- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MornKapitány
tag
Hol érdemes most Z10-et venni? Minél olcsóbban minél jobb garival.
"I'm a doctor, not an engineer." Dr. Leonard McCoy
-
icezozo
addikt
-
icezozo
addikt
-
icezozo
addikt
válasz s3nsitivity #2960 üzenetére
igen, csak a sorszám változik,hogy milyen szolgáltatónál vagy !
http://qwankido.hu/
-
nagyúr
A partnero-sat én is figyelmmel kisérem. Már vagy 70 embertől jött visszajelzés (nagy volt a lista, pontos készülék és vásárlás infóval.) ráadásul már évekkel ezelőtt is ott volt a bolt - és vásároltam is ott valamit régen.
Mikor megnéztem a térképet - akkor esett le a tantusz.Mostmár csak a 9900-el kellene valamit csinálni.
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
dagoniat
tag
Sziasztok, egy Z10-esen gondolkodom, de fontos lenne számomra, hogy mennyire tudja a biztonságos kapcsolatot.
A BIS már nem titkosít, nyersen mennek az adatok, ezért gondoltam egy VPN-t kellene felrakni rá.
Mit tudnátok javasolni, ami tényleg jó. Pl. innen M.o-ról is menne a hulu.com . Ezen gondolkodtam [link], illetve most ezt használom [link] . Sajnos az utóbbi nincs BB10-re. :-(Nagyjából már átolvastam az itteni hozzászólásokat és még nem vagyok 100%-ig biztos, hogy androidról minden számomra használható programra találok BB10-en programot. Ahogy olvastam a free programok nagy része nem felel meg az elvárásoknak, a fizetősekben, hogy megtaláljam az igazit pedig, meg kell mindet venni és kísérletezni. Kár, hogy nem lehet demóban előtte egy próbát tenni. Az androidról portolás nagy része nem működik rendesen, igazából ez itt a baj. Várható ezen a téren szerintetek változás?
-
l.sebestyen
senior tag
egy kérdésem lenne, van valaki aki felrakta már a Singapure 10.2-öt? Lehet hülye kérdés, de ha felrakom az ottani szolgáltató által kiadott frissitést úgyan úgy kártya független marad a telefonom, illetve lesz bent magyar nyelv?
-
s3nsitivity
addikt
válasz dagoniat #2966 üzenetére
2010 óta 12 db Androidos és 2 db WP-s telefonom volt.
Most 2 hónapja egy Z10-esem van és tökéletesen meg vagyok elégedve vele (HTC One X-ről váltottam).
" BlackBerry Protect, adatmentés központi szerverre
" ezt írja a T a BIS-nél. Szerintem még mindig védett.
Igaz én nem használok(még ).
Viszont a Sidelod gyengeségével kötekednék.
Azok a apk-k amiket simán konvertálsz és bumm a telóra, na azok lehet nem mennek. Viszont ha debug token segítségével, tehát fejlesztőként (igaz ez komplikáltabb módszer) rakod fel akkor nekem 80%+ ban elindult eddig minden.
Az egyetlen ok amiért a szívem az Android felé húz vissza az mag a Google "Élmény".
Egy jó Launcher a widgetekkel na meg a Google+ Google Drive használata.
Savazzhattok, de ezek engem akkor is vissza felé húznak.Viszont minden másban a BB a nyerő.
Személy szerint a HOX-al is volt olyan problémám, hogy csörgött és egyszerűen érzéketlen volt a kijelzőm, nem tudtam felvenni. Na ilyen itt nem fordul elő.
(#2967) l.sebestyen
A függetlenség biztosan a marad, a nyelvnek is maradnia kell elvileg.
Én is épp most készülök felrakni.[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
l.sebestyen
senior tag
én is most töltöttem le, de azért kicsit parázok, hogy neki álljak e
-
csacsi67
addikt
válasz l.sebestyen #2969 üzenetére
Ez alapján szedtétek le? Miket irtatok be? Nekem -100-3 van.[link]
-
l.sebestyen
senior tag
válasz l.sebestyen #2971 üzenetére
annyi külömbség van, hogy te nem stl100-1, vagy 2-öt irsz, hanem stl100-3-at
-
l.sebestyen
senior tag
válasz l.sebestyen #2972 üzenetére
rakd fel te is, legalább 3-an már biztos tönkre vágjuk a telónkat , én most csinálom az adattörlést, és megy fel, 1-2 óra és kiderül
-
csacsi67
addikt
válasz l.sebestyen #2973 üzenetére
Neki ugrok.Én nem is tudok adat törlést leaked van fent elösször akkor rakjak fel egy gyárit majd csináljak egy adattörlést és ugy fogjak hozzá?
-
l.sebestyen
senior tag
válasz l.sebestyen #2976 üzenetére
egyébként a BB link-el is tudsz adattörlést csinálni, ha új OS-t rak fel az ember nem árt
-
l.sebestyen
senior tag
nekem, már újra indult, de a blackberry felíratot nézem már 10 perce, onnan nem csinál semmit, vagy ha csinál, nem tudom mit...
-
csacsi67
addikt
válasz l.sebestyen #2981 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz l.sebestyen #2984 üzenetére
Most igen sajna 100-3 nincs.
-
nagyúr
A 10.2-öt kissé szidják a crackberry-n... Valami nem százas a cuccal?
Én még kivárok?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
l.sebestyen
senior tag
nekem eddig rendben van, a múltkor (kb 1 hónapja) fel raktam egy leaked 10.2-öt arról már 1 óra után rájöttem hogy hibáztam, a HUB egyfolytában lefagyott, de ez idáig hibátlan kopp-kopp...
-
s3nsitivity
addikt
Jajj most nézem, hogy van Linuxos Sachup, na midnegy már nem bootolok vissza azért.
Neki ugrok én is a 10.2 felrakásnak." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
válasz s3nsitivity #2988 üzenetére
Még, hogy egyszerűbb mint az android.. fél órája a köcsög wipe megy.. közbe már 3 romot kipróbáltam a Nexus 7emen..
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Backrau
aktív tag
válasz l.sebestyen #2987 üzenetére
Hát nem tudom, szerintem ezerszer stabilabb és jobb a 10.2, mint az elődje. Minden téren veri, stabilabb,gyorsabb. Egyátalán nem fagy (mondjuk nálam a 10.1 sem fagyott) Minimum 2 hónapja van fent a 10.2.0.1047 és tökéletes, azóta nem próbálgattam újjabb szoftot rárakni, mert ez tökéletes egyelőre.
-
s3nsitivity
addikt
válasz l.sebestyen #2991 üzenetére
Sachuppal raktad fel?
Nekem 525-re is csak 10.1-et talál.. (STL100-1)
-
-igu-
addikt
válasz s3nsitivity #2989 üzenetére
Igen, egyszerubb. Csak lassabb.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
s3nsitivity
addikt
Azt azért tegyük hozzá ,hogy ezek "gyári" romok. Amiket android alatt is fellehet rakni ennyiből.
Android alatt a belekezdés az ami nehézkes, de egy bl nyitás és costum recovery után már minden megy egyszerűen és pc független." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
l.sebestyen
senior tag
válasz s3nsitivity #2992 üzenetére
igen, sachibar-al, enyém stl100-2, lehet stl100-1re még nincs hivatalos...
-
csacsi67
addikt
válasz l.sebestyen #2995 üzenetére
Sajna 100-3 ra sem ha valaki talál szóljonKözi.
-
s3nsitivity
addikt
válasz l.sebestyen #2995 üzenetére
Igen ez a baja, még csak 2esre van
Akkor marad a "hivatalos" leak.
-
eventus
veterán
válasz s3nsitivity #2989 üzenetére
En nem lennék feltétlenül büszke, hogy már hármat.. Ez a baj az androiddal, millió fele Rom es az ember agyara megy.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
s3nsitivity
addikt
válasz eventus #2998 üzenetére
Az tény, hogy nagy a választási lehetőség de az sem mindig rossz.
Mindenki ki tudja magának választani azt ami a neki legtesthezállóbb.
Nekem ami bajom van az Androiddal az az instabilitás valamint a multitasking nem épp szervezett működése.
Ezt a kettőt a BB os viszont teljesen ellátja ezért is vagyok most itt.De ugye ez ízlések és pofonok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest