Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gomba

    senior tag

    válasz sasa134 #2857 üzenetére

    Ez így van sajnos. Viszont jelenleg személy szerint 2 ilyen amit tudok mondani az egyik a Waze - mondjuk ezt az új leak-kel már lehet sideloadolni, illetve egy office klón alkalmazás. Én többel nem találkoztam ami Q10-re nincs és kellene - mondjuk nyilván mivel igényem sem volt rá valószínű :D
    Ha már Z10 topikban vagyunk :) akkor a Z10 ára jelenleg sokkal jobb, mint a Q10-nek. Számomra úgy tűnik, hogy a Q10-et tovább fogják supportálni/árulni, Z10-ből egyértelműen a készletek kiszórása megy. Azonban ez csak tényszerű közlés, mivel a szoftverfrissítések tekintetében mindent meg fog kapni (ha hardveresen képes rá) a Z10 továbbra is.
    (nekem gyönyörű a Q10 kijelzője is, azonban a Z10 a ledes kijelző miatt sokkal erősebb fénnyel rendelkezik - de mondjuk eddig nem volt olyan amikor nem volt elég "fényes" nekem a Q10)
    Tényleg ízlés kérdése. Először én is Z10-et akartam még amikor nem volt Q10, azonban egy kézzel nem tudtam kényelmesen tartani, aztán pedig beláttam, hogy nekem kellenek azok a gombok, így megvártam a Q10-et.
    Amit lehet várni, hogy még több szoftveres támogatás fog jönni a fizikai billenytűzethez (több shortcut, speed dial satöbbi) a jövőben - mert valljuk be még lehet a mostanit bőven fokozni.

    [ Szerkesztve ]

    Ép hardverben ép szoftver

Új hozzászólás Aktív témák