail - megoldja a kis törölköző szárító vs nagy család problémát, viszont olyan törölközőket kell venni hozzá, amin van akasztó
KINGSEVEN New Brand Design Men's Glasses Polarized Sunglasses - marhajó szemüveg és eléggé hatásvadász
Szakállbugyi - működik
Lenovo X3 Pro Bone Conduction Earphone - rendben van, de rosszul hallok, ezért egy próba után meg is hirdettem Vinteden
LED Mirror Table Clock - perfekt.
Sports Socks - a szilikonos felső rész nagyon szűk, ezért vastag vádlira nem jó, de ezt leszámítva jó bringás zokni
Interactive Cat Toys Ball - vicces, de a macskát annyira nem érdekli
10m Mountain Road Bicycle Tubeless Rim - jó
Kyncilor Cycling Gloves - jó kesztyű, a minősége is fasza, de azt vártam, hogy 0 fokban elég meleg lesz és hát... nem az, inkább 5 fok körül az igazi.
Shimano SPD SH51 SH56 Cleat Set - eredetinek tűnik, nincs gond vele.
Boodun téli bringás cipő - én 47$-ért sikerült kifogjam, annyit nagyon megér, jó minőségű, meleg, vízálló
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Paxker315
addikt
válasz jjeahh #186065 üzenetére
wow, a füldugóban mennyire tudsz beszélgetni v emberi interakciókat mennyire "szabotálja"? Azé' kérdem, mert én kb 1 éve mindenhol hordok, utcán, bevásárláshoz, de még beszélgetésekhez is, és egész jól bevált (Alpine Party Plugz & Alpine Motosafe). De ezekből sosem lehet elég otthon
-
Reynaldo
junior tag
válasz w.miki #186034 üzenetére
Choice akcióban érdemes nézelődni. Laptophoz tényleg nem árt, de tablethez, mobilhoz is jó, például ilyen HM11 Portable Bluetooth Speaker. Kb. 1 hónapja 6,68$-ért vettem ingyen szállítással. De van sok másik Alis üzletben ilyen vagy hasonló kinézetű. Ez vezetékes is, de én BT-vel használom, és laptophoz képest meglepően jól és hangosan tud szólni. Van rajta hangerő gomb is. Bár én ezt egy kis retro rádiónak néztem hirtelen, de nem bánom, hogy megvettem. Most ezt a Supmango-t találtam ott, ami csak 3,99$, bár ez csak Bluetooth-ot tud. Choice nélkül ugyanott. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
"Ha valahova kelleni fog, biztosan találok majd köztük megfelelőt" - én is ezt hittem, aztán az első alkalommal amikor kellett volna, mégsem volt közte jó... (Opel Astra G tükör melletti belső ajtóborításán 5-6 mm-es lyukak vannak, abba egyik sem megy bele a készletben szereplők közül, kisebb kell)
-
jjeahh
nagyúr
válasz Paxker315 #186066 üzenetére
Ha rendesen hallasz, akkor lehet tudsz beszélgetni benne, nekem sajnos hallássérültként fogalmam sincs, brutál lehalkul a világ . Nekem a narancs van, az kétféle dugóval jön amúgy:
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Paxker315
addikt
válasz jjeahh #186069 üzenetére
köszi. Nekem a másik véglet, hiperszenz, és a "fszkivan", hogy még a motosafe tour sem nyújt elég védelmet : ) lazán beszélgetek benne, de volt már, hogy órát tartottam benne. Nekem nagyon sokat jelent, hogy "megszelidítse" a szédítően-bántóan intruzív zajforrásokat a mindennapokban
-
interstate76
addikt
Semmiképp ne használd 2 külső vinyóval a boxot, tönkrevágja őket, ha nem adsz neki külső tápot. Ha egyszerre pörögnek fel, akkor kizárt dolog, hogy a gyári táp meg tudja hajtani a boxot és a merevlemezeket is.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
zsiz
őstag
válasz interstate76 #186071 üzenetére
Oké, köszi a tippet. Kipróbáltam, egyszerre nem is pörgeti fel őket. Ha egymás után dugom rá, akkor elviszi. Illetve ha az egyik a boxba van dugva, a másik pedig a hubba a billentyűzet receiverrel együtt, akkor elindul mindkettő és működik a billentyűzet is. De majd inkább szerzek egy aktív hubot.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
xcvbxcvb
aktív tag
Ehhez a Bangggood-os zsebbikához [link] nincs vmi olcsósítás véletlenül ?
Egyet találtam időközben.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
kekigyu
aktív tag
Liitokala Lii S8 vagy S12 akksi töltőhöz tudtok kupont Aliexpressre vagy Banggoodra?
-
GIJoe
addikt
BlitzWolf® 868H 160W 5-Port USB PD Desktop Charger 38€ kupon:BG1a05aa
Sony MDR-ZX110/WC(AE) faltbarer Bügelkopfhörer, weiß 10€
Zyxel WiFi 6-Router mit AX1800 (NBG7510) 25€
Soundcore by Anker Liberty 4 60€
Solis - Barista Gran Gusto (Typ 1014) 200€ kupon: QHB8AVWD5JC4
HiBREW G3 Automatic Burr Mill Electric 68€ kupon:gshopper20
Hisense H20MOBSD1H Mikro 55€
EPOS/Sennheiser GSX 300 hangkártya 32€ kupon:FIDUEPOS40
PELTOR Casque antibruiOptime™ II H520A-407-GQ 19€
DATA FROG Wireless Controller For Nintendo Switch 17$ - kuponok
Timex Hommes Analogique Quartz 18€
D-Link DWR-960 LTE-Router Cat 7 Wi-Fi AC1200, Mobiler 4G/3G-Router 49€
Baseus 65W GaN Charger Desktop Fast Charger 4 in 1 17$ -
Janaboy
veterán
válasz Black&White #186080 üzenetére
Ez Liberty 4 NC, persze ettől még lehet jó az ára.
Csak ne keverd a sima 4-el.[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
ktommy91
addikt
válasz GIJoe #186082 üzenetére
A kupont nem viszi sajnos magyar címre, de 400 dollárért sem rossz. Ugyan vasat a pénzért kategória, van a gyári kínai ROM(angol nyelven, részben magyarítható) és semmi más, a bootloader nem nyitható, de mennek a google szolgáltatások és talán még frissítik is valameddig.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
fcbarca
őstag
Nekem ez a telefon van és kiváló a szoftver is(bár frissítés szerintem nem sok lesz) , van benne magyar nyelv. Ennyiért BB
-
Axe Miskolc
tag
válasz Paxker315 #186070 üzenetére
20éve van munkavédelmi boltunk.
A füldugókat SNR (zajcsillapítási együttható) alapján is lehet kiválasztani, minél nagyobb annál jobb. Amiket linkeltél azok max 20-asok. Jelenleg 39-es a lemagasabb [link] , ez a mi webshopunk, ahol SNR-re is tudsz szűkíteni.
A probléma az, hogy általában dobozzal lehet venni ezeket (150-250pár). Néhányat megbontunk és áruljuk páranként, szerencsére ezt is
A motoros az pofátlanul van túlárazva! Ebből van zsinór nélküli változat megbontva, nem vagyok a boltban, de kb 700 forintért: [link] .
Nem tudom, az általatok használt módon beválnak-e, de mindenképpen megérnek egy próbát! Örülök, ha segíthettem! -
jjeahh
nagyúr
válasz Axe Miskolc #186088 üzenetére
A különbség szerintem az, hogy a zenészeknek, meg hasonló célokra szánt verziók elegánsabbak, szebbek és a közepük gyakran cserélhető attól függően, milyen frekvenciákat akarsz megszűrni. Meg persze durván túl vannak árazva. Pont ugyanaz a helyzet, mint sport, bringás szemüveg fronton, egy 3M, Uvex, Bollé munkavédelmis még nagyobb védelmet nyújt, mint egy drága Oakley, Rudy, POC, Smith és hozzájuk képest a munkavédelmis filléres tétel. Cserébe a dedikált sportszemüveg szebb, trendibb. A füldugókra és a bringás, sport szemüvegekre is vannak amúgy alis alternatívák is, 1-2 dollárért kapsz olyan füldugót is, ami esztétikailag is puccos. Szemüveget szintén, én pl. az NRC másolatokra kaptam rá, az árukhoz képest nagyon jók. Ez a Xiaomi (Jordan&Judy) füldugó, amit én vettem afféle arany középút, mint általában a legtöbb Xiaomi ecosystem termék, trendi, top minőség, a munkavédelmisnél drágábban, de a nagy márkáknál olcsóbban, kínából.
[ Szerkesztve ]
-
Depiboy
tag
Szóval az a helyzet hogy a csomag azóta sincs sehol, csupán minden napra "E82 Kiszállító depó kapacitáshiány" szöveg.
Katasztrófa hogy még karácsony előtt kellett volna kihozniuk a tetveknek de azóta is ott rohad a csomag.
Több időt tölt az Expressone-nál mint a komplett nemzetközi szállítása, forintot nem ér ez a cég, telefonon azóta se sikerült őket elérni, mindjárt fogom magam és betámadom a dunakeszi depo-t személyesen már nemtudok jobbat. -
spileraaa
senior tag
válasz Beni2360 #185984 üzenetére
ha jól értem akkor paypal nélkül is elég korrektek de lehet paypal esetén ilyenkor a pénzt kellet vissza adják?
ha jól értem újra küldik a rendelésemet annak ellenére hogy én szúrtam el a fólia felrakását? ( igaz csak kínai utasítás volt hozza)
ha igen az ali még mindig nagyon korrekt vagy nagyon jó biztosításuk van erre
ezt most már megvettem és várom hogy újra feladják ha jól értem[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Paxker315
addikt
válasz Axe Miskolc #186088 üzenetére
Köszönöm . Sokat vettem munkavedelmi boltban is, vagy nagyobb tételben aliexpresszről, de ki akartam próbálni az alpine cuccokat. Nem volt egyik sem drágább, a 3 pár került 12ezerbe, bár az arukereso nagyrészt lényegesen drágábban hozza. Mivel szociális interakciókhoz, társas eseményeken kell helytállni, így a tökéletes depriváció nem feltétlenül kívánatos. megvan a helye a durvább védelemnek, de jelenlegi eletvitelemnel egy ideig el fogok szórakozni ezekkel.
Plusz lehet nálam a hiba, de túl nagy izoláció esetén erősen hallom a saját keringesem, "sistergo hangot". Minden esetre teljesen észszerű és legit a feltevés, és racionálisabb választás lenne, de nem tudom hogy pl utcán, nyilvános helyen v 1on1 interakciokban mennyire lenne élhető.
Amúgy nem értem miért mászott el ennyire az ingerkuszob. Húszas éveim közepén lazán bringaztam heti 15-20 órát zajvedelem nélkül, ma már kb fel sem tudnék ülni a nyeregbe zajvedelem nélkül
speciel pont országúti bringás oldalon hívták fel először a figyelmem, hogy muszáj lenne óvni a hallasom, illetve később mint "demencia kockázati optimalizacio" lett a fő csapás, miért kell odafigyelni a zajvedelemre, hallás védelmére, de talán a legnagyobb tényező az első autó vásárlása volt.
Nem tudom másnak van e ilyen jellegű és sulyossagu hiperszenzitivitasa, de engem hamar tultelit és kimerit a zaj. Sajnos a természeti (patak, fák a szélben, eső) is ilyen. -
GIJoe
addikt
FOSSiBOT DT1 Lite 10.4-inch Rugged Tablet, 125€ kupon:NNNFRFDTL
-
Sunnam
tag
ESSAGER 67W GaN Desktop Charger, 2 USB-A + 2 Type-C, PD 3.0 QC 3.0 Fast Charging, Intelligent Charging Protection, for MacBook Samsung POPC iPhone 15 Laptop - EU Plug
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Most, hogy itt az új év, vannak új Aliexpress kuponok? Ilyen 50$, 100$ és társai sávokra gondolok...
Vagy újévkor mi a menetrend?
Köszönöm -
GIJoe
addikt
FIXIE Inc. Floater Race schwarz 191€
(lehet h nem jó deal, nem értek ehhez sem) -
Depiboy
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Politika
- Horgász topik
- Automata kávégépek
- NVIDIA® driverek topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó Nike FlyStepper 2K3
- Linksys Wireless Print Server for USB2 WPS54GU2
- Xbox Series X 1TB + 1 játék + dokkoló -konzol beszámítás ok!-
- Niels Gammelgaard koktélbár (zsúr)kocsi és/vagy éjjeliszekrény eladó! - KRI 1988 serving cart
- használt, független Huawei Y5 2018 (16GB tárhely, 2GB RAM) töltővel, kábellal eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest