- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
válasz f4lcon #187292 üzenetére
Sziasztok !
Volt ez az átverésem [link] , örömmel jelentem, hogy megküzdve velük, de kipréseltem belőlük 80% visszatérést, ami a mai napon meg is érkezett a számlámra.
Szerk.: S, a cipők is maradtak nálam. Így párját 4500Ft-ért vettem őket, 12k helyett. Hogy hordani fogom e őket, azt még nem tudom...[ Szerkesztve ]
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
PuffyDog
tag
válasz kory24 #187846 üzenetére
"A legfontosabb változás, hogy minimum 2 év jótállást kell biztosítani a tartós fogyasztási cikkekre.
A Rendelet jelenleg hatályos 2. § (1) bekezdése értelmében 10.000 és 100.000 Ft közötti termékek esetén egy év jótállást kell vállalnia az eladó vállalkozásnak, ez azonban megszűnik, és minimum 2 év lesz a jótállás, azaz:
a 10.000 ft és 250.000 ft közötti termékek esetén 2 év
a 250.000 Ft feletti termékek esetén 3 év
jótállást kell vállalnia a vállalkozásoknak."=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
Ha magáneladótól veszek egy használt valamit, akkor is levámolják, meg tesznek rá valami kalkulált áfát?
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok!
Melyek azon Alis eladók ahol dioptriás szemüveget lehet venni, megküldött adatok alapján?
Ugyan itt: most látás hónapja alkalmával melyik az az üzlet ami valóban ingyen elvégzi ezt a mérést, amit eladónak kell küldeni? Nem vagyok szemüveges, de azt veszem észre hogy távolra lassan kell, úgyhogy nem vagyok ezekkel tisztában (egyáltalán azzal sem hogy a mérés során pontosan milyen adatokat kapok)4 8 15 16 23 42
-
tothd1989
tag
Teruhal kamerák vezérlése pcről meh, csak az rtsp streamet találtam meg, az admin felületről egyetlen sikereltelen próbálkozás után kizár. De ha valakinek elég mobilról használni, teljesen jó. Esetleg ha tudod a felhasználó/jelszó párost szívesen venném, írtam a gyártónak, de basznak rá, én meg merevlemezre rögzítenék illetve pcről vezérelném (routerben rácsekkoltam a kamerára, és elkeserítő mennyiségű címre csatlakozik). Onvif szabványt látszólag nem támogat, de vagy ekte ugyanilyen kamerám a joonla-tól (szintén temu), az csont nélkül megy.
[ Szerkesztve ]
Pc: Ryzen 9 5900x, ASUS Rog Strix B550-A, Corsair Vengeance RT 4x16GB 3600mhz CL16, THERMALTAKE TH360 ARGB Sync Snow Edition, Gainward RTX3070TI, Corsair RM1000X, Kingston 500GB M.2 NVMe, Crucial 1TB M.2 NVMe, 2x AKASA VEGAS AR7 Kit, Lian Li O11D EVO. Mobil: Iphone 14, Redmi Note 9 pro.
-
edk-
őstag
válasz tonyrulez #187856 üzenetére
BCLEAR, HOTOCHKI, KOCOLIOR Glass Store
https://latashonapja.hu/terkepes-kereso/"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
w.miki
veterán
Aliexpress októberi Choice Day
Október 1. - 7.
US$3 off $29 code: AECD03
US$8 off $69 code: AECD08
US$20 off $169 code: AECD020
US$30 off $239 code: AECD030
US$50 off $369 code: AECD050
Weben is elérhető a 3+ items from US $1.99 akcióOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
zsiz
őstag
válasz tothd1989 #187858 üzenetére
Én csak telóról használom, még csak próbaüzem van. Nem is a végleges helyükön vannak, meg a 4-ből csak kettő van beüzemelve. Még rendelnem kéne hosszú tápkábelt hozzájuk, hogy oda tudjam tenni, ahova terveztem őket.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Hauptmann
addikt
Angol ebay-ről vásárolnék kb. 55000 Ft-ért. (45000 Ft+10000 Ft szállítási költség). Vám áfa ügyben mire számíthatok?
-
spileraaa
senior tag
ez áfa mentes? https://www.banggood.com/HAKO-Pro-Android-11-TV-Box-Google-Netflix-Certified-4G+64GB-Amlogic-S905Y4-2_4G-or-5G-Dual-Band-WiFi-Support-4K-UHD-BT5_0-Set-Top-Box-p-1981416.html?cur_warehouse=CN
esetleg van más alternatíva tv boxra?
vagy érdemes várni valami akcióra?
hol lehet megnézni mennyi volt a legjobb ára?Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
-
Truman
senior tag
Honnan érdemes rendelni kínai ruházati cikket? Egyszer már magtaláltam csak elfelejtettem a nevét, tényleg hatalmas választék volt ingyen szállítással, csak sajnos nem regisztráltam.
Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
WiFi-s hoszabbítóban szeretnék egy kis segítséget kérni. Ismét szeretnék egyet vásárolni.
A kedvencem a Zeoota volt de már nem értékesítenek ilyen terméket a Melery is megbízható, bár az utolső vásárlásnál benéztem és a 6 aljzat csak 3-asával kapcsolható, én voltam fiigyelmetlen. Utoljára vettem egy Yitom-ot az elképesztő hulladék, megbízhatatlan Wifi kapcsolata van gyakorlatilag egy elektronikai huladék, próbáltam reklamálni, de finoman szólva sem voltak kedvesek, érdekes, hogy a többi megbízhatóan működik évek óta.Esetleg tudnátok ajánlani márkákat amelyek mennek a Smart Life alkalmazással és megbízhatók?
-
Breaker
tag
Srácok ez megbizhatónak tűnik? Nem rossz ár érte szerintem.
MSI MPG B550 GAMING PLUS | AMD Ryzen 5800X3D | 32GB Trident RGB G.Skill 3200Mhz | GIGABYTE 4070 SUPER 12GB
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Truman #187871 üzenetére
Shein?
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Horec
tag
Vision express is oda adja az eredményeket nyomtatva, idén náluk voltam.[ Szerkesztve ]
-
mch
csendes tag
Kis méretű power bankot tudtok ajánlani? 3000-4000 mAh körül. Köszönöm!
-
tonyrulez
őstag
Nemrég vettem: Intenso XS5000 promo Genius-al ingyen szállítás, másnapra itt volt. Elég kompakt, nem hiszem hogy 3-4000-es sokkal kisebb lenne.
4 8 15 16 23 42
-
D0zeR
tag
Aliról vásárolt masszázs pisztolyt használ itt valaki? Melyiket érdemes megvenni?
-
Temu valamiért visszaküldést kér. Eddig nem kérték hogy küldjek vissza dolgokat, most egy 1800Ft-os mágnest (valami d60) akarnak hogy visszaküldjek. Az volt a gond hogy még 10kg-ot sem bír el, nem neodimium. (elvileg sokadik kedvezmény után vettem meg valami 11eft-ról leárazva)
A gond azzal van hogy írta hogy paketa-val kell visszaküldeni egy kóddal. Asszonyt odaküldtem a pakettáshoz és persze nem is lehet beírni semmit. Oké akkor felraktam egy appot és ott is próbálom beírni a visszaküldési kódot de nem fogadja el.
Az a gyanúm hogy vagy a kód rossz vagy nem paketával kell küldeni.
Azt szoktam csinálni hogy szándékosan berendelek olyat ami biztos hogy nem az aminek látszik. pl hamis pendrive vagy rosszul leírt termék és ilyenkor nem kell visszaküldenem. A mágnesnél is biztos voltam benne hogy hamis de jó lett volna otthon a műhelyben a leeső csavarokat összeszedni vele. Ha meg megtetszik valami akkor addig várok a vétellel kosárban tartva amíg a felére nem megy le legalább az ár, néha annál olcsóbban is adják. Mert amúgy sokkal drágább mint az ali viszont lealkudva már tud olcsóbb lenni.
-
hodostamas
addikt
válasz MasterDeeJay #187882 üzenetére
ha kódot kaptál akkor packeta átvevő hely kell. ott az eladó beírja és átveszi tőled
-
válasz hodostamas #187883 üzenetére
Ja értem szóval nem az appban és nem a boxnál hanem igazi emberes átvevőt kell keresenem.
Köszi! -
Beni2360
félisten
válasz MasterDeeJay #187884 üzenetére
Ott van a képen a legközelebbi átvevö pont rublika, katt és ha be van kapcsolva nálad a helymeghatározó oda megy a térképen az átvételi pontra. És látod a címet.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
csibe1
addikt
válasz kory24 #187846 üzenetére
Parancsolj, művelődj kicsit: [link]
"1. Megszűnik az 1 év jótállás
A legfontosabb változás, hogy minimum 2 év jótállást kell biztosítani a tartós fogyasztási cikkekre.
A Rendelet jelenleg hatályos 2. § (1) bekezdése értelmében
10.000 és 100.000 Ft közötti termékek esetén egy év jótállást kell vállalnia az eladó vállalkozásnak, ez azonban megszűnik,
és minimum 2 év lesz a jótállás, azaz:
- a 10.000 ft és 250.000 ft közötti termékek esetén 2 év
- a 250.000 Ft feletti termékek esetén 3 év jótállást kell vállalnia a vállalkozásoknak."" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
-
spiky03
veterán
Kérnék egy kis segítséget!
Hogy keressem mondjuk pl az Alin az 1 literes doboz tetejére tehető műanyag kiöntőt vagy mi a neve?
Köszönöm
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spiky03
veterán
válasz ködöskömény #187890 üzenetére
Nem pont ilyenre, de ez is jó lehet.
Köszönöm
Én olyanra gondoltam volna ami egyenes és átéri a doboz tetejét.
Nem tudtam, hogy hogy keressek rá a Googleban. Valóban a ChatGP barátomat is megkérdezhetem volnaSuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spileraaa
senior tag
válasz w.miki #187717 üzenetére
a kuponok közül működik meg valamelyik? vagy mikor lesz újra kupon?
vagy mikor lesz nagyobb akció?
jó lenne ezt KINHANK G1 bestbuy áron kifogni
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
spileraaa
senior tag
5 from US $4.49
aliexpress-en rengeteg ilyen termék van ez mióta van?
ezeket akkor magába nem lehet megvenni kell venni 5 db ugyanabból vagy ilyen kategóriából más terméket 4 dbvagyis akkor ezeket már többet külön nem lehet megvenni csak többet vagy együtt más termékkel?
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Ciccuka
veterán
Ali-n megszűnt a My Coins menü alatt a pontgyűjtés asztali verziónál
3 napja még jó volt.Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
pocokxx
Közösségépítő
Tronsmart HALO 110 kuponnal: 62,90 USD (kb. 23.000 HUF)
kupon: NNNTSMHL110Nem tudom milyen, a tesztek vegyesen nyilatkoznak róla...
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
twine
veterán
válasz Zsoleszhun #187831 üzenetére
+#187833Tasunkó
+#187834Bobbysolo
Köszönöm szépen a válaszokat
Szerintem nekünk is tökéletes lesz ez deLux asztali lámpa...
A 50dollárt valóban én is sokallom a Xiaomiért,(pedig nagy fan vagyok) de a linket köszönöm
Sajnos későn láttam meg a hozzászólásokat, a Lidl akcióról lecsúsztam...már konkrétan a link sem él hogy rá tudjak nézni mi volt az
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- NVIDIA® driverek topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok