- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdvözlet fórum társak! 2 napja boldog tulajdosa lettem egy Z10-nek... a T-Mobiletól hoztam ki nagyon jó áron előfizuba... tuti kis teló, bár az app támogatása lehetne bővebb...utána olvastam hogy elvileg van mód andoidos appok átkonvertálására lehetőség bb10-re...nagyon gyors, stabil és gyönyörű... főleg az is tetszik benne hogy be lehet állítani bankkártyát és nfc-segítségével fizetni hangminősége hívás közben sokkal jobb minőségű mint bármely más telefoné... a BBM-en keresztüli videóhívás is stabil...ebből látszik hogy a skype még gyerekcipőben jár... főleg az egy nagy előny hogy nem kell a telóhoz BIS/BES szolgáltatás mint a régebbi testvéreihez... ami még pozitívum a vezeték nélküli szinkronizálás amit nem sok telefon támogat...
-
ATI
senior tag
válasz Galahed #1799 üzenetére
A Z10 tesztben azt írták, hogy BIS/BES esetén használ tömörítést, ha a szolgáltató 10-es BES-t használ:
"A végfelhasználók számára örömteli hír, hogy az emailezéshez és úgy általában a készülék használatához nem szükséges BES vagy BIS szolgáltatásra előfizetni, a push email egyébként is működik, felvihetünk Exchange ActiveSync fiókot is. Ha viszont előfizetünk BES-re vagy BIS-re, megkapjuk ugyanazokat a fejlett titkosítási és távoli elérési funkciókat, amikről a BlackBerry készülékek mindig is híresek voltak. Nagy kérdés viszont, hogy itthon melyik szolgáltató fog bevezetni 10-es BES-t, biztosak egyelőre csak a T-Mobilban lehetünk."
-
lezerpiramis
őstag
válasz Galahed #1799 üzenetére
BB10-nél nincs service book.
A régi BB-knél minden olyan forgalom tömörítve volt, amely a BB APN-en ment. A BB10-nél már ez nem ilyen egyértelmű: hiába megy a T-nél BB APN-en minden, a BB szervereket csak a BBM- és a BES10-forgalom járja meg, minden más a "normál" csatornán megy, csak épp a csatlakozás történik a BB APN-en (tudtommal).
-
nagyúr
Ezeket egyedileg nem lehet tömörítésbe kapcsolni???
Az internet erőforrás igénye egyre nagyobb.
Szerintem lenne értelme a kevesebb adatnak!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
Gomba
senior tag
Q10-ből is több féle modell van: SQN100-x
x=1,2,3,4,5Ezek abban térnek el, hogy milyen frekvencián használják a hálózatot (3G és 4G), 2G-ben közösek.
Nekünk az SQN100-3 az ami kell ide magyarhonba.ui: mind LTE képes. SZVSZ nem látom szükségességét egyelőre. Talán egy tablethez igen, de a HSDPA+ bőven elég, sőt (ezért sincs például LTE-s előfizum).
[ Szerkesztve ]
Ép hardverben ép szoftver
-
Gomba
senior tag
válasz icezozo #1812 üzenetére
Nem a BIS eltörlését mondtam, az legyen, de a BBM ne legyen hozzákötve BB10-en, mint ahogy a többi szolgáltatónál.
Bár ha kihoznának egy kicsit nagyobb, mondjuk 2GB-os BIS-t akkor már átpártolnék.BB helyében az élére állnék és a szolgáltatóknak kiadnám, hogy akkor a BBM mostantól ne legyen a BIS-hez kötve ilyen esetekben.
Ugye ahhoz, hogy tudjon működni rendesen kell egy kezdeti userbase. Ami megvan persze, de ha bizonyos BB10 készüléket használók azt mondják majd az almásoknak, droidosoknak, hogy jaaa nekem nincs BBM-em, mert ahhoz BIS kell, az kicsit béna szerintem. Sőt, legacy készülékeknél is engedném valahogyan normál mobilneten is (ott sincs mindenkinek BIS, bár ott kevésbé érthető...), miután cross-platform lett.ui: egyébként két hónapja nézem, hogy beleférek-e az 1GB-ba. Ha még egy hónapig igen, akkor is átmegyek BIS-re.
[ Szerkesztve ]
-
icezozo
addikt
ez előfordulhat ha elindul a cross platform. de még van mit csiszolniuk rajta ha azt akarják zökkenő mentesen menjen mondjuk aug. végétől.
a BB szolgáltatási díjat a mobilszolgáltató határozza meg és a megkötéseit is!
( az majd kiderül,hogy fogja le reagálni a T a változásokat )én is bőven beleférek az 1 GB-ba
[ Szerkesztve ]
http://qwankido.hu/
-
Galahed
senior tag
Eltünt a tegnapi rendelésem a rendszerből.... Ráadásul, most éppen meg sem lehet rendelni, se új előfizetőként, se készülékváltással a t-mobil webshopban. Csak listaárat, és a dominót erölteti... (Csüt. 16:32) Az ügyfélszolga szerint éppen frissitik a rendszert. Na de reggel óta ????
-
nagyúr
válasz Galahed #1815 üzenetére
Hónapzárási katyvasz van. Ilyenkor áll a bál a szerverteremben.
Havisoknak most számolják ki a kismillió tétel és az ÚJ ADÓKAT is a szolgáltatónál.
Majd reggelre rendeződik minden. (+500, mert megkérdezted.)
-
Gomez86
őstag
válasz Galahed #1815 üzenetére
No para, ha megrendelted akkor menni fog. Nekünk is volt most egy kis anomália a T-s rendelésnél, de végül minden úgy lett ahogy rendeltük...
Amúgy mikor adtad le a rendelést?"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
lezerpiramis
őstag
Kinek van fent a 10.1.0.4181? Csak nalam lett ratyibb az uzemido?
-
sasa134
addikt
válasz lezerpiramis #1825 üzenetére
A CB-n rengetegen írják, hogy leromlott (van, akinek feleződött...)...én épp ezért nem raktam még fel.
Avanti Roma
-
nagyúr
válasz Galahed #1819 üzenetére
Mesélj! Én ilyen árat ugyanis nem látok. Ez millen tarifa pakk?
Most pislantottam be a Téhez és nekem nemhogy nem rendelhető, de készleten sincs a Z10!
Csak a 9790 és 9900 kapható - majd!
Hülye esemes!!! Be lett állítva a Star Trek "Message Come in,Sir!" és olyan hangos - hogy felborultam székestől!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Té mobil:
Blackberry...
tartozékok: Nokia kábel...[ Szerkesztve ]
-
lezerpiramis
őstag
válasz lezerpiramis #1829 üzenetére
Újrahúzom most szépen
-
Gomba
senior tag
Akksi problémákhoz: kellhet pár nap mire a rendszer újra "tanulja" az akksit és utána beáll. Egy teljes lemerítés is segíthet, hogy újra kalibraljon.(Q10-en egyébként nem érzek romlást)
-
őstag
ejszakara be kene allitanom, h automatikusan xtol yig nemuljon le. Erre van opcio?
Solved.
[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
Galahed
senior tag
válasz KonzolKartel #1836 üzenetére
nekem is légyszi... miképp?
-
lezerpiramis
őstag
válasz Galahed #1837 üzenetére
Z10-tulajok: a hátlap nálatok mennyire áll stabilan a helyén? Az enyém mexikói (mi más lenne... ), és a hátlap alsó része egy picikét nyikorgós (két másik Z10 hátlapjával is kipróbáltam, ugyanez a helyzet). Nem zavaró, csak érdekességképpen kérdezem (bár ennyi összeszerelési hibája lett volna a szintén mexikói 9900-asomnak, amelynél a trackpad körül lévő panel illesztése volt förtelmes - és nem egy modellnél, hanem többnél is).
[ Szerkesztve ]
-
Galahed
senior tag
válasz lezerpiramis #1838 üzenetére
nálam rendben a hátlap, semmi gond vele. (persze hiszen nincs 1 napos sem )
-
Galahed
senior tag
válasz lezerpiramis #1841 üzenetére
Az, Mexico 6
-
sasa134
addikt
válasz lezerpiramis #1838 üzenetére
Mehikói az enyém is, de semmi mozgás, minimális 'nyikorgás' sem tapasztalható..
Akksi ki-betevés, hátlap le-felrakás próbát megér, lehet nem ugrott a helyére rendesen vmelyik kis pöcök. Én eddig kb 2x szedtem le a hátlapot, és mindig figyeltem arra, hogy először a lenti pöckök kerüljenek a helyére, tehát alul nyomtam be először és utána a teteje felé.
Avanti Roma
-
sasa134
addikt
válasz lezerpiramis #1844 üzenetére
Aham...akkor passz. Megértem ha zavarna, engem is zavarna.
Mondjuk ha tokban hordja az ember, akkor meg észre se lehet venni az ilyet. Az enyém majdnem mindig egy Transform Shell tokban van.Avanti Roma
-
Gomez86
őstag
válasz lezerpiramis #1846 üzenetére
Nekem sem nyikorog, meg nem mozog, de nem tudom hogy mehikói-e. Viszont a kamera ablaka elég ótvarul van kivágva a hátlapból...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
sasa134
addikt
válasz lezerpiramis #1846 üzenetére
Remélem azért az nem fog bekövetkezni
Én a leejtéstől rettegek (már egyszer nagyon közel álltam hozzá, úton volt a teló de vmi abszurd reflexmozdulattal vhogy elkaptam), bár kötöttem rá biztosítást, az a rémálmom, hogy egy görbe este után az ágy mellett egy porrá tört kijelzőjű Z10 fogad
Avanti Roma
-
Gomba
senior tag
Újabb képek vannak a Porsche Design) Z10?-ről. Kár, hogy 2000$ körül lesz. (lesz mire csorgatni a nyálunk)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Automata kávégépek
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest