- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
MODERÁTOR
Végre itt a teszt! Gratula, jó lett! Már alig várom, hogy a Pannon forgalomba hozza a készüléket. Ha jók az infóim, akkor már csak pár nap
Feel Good Inc.
-
MODERÁTOR
Kár, h. a 3G-s Nokiák árából kiindulva aranyárban adja majd a Pannon.
A teszt nagyon jó lett, csak a kedves vásárlók ne jöttek volna állandóan, mert kb. 10 óta el szeretném olvasni a cikket... (Ez nem lenne gáz, de az, h. nem vettek semmit??? )
A Pannonos megjelenésről annyit, h. én, aki a cégnek dolgozom, egy vásárlótól voltam kénytelen megtudni, h. bekerül a kínálatba...
A 3-4 napos készenléten meglepődtem, főleg, h. Bog írta, telepakolták minden földi jóval, mogyoróval...Xiaomi 13T
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #2 üzenetére
Ha Pannonos vagy, akkor az áráról is tudnod kellene, nem? Bár ha azt sem tudtad, hogy bekerül a kínálatba...
Én pénteken kaptam időpontot is és árat is, de nem szeretnék vele vissza élni, meg hát igazából akkor hiszem el ha látom, de e szerint olcsóbb lesz, mint most a 6680.Feel Good Inc.
-
MLaca
őstag
Lehet kapni már jó ideje a Budaörsi MM-ben is, első kézbevétel után gyorsan le is raktam; ennek is elcseszték a billentyűzetét, pedig képen olyan jónak néz ki, de nem: apró gombocskák nehezítik meg a gépelést és telefonszámbeírást. Mikor lesz végre méltó utódja a 6310i-nek? Már haldoklik szegény, kéne valami csere..
http://mlzphoto.hu/
-
MODERÁTOR
A 6310i-nek soha nem lesz már (sajnos) méltó utódja...
A mai tendencia a mindentudó csodakészülékek irányába mutat...
Digiotal:
A mobiltelefónia furcsasága, h. néhány régebbi készülék tartja az árát, miközben az újabb, jobb telcsik olcsóbban jönnek ki...
Ezt nem megérteni kell, ennek örülni kell!!!
[Szerkesztve]Xiaomi 13T
-
Digital
addikt
válasz Viktor0610 #7 üzenetére
Örülök neki,csak egy hete vettem 6680-at,igaz ez is nagyon tetszik
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
AS
félisten
Már nem azért de már kapható mindenhol csak a szolgáltatknál nem!
Még német TRénél sincs n70..Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
NÉMET VODÁNÁL MÁR VAN, LIVE menüvel.
Bővebben: linkNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
Hát nem sokat nokiánal de pl panna x700-at csunyán elrontota és nem is lehetet nagyon leszedni.
N70-nél is lesznek olyan dolgok amik ott maradnak..
Más:
N70 meg ugy sem lesz egy darabig a vodánál nálunk.....
Igen olcsobb a n70 kezdő ára mint a nokia 6680 azért mert azota eltelt egy kis idő pl n90-nél n70 nem lehet drágább sb..Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Pompi
MODERÁTOR
''A csengőhangok csak azok a fájlok lehetnek, amelyek a telefon belső memóriájában vannak. A 64 megás kártyára pakolt zenéket ez a menüpont nem látja.''
Hát hogy ez miért kellett?!?!
A 6680 és az N90 is ezt csinálja már? Nekem a 6260-on, a kártyán vannak az MP3-ak és simán ki tudom őket választani csengőhangnak...Feel Good Inc.
-
jani0625
aktív tag
válasz Viktor0610 #7 üzenetére
hát nekem is 6310 van és hallottam olyan pletykát hogy lesz utóda! bár ez csak pletyka.
Sokunknak hiányzik egy utód,nekem is.Már 3,5éve nyüstölöm, de még mindig kurva jó.
ha nem lesz utóda akkor lehethogy megbarátkozok egy n70el de soha nem adnám el a 6310emet... -
Vapor
aktív tag
Jó a cikk, már nagyon vártam!
PSN ID: SaLa17
-
L3zl13
nagyúr
Jó kis telcsinek tünik...
Mobilarena még RIOS3-at használ?Aki hülye, haljon meg!
-
Bog
HÁZIGAZDA
Igen, én ugráltam körül a verdákat az N70-nel (főleg az új Civicet). A mobilarena még RI/OS 3-mat használ. Még.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Bernardo20
őstag
nekem is nagyon tetszik!!kár,hogy ennyit soha se adnék ki telóra.de tényleg nagyon jól sikerült a Nokiának ez a modell.
-
Jégkokó
veterán
Szerintem is jól néz ki a teló , de a kamera annyival nem hiper szuperebb mint az én 6230i ben, mert én is ott voltam az autó kiállításon és nekem is csál legalább ilyen jó képeket, szóval az a 2 megapixel nem annyival többb mint az1.3
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Athos07
senior tag
Hát, ez a cikk is csak meggyőzött arról, hogy jelenleg talán ez a legjobb Nokia, mind dizájnra, mind funkciókra nézvést. A kis billentyűkről csak annyit, hogy én biztos nem kényeskednék az N70 kis billentyűire, mivel - habár nekem nicsenek kis újjaim, és zongorista sem vagyok - de a 3230 talán még ennél is kisebb billentyűit gond nélkül használom.
A 6310-nek meg az utódja már igazán nem tudom, hogy mi lehet. A Nokia az E60 képében már a sokadik telót adja ki pontosan ezzel a célzattal (6020, 6021, 6230, 6230i - hellyel közzel ezeket mondták utódoknak). Szóval amikor az a teló kint volt (meg 7110, 6210, 8210) akkor még egyszerűek voltak a készülékek, nagyok voltak, volt bennük anyag rendesen. Nem volt elvárás ez a manapság oly fontosnak tartott pehelysúly, szóval szvsz olyan telefonra én már nemigen számítanék. (Bár elismerem, nem láttam még olyan tulajt, aki ne szerette volna.)
[Szerkesztve]''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
Pompi
MODERÁTOR
Ez már a cikk olvasásakor is megfordult a fejemben, de akkor most le is írom. Egy telefon kamera tesztelésére szvsz pont a legalkalmatlanabb az autókiállítás. Még alsó és közép kategóriás kimondottan fényképező gépek is elvéreznek ilyenkor. Magas érzékenységen sem nagyon zajosodó érzékelő, nagy fényerejü opjektív amik ilyenkor kellenek, de ebbe most ne menjünk itt bele, nem fotó topic ez.
Ezek a képek alapján nem tetszik a kamerája. Tele van net jobbnál jobb N70-el készített képekkel. Lényegesen jobb a 6230i képeinél. Ebben a kategóriában pedig igen is sokat számít a majd' kétszer annyi pixel.Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Mától árulja a Pannon GSM.
Két éves hűséggel bruttó 99.900.-
Egyévessel 109.900.-
Ugyan annyi mint a 6680.Feel Good Inc.
-
MODERÁTOR
-
aVaR
csendes tag
Szervussztok !
Ennél a telónál is meg van az ,hogy ékezetes karaktereknél ,ha megvan a 160karakter akkor egy smst akár 3-nak is néz ???
nekem most egy 6600-ám van és erősen gondolkodom.... ,hogy egy nokia 6230i-re cseréljem v. N70 -re ?!
Segítségeteket és válaszaitokat előre is köszönöm !
bye -
MODERÁTOR
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #36 üzenetére
Nekem nincs ezzel gondom. Én T9-et használok, a telefon hamar megtanulta a szavakat rövid ékezetekkel.
Amúgy a hosszú í is gázos.Feel Good Inc.
-
THomas007
senior tag
T-Mobile mikor kezdi el árulni?
-
Grobber
csendes tag
Nnna. Megvásároltam. 122.- 2 év Nokia garival. Relative drága, de már nagyon megérett a cserére a 3210-esem, amit 6 éve nyúzok
Összehasonlítási alapom tehát nincsen, de nekem nagyon tetszik. Szerintem pont eltalálták a méretet és a tömeget, igazán kézre áll a teló. A gombok első pillantásra kicsinek tüntek + túl közel voltak egymáshoz (főleg a régi után), de a tesztelgetés alatt egyszer sem sikerült még véletlenül sem két gombot egyszerre lenyomnom. Remek a hangszóró (csengőhangok), ki is lehet hangosítani a beszélgetéseket. A kijelző is fasza, a kis fénymérő szenzor állítja be, hogy mennyire virítson (persze lehet manuálisan is).
Az eddigi egyetlen hátrány (ami előny is), hogy a szép csillogó fém borításon gyosan meglátszik minden kis újlenyomat. Tehát illik tisztán tartani
Most hirtelen ennyi jutott eszembe (tegnap délután vettem, és még mindíg itt vakoskodom), szóval ha kérdésetek van, szívesen segítek, ha tudok.Ullyoncz
-
MODERÁTOR
Abből is -í- a balra dőlőt kell használni.
Grobber:
Kaptál hozzá egy törlőkendőt, nem? Használd!!!
Ma találkoztam személyesen egy N70-essel...
Először jól megijesztett minket, mert nem volt hajlandó a(z ezer éves, ütött, kopott) céges kártyánkat elfogadni. Ami még fura volt, h. egy egyszerű nyelvállítás után rebootol -mert ugye, miért is választotta volna ki a magyart... Lényegtelen lenne, ha nem tartana (a hagyományos telcsikhez képest) hosszú ideig...
[Szerkesztve]Xiaomi 13T
-
Grobber
csendes tag
A gyári fülessel nem rossz a zenehallgatás, de nem is szabad tőle sokat várni. A mélyhangok sajnos nem igazán jönnek át, és hangszínállítási lehetőséget sem találtam eddig. Hasonló gondom volt annó a PocketPC-mel is, de arra találtam egy másik lejátszó progit, ami segített. Majd ehez is kell vadászni...
A fülhallgató legkisebb baja a színe, nekem az sem jött be, hogy nagyon merev a kábel anyaga, és ha forgatom a fejemet, akkor a dugó mindíg kiugrik a fülemből, mert a kábel nem akar hajlani.Ullyoncz
-
Grobber
csendes tag
De!
Bővebben: link
Fő, hogy sok fény legyen. A közelik sajna életlenek, de pl a Parlament szerintem jó. Ahol elmosódott, ott épp séta közben lőttem a képet (vagy álltam, és a mozgólépcső ment... ).
Böngészni még nem próbáltam, de a beépített Opera viszi a HTML, WAP 2.0 és XHTML oldalakat. Egyébként ízlések és pofonok, de nekem már PocketPC-n sem jött be nagyon a böngészés, pedig ott jóval nagyobb a display. Ennél végképp bolha-oldalak lennének.Ullyoncz
-
Digital
addikt
Szvsz nem sok eltérés van a 6680/N70 képei között! Fotózásnál figyelni kell hogy fixen tartsd a telefont,én ki szoktam támasztani valahová a kezem A fényt tényleg szereti minden mobil kamerája
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
MODERÁTOR
-
Grobber
csendes tag
Hehe! Majd veszek hozzá fotóállványt! Meg 2 kiló magnéziumport
Ha valaki nagyon fényképezni akar mobillal, az vegyen SonyErxon autófókuszosat (k750i talán?), az tényleg szép képeket tud csinálni (ha lehet hinni a netek keringő tesztfotóknak).
Egyébként a mobilok kamerája CMOS avagy CCD érzékelős?Ullyoncz
-
Digital
addikt
válasz Viktor0610 #47 üzenetére
Talán az N70 képei részletgazdagabbak ( 2,0mp),de igazából nem tudnám megfogalmazni miért nem tetszenek
Köszi a hangokat"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest