Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joeypapa

    tag

    válasz Kolondrum #21647 üzenetére

    amit írsz az világos,tulajdonképpen (félre ne értsd,nem beszólás) de nem fedeztél fel semmi újat ezzel. a fogyasztói társadalom diktál,jobban mondva:a gyártó / termék diktál,a társadalom meg megy,azt gondolva,hogy ő írja a szabályokat -holott valójában (ha most csak a telefonokról is beszélünk) az irányítás nem a mi kezünkben van. nem azért jön egyre erősebb 8 meg nem tudom hány mag,nem azért jön évente új oprendszer mert nekünk szükségünk van rá hanem azért,mert nekik szüksgük van arra,hogy mi szükségesnek érezzük. na midnegy,ebbe most belemenni is felelseges lenne,a lényeg ebben annyi,hogy a BB csak ebből a szemszögből nézve "gombócos" a torkán,de cserébe minőséget biztosít,biztonságot ad és egy felhasználói élményt. a BB nem gyerekeknek készült, és nem is kell beállnia a sorba,szerintem az OS10 -főleg amik jönnek majd most- nagyon erős fonalat kapott el,így merem azt mondani,hogy nekem nem nagyon van már másra szükségem,holott a fórumozók többéséghez mérten jelenleg én is a "gyerek felhasználó" (semmi flotta,titkos meetingek,stb..) kategória vagyok,de nyitott annyit a vállalat az üzleti szféra szobájából,hogy azzal szinte minden fontos (telefonos) igényt kielégítsen,így bővítve a felhasználókat.

    Érvnek pedig a mindenféle márkák mindenféle hardvereit azért nem hoznám "perdöntőnek" mert bár erősek valóban,de mivel a BB (az applehez hasonlóan) elsősorban hardvert gyárt,hardvert értékesít,ezért csak melléépít egy szoftvert aminek a céleszköz specifikációját kell megfogni,és kész. ebből adódik,hogy mikor a 10.3 keról szóba,van összesen 4 kiadott készülék amit figyelembe kell venni és jöhetnek az újak.

    Ez szerintem már nem feltétlen a 18évességről szól,hidd el nem csak te vagy aki szarik bele ezekbe a csilli-villi dolgokba,az 5 colos kijelző+névlegesen mindent tudás nem az embernek magának,hanem a környezetének szól.akinek pedig megbízható telefon kell,kellő tudással,felépítéssel és megjelenéssel (ect...) az nem fog kisebbségi komplexussal ébredni azért,mert nem a hírdetőtáblák aktuális csúcsával a feje mellett kel. (teszem hozzá,hogy a többi platformon is megvannak a megfelelő készülékek,ott is meg lehet választani a minőséget csak sokkal több közül kell kiválogatni és persze nagyobb lutri az egész). azzal pedig,hogy van aki nem ismeri a márkát,csak erősödik a BB megjelenése / egyedisége :K

    [ Szerkesztve ]

    "Censorship tells the wrong story..."

Új hozzászólás Aktív témák