Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    Mai érdekes tapasztalat (valamilyen szinten szomorú is).
    A céges kártyám az iphone-ban van (4s bár nem tudom, hogy van-e jelentősége), a magán a Z10-ben. A szüleim tv-t akarnak venni, és elmentünk nézelődni, adott méret, adott költségvetés mellett milyenek vannak. Gondoltam úgy lesz a jó, hogy felírom a típusokat, amik megfelelnek, és majd itthon kinézem a neten, melyikről mit írnak, jó-e stb. Egyszerűség kedvéért beírtam az Evernote-ba a típust, és hogy az árat, nagyjából tudást ne kelljen beírni, csináltam a mellé kitett tábláról egy fényképet (evernote-on belül). Kezdtem mindezt az iphone-on. Az első jegyzet beírásának 3x nekifutottam, mert a fénykép csatolásakor mindig kifagyott az evernote. Negyedikre nem volt kedvem nekikezdeni, elővettem a Z10-et mert azon is fent van a program, és elsőre megcsinálta. Ugyanígy a többi típust is felírtam, lefényképeztem, összességében 5 kép van a jegyzetben és szöveg. Nem hiszem, hogy egy ilyen dologtól ki kellene fagyni egy programnak, de az ios verzióval az első kép sem ment. Ne higgyétek, hogy most örülök, mert nekem az iphone mindig a megbízhatóság jelképe volt, zárt rendszer ugye, arra az adott hardverre készített oprendszer, szigorú jóváhagyás appoknál, ez volt az a platform amire azt mondtam, hogy mindig működik.
    És sajnos az sem igaz, hogy egy fecske nem csinál nyarat. Ez már az elég sokadik fecske volt, a rendszer baromságai kezdenek nálam nagyon zavaróvá válni. Olyan programok, amiket keresztplatformos mivoltuk miatt használok androidon és/vagy Os10-en is, sokkal gyorsabban indulnak el a másik két rendszeren. Nem kell vészes dolgokra gondolni, pl egy sima facebook. Mire a 4s-en elindul, már felbosszantottam magam. A Z10-en a szoftverfrissítések idáig mindig gyorsulásokat, funkcióbővítéseket hoztak (ellenpélda pl az ipad 2-esemre kijött ios 6-os valamelyik frissítés, ami onnantól letiltott pár dolgot, pl az internetmegosztás lehetőségét - köszi apple).

    Bocs ha unalmas voltam, talán páratoknak mondott valamit ez a dolog, többször olvastam már másokról is hogy ios-ról jönnek, gondoltam ezért osztom meg ezt a pár gondolatot. Az utóbbi időben (2008 óta vagyok apple felhasználó, azóta figyelem a termékeiket - imac, régi ibook, ipod több generációja, iphone több generációja, ipad) sokszor és sok termékükkel, legyen az hardver vagy szoftver, mondtam azt, hogy ez a cég már nem az a cég, ami volt. A mai szenvedés is csak egy példája volt ennek.

    Szerencsére ott volt a Z10 hogy minden elsőre flottul menjen onnantól.

Új hozzászólás Aktív témák