- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
motorola
tag
válasz Viktor0610 #1102 üzenetére
Hát elő-hátlap alatt az elő és a hátlapot értem....
De úgynézem ha lecserélem ezket+a kameránál azt a kics takarót akkor az egész fekete lesz...Legalábbis amit linkeltél kép szerint annak kéne lennie....De am tuti h nem full feketét veszek mint az me hanem olyat amibe elöl van ezüst keret -
palm treo 75
tag
Előben is nagyon jó csak hamar kopik
Go! Go! Nokia!!! N95 + 8GB
-
<NewL>
addikt
-
motorola
tag
Hát nemtudom mennyire stabil mennyire nem nekem még egyszersem fagyott le meg semmi ilyen baja nemvolt És sztem egyáltalán nemkell rá annyira vigyázni(bár nemszoktam leejtegetni meg stb a telóim) A lötyögéssel sincs gondom nekem nemlötyög szinte semmit..... Amúgy csak bár apróság miatt n80 újabb op,wlan,jobb kamera stb....
[ Szerkesztve ]
-
Zoliii_86
csendes tag
Sziasztok!
Nekem a szoftverrel van egy olyan gondom hogy frissítettem és angol nyelvű lett a menüje :S
Tud valaki segíteni magyar szoftver telepítésében , honnan szerezhetnék ????
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz Zoliii_86 #1114 üzenetére
Helo!
Akkor ezek szerint nem magyar volt eredetileg a készüléked...
It egy kis leírás h hogyan kell megcsinálniSoftverfrissítés
Szükség lesz az NSS-re majd átírod a product kódot és újra frissíted az NSU-valEzekkel a product kódokkal próbáld meg:
N70 RM-84 Standard Edition Euro:0524090 Hungary, Czech, Slovakia & Poland
0524092 Hungary, Czech, Slovakia & PolandN70 RM-84 Music Edition Euro:
0539229 Hun, Czech, Slov / Music edition
Értelemszerűen csak a számot kell bemásolni attól függően milyen a telód,de ha sima akár arra is tehetsz music edition softot .... A többi pedig levan írva a linken h mit is kell csinálni
٠•● Samsung Galaxy S3 LTE Kitkat ●•٠
-
Zoliii_86
csendes tag
válasz Fl4tl4nd3r #1116 üzenetére
Ezer köszi, isten vagy !
Mindjárt kiprobálom !
Amugy ME szoft az miben más a simátol ???
-
rapyd
csendes tag
Üdv!
Már egy éve használok egy Nokia N70-es telefont!Eddig semmi bajom nem volt vele,igaz néha kicsit lassúcska!Egyetlen bajom csak az,hogy túl kevés a belső memória.Már nem tudok mit kitörölni,semmilyen nagy adat nincs rajta.Ez másnál is előfordult már?Mit lehetne vele csinálni?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Zoliii_86
csendes tag
Tököm tele van nem tudom összehozni a telot a géppel , nem jo a driverem , mi a rákot csináljak ?
-
Zoliii_86
csendes tag
És sikerült naggyon király !
Köszi mindenkinek .
Éljen a magyar nyelv !!! -
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz Zoliii_86 #1120 üzenetére
Örülök h sikerült
Am az me softver az annyiban másabb h másképp néz ki,de simára is tudsz me témát tenni..és a multimédi gombot megnyomva a zene lejátszó jön be...különben ugyanazRapyd:
Ha kevés a belső mem akkor törülj róla és a memkártyára rakd a dolgokat,biztosan kell lenni rajta valaminek azért az a 22mb nem olyan "kicsi"
Ha pedig az jön be h memória megtelt zárjon be néhány alkalmazást jön elő akkor zárd be a futó alkalmazásokat,esetleg keress egy nagyon egyszerű témát és máris nemlesz ilyen gond[ Szerkesztve ]
٠•● Samsung Galaxy S3 LTE Kitkat ●•٠
-
bogyó73
tag
sziasztok
szeretném tudni hogy az n70-re kell-e külön adóvevő ha navigátornak akarjuk használni?Marquee 9000 LC
-
bogyó73
tag
-
bogyó73
tag
-
bogyó73
tag
-
eziskamu
addikt
Mitől lehet az hogy a cégünknél lévő mindhárom N70-esnél előfordul, hogy híváskor a csengőhang lelassúl/betorzul? Tényleg ritkán, de szokta, köze lehet az akksi állapotához, vagy valamilyen progi leterhelheti a telót?
-
<NewL>
addikt
válasz eziskamu #1133 üzenetére
Nem segít rajta semmilyen progi sem,legalábbis nekem nem segített. Szegény telefonnak hamarosan vége lesz. Nekem is ezt csinálta,torz volt a csengés,belassult. Csinálta ezt kb 2 hónapig,eladtam szerencsétlenségemre egy közeli ismerősömnek,1 hétre rá megadta magát. Elvitte gsm boltba ott nem csinéltak vele semmitse,a nokiához kellett volna elvinni,de utánna nem foglalkozott vele. Nekem pedig másfél évig semmi problémám nem volt vele. Jó kis telefon,egyik legjobb még most is,csak kicsit nagy.
There's an app for that
-
-
wassermann
addikt
Valakinek nincs Divx lejátszáshoz való Sis-e. Amit eddig használtam időkorlátos volt és lejárt. Most már kiírja, hogy nincs megfelelő kodek az N70-en.
-
<NewL>
addikt
Akinek eladtam 1 hét után döglött be,beadta 2 gsm boltba,meg elvitette a nokiához,de nem tudták vagy nem akarták megcsinálni azt nem tudom,de az biztos ,hogy most nem azt használja.
Nekem a Nokia tune általában a csengőhangom,annál is csinálta. De amúgy nem mindig. ha szeretnéd továbbra is megtartani,használni akkor jobb ha elviszed valahova,és elmondod a dörgést. Ha nokai gari van még rajta akkor lehet ki is cserélik!There's an app for that
-
wassermann
addikt
-
satomee
senior tag
válasz eziskamu #1133 üzenetére
Nekem alig több mint egy éves a tel és az első pár hónaptól kezdve csinált ilyet rendszertelen időközönként.Én úgy tudom ez valami szoftveres szériahiba,és szoftverfrissítessel orvosolható.Én ugyan nem próbáltam mert annyira sűrűn nálam nem jelentkezik hogy ezért frissítsek,meg lusta is vagyok és a kábelt se tudom hol van.
...villámcsapás keltette indukciós hatás...
-
Daemon09
őstag
Szisztok!
Frissített már valaki N70-en sw-t? Kell valamit a telefonon nyomni valamilyen gombot frissítés közben? -
Chosen
addikt
sziasztok!
Van egy nokia n70-em , eléggé lassú , folyton ezer évig tölt , most láttam , hogy van lehetőség szoftver frissítésre, ez orvosolja a problémát teljes mértékben? otthon is megcsinálható, hol csinálják meg , ha otthon nem lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs