- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malory
tag
Nekem a fémkeret meletti műanyag gyenge ütődésre (véletlenül hozzá ütődött az asztal széléhez, nem túl nagy svunggal, mikor felvettem...) kopott egy kicsit ( alig látható 1mm-eskarcolás). A zoomra nekem nagy meglepetés volt, hogy ki-be lehet kapcsolni. Kikapcsoláskor is van csak, akkor jóval kisebb a képrontás (bekapcsola 3 fokozat 2Mpix-0,8 mpx és 0,3 Mpx) és az átfogás (van-e értelme zoomátfogásról beszélni digitális marháskodás esetén... )
-
mdk01
addikt
válasz Viktor0610 #200 üzenetére
Ok igaz...teszt..na de nincs topicja.
Az elképzelésed meg jó , sztem
A többieknek meg köszi mindent
[Szerkesztve] -
Malory
tag
Valaki tud esetleg Budapest térképet a telefonhoz? ami nem GPS csak térkép és meg lehet nézni vel az utcákat ... esetleg házszámra... vagy pofátlanul sokat akarok?
-
GodHeart
senior tag
Nah hát én is vettem egy ilyet!
Lenne egy kérdésem.. Stereo kékfog fülhallgatót kezel normálisan!?
Majd én is írok róla véleményt, csak azért pár napig használom.. -
Athos07
senior tag
válasz GodHeart #208 üzenetére
Tudtommal alapból nem támogatja a ST-BT-t. Viszont valami olyasmit mondtak erre, hogy ''harmadik cég programjával'' működtetni lehet, az új N-szériásokon. Nem tudom, hogy ez a 8.1-esekre is igaz-e, de próbálj meg ezen elindulni.
''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
NOKIA N70
csendes tag
HALI,nekem N70esem van felraktam a cellmill 101 es verziot de azzal nem megy.az 1.20 as verzioval megy.
a cellmill az egy jopofa symbianos ugyesegi jatek (malom)
ha valaki megkapta a cellmill 1.20 full verziot azt kerem ertesitsen.
KOSZIby fek
-
kp78
addikt
Üdv
Olvastgattam a fórumot, meg pár tesztet, mivel lesz egy havernak egy N70 eladó, de nem tudom megvegyem-e.
Annyira vegyes vélemények vannak a telóval kapcsolatban.
Mire kell odafigyelni, mik a gyenge pontjai, stb...
Könnyen lesz az op.rendszeres teló vírusos? Mennyire lehet ezt megállapítani, hogy nem vírusos-e? És ha az, mi a teendő vele?
Nem nagyon ismerem a symbian rendszert
Köszi ha vki válaszol.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
törölt tag
-
NOKIA N70
csendes tag
Tudom,hogy tobbet tud a telo es a Rally-s game is megvan.
De en szeretem a malmos gamet a 6680 ason ment az 1.01 verzio is de az n70 csak a 1.20 megy.Ha valakinek megvan vagy tudja honnan lehet leszedni pls szoljon.
Amugy honnan lehet szep n-series temakat szedni?
nokiaprogramok.hu,zedge.ne 6600 sectort ezeeket ismerem.Mas tuttok?
KOSZIby fek
-
kp78
addikt
válasz #53246592 #214 üzenetére
köszönöm a válaszaitokat. akkor nyugodtan megvehetem ezek szerint. olvastam olyat is, hogy mindig adnak ki ujabb op.rendszert, azt amíg garanciális a telo ráteszik d?jmentesen? az ismerős egyébként azért akarja eladni, mert videotelefonalaskor nem elég stabil. én mondjuk ezt nem nagyon használnám,?gyhogy nem érdekel. egyéb negativ dolog esetleg? nem azt v?rom,hogy szidjatok a telo,csak hátha van.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
-
Pompi
MODERÁTOR
Minden telefonnál, tehát nem csak az okostelefonoknál létezik egy az úgynevezett szoftver frissítés. Ilyenkor a telefon alapszoftverét frissíti az adott csomag. De ezt ne úgy képzeld el, hogy - jelen esetben - újabb verziójú Symbian kerül rá, ha nem az adott verziójú rendszernek egy javított változata, a neten meg lehet találni, hogy az éppen aktuális verzióban milyen javításokat eszközöltek.
Nokia telefonoknál a telefonon levő szoftver verzióját a *#0000# billentyűkombinációval tudod előcsalni.
Amíg a telefon garanciális addig ingyen frissítik a Nokia szervízpontokban.
Elég sokmindent leírtunk már a telefonról ebben a topikban, kapott hideget is meleget is.
Én február eleje óta használom viszonylag aktívan; webezek vele, nagyon bejön a Symbianos Opera, e-mailezek a beépített klienssel, nekem az is megfelelő, tudom, hogy elvileg vannak jobbak, ha éppen nincs nálam fényképező akkor elkattintok néha egy-két képet, vagy felveszem a keresztlányom ''produkcióit'' MP4-be, BT headsetet használok, meg van pár program telepítve. Nem nagyon játszok viszont vele és MP3 hallgatásra se használom, csak amíg a csengőhangok szólnak Meg vagyok vele elégedve.
Amúgy nem rég jött ki amúgy új szoftver, de egyelőre nem láttam értelmét a frissítésnek.Feel Good Inc.
-
Malory
tag
NOs, nem rég abban a szerencsében volt részem, hogy nyertem egy ilyen csodagépet. Hogy mire is jó és mire nem?:
Sokat fényképeztem vele és ha okosan használtam nagyon szép képeket tudtam vele csinálni. Sőt, a benne rejlő képszerkesztőt is használtam már MMS szerkesztéshez, nagyon kielégítő. Vásároltam hozzá egy zene csomagot 1 GB-s karival, és azóta mindenem a zene. Egyéb iránt a pop portot jack-é alakító okosság az egyik leghasznosabb dolog. Mindenki nagyot néz, amikor rádugom a hangfalakat és akkor mehet a zene, igaz sűrűn kell tölteni, de engem ez nem zavar. A múltkor azon kaptam magam, hogy miközben a telefonomon olvasok egy jó könyvet, hallgatom rajta a kedvenc zeném, eszembe jut, hogy meg kéne nézni a menetrendet, miután ezt megtettem elküldtem SMS-ben haveromnak, hogy mikor indulhatunk, majd lejátszottam egy parti sakkot. Utána megírtam egy Word doksit, mert kellett holnapra és leellenőriztem egy kiküldendő pdf-et. Este a rádión meghallgattam a híreket, majd zene és egy kis olvasás. A naptárban ellenőriztem, mi lesz a holnapi teendőm és szunya. Reggel ébresztett a teló, mondta hova menjek, mit csináljak, amikor nem vártam hívást offline-ra váltottam és így is elértem minden funkciót. Aztán végig gondoltam a napomat és kicsit elmámultam. -
NOKIA N70
csendes tag
HY
Amugy honnan lehet szep n-series temakat szedni?
nokiaprogramok.hu,zedge.ne 6600 sectort ezeeket ismerem.Mas tuttok?
Ja es kene nekem a cellmill 1.20 as verzio.honnan lehet leszedni?
KOSZIby fek
-
MODERÁTOR
Ez nem az a fórum...
Xiaomi 13T
-
nagyfater99
csendes tag
[MODERÁLVA]
Ez nem az a fórum -még mindig.
Ne írd be mégegyszer.
Köszönöm. -
nagyfater99
csendes tag
válasz Viktor0610 #227 üzenetére
elnézést véletlenül küldtem el mégegyszer!amugy az ilyenfajta kérdés az egész forumon tiltott?
-
MODERÁTOR
válasz nagyfater99 #229 üzenetére
Ezen a fórumon igen, mert törvénybe ütközik, így az Alapelvekbe is.
Xiaomi 13T
-
GodHeart
senior tag
ööö valaki segítsen légyszi..
az N70-emen a vaku akkor is kivillan, amikor letiltom neki, azaz kikapcsolom.. amikor pedig videót veszek fel, akkor pedig folyamatosan világít! Ez normális? Mit lehet tenni ellene!? 3-as soft van a telón, és úgy emlékszek tegnap még nem csinálta.. tegyen újra a rendszert!? vagy mit javasoltok!? -
MODERÁTOR
-
n0se
tag
hali,
egyszer már volt szervízben az N70em, most lehet megint ott fog kikötni, erre én már nem mondok semmit...
Röviden a történet:
A telefon egyik pillanatról a másikra elhalkult, értem ezalatt, hogy alig hallottam azt a felet aki felhívott, egy alaplapcsere lett a vége és jó is lett a tella, ennek kb 3 hete, most megint kezdi a telefon elöröl a dolgot, kezd megint szép lefele menni a hangerő, most már igencsak fülelek amikor felhív valaki, hogy én erre nem tudok mit mondani az gondolom érthető, a vége az lesz hogy veszek egy 6230i-t azzal legalább telefonálni lehet...
no comment...
A kérdésem az lenne, hogy tapasztalt e már valaki valami hasonló jelenséget a típussal kapcsolatban?n0se
-
Pompi
MODERÁTOR
Hát elég érdekes kálvárián mész keresztül a telefonoddal, de szvsz ez eléggé egyedi eset lehet, mert nem nagyon hallani ilyen jellegü meghibásodásokról.
Az én telefonom totál első szériás darab, több, mint fél éves és semmi ilyen jellegü hiba nem jelentkezik.
Ennyi hiba és szervízbejárás után szvsz jogosan kérhetnél egy komplett cserét, mert látszólag a mostani telódat hiába toldozzák-foldozzák mindig előjön valami hiba...Feel Good Inc.
-
n0se
tag
teljesen helyes a meglátásod, csak sajnos ebben a világban ez nem ilyen egyszerű de az érdekes azért, hogy szerintuk egy teljesen uj telefont kaptam ugyanabban az elöpban hátlapban amikor legutobb visszakaptam, lehet h az uj szeria lapjai hibásak?
n0se
-
Malory
tag
Sziasztok!
Tegnap jött rám a szívbaj. 1GB-s kártyám tele minden földi jóval aszonta, sérült és különben is formázzam de most azonnal, mert különben megharagszik Történet egyszerű-> kártyaolvasó be kártya benne adatátmásolás (video file) gépre. Kiírja, hogy nem másolható egyik fájl, mert hozzáférés tiltva? Olvasó ki (sajnos nem választottam le) vissza és akkor->meghajtó nincs formázva, formázza most?
Utána olvastam és azt találtam, ne reméljek inkább formázzak...
Semmi pótolhatatlan nem volt a telefonon egy két fényképet kivéve, de az eredmény egy kis a kutyafájázás meg rézfánfütyülőzés és két óra újra telepítgetés. Járt már valaki így, van más megoldás? Tudom-tudom mentsem a telefont a mentővel... -
Malory
tag
OK, Ha mindenki kidobta az N70-jét, akkor nem is kérdezek többet
Szóval kissé lelassult a fórum, vagy csak rossz volt a kérdés.
Na majd talán ez:
Kinek kell ingyen N70?
természetesen nincs ingyen telefon... -
GodHeart
senior tag
nekem az alapcsomagban ez a headset volt: [link]
de érdekes módon úgyéreztem hogy stereo.. pedig ott alul az van, hogy ''egyes típusoknál nem stereó''. én ezt cáfolom.. akkor most ez tulajdonképp micsoda? a készülékből most mi jön ki? mit tud produkálni? -
Viszlát
addikt
válasz GodHeart #243 üzenetére
Sztereó az, max akkor nem ha a forrás sem az. Egyébként én nagyon meg vagyok vele elégedve. Viszonylag sok használat mellett is tartja a 3 napos készenlétet (napi 1-1,5 óra telefonálás mellett), amin kissé csodálkozom, mivel ugyanazt az akksit kaptam hozzá, mint a 6600-ban volt. Lényeg, hogy bírja Ja és végre gyors, nem kell 10-15 másodperceket várni
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Pompi
MODERÁTOR
Nagyon jó kis irományra leltem:
Making the most out of Nokia N70 [link]Feel Good Inc.
-
SohaRobi
csendes tag
Sziasztok! Telót akarok cserélni, de nem tudok dönteni.... N70 vagy 6280??????
Egy csomó tesztet elolvastam, egyszer az N70-et másszor a 6280-at találom jobbnak. Most akkor melyiket vegyem???? Talán a videó tudna meggyőzni, de sajnos még nem láttam élőben a 6280 640x480-as felbontását. Tényleg jobb az N70-nél???? Szombaton szeretnék már telót. DE MELYIKET????????????Mostakkorilyenkorakkormivanilyenkor?
-
MODERÁTOR
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #248 üzenetére
Mégjobb... kár, hogy a milyen telefont illetve a milyen okostelefont topicban nem... ugy lett volna teljes a kép
Feel Good Inc.
-
fodin
tag
Sziasztok! Csatlakoztam én is az N70-t használók táborához, meguntam a külön pda-teló párosítást, úgy gondolom, hogy erős kompromisszumokkal ugyan, de jó lesz nekem. Pár kérdésem lenne így egy nap használat után...
- a teló sokszor bontja a hívásokat, látszólag minden ok nélkül, kb 1 perc után (van térerő). Lehet-e tenni ez ellen (5.0609.2.0.1 szoft van rajta, most cseréltek alaplapot is)
-ha a csengőhangokat mem.kártyáról rendelem a hívócsoportokhoz, akkor elfelejti őket. Ez természetes? Átmásoltam őket a telóba, most tesztelem, hogy így is jelentkezik-e...
-feltettem a psiloc profile extendert, rendszerint elfelejti lezárni a bill.zárt (ki-bekapcsolás után főleg, de egyébként is előfordul) Más progit kellene használnom, vagy mi lehet a megoldás?
Más nem jut eszembe hirtelen, előre is köszi a válaszokat!
fodin
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest