- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
Sziasztok! A tanácsotokra lenne szükségem. Két telefon között gondolkodok, az egyik az N70, a másik az E50. Melyiket javasoljátok? Amire szükségem lenne, az a nagyon nagy telefonkönyv, a jó készenléti idő, az elfogadható sebességű internetkapcsolat, jó bővíthetőség. Ami egyáltalán nem érdekel: zenelejátszás, fényképezőgép. Mennyire ígérkezik a mindennapok során tartósnak és használhatónak az E50? Egyelőre ez tetszik jobban, de igazából az N70-nek is vannak előnyei. A joy mennyire használható? és tartós?
A válaszokat előre is köszi. -
Pompi
MODERÁTOR
''elfogadható sebességű internetkapcsolat''
Ha ez a fő szempont akkor N70. Ez ugyanis 3G-s, amíg az E50 csak EDGE-s, 50 kbyte/sec vs. 20 kbyte/sec.
Legközelebb az ilyen jellegü kérdést lehetőség szerint a Milyen okostelefont vegyek topicba legyél szíves, és akkor elég egy helyre, nem úgy mint most az E50 topicba is meg ide is....Feel Good Inc.
-
satomee
senior tag
Ma végre ki tudtam próbálni a videohívást ami naon pöpec dolog,viszont marha halk volt a teló.Ez típusfüggő vagy a technológiából adódóan ilyen a hangerő?
...villámcsapás keltette indukciós hatás...
-
k.
őstag
Nekem 1 éves a teló én videotelóztam jópárszor.Nekem speciel nem volt halk.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!!!
Nektek is van olyan, hogy a sötétben készült képknél pár pixel piros, vagy kék, vagy valamilyen lehetetlenül oda nem illő rikítós színben pompázik pár pixel?Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
jakewyler
senior tag
Sziasztok,
A telón teljes kijelzős a kamera?Vagy állítható? -
Pompi
MODERÁTOR
Media Marktban (Soroksár) a music edition (gyönyörű fekete) 60 ezer forint. Szvsz egész jó ár érte.
Feel Good Inc.
-
jakewyler
senior tag
A music edition mivel tud többet?
-
rumos14
nagyúr
kezdi furdalni az oldalam a kiváncsiság egy szimbis okosteló ügyében (még sosem volt ilyenem), és mivel az N70 a legolcsóbb, lehet hogy benevezek előbb-utóbb egy használt példányra.
lenne pár kezdő kérdésem:
- mennyire stabil az oprendszer? reset szükséges néha a memoy leak miatt?
- programellátottság gondolom nem gond. létezik vmi jó kis zenelejátszó, hangszínszabályozóval és egyéb finomságokkal?
- étezik vmi átalakító, hogy a szabvány 3,5mm-es fülesemet tudjam használni?
- a music edition vastagsága ua. mint a simáé? eltérő adatokat olvastam.
- a fényképező annyit tud mint a tesztben látható, vagy vhogy javították utólag?
- egyáltalán adtak ki frissítést a gépre?
- ez ugye vmi érdekes mem.kártyatípust használ. kártyaolvasók t udják azt kezelni általában?
előre is köszi.
[Szerkesztve] -
sztikac
őstag
A fülesedet ezzel: [link] tudod használni. Mintha láttam volna valahol külön is az ad-41 átalakítót, csak most hirtelen nem találom. Memóriakártyából ha jól tudom MMC-t eszik, ezt szinte minden kártyaolvasó simán kezeli. Programellátotság: van minden mint a búcsúba (ezen még 8.1-es symbian fut, volt elég idejük a fejlesztőknek alkalmazásokat írni). Stabilitás: a lassúság és az instabilitás még a 3650 idejében volt jellemző a symbianra (szvsz. simán hozza egy WM5 szintjét, sőt megkockáztatom hogy még stabilabb is...)
-
MODERÁTOR
-
rumos14
nagyúr
válasz Viktor0610 #822 üzenetére
köszi mindkettőtöknek. a fő kérdés persze még az, hogy van-e szükségem ilyenre
a enelejátszó része tényleg érdekelne, milyen külsős progit ajánlotok. persze, én is rákereshetnék, de valami személyes tapasztalat-féle érdekelne. -
Pompi
MODERÁTOR
A jelenleg futó kártyaolvasók általában mindneféle átalakító nékül kezelik az RS-MMC kártyákat és a miniSD kártyákat is.
A (DV-)RS-MMC kártya egyébként egy félbevágott MMC, tehát az érzékelők ugyan ott vannak ahol a sima MMC-nél, csak maga a kártya rövidebb, de még így is kilóg a legtöbb olvasóból. [link]Feel Good Inc.
-
Victor-y
aktív tag
hali,
vki nem tudja, hogy a Nokia AD-41 + HS-20 headsete (a szilikonos dobhártyáig hatolós) szól-e olyan szépen (főleg a basszusa érdekel), mint a Sony MDR EX51, EX71 hasonló típusú fülhallgatói (vagy esetleg a Sony Ericsson HPM-70)?
Előre is köszi bárminemű reagálást!
Üdv,
Vik''Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában, / Hiszek egy isteni örök igazságban, / Hiszek Magyarország feltámadásában.''
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Victor-y #825 üzenetére
Szia!
Én ma voltam az MM-ben, mert HS-20-at akartam venni.
6990 forint, de megláttam mellette a HS-23-at, amit gyárilag adtak az N80-hoz és csak egy ezressel volt olcsóbb, pedig a hangminősége nem valami nagy szám. Mondhatnám gyengének is.
Úgyhogy nem is vettem meg a HS-20-at.
Inkább szerzek egy átalakitőt és veszek egy EX71-et, vagy egy CX-300-at. -
MODERÁTOR
válasz (Kolombusz) #826 üzenetére
Mi köze a HS-20-nak a HS-23-hoz? Más kialakítású a két headset. Valamint az árkülönbségből sem lehet egyértelműen következtetni a hangzásbeli eltérésekre.
(Polacheck a HS-20-at jónak mondta v.melyik zene Nokia tesztjében.)
Abban viszont igazad van, h. egy átalakítóval és pl. egy Sennheiser fülhallgatóval jobb lesz a hangzás.Xiaomi 13T
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Viktor0610 #827 üzenetére
Gondoltam, hogyha ennyire kicsi a különbség a kettő ára között, akkor nem szólhat érezhetően jobban a másfajta kialakitás ellenére sem.
-
Victor-y
aktív tag
válasz (Kolombusz) #828 üzenetére
5500ért is árulnak AD-41+HS-20-at itt: [link]
de nincs oan egyén aki ezt is próbálta, meg egy Sonyt is pl?
[Szerkesztve]''Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában, / Hiszek egy isteni örök igazságban, / Hiszek Magyarország feltámadásában.''
-
MODERÁTOR
-
Victor-y
aktív tag
válasz Viktor0610 #830 üzenetére
igen olvastam, köszi; de én most magánvéleményekre lennék kíváncsi (amennyiben vannak).
Üdv''Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában, / Hiszek egy isteni örök igazságban, / Hiszek Magyarország feltámadásában.''
-
repvez
addikt
Hali !
Az N70 music edition-hoz milyen GPS progit ajánlanátok ami hangal is mondja az utvonalat és a környezö országok is benne vannak?
Vagy milyen GPS vevöt érdemes használni hozzá? -
Pompi
MODERÁTOR
-
SoleX
csendes tag
Hello. Szeretnék venni egy Nokia N72 telót.. Kérdésem a következő lenne... Nagyjából mindenbe hasonlit az N70 re? Persze a 3G az nemtéma.. Mivel itt Romániába még nemigazán terjedt el. A másik kérdésem az lenne hogy, Lehet rajta Softwert frissiteni? Vagy ha csak a Design-ba és a 3G be különbözik az N70 től.. akkor az N70 es Softwarét lehet rá frissitteni? és.. még azt szeretném tudni, hogy azok a symbián progik amik mennek a 6680 ason, azok menneké ezen a telón? előre is köszi..
The Dark Side of Techno rulzzzz ;)
-
SoleX
csendes tag
Köszi Ugynézki h beujittom ezt a tellát nagyon teccik.. az első Symbiános telóm 6680 volt.. De ez a Soft frissités dolog is érdekelne... mert elég szomorú lenne, ha az N72 be meg maradnának az N70 hibái... Szal ez a kérdés még nagyon érdekel... ha vlki tud vlmit mondani róla megköszönném.. Thx előre is
-
SoleX
csendes tag
Nah megvettem... s sikerult felraknom ra` a legujabb softot.. az lenne a kerdesem hogy... nemtudja`tok hogy kell magyar Nyelvet telepitteneni ra`? mert az nagyon jo volna.... thx elore is
-
szilvaspet
tag
Üdv!
Gondolkodom hogy eladnám 1,5 éves T-Mobile-os N70-esemet...
Kérdés hogy vajon mennyit érne a telefon, melyhez járna egy 1GB-os RS-MMC kártya is, plusz az összes tartozék...
A hátlap eléggé kopott (3.960ft), általánosan viszont nincs lehasználva...
márciusig garanciális.
P -
Ricardo
titán
válasz szilvaspet #842 üzenetére
Olyan 30-35 között
-
kgb79
tag
Sziasztok!
Pár napja én is szereztem egy N70-est. A problémám az, hogy CA-53-as kábellel nagyon lassan tudok csak másolni a memória kártyára, és a telefonra is. Az átlagos sebesség kb 130k/sec. Ez normális szerintetek, vagy csak nálam van gond?
Előre is köszönöm: KGB -
RolXX
tag
Sziasztok!
Nincs ilyen telefonom, de a következő tuti ilyen lesz
Nem tudja valaki, hogy működnek e rajta azok a játékok, amikről most cikkeket írnak?
(Tomb Raider, meg az a háborús játék)Windows Mobile 2002-2003 -> Symbian 6.1-9.2 -> iOS 4 -> Android 2.1 - 7.0 -> iOS 13.3
-
lacima
tag
Üdv!
Hoztak hozzám egy ilyen telót azzal, hogy talán virusos. Bekapcsolás után bejön a háttérkép meg bal alsó sarokban üzenetek/másoló. Egy idő múlva eltűnik minden és fehér háttér Nokia felirattal jelenik meg, mint amikor bekapcsolom a telót. Majd visszaadja a háttérképet kis idő után és újra folytatódik, hogy eltűnik a menü és fehér háttér... Semmilyen gombra nem reagál, nem lehet kikapcsolni sem. Mit tegyek? Gépre se tom rákapcsolni, mert ahogy felismerné rögtön megszakad a kapcsolat ahogy elkezd a teló szarakodni.
Köszi,
Laci -
xxcc
csendes tag
Én nagyon szeretnék N70-et csak félek, hogy leejtem, és többé nem kel életre.
Ezért lehet, hogy 5500 veszek. -
nike_
addikt
5500-át sztem ne vegyél.A kijelzője belülről porosodik nagyon,holott porálló(elvileg),és egyszer-kétszer leejted,megreped a teló.Én karácsonyra szeretnék egy ilyet ha meglesz rá a pénz azonnal megveszem
-
xxcc
csendes tag
Én már hozzászoktam a porosodó kijelzőhöz, ezért az nem baj, mer úgyis hetente tisztítom a telómat. Én olyanokat hallotam, hogy az 5500 több méteres zuhanást is kibír. Sőt ha vízbe ejtem azt is. Akkor ez mind hazugság?
Az N70 a király szerintem is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jelenleg, hol a legolcsóbb?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest