Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Honor Magic V2 - origami
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
No, Z10 booom van ?!
Most kaptam a mailt a DHL-től, megjött a fehér az asszonynak is
Avanti Roma
-
OneUtd
csendes tag
A Pertnero-nál most 72k, lehet ennél olcsóbban megbízható forrásból?
-
HaZse
őstag
Akinek fehér van és feketét szeretne szóljon.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
icezozo
addikt
na a CIB is megy már a Z10-en
http://qwankido.hu/
-
HaZse
őstag
Honnan tudom letölteni az OTP Smartbank.apk file-t? Mert mindenhol csak a play áruházra mutató linket találtam.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Coc@s
őstag
Opppppsz.
Lehet, hogy megy vissza nekem az utolsó gyári cucc.
Mert az egy dolog, hogy a zenelejétszó nem megy, de a fényképező sem indul.
Márpedig az kellene.18 éve itt
-
l.sebestyen
senior tag
10.2.1.1055 raktátok fel? Megy 100-2ön is? Mintha azt olvastam volna csak stl100-1re jó csak
-
sasa134
addikt
válasz l.sebestyen #3875 üzenetére
már van az összes Z10 modellre, a CB - ről letölthető
Avanti Roma
-
nagyúr
válasz sasa134 #3876 üzenetére
Ma láttam a krekkberin, hogy már valami 18xxnál járunk.
Hmm... Három naponta reszelnek rajta egy keveset.
Az is kint van, hogy a 10.2.1es hivásfogadó hogy tetszik. Nekem ez sem az nem tetszik. Mi a fenének kell húzogatni a felvételt? Nem elég már a felvesz-letesz gomb?
Nem látom értelmét ott a nagy csúsztatásnak szlájd ide vagy oda.Jaaa! hogy a felvesz-leteszt azapple levédette?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Coc@s
őstag
A 1055-nek az akksikezelése nem egészen korrekt, az utolsó hivatalosban sokkal jobb volt, de nyilván majd ennek a véglegesében is jó lesz.
18 éve itt
-
lugosi
MODERÁTOR
Uhh na igazán nem akartam külön beírni, csak ha már újra felmerült, akkor leírom velük a tapasztalatomat.
Felhívtam őket a honlapon megadott számon.
Felveszi egy srác, kb ez volt a beszélgetés:
- Ige'?
- (kis döbbenet után), elnézést, xyz vagyok, a partnerogsm-et keresem.
- Ige'!Na ebben a pillanatban eldöntöttem, hogy náluk soha, semmit nem vásárolok. Az egész beszélgetés ugyanebben a lekezelő stílusban zajlott, holott egy potenciális vásárlóval beszélgettek. Utólag merült fel bennem, hogy milyen stílust kapnék, ha mondjuk egy garanciális problémám, vagy egy reklamációm lenne, ha ezzel a stílussal csábítják magukhoz a vevőt
Az eleve egy szint, hogy nem tudunk egy telefont úgy felvenni, hogy bemutatkozunk, oké, de az már tényleg több a soknál, amilyen lekezelő módon viselkedett az illető a telefonban. A beszélgetés kb első fél perce után már éreztem, hogy milyen kegyetlenül unja, utálja hogy velem kell beszélni, le szeretne már rázni a fenébe, és hogy milyen eszméletlen módon terhére vagyok.
Hab a tortán, hogy mintegy mellékesen kiderült, hogy a feltüntetett ár nem az új független, hanem a használt hálózatfüggő készülékre vonatkozik, de ez legyen a legkevesebb.Felhívtam két másik üzletet, érdekes mind a kettő be tudott mutatkozni, és korrektül elmondták, hogy mi-merre-meddig. Nem éreztem azt a másik két üzletnél, hogy egy felesleges nyűg vagyok a nyakukon, hanem azt, hogy igyekeznek mindent megtenni azért, hogy elősegítsék a vásárlást.
Sajnálom a tulajdonost, hogy ilyeneken múlik nála a forgalom, valószínűleg fogalma sincs róla, mert akkor ez így nem mehetne. -
wopi
aktív tag
Hasonló kommentet kezdtem én is írni róluk. A honlapon írtam nekik üzenetet, hogy egyrészt valóban hálózatfüggetlen készüléket árulnak-e, illetve a honlapon szereplő árak bruttó vagy nettó árként értendők?
A végén az első válasz... Sajnos a teljes válasz még várat magára. Itt fordult meg a fejemben nekem is, hogy nem biztos, hogy itt fogok vásárolni...
2013. november 21. 11:50 X Péter írta, <x>:
Sajnos a kérdésre továbbra sem kaptam választ. :) Lényegében annyit szeretnék tudni, hogy a honlapon szereplő árak végső, bruttó árak, vagy nettó? Mennyi lesz a vásárlásom végösszege, ha szeretnék egy készüléket? A honlapon szereplő ár? :)
Köszönöm,
2013. november 21. 11:48 Gsm PartNero írta, <partnerogsm@gmail.com>:
tudok róla számlát adni, de nem visszaigényelhető
2013. november 21. 11:41 X Péter írta, <x>:
Köszönöm szépen, megnyugtató! Ezen kívül még kérdés volt, hogy a kint lévő árak áfa nélkül, vagy áfával értendőek?
Köszönöm,
2013/11/21 Gsm PartNero <partnerogsm@gmail.com>
--
üdv
dehogy is gyárilag üggetlen készülékek,
www.partnerogsm.shp.hu
www.club4players.hu
06-70-316-8478
06-1-3320298
MSN: partnerogsm@gmail.com -
lugosi
MODERÁTOR
Ha már pozitív példa, akkor a legkellemesebb tapasztalatom az XXL Gsm-mel volt (nem hiába ők a partnerek sok mobilarénás teszkészüléknél is).
Egy kedves hölggyel beszéltem, akinek maximálisan minden egyes erőfeszítése arra irányult, hogy hogyan tudná nekem megoldani azt, amit szeretnék, volt aminek hirtelenjében utána kellett néznie, de azt is gyorsan és udvariasan tette. Egy pillanatig sem éreztem azt, hogy terhére vagyok, és bár a munkaidő vége felé beszéltem vele, ugyanolyan kedves és segítőkész, segíteni akaró volt, mintha én lettem volna a nap első kuncsaftja.
Simán felvenném az illetőt a saját vállalkozásomba értékesítőnek, ügyfélszolgálati munkatársnak vagy bármilyen olyan munkakörbe, ahol emberekkel kell foglalkozni.
Egyébként magán a cégen is látszik, hogy adnak kifejezetten a telefonos kapcsolattartásra, van 80-as számuk pl.Wopi: eleve gyík szerintem, ha egy cég 2013-ban gmail-es címmel működik. Ennél már csak a freemailes lenne gázosabb.
[ Szerkesztve ]
-
Crafter32
őstag
Én a B-tel -t ajánlom. Ők is normálisan beszélnek és azt mondják a garanciát is jól csinálják.
-
nagyúr
válasz gabor72 #3881 üzenetére
Gábor drága szivem, ha valaki mozgássérült, izületes - akkor vegyen nagyifont. Azon lehet állítani a bil érzékenységét, hogy erős vagy gyenge legyen a nyomáspont, ne pedig egy tapifonnal zsonglörködjön.
A túl finom mozgást nem birja koordinálni.
[ Szerkesztve ]
-
jackmate
csendes tag
letölthető itthon használható navigáció hozzá,vagy van rajta,mi ujság e téren? ez érdekelne...
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz lezerpiramis #3898 üzenetére
+ Navitel, Osmand , BlackBerry World -bol, ingyenesen
Avanti Roma
-
nagyúr
Na ennyire szarják le a kamerákat más gyártóknál, hogy már lehet hozzá venni ilyen izéket hozzá: iPro spéci lencsék
Hmm... Ide rakták a szemem elé..
Az új vezetésnek észre kellene már vennie magát, hogy ez nem egyedi jelenség - hanem trend!
A trendeket meg illene komolyan venni. Az Aristóból miért is maradt ki a Xenon flash, mikor a kezdeti speciken még szerepelt? Egy az egyben berakták a Z10 cuccát. Ez nem fejlesztés. Mégkevésbé haladás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch
- LEGO klub
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magától cselekvő AI-rendszerrel kísérletezik az energiaipar
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest