- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
vézsé
csendes tag
válasz Viktor0610 #1051 üzenetére
Köszi!
Erről a kártyaátizélésről még nem hallottam, de jóóó!
Már kinéztem a szemem hogy milyen legyen az ÚJ, de nem tudok dönteni.
Szeretek sms-ezni, nem keveset telefonálni és viszonylag normális fotókat készíteni telefonnal. Hm. -
Szabi1987
aktív tag
-
momesz22
csendes tag
Azt szeretném megkérdezni hogy a kepes-e a telefon word dokumentumokat megnyitni ha igen azt hogyan kell
-
Salmi
tag
Vagy az OfficeSuite progival is a MobiSystems-től.
-
satomee
senior tag
Vagy akár a profimail file-kezelőjével,esetleg külön X-plore néven...
[ Szerkesztve ]
...villámcsapás keltette indukciós hatás...
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Szereztem egy N70--t.
Nagyon tetszik, de van egy hibájaMikor elindítom a kamerát néha kilép
Először azt hittem valami szoftveres baj van, de végül rájöttem mi a gond.A akkufedélen lévú kameravédő csúszka nem teljesen nyomja le azt a kis pöcköt.
Mikor lehúzom a fedélt van hogy 10sec múlva kilép. Utána ha elindítom a kamerát akkor az elsővel megy, kicsit megmozdítom a lehúzott csúszkát és átvált hátsóraSzerintetek melyik a valószínűbb?
- A akkufedél kameracsúszkáján lévő pöcök kopott el
- Vagy pedig a telefonban lévő kiállópöcök kopott el (ment beljebb), amit lenyom a kamerafedél pöcke?
Ha utóbbi, akkor az cseréltethető?
-
kory24
őstag
-
dragontiger
tag
lusta vok végigolvasni a fórumot szal azt szeretném kérdezni,h mik is a hibái ennek a telcsinek?
-
Ricardo
titán
válasz dragontiger #1064 üzenetére
Akkor próbálkozz első körben a teszttel az rövidebb.
-
vézsé
csendes tag
válasz Szabi1987 #1060 üzenetére
Na már ilyet írni! Sajna hogy vizet kapott. Nagyon szerettem.
Végül 1 Sony Ericsson K770I-t vettem, szép a színe.
Jobb az aksija mint az n70-nek és szebb képeket is csinál. Persze össze se lehet hasonlítani a 2 telefont, tudom. Mindig is Nokiás voltam, de néha kell a változatosság. Most ez van, ameddig nem telefonálok vagy sms-ezek újra mosogatás közben... -
motorola
tag
Még 1 kérdés....a sima n70-re fellehet rakni az n70 me softverét?
-
satomee
senior tag
Nekem is lenne kérdésem:hogy tudom portalanítani a kijelzőt belülről-vagy célszerűbb szervízre bízni?És ha szervíz,akkor belefér a gariba?Van valakinek ilyen irányú tapasztalata?
...villámcsapás keltette indukciós hatás...
-
bapatrik
csendes tag
Sziasztok!
Elnézéseteket kérem, hogy így idegenként szólok bele a topicba! Olyan problémám lenne, hogy van egy N70-esem és egyszerűen csak annyi hibája van, hogy villog a kijelző. Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy ez milyen hibára utalhat, javítható, ha esetleg írtatok már ilyen hibáról merre keressem? Várom segítségeteket! Köszönöm!
Patrik -
satomee
senior tag
-
<NewL>
addikt
Azért kezdenekn megfele halni az N70ek.
Mindenkinek csak ajánlani tudok egy szoftverfrissitést,az mindig jó.
Nekem a kijelzője halt meg.
De amúgy nagyon kis strapa telefon.There's an app for that
-
palm treo 75
tag
Teljesen korekt mobil csak kár bosszantó hilyányosága ne lenne
Go! Go! Nokia!!! N95 + 8GB
-
<NewL>
addikt
-
ddddd4
tag
A világ legjobb telója!!!!!!!!!!!!! Szerintetetk jövő év végén még meg fohja állni a helyét? Mert lehet, hogy akkor ilyet veszek.
Vodafone
-
motorola
tag
Helo!
A kérdésem azlenne hogy milyen progi kell softverfrissítéshez és milyen szoftver és honnan tudom ezeket leszedni?
Mert nemsoká veszek egy n70-t és majd akarok rá me softvert rakni
Lécci írja le valaki mert idáig nemvolt nokiám és fogalmam sincs h itt hogy kell -
legenda
válasz motorola #1092 üzenetére
a szoftverfrissítő oldalon a telcsi típusa kiválaszt, nyelv kiválaszt, az nsu (nokia softver update) gépre letölt, rendszerre feltelepít, telcsi a kábel segítségével a géppel összekapcsol (pc suite módban), nsu elindít, varázsló végignyom. az nsu a telcsit felismerve a készülékben tárolt product code alapján felkínálja letöltésre és frissítésre a megfelelő nyelvezetű (régió szerint) és típusú utolsó szoftvert, csak engedni kell végig a varázslót. arra kell figyelni, hogy a gép stabil legyen, amin a frissítést végzed (ha a frissítés során esetleg lefagy, akkor a telcsinek annyi), valamint a telcsi akksija legyen feltöltve (szintén probléma, ha a frissítés során esetlegesen teljesen lemerül, és ezért a telcsi kikapcsol).
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz motorola #1094 üzenetére
product code alapján az nsu dönti el, hogy milyen szoftver kell a telcsire. ha nem me verziós a product code alapján a telcsid, akkor a sima szoftvert tölti le, és telepíti fel. a product code me változatra történő átírásával a sima telcsire is feltehető a me szoftver.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
motorola
tag
Elég hülye kérdés de azért megkérdezem
Ha egy szürke n70-en kicserélem az elő-hátlapot feketére az egész teló fekete lesz?Az oldalán nemmarad meg szürke csík vagy valami?Vagy az egész házat cserélni kell ahoz?
-
MATEO6600
őstag
Sziasztok!
Még tavaly áprilisban vettem a telót, és kb idén áprilisban beszart...
A kijelző fehéren világít, semmire nem reagál, hard/softresetet is próbáltam, sőt még szoftverfrissítést is. Tegnap elvittem egy ismerősömhöz, szerinte a processzora hibás.
Volt már valakinek ilyen gondja? Egyáltalán lehet procit kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest