- Újabb Ulefone hangoskodik
- Nothing Ear (Open) - nyisd ki a fülhallgatód
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Hát nem sokat nokiánal de pl panna x700-at csunyán elrontota és nem is lehetet nagyon leszedni.
N70-nél is lesznek olyan dolgok amik ott maradnak..
Más:
N70 meg ugy sem lesz egy darabig a vodánál nálunk.....
Igen olcsobb a n70 kezdő ára mint a nokia 6680 azért mert azota eltelt egy kis idő pl n90-nél n70 nem lehet drágább sb..Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Abből is -í- a balra dőlőt kell használni.
Grobber:
Kaptál hozzá egy törlőkendőt, nem? Használd!!!
Ma találkoztam személyesen egy N70-essel...
Először jól megijesztett minket, mert nem volt hajlandó a(z ezer éves, ütött, kopott) céges kártyánkat elfogadni. Ami még fura volt, h. egy egyszerű nyelvállítás után rebootol -mert ugye, miért is választotta volna ki a magyart... Lényegtelen lenne, ha nem tartana (a hagyományos telcsikhez képest) hosszú ideig...
[Szerkesztve]Xiaomi 13T
-
PEPE85
senior tag
Mi a különbség a 6680 és N70 között azon kívül, hogy 1.3-as kamera helyett 2-es van benne? Vidófelvételnél hogy is van? Melyik mekkora felbontást tud? Egyéb eltérés?
Elég érdekes, hogy a egy árban adják a 6680-ast az N70-sel a Pannon-nál 100k-ért. A 6680-as árát már illene levinni, mert GSM boltban 89k újonnan.
[Szerkesztve]Watch 4k movies with Netflix :)
-
BPuma
csendes tag
Igen, ez volt az!!! THX THX THX THX
Nálatok is csinálja, hogy fényképezés után ha az OPCIO / VÁLTÁS A GALÉRIÁRA -val lépnétek a galériába akkor kaptok egy üres képernyöt a tetején GALÉRIA felirattal, és csak a lerakás gombbal enged ki?
Ha nem fényképezek elötte, akkor általában beenged. Ha a gülön galéria gombal lépek bele, akkor 100bol 100szor enged be. -
feketepeti
aktív tag
Igazad van, ezt az egyet még el is nézném neki
Csak nem értem.
Olyan, mintha a Symbianos Nokiákat egy teljesen másik cég készítené, akik még sohasem láttak ''mezei'' Nokiát és nem is érdekli őket.
Egyszerűen nem használják ki az oprendszerben lévő potenciált, az pedig eléggé furcs felfogás, hogy majd egy manager azzal tölti az idejét, hogy a neten keresgéljen programokat, hogy használni tudja a frissen vásárolt telefonját.
Általában az elfoglaltabb emberek azért vesznek valamit, hogy működjön, nem azért, hogy újabb problémák forrása legyen, amit örömmel szabogatnak testre hetekig...
(hogy aztán az első szoftverfrissítésnél kezdhessék elölről ) ) -
walnut
csendes tag
Ahogy észrevettem, valószínűleg az volt a koncepció, hogy egy helyen láss mindent.Ha albumokba rendezed őket, akkor lehet, hogy gyorsul, eddig nem sikerült alaposabban próbálgatni ezt a funkciót. Esetleg még az jöhet szóba, hogy gépen rendezed át a képeket, hátha úgy az elérés legalább gyorsul.
Sajnos én is csak találgatok, pedig ugyanerre keresek megoldást... -
n0se
tag
jajam ez van nekem
Nagyon nem feltünö, lehet nekem is csak azért tünik fel mert most 1 hétig elötte egy átlagon felül hangos motorolát használtam amig szervizben volt az elözö telóm és végül kikötöttem ennél
Szal akkor a hiba bennem van, de ha esetleg észrevett valaki valami hasonlót, írja le ;)n0se
-
MODERÁTOR
-
listván
tag
Köszi!
Vannak még ilyen hasznos kódok ehhez a telóhoz?
Hogy tudom lefrissíteni a firmware-t? Vagy ezt csak nokia boltban tudják?
Én is használtan vettem, csak nem tudom, hogy van-e olyan dolog a kártyán, amire feltétlenül szükség lehet valaha. Mert én úgy gondoltam, hogy veszek hozzá egy 512-es kártyát és telerakom MP3-al.HP Notebook, PC, Nyomtató szerviz. Garanciális és garancián túli javítások korrekt árak, rövid határidő. Tel: +36209996899
-
krisz073
tag
Hali.
KB. 15 mp3 filet probáltam de eggyiket se tudok csengőhangnak berakni.
Midit tipusú file-t azt egyböl engedi hozzáadni csengőhangnak!
BT-n keresztül kaptam jó pár mp3 számot,amik a beérkezett üzenetek közé kerültek.ott elinditom a fejátszást és akkor lehetne menteni + csengőhangnak betenni de ez utobbi nem jelenik meg mp3 file-nál.
[Szerkesztve]Mindig jelezz vissza ha kell, ha nem!!!
-
Aaron14
őstag
Hát azért egy Motorola E398-as teló hangszórója odaver. Majd egyszer hallgasd meg!
De nem zavar ,mert nekem így is teccik a teló egy jó kis windowsos témával
Nem tudtok valami jó tippet a ''szép'' t-mobile felirat eltüntetésére?Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Windows Media Player 10. Nem tudom mért akadozik vele. A másik ,hogy a telefon a galériánál nagyon belassul szinte lefagy :S nemértem. 3-as szoft van rajta.
Ha a Westend nokiához viszem be ott megcsinálják helyben nekem ingyen ha garis és kb. mennyi idő múlva lenne kész szerintetek? valakinek van tapasztalata?
Amikor a t-mobile feliratról írtam nem az operátorlogora gondoltam ,hanem a telefonon lévő t-mobile feliratra. T-Mobilenál vettem ezért van rajta kettő is elől meg hátul.
pop-port - Jack átalakítót szeretnék venni Nokia mintaboltban szerintetek ott mennyi? Neten egy árva info sincs hogy ott hány froncsi.
Egyébként nekem az akksija 2 napot simán kibír sőt még lehet többet is pedig megnéztem rajta kétszer egy 22perces south park részt, kameráztam sokat vagy félórát hanem többet és nyomkodtam nagyon sokáig.
Valaki tud FIFA 2006-os témát N70-re? Vagy csak a hivatalos jelet háttérnek mert én nem találok :S
[Szerkesztve]Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Mostjöttem rá én is arra hogy odateszem ahova akarom Jó lesz így. A telefonházról lekéne kaparni ezt a gagyi t-mobile feliratot.
Equaliezeres lejátszótt udtok a telóra Valami más N szériás telónak a lejátszója vagy valami? Nem szeretem az ilyen susmuss szoftvereket.
Jah és ti miylen játékokat tettetek eddig fel? A snake király de a snowboard kaki.Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
-
Steven21
tag
ez van ezt kell szeretni... en nem talaltam olcsobbat, a speedshopban is 11ezres volt az 512Nokia...mind1
ezt a SUPERt hogy lehet letolteni, sehol egy arva download az oldalakon.... most en vagyok nagyon gaz vagy csak az, hogy egesz nap dolgoztam?!
a symbian....uw.hu oldalt megint nem talalom, mintha ott lattam volna sok jo cuccost..?
[Szerkesztve] -
jeni
félisten
Sziasztok
Kérdésem az lenne,hogy a N70-es telefonok miért olyan halkuak a beszélgetések alatt,hiába tettem a max.-ra a hangerőt?Viszont a Nokia 6680-as telóm hangosabban lehet hallani a beszélgetéseket.Talán a kicsi furat miatt van a N70-n ,hogy ilyen halk a beszélgető partnerem hangja? -
jeni
félisten
Szia
Igen a technikai paraméterek alapján ugyanaz a hangszoró van benne ,de mégis a 6680 hangosabban szólt.Tehát minden müködött rajta nem recseget,mégis a beszélgető partnereim halk voltak.Egyébbként valahol láttam erről információt,hogy nokiákhoz képest valóban halkabbak a N70-es telcsik.Talán a PDAguruban olvastam róla -
benhor
csendes tag
Az a baj h. nagyon tetszik az N70 pedig az árából lehet venni újabb típust is,persze az nem symbianos gép ahogy Te is mondtad...De az N73 pl már nagyon drága,annyiért nem akarok telefont venni!Nincs sok baj a telcsivel egyébként?
Fagyás meg mondjuk a kamera fedőlapja nem problémás?
Köszi a segítséget -
törölt tag
ez nagyon jo hir
magyarul fogja frissiteni? kiprobalta mar vki? nekem meg kell varnom, mig letelik a munkaido...
vagy legkozelebb hozok szoftvert meg kabelt magammal a melohelyre
szerk: a 6680 es n70hez tartozo install ugyanaz... akkor elvileg eleg egy szoftvert letoltenem?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest