- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
Én csak hivatalos, szolgáltató által kiadott OTA OS update életúttal rendelkezem (semmi leak, beta stb) - arról az a tapasztalatom, hogy folyamatosan javult az akkuidő, pedig én 10.0-ról jövök (áprilisban azzal vettem a telót).
10.0 után az első 10.1 a .273 volt (akkuidő javult, de azzal sajna a teló mindig újraindult), szerencsére 3 hét után kijött a .2312. Az volt a leghosszabb életű OS, amit eddig használtam, és azzal vígan elment egy munkanapot, amíg hazaértem (tehát reggel 6-tól úgy este 8-ig, még maradt is mindig 20-30%) - szinte végig 3G (de nem sok netezés, csak mobilnet ON) - egy mail fiók, FB, Linkedin, whatsapp, BBM, twitter, úgy fél-1 óra telefonhívás.
Most tegnap óta fent van az MR OS (.4181) - nem tudok nyilatkozni, kell pár nap, mire véglegesen beáll a rendszer.
Elmondható, hogy nálam nem téma az akkuidő, de tény, ha folyamatosan 3G-n vagy, meg állandóan nyomkodod, ki lehet nyírni gyorsan (mint bármilyen hasonló telót...)[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz lezerpiramis #2153 üzenetére
Ehh ez nem jó hír. Kíváncsi vagyok, nálam is hasonló lesz-e a tapasztalat. Ha nem, akor megy vissza a .2312, azzal semmi gond nem volt.
Avanti Roma
-
pamacs
csendes tag
köszi-köszi. az a 36 óra pedig jól hangzik de igen, a 3g/+ rohadt sokat számít, anno a 9810-em 3G-n délután 2-re lemerült ... úghogy inkább E-n használtam. ami azért botrányos, akárhogyis nézzük.
mondjuk a gáz az hogy az hogy nálam most a Z10 este 8-ra mondjukkb telejsen lemerül, az úgy, hoogy szinte egész idő alatt wifi-n van. valamelyik nap kipróbálom hogy hogy alakul mindez ha kikapcsolom a wifit...
ma azt próbáljuk hogy nem indítom el az ice age nevű hülye kis játékot (amit azért meg lehet kedvelni mert az biztos hogy cpu-akku gyilkosaranyos ez az "újonc" tagság így 5 éves reg után. ... oké, lassan 7 :) vagymár 8 :) és 11 :) 13. 18. 20 év
-
pamacs
csendes tag
válasz lezerpiramis #2156 üzenetére
ígyvan! persze nyilván ugye azért más már az a tartalom mennyiség ami ezekena telokon jön a böngészőben.
jelenleg - játék nélkül - most 75%-on vagyok, ami jónak tűnik, majd este kiderül. ami nem csoda mert volt egy olyan hogy kb 20%-on indítottam el aztán kb 10 perc múlva kiírta hoggy 10%. kb.
2G biztos sokat dob, kifigom azt is próbálni... bár nálam talán enm is, mivel wifis helyen avygok nagyrészt így minimális az amit az eszköz 3G-n tölt. meg a linket is ki fogom próbálni. midnenesetre a 75%-el jól állok
aranyos ez az "újonc" tagság így 5 éves reg után. ... oké, lassan 7 :) vagymár 8 :) és 11 :) 13. 18. 20 év
-
GGMPC
őstag
-
icezozo
addikt
-
pamacs
csendes tag
Igen, vagy hogy miért nem lehet akár renszerzsinten belőni, hogy mely app, mely app indításokor váltson 3g-re. mondjuk browser és youtube. pl. vagy egy 1 mozdulatos gyorskapcsoló a többi mellett. vagy valahogy
de egy app sem lenne rossz. ez már mióta léétezik a 3G - és ezáltal az ezáltlai akku merülés - azóta foglalkoztat
aranyos ez az "újonc" tagság így 5 éves reg után. ... oké, lassan 7 :) vagymár 8 :) és 11 :) 13. 18. 20 év
-
sasa134
addikt
válasz Fapuma77624 #2160 üzenetére
.bar kell neked
több megoldás van, én ezt használom:
732-es hsz klikk[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
dave74
tag
Sziasztok! T függő telefonra rá lehet tenni a 10.2 leaked verziót?
[ Szerkesztve ]
-
GGMPC
őstag
A sok sznob, mappet felhasznalot leszamitva nagyon rendben van az iPhone es ezaltal az IOS foleg a szeptemberben erkezo IOS7.
Ha probalgatni szeretned, akkor eleg a 4S, mert az az 5 olyan kis mostoha gyerek es akkora kulonbseg nincsen a ketto kozott - majd az 5S mar indokoltta teszi a 4S felhasznaloknak a valtast...
En szemely szerint azert erzem neha, hogy valtanek, mert dogunalom a felulete es probalgatnek masokat is, mint pl. nagyon bejott a WP platform es e pozitiv elmenyen felbatorodva megneznem, hogy mit tud a BB.
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
nagyúr
Más:
Érkezni fog az a klassz tartozék a Sony-tól. Androiddal együttműködő kamera modul.
Ezzel fog működni??
Mit szóltok?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
teo77
őstag
Tisztelt Z10 gazdik! Letezik olyan dolog, amit megismerve igencsak fanyalogtatok, miutan hozzájutottatok a Z10-eshez?
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
sasa134
addikt
ok pár 'kritika' részemről, ami most eszembe jut:
- nincs önkioldó a kameràban
- ébresztésnel be tudsz állítani ismétlődést,de minden napra más időpontot előre nem
- a bb10-es Fb app-al meg mindig nem lehet képet lementeni a telora ( nem a telefon hibája, tudom)
-az első inditaskor, fiókok beallitasakor össze tudnak keveredni, pontosabban duplikalodni a kontaktok ( Fb-rol, email katalógusból, Sim-rol szedi, lehet állítani, ez a szerencse,erre figyelni kell)kb ennyi. Mindegyikkel tudok együtt élni vagy orvosolni, nagyon szeretem a z10-em
pár olyan dolog ami extra durván bejön:
- a legjobb gépelési élmény üvegen!
- csúcs böngésző, élmény netezni
- tényleg multitask,nem reklám
- ösztönszerűve való gesztusvezerles, minden más rendszer eléggé elavultnak tűnik utána (home gomb, ki-be lepkedni stb)
- vezeték nélküli kapcsolat, media megosztas Pc-vel csúcs![ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
tombike
aktív tag
ha valakit erdekel a z10 em keressen priviben koszonom
-
sl30
csendes tag
válasz Galahed #2179 üzenetére
Valaki!
Az hogyan lehetséges, hogy a YouTube-on van élő bizonyíték video, ami szerint Z10-en fut a Subway Surfers játék...
Én miután telepítem a .bar ilyen progit, indításkor hibaüzenet és fekete kép.:-(
Valaki látott már ilyet működés közben?
A kutya az ember legjobb barátja. Nem ad tanácsokat, nem kér kölcsön és nincs rokonsága.
-
Galahed
senior tag
válasz sasa134 #2174 üzenetére
"- ébresztésnel be tudsz állítani ismétlődést,de minden napra más időpontot előre nem
- a bb10-es Fb app-al meg mindig nem lehet képet lementeni a telora ( nem a telefon hibája, tudom)"a 10.2 -vel már be lehet állítani akár minden napra más időpontot is.
- a FB appal (lehet hogy ez is 10.2 vel jött új verzió lenne??) le tudok menteni képet , nekem sikerült. ( ráklikk a képe - megnyílik új képernyőn, ujj rajtahagy- oldalról előcsúszik a mentés opció)
-
sasa134
addikt
válasz sniper4573 #2184 üzenetére
megneztem, valóban. akkor vmivel kevertem. tovább osztani? ehh nem tudom
Avanti Roma
-
teo77
őstag
válasz sasa134 #2176 üzenetére
Ugy tudom, kapszulaban futtathatsz androidos programokat. Ott meg kismillio ebreszto app van, nem? (attol fuggetlenul, hogy irtak mar, hogy az uj frissites ota mukszik a tobbnapos ebreszto)
A kerdesem a kapszulas hasznalatra iranyul foleg. Mukszik ez?[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
GGMPC
őstag
válasz eventus #2187 üzenetére
Ha Androidot akartok latni es hasznalni, akkor miert vesztek BB-t, mert kb. minden ismerosom BB-je osszefosta magat a droid programoktol!
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
agabe
addikt
sztem felreertettel
jelnleg van I5-om mint fo telo, szertem, csak erdekelnek mas rendszerek is, nem vagyok egyik markanak / rendszernek sem kulonosen rajongoja...azt hasznalom ami epp legjobban bejon osszessegeben es miutan android, es wp is mar evek ota ismert szamomra ezert talan johet egy bb Z10 kiprobalasra
Kar, hogy keves az app ami nativban van hozza, es az androidrol forditas azert nemi macera (meg nem is megy meg minden jol igazan), de ha epp raerek kicsit akkor elpepecselnek vele[ Szerkesztve ]
-
ATI
senior tag
Biztos volt már ittt, csak elkerülte a figyelmem. Ti ismeritek a BB10BARS-t? Van fent egy csomó átkonvertált app. Én csak a Google maps-t próbáltam eddig, az megy faszán.
-
sasa134
addikt
Igen, legalábbis én ismerem (linkeltem is jó régen már) - de itt sincs ugye garancia semmire, próbálni kell.
A Viber innen csak úgy simán nem megy, elég trükkös a telepítése és úgyis lehet crash a vége (van leírás a berryblogon)De pl Icezozo saját maga konvertált appokat (apk-t) bar-ra, és pl a HVG app kiválóan megy, naponta használom.
Instagram is megy.
Szóval van példa erre is, arra is.
Avanti Roma
-
dave74
tag
Hogy lehet letölteni egy olyan appot (Real Racing 3 for BlackBerry 10) ami nem elérhető az adott országban?
Csak a fő oldalról lehet letölteni, de a játék lapjáról nem.
[ Szerkesztve ]
-
GGMPC
őstag
Hat igen ... Ketertelmu volt az irasod - felreertettem...
Akkor nalad is ugyanaz van, mint nalam.
IOS a vezer rendszer, de szivessen kiprobalgatok mas platformokat is.
Pl. WP nagyon meggyozo volt, de mivel almas a szamitogepem is, ezert nem igazan indokolt a valtas.
Jaja - probalgassunk csak, nem artanak az egyebb ismeretek!
[ Szerkesztve ]
-
pamacs
csendes tag
tetszett sasa134 hsz-e, úgyhogy egy ilyen pro/kontra / Z10 - 10.2
negatív/furcsa
- kamera fókusz és kioldó rendszere nekem továbbra is furcsa és megszokhatatlan. bár amire nemrég jöttem rá, hogy ha nyomva tartod amikor meg van a fókusz akkor lokkolja és nem kezd el egyből újra fókuszt keresni. (ami főleg gyenge fényeknél halál) gyengébb fényeknél sajnos alapvetően gyenge a minőség, pl egy i4 (nem s) is simán veri ilyenkor
- a kijelző üvegének felületet nekem néha mintha kicsit túl tapadós lenne. ha kicsit is izzadt az újjam, már tapad. ami főleg a felhúzásnál zavaró.
- akku kb csak óvatosan és odafigyelve visz el egy teljes napot. (10.2?)
- HUB kezelése, túl macerás a csoportos kijelölés ill. a törlés (nyomvatart vár, rábök stb) szerencsére itt ki lehet kapcsolni a törlés megerőséítését, de kár h pl képeknél a törlés dolog az még egy plusz lépés
- csak idegesítő, nem különösebben fontos és app hiányosság. facebook appban a foursquare kommenteket jelzi ugye de nem lehet megnézni/látni
- bár az még első alakalomkor volt, 10.0-val de a kontakok kezelés borzalmas volt. duplikált elemek és nem lehetett csak egyesével törölni! appot kellett hozzá keresni, amiből rádásul szinte mind fizetős volt, alig találtam olyat amivel ingyenesen tudom letörölni a kontaktjaim...
azt hogy vezetéknév legyen elől mind a mai napig nem tudtam beállítani, igaz már megszoktam és jó így- kezd egyre több jó app lenni, de itt a többi markethez képest kb szinte midnen fizetős (de még kipróbálni sem lehet hogy tényleg jó e és megvedd e) a jók is de még a gagyi vackok is
- hátlap... (recsek, ropog kicsit.. pedig max ha 5 alkalommal lett leszedve)
- a gomb lehetne mondjuk a hangerő gombok alatt. macerás felnyúlni, mondjuk amikor csak meg kaarom nézni az értesítéseket
- kár hogy nincs olyan hogy pop-up szerűen be lehetne állítani bizonyos értesítéseket hogy mutassa érkezéskor pár másodprecre. ülök a gép előtt, mellettem a telefon, csipog.. és meg kell fogni, felhúzni/megnyomni hogy lássam mi történt
- nincs clash of clans
pozitív
- kezdetben ezért majdnem kidobtam, de 10.2-őn, debug tokenelve kb minden számroa fontos app megy végre (viber, teamviewr, skype, shazam, és sok egyéb anniyira nem fontos is: googlemaps, instagramm, speedtest stb) és egyre több jó appot és játékot találok a Worldben
- az éjszakai mód nagyon klassz. elnémítja a jelzéseket és ha töltőn van a készülék, akkor nagyon halványan mutatja az órát. ami amúgy nagyon szép design - itt ami nekem még kicsit negatív, hogy ilyenkor az ébresztés szundizása ill. elvetése nekem nem egyértelmű
- multitasking kezelés, böngésző, a lehúzható kontrolpanel, blackberry link (hazaérek és ugye autómatikusan csatalkozika wifire és onnantól kezdve autómatikusan megjelenik a hálózaton, a pc hozzáadja hálózati meghajtóként és még a wd tv is egyből látja), hdmi,
- és igen, a gesztusvezérlés! fél nap alatt úgy megzsokja az ember, hogy onnantól kezdve úgy nyúl már midnen telefonhoz céges androidot már a bb utáni 3. nap óta mindig úgy akarom kinyitni, meg appból visszalépni aztán rájövök h itt gomb van
persze én majdnem a kezdetek óta 10.2-vel haszálmom, lehet van több olyan dolog is (pl főoldali notifikációk) ami ez alatti rendszereken még nincs.
i4 után megbántam-e hogy ezt vettem és nem 4s-t vagy 5-öt? nem (és tény, hogy nagyon jó az ios és az iphone)
-
sasa134
addikt
Király poszt!
2 észrevétel:
- az enyém nem recseg, roszog, teljesen masszív és semmi szerelési 'hiányossága' a hátlapnak. Nem szoktam nyomogatni, meg csavarni, feszegetni, de ha teszem, akkor sem ad ki semmi hangot stb. Érdekes, hogy a Tied igen.
- nem kell feltétlenül a bekapcs gombot használni az oldáshoz, egy sima felfele swipe is oldja ( a Kijelző beállításainál tudod beállítani, hogy ne csak gombbal oldódjon, hanem ezzel a mozdulattal is)[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
GGMPC
őstag
Valaki nyomkodott mar BB PlayBookot?
Mit erdemes rola tudni? Es mennyire kompatibilis a BB telefonokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest