Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Honor Magic V2 - origami
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
Ez nem igazi emuláció (nem kell emulátor, amiben beolvasod az appot stb). Az van, hogy a 10.2.1-es OS ág már a legújabb android runtime környezetet tartalmazza, így jó esély van androidos appok futtatására. A 10.2.1 előtti ágak (köztök a hivatalos 10.2.0.xxx-ek) is képesek erre, de jóval több korláttal (pl nem lehet apk-t file kezelőből telepíteni, először át kell rakni bar-ba, majd side load-al feltenni --> lásd 732-es hsz., nem megy a play-ből egyből telepítés stb)
Attól függ mit értesz komolyabb játékok alatt? Nem írtál példát. Van jó sok komoly(abb) natív BB10 játék az BB World-ben ami vígan fut a z10-en hiszen a vas bírja: Batman, Iron Man 3, Real Racing 3, Asphalt7 , Badland, Contre Jour, Minion Rush, Modern Combat4, Mass Effect Infiltrator, Flight Theory stb stb
Röviden summázva: androidos appok futtatására garancia nincs, de a legjobb esély a legújabb 10.2.1.1055 Leak OS-sel van. Minden másra ott a BB World aminek a kínálata a neten megtekinthető ha picit visszaolvasol.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
-KP-
addikt
válasz sasa134 #4703 üzenetére
konkrétan arra gondolok, hogy az olyan játékok, amelyek android platformon a hardver igényesebbek közé tartoznak de nincsenek natívan megírva BB-re, vajon azok hogy futnak. lehet vennék ajándékba unokaöcsémnek egy ilyen készüléket majd később. ő viszont orrba-szájba játszana rajta. A legegyszerűbb lenne venni neki egy droidos készüléket (mondjuk egy xperia L), de annyira nem vagyok hasra esve az 50ezres droid készülékektől. zug gsm boltban kétes eredetű készülékeket bolti garnak kiszolgáltatva meg nem vennék... Miután meghallottam mit tud ez a készülék és mennyiért, akkor bizony elgondolkodtam, hogy mi lenne ha....
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
Sajnos én ebben nem tudok segíteni, mert nem nagyon játszok rajta (na jó, havonta kb 20 percet...). Elsősorban kommunikációs készülék számomra.
Jó lenne tudni, hogy az illető miket favorizál és akkor meg tudod nézni, hogy van-e a BB World-ben. Én androidos játékokat nem telepítek mert nincs rá szükségem.Avanti Roma
-
nagyúr
Már bocsánat, de csak hogy játszon egy "Jé,de érdekes" mobillal - azért én nem ajánlom.
Ez inkább a hétköznap, munkára zökkenőmentesen használható mobil - és "még lehet vele néha játszani is". kategória. Ez pedig jelentős különbség.
Nem is tudom most pontosan van-e nekem játék rajta... Ja! Van! Engri bördz! És még meg sem nyitottam egyszer sem.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
teo77
őstag
válasz hsrasus #4692 üzenetére
Szervusz! Kösz szépen, ez biztató! Én is az akkura gyanakszom. Nem, dehogy bántottál meg! Értékelem, hogy vetted a faradtsagot. Ma csinálok egy faktory resetet, és csekkolom. Az akkura van garancia? Mit tudtok erről? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
-
lezerpiramis
őstag
Hasonlo hibajelensegnel - foleg upgrade utan - erdemes egy software reloadot csinalni, majd ujra "felepiteni" a telefont, tehat nem visszatolteni a mentest. Szivatos es idoigenyes, de neha megeri - ha meg nem hoz javulast, akkor meg mindig vissza lehet allitani a mentest.
-
nagyúr
Szerintem fogja szeretni. Én azt vettem észre, konkrétan a billentyűvel kapcsolatban, hogy mindent úgy akarok kezelni, ahogy a Zén kezelem. Ez pedig magában egy olyan momentum - ami azt jelenti, hogy gyorsan használható és könnyű.
Még rövidebben: Az agyunk együtt jár vele!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Coc@s
őstag
Az a kérdés merült fel, hogy a BB-s appok bar fájljai kivarázsolható-e a telefonból, ill. bárhonnan?
18 éve itt
-
hsrasus
aktív tag
gondoltam már leírom a tapasztalataimat, hátha van akinek segít pár dologban.
szóval már több mint fél éve nyüstölöm a készüléket, ez az első okostelefonom (előtte nokia 5310 volt amivel nagyon meg voltam elégedve). barátnőmnek nokia lumia 820-a van így érdemben azzal tudom összehasonlítani mással nem. szerintem nem vagyok elvakult fun, uh talán némileg objektív amit leírok.kezdeném a SZEMÉLYES pozitív benyomásaimmal:
- egy ujjas kezelés, már annyira ráálltam, h csak a hüvelykujjammal vezérlem, hogy igazából mindig kell pár perc ha barátnőm telefonját veszem kézbe mire rájövök, h ez nem úgy működik. szerintem ez nagyon jó és kényelmes.
- böngésző háttérben, hallgatom a youtube-ot és közben válaszolok egy mailre, a 820-nál ez biza nem így van. de mondhatok mást is, játszok (RR3), jön egy üzenet, látom, mert elkezd villogni a led, játék közben kitekintek és megnézem mi az, ha akarok válaszolok, ha nem vissza a game-be minden töltögetés nélkül.
- HUB, minden üzenet egy helyen
- az elkészült képek is szerintem jobbak.
- a frissítések alkalmával eddig mindig azt mondtam neki, h OK, nem kellett csinálnom semmi mentést és MINDEN adatom szépen megfelelően megmaradt a telefonomon, ahogy annak lennie kell. és bár nem teszek fel leak-et (ez elvi és lustaság beli kérdés) a folyamata elég egyszerű és nem jár semmi dádá-val. új készüléknél, talán meg is éri, mert szerintem a 10.2.1 nagyon sok olyan funkciót hoz majd, ami még jobá teszi a rendszert (vagy gonoszkodni akarnék mondhatnám azt is, hogy bepótolja a logikusan elvárható eddigi hiányosságait )alapvetően elmondható, hogy a telefonban a legnagyobb királyság maga az OS.
a problémáim eredő oka nem feltétlenül maga a készülék, azonban azért is megemlítem őket, mert nem tudom másnál / más OS-nél ez hogyan van:
- billentyűzet: bár elvileg királyság kéne legyen gépelni vele, de nekem egyszerűen nemmegy gyorsan, lehet én vagyok béna, sőt az "ü" betűt rendszeresen elbaltázom elsőre, bár az is igaz, h nagyon vastag és nagy ujjaim vannak.
- zene: a zenelejátszóban nem lehet mappa szerint rendezni őket, ahogy anno az 5310-esemen, ez eleinte kifejezetten idegesítettel, azóta nagyjából megszoktam
- GPS: a 820-al összehasonlítva siralmas, mert nincs OLYAN SZINTŰ, OFFLINE navigáció ALAPBÓL a készüléken, bár egy ideje már nem is érdekel, mert a 820-al szoktunk navigálni inkább, de azért hozzáteszem a Miero DON'T PANIC-ot próbáltam, korrekt, de nekem SZEMÉLY SZERINT nem nyerte meg a tetszésem
- Kontaktok: ez számomra a legidegesítőbb, mert az 5310, egyszerű logikus (csak az van ott, amit én hozzáadtam) telefonkönyve után egyszerűen nem tudom benyelni ezt az idióta, minden hozzáadódik a kontaktlistámhoz, ha akarom ha nem dolgot. Skype, FB, még az anyám kínja is, van ami 2x, és azután is ha letiltom, h ne legyen ott, 1-2 valamiért csak besurran valahogy. egyszer megpróbálom majd rendbe tenni, csak rá kéne szánnom magamat, addig meg csak zsörtölődök.egyébként pedig, ami szerintem világkirályság az új Nokiákon az a cinemagraph gifkészítő, nagyon remélem csinálnak ilyet majd BB10-re is és akkor már, hogy új ötlet is legyen a kamerát kéne megcsinálni, h lehessen slowmotion-ban felvenni.
na bocs a szóf0s@sért.
-
sasa134
addikt
FIGYELEM! Akinek gondja van bármelyik szenzorral annak a megoldás egyszerű: újraindítás után jónak kell lennie - immár véglegesen. Ezt maga Michael Clewley twittelte ki a BlackBerrytől. Próbáljátok ki (nálunk bevált)
Avanti Roma
-
teo77
őstag
válasz lezerpiramis #4710 üzenetére
Köszi, igen, ezt tudom, én is így fogom csinálni. Bár csak a Skype van fent pluszban, nem lesz nehéz dolgom.
Coc@s: köszi! Carphone Warehouse, UK. 2 év gari. Gyártói.
Hagel: köszönöm, ez jó tipp!
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
nagyúr
válasz hsrasus #4717 üzenetére
Mint symbianos volt nokiás - igen, a térkép nagy rejtély... Ennél szarabb van-e a világon? Hétfőn ird és mond röpke 20 perc alatt talált meg egy budai utcát. Nagyon örültem neki!!!!
Kamera: Az N8 kamera... Na, azt kellene némi szoftveres update után. Azt mondanám erre, hogy nem kell jobb! 12 mega, viszonylag nagy érzékelő és a legújabb szoftverrel szó szerint csodát lehetne vele tenni!
A kontakt lista tényleg fura. Hál istennek nekem nincs fészbúkom. Így is csoda, hogy a BBM kontaktokat berakja.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz lezerpiramis #4726 üzenetére
A kisf...! Ott fagyoskodtam 20 k! percig az aszfalton, míg kegyeskedett megmutatni egy utcát - amire nem tudom miért nem írta oda a nevét! A symbim két pislantás alatt betöltött. Hozzáteszem sokan szidták, de nekem 2 év alatt az össz kétszer fagyizott - az én hibámból. Itt meg én fagyiztam - és elég volt!
-
-
Kingfisher79
tag
Jelentem, Z10 megvéve! CarphoneWarehouse, London, 262 Oxford street
Céges telóm lesz, micro SIM csere folyamatban, addig csak gyönyörködöm benneEgyébként ebben a CPW üzletben - nem vicc - ki volt állítva 2 db fekete Q10, 2 db fekete Z10, 1 db fehér Z10 és Q5 is.
Vicces volt, h egy apuka nézegette a telefonokat éppen egy Samsungot nyomkodott, amikor a kisfia rálelt a fehér Z10-re, swipe-up-pal feloldotta, majd jelezte az apukának, h "It's so coooool"
Jó volt hallaniHa lesznek kérdéseim - és biztos lesznek - tisztelettel számítanék a fórumtársak segítségére
The RIMpire fights back!
-
sasa134
addikt
Playbookblog közölt BB10 akku tesztet: íme
Kingfisher79
grat és használd egészséggel![ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
icezozo
addikt
-
nagyúr
válasz Kingfisher79 #4730 üzenetére
Üdv a csapatban!
Nagyon jól látod! A gyerekek őszinték! Ha nekik kezelhető, akkor nem kell a parasztvakítás! Ez akár elmenne egy reklámnak is!
Ha láttad a G2 reklámot - a "hülye kriksz-krakszos feloldással" akkor tudod miről beszéltem.
Még emlékszem, hogy mikor üzletkötő voltam és kaptunk egy "mágikus, 4 számból álló kódot" a kimenő hívásokra... Bármilyen találom 4 számra fel tudtuk oldani! Ha-ha-ha!!!!
-
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
na ma végre megérkezett a Z10 és sokkal szebb mint a videókon.
Viszont belefutottam egy problémába miszerint nem tudok csatlakozni az itthoni hálózatra.Egyszer sikerült de utána csak azt irja ki hogy ezt a konfigurációt letiltották,és nem is tudom törölni hogy esetleg újra hozzáadjam. Valakinek esetleg ötlete?
Előre is köszönöm. -
Viper26
nagyúr
Másnál is eltűnt a pH-s BBM csoport?
Garmin epix™ Pro
-
rbalint88
addikt
háhá, kézben a Z10 (t-mobiletól, sajnos indításnál logót ad, úgyhogy gyaníthatóan nem független, sebaj), wifire csatlakozott, csináltam BBID-t és elkezdett frissíteni. lájk!
-
-KP-
addikt
Üdv!
Van köztetek olyan pécsi, aki ilyen telefonnal rendelkezik és esetleg megmutatná a készülékét?
-
csacsi67
addikt
Reutert reseteld ki. Majd próbáld utánna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magától cselekvő AI-rendszerrel kísérletezik az energiaipar
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest