Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Honor Magic V2 - origami
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
savliget
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy egyértelmű a kérdésem, de ha veszek egy Z10-t a Telekomnál, és az esetleg független, akkor, ha berakom a vodás sim-et, akkor vodás firmware-t fog kerseni frissítéskor? Olvastam, hogy a T esetén még nem találja meg magától a legújabb szoftvert, és úgy kell felpakolni. Tudja valaki, hogy a Vodfone esetében is kell trükközni a felpakolással?
Köszönöm! -
BobChemistry
őstag
Nah, Facebookról mindenkit bemásolt a kontaktokba...lehet szemezgetni :-(
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz BobChemistry #4803 üzenetére
Melyik OS? Mert a 10.1 nekem is ezt csinálta, inkább töröltem a fb fiókot.
-
Kingfisher79
tag
Na, elkezdtem ismerkedni a Z10 -zel. Sim kártya nélkül
.424-es verziót dobta fel, frissítettem. Pár kérdésem lenne:- akksi %-os kijelzését hogyan tudom beállítani?
- beállítottam a porsche órát, nagyon állat, de ha jól láttam arany színben is lehet. Ilyet hogyan tudnék csiholni?
- van playbookom is, az is brit eredetû, de csak egy átalakítóm van. Jól gondolom, h jó a playbook töltõ a Z10 -hez is?Egyébként nagyon tetszik a rendszer, jó felépítésû, ezért csodálkozom azokon, akik azt mondják, h bonyolult és logikátlan. Nagyon jó, h nem kell ki-be lépkedni, át lehet "csúszni" bárhova
Elõre is köszönöm az éjszakai baglyok segítségét
The RIMpire fights back!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz BobChemistry #4806 üzenetére
Ne töröld szerintem, mert lehet hogy visszaszinkronizálja a törlést! Várj ezzel míg valaki mond valami hozzáértőbbet.
-
BobChemistry
őstag
Azt hogy tudom kikapcsolni, hogy a közelgő FB események (szülinapok) ne jelenjenek meg a kezdőképernyőn, bekapcsolt képernyőzár esetén? Marha idegesítő, hogy ott van, hogy holnap (40 perc múlva) ennek és ennek lesz a szülinapja...
A kontaktos problémát a törlés megoldotta, és a Nokiáról lementett vcardokat bluetooth-on sikerült átmásolni.
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz BobChemistry #4808 üzenetére
Beállítások / Fiókok/ Facebook / Események, szülinap szinkronizáció OFF
Avanti Roma
-
l.sebestyen
senior tag
válasz Kingfisher79 #4805 üzenetére
%-os akku kijelzés csak a 10.2.1-től felfele van. menűben a beállításokban tudod megnézni %-ban.
-
Crafter32
őstag
válasz BobChemistry #4803 üzenetére
De azt betudod állítani, hogy a névjegyzékben lassad a Facebook -ot is vagy sem.
-
sasa134
addikt
válasz Kingfisher79 #4805 üzenetére
Akkor vált arany színűre a Porsche óra, ha éjszakai módbe rakod a telót.
Zárt képernyőnél lassan swipe felfele - elkezd megjelenni a kijelzőn a kép, de ne oldd fel teljesen. Engedd el. Most fentről swipe, a kis bedside ikont húzd a kijelző aljàig. Voila, éjszakai mód - minden csendes de minden megy a háttérben, az óra pedig szép arany színű.Vagy óra app, fentről swipe --> éjszakai mód.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
BobChemistry
őstag
Na végre met a mobilnet is. Koszonom a segitseget.
-
Kingfisher79
tag
l.sebestyen, sasa köszönöm szépen
The RIMpire fights back!
-
nagyúr
Kedves tagok kérdezték, hogy hol lehet megnézni a gép függetlenségét.
Imho: Beállítások -› Biztonság és Adatvédelem -› SIM kártya -› ott figyel lent a lényeg. Telefonhálózat zárolása! Nálam minden független.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
sasa134
addikt
-
BobChemistry
őstag
Hm, akkor ezek szerint jól jártunk. Mint a Motorola defy esetén. Csak akkor a késedelmes frissítést nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz BobChemistry #4824 üzenetére
Nem mintha bajom lenne vele
-
ZP67
tag
Sziasztok,
Azt ertem, hogy BB10-hez nem kell BIS, legalabbis majdnem, de mi van akkor, ha csak BIS-em van? (Telekom)
Mukodik minden funkcio?Koszi a segitseget!
Udv,
ZP -
nagyúr
válasz rbalint88 #4828 üzenetére
Én nem már... Kirógtuk már régen a vodát!
A frissítést a telefon akkor volt nálam is a 429-re megcsinálni, mikor ki-be kapcsoltam, és közben hagytam egy fél órát. Mérgeskedtem is, hogy miért nem jön, de aztán ez a "kis szőke női praktika" segített.
Apropó!
- Mit csinál a szőke nő egy lezárt szobában két vasgolyóval??
- Az egyiket elveszti, a másikat elrontja!
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Coc@s
őstag
Nekem van Telenoros kártyám is (a cég backupnak adja arra az esetre, ha olyan helyre kell mennem pl. hibára, ahol pont a T esettt ki, esetleg pont azért kell odamenni , akkor is elérhető legyek ill. tudjak telefonálni ), de az sajna nem mikro-SIM.
Levághatnám méretre, de nincs SIM adapterem, és a 20-as telóm az nem mikros.Így gyakorlati próbát egyelőre nem tudok tenni.
[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
jcage
tag
válasz sasa134 #4827 üzenetére
Egyébként az nem járható út, hogy Sachibar-ral nem a saját szolgáltatómat választom ki, hanem pl Telenort? Mert ott speciel felajánlja 10.2-t, csak ugye T-nél nem.
Egyébként azt mondta a T-s BB ügyfélszolgálat, hogy 12.08ig minden Z10-re megérkezik a frissítés OTA-n.
A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet...
-
BobChemistry
őstag
A gyári headset-et bármire le lehet cserélni? Mert nekem ez a kialakítás elég kényelmetlen.
-
Coc@s
őstag
válasz BobChemistry #4836 üzenetére
Én a mindennapokban még az anno iPhone-hoz rendelt, kb. 100 Forintos szifon fülest hordom magammal, azzal tökéletesen működik.
Aztán hogy kinek mennyire kényelmes, a fülén - is - múlik.18 éve itt
-
icezozo
addikt
van még kiadó hely a PH BBM csoportban!
OS 10 BBM csoport betelt
http://qwankido.hu/
-
sasa134
addikt
válasz BobChemistry #4838 üzenetére
Nekem azzal nincs. De (ízlés kérdése) az a bajom h teljesen elfedi, hogy az egy BB a kezedben.
Nekem ez van - nem szép, de jól szolgál, ha fel akarod az élére állítani. Illetve a hátulján van BB felirat.
Páromnak ez van:[link] - ezt bátran ajánlom, aktív tok, nagyon szép (fehér teló + piros tok).
Avanti Roma
-
jcage
tag
válasz Gyurvagyi #4841 üzenetére
Arra én is. Mondjuk megadta a nevét az ügyintéző, szóval hétfőn megkeresem, ha félreinformált...
Igen, olvastam a hozzászólását. Ráadásul megnéztem a SIM beállítást és az enyém is UNLOCKED, pedig T-től vettük.
A kritikus olyan, mint a nőgyógyász: ott keresi a problémát, ahol más az élvezetet...
-
ZP67
tag
Köszi a választ.
Én is így gondolom, ez lenne a normális, de láttunk már karón varjút.
Főleg, hogy a T BB ügyfélszolgálat (amit úgy tűnik kiheréltek hibabejelentő vonalra...) ennek ellenkezőjét állítja, azaz, ha emailezni és BBM-ezni is akarok, akkor kell a BIS + kell egy mobilinternet. De nagyon nem tűnnek kompetensnek, ezért érdeklődöm itt is.
Üdv,
ZP -
Benji77
aktív tag
Kezd jó lenni az akksi időm.
Második töléssel reggel 7h-or vettem le a töltőről.
FB,skype,céges+magán levelezés folyamatosan, fél óra beszélgetés.
Most 90%-ot mutat
Ja...és ez is függetlennek mondja magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Synology NAS
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest