- Újabb Ulefone hangoskodik
- Nothing Ear (Open) - nyisd ki a fülhallgatód
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Kár, h. a 3G-s Nokiák árából kiindulva aranyárban adja majd a Pannon.
A teszt nagyon jó lett, csak a kedves vásárlók ne jöttek volna állandóan, mert kb. 10 óta el szeretném olvasni a cikket... (Ez nem lenne gáz, de az, h. nem vettek semmit??? )
A Pannonos megjelenésről annyit, h. én, aki a cégnek dolgozom, egy vásárlótól voltam kénytelen megtudni, h. bekerül a kínálatba...
A 3-4 napos készenléten meglepődtem, főleg, h. Bog írta, telepakolták minden földi jóval, mogyoróval...Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
A 6310i-nek soha nem lesz már (sajnos) méltó utódja...
A mai tendencia a mindentudó csodakészülékek irányába mutat...
Digiotal:
A mobiltelefónia furcsasága, h. néhány régebbi készülék tartja az árát, miközben az újabb, jobb telcsik olcsóbban jönnek ki...
Ezt nem megérteni kell, ennek örülni kell!!!
[Szerkesztve]Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Abből is -í- a balra dőlőt kell használni.
Grobber:
Kaptál hozzá egy törlőkendőt, nem? Használd!!!
Ma találkoztam személyesen egy N70-essel...
Először jól megijesztett minket, mert nem volt hajlandó a(z ezer éves, ütött, kopott) céges kártyánkat elfogadni. Ami még fura volt, h. egy egyszerű nyelvállítás után rebootol -mert ugye, miért is választotta volna ki a magyart... Lényegtelen lenne, ha nem tartana (a hagyományos telcsikhez képest) hosszú ideig...
[Szerkesztve]Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
De sokan vagytok ellenem!!!
Nem baj, elbírok veletek...
Az én meglátásom szerint K750i-t inkább az vásárol, akinek a zenehallgatás, fényképezés a fontosabb, míg N70-et a Symbian-fanok vesznek, akiknek az a lényeges, h. a telefonjukat tudják pl. szúnyogriasztónak is használni.
(Természetesen, ezekbe a csoportokba nem vettem bele azokat, akik SE/Nokia pártiak volnának, mert az ő döntésük máson alapul.)
Az N70 előnye még jelenlegi ''vetélytársával'' szemben a 3G-képesség meg a jobb videórögzítő, amiket korábban nem írtam.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Ez nem az a fórum...
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz nagyfater99 #229 üzenetére
Ezen a fórumon igen, mert törvénybe ütközik, így az Alapelvekbe is.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Miután elküldtem a hsz.-t jöttem rá, ez lemaradt.
Amennyiben a másolaton a pecsét és az írás eredeti (tehát, csak a nyomtatványt másolják), akkor az egy igénytelenül kivitelezett, de érvényes garanciapapír.
Ez esetben elég a frissítéshez, természetesen, a T-Mobilhoz kell vidd.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz benjoepapa #434 üzenetére
A korábbi Symbian modelleknél a kikapcsoló gomb röviden, majd a Billentyűzet lezárása pont.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz (Kolombusz) #826 üzenetére
Mi köze a HS-20-nak a HS-23-hoz? Más kialakítású a két headset. Valamint az árkülönbségből sem lehet egyértelműen következtetni a hangzásbeli eltérésekre.
(Polacheck a HS-20-at jónak mondta v.melyik zene Nokia tesztjében.)
Abban viszont igazad van, h. egy átalakítóval és pl. egy Sennheiser fülhallgatóval jobb lesz a hangzás.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Alapból nincs automatikus billentyűzár a Symbian-rendszerű Nokia készülékeken. Utólag feltlepíthető változatot a Nokiaprogramok.hu oldalon találhatsz.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Siffredi #873 üzenetére
Amennyiben a Vodafone nem függetlenül adja a készüléket, csak a kinti szolgáltató kártyájával fog menni a készülék, hiába egy cég a kettő.
A frissítést a magyar szerviz nem biztos, h. megteszi, de van nekünk egy Otthoni telefonszoftver-frissítés topikunk, amiben szó esik arról is, ha átírod a product code-ot, a következő frissítéssel akár magyar nyelvűvé is teheted a készüléket. Fontos, h. továbbra sem lesz független, a továbbiak pedig már nem ide valóak (függetlenítés témaköre)!Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.