- Apple Watch
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Újabb Ulefone hangoskodik
- Nothing Ear (Open) - nyisd ki a fülhallgatód
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztikac
őstag
A fülesedet ezzel: [link] tudod használni. Mintha láttam volna valahol külön is az ad-41 átalakítót, csak most hirtelen nem találom. Memóriakártyából ha jól tudom MMC-t eszik, ezt szinte minden kártyaolvasó simán kezeli. Programellátotság: van minden mint a búcsúba (ezen még 8.1-es symbian fut, volt elég idejük a fejlesztőknek alkalmazásokat írni). Stabilitás: a lassúság és az instabilitás még a 3650 idejében volt jellemző a symbianra (szvsz. simán hozza egy WM5 szintjét, sőt megkockáztatom hogy még stabilabb is...)
-
MODERÁTOR
-
Pompi
MODERÁTOR
A jelenleg futó kártyaolvasók általában mindneféle átalakító nékül kezelik az RS-MMC kártyákat és a miniSD kártyákat is.
A (DV-)RS-MMC kártya egyébként egy félbevágott MMC, tehát az érzékelők ugyan ott vannak ahol a sima MMC-nél, csak maga a kártya rövidebb, de még így is kilóg a legtöbb olvasóból. [link]Feel Good Inc.
-
Ráadásul közben az is kiderült, hogy az a kereső ami nekem kel, az N70-esen nem (úgy) műxik.
Pedig ennek telefon érzete van. Ha a kezembe fogom, nem egy pici játékszenek tűnik mint pl. a 6120 vagy a többi divatos vékonka teló. Mondom ezt úgy, hogy MotoF3-asom van[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest